עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shahar0592,

http://www.skypc.co.il/ מעבד: AMD Athlon II X3 435 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=ADX435WFGIBOX מחיר: 446 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.skypc.co.il/product.asp?c...ID=0&pid=38498 מחיר: 493 כרטיס גרפי: Club3D ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe http://www.skypc.co.il/product.asp?c...=CGAX-57724IDP מחיר: 886 זיכרון: OCZ DDR3 2048MB (1024MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=OCZ3200K מחיר: 185 כונן קשיח: Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB http://www.skypc.co.il/product.asp?c...d=Deskstar500S מחיר: 252 מארז כולל ספק: HEC 66RC 500W http://www.skypc.co.il/product.asp?c...0&pid=66RC-5…

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by aldema,

לראשונה בישראל: מחשב נייד מסדרת Z60m עם ציפוי טיטניום כסוף. כולל צורב DVD, קורא טביעות אצבע, קורא כרטיסי זיכרון, זיכרון 512MB, דיסק קשיח 80G ומסך Widescreen המחשב כולו - 8000 ש"ח = שווה המחשב הזה?? גם כשכתוב 56K - זה אומר שהאינטרט במחשב הנייד הוא לא מהיר? מעבד: Intel Sonoma 750 P-M 1.86Ghz/2MB cache מסך רחב: "15.4 WXGA Widescreen 1280x800 כרטיס מסך: ATI Mobility RADEON PCI Express x300 64MB זיכרון: 512MB (512x1) DDR2 533MHz עד 2GB דיסק קשיח: (Serial ATA 80GB (5400 Rpm כונן אופטי: DVD צורב סוללה: 6Cell Lithium-Ion 6.0Hrs / 3.5Hrs מודם 56K כרטיס רשת Gigabit/100/10 מובנה כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g FireWire Infrared BlueTooth IEEE 1394 RJ-11 RJ-45 …

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אין לי מושג איזה מפרט צריך לעריכת וידיאו לא מקצועית אבל מחשב שאוכל להפעיל תוכנות כבדות בבו הזמן מה אתם ממליצים איפה כדאי לשים את הדגש ואיפה לא מחכה לטיפים והמלצות בעיקר התקציב כולל מסך רצוי לוח אם מבית ASUS אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים תודה מראש (ותודה לאחראי)

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. (לא בשבילי, אלא בשביל חבר, אבל מיותר לציין.. ) 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו: משחקים כבדים~ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך יקנה בעת רכישת המחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו? COD MW2, NFS וכדומה~ * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שניתן לחסוך בתקציב הנ"ל בכל מקרה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא ולא. 8. האם ישנ…

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  6. Started by tzahi16,

שלום חברים, יש לי חבר שמחפש Docking Station למחשב הנייד שלו. הבעיה שבמחשב הנייד שלו אין הכנה לDocking Station אבל יש לו USB 3 והוא שמע שיש כאלה שאפשר לחבר אותם ל-USB. יש למישהו פה נסיון עם זה? והאם מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AmL1,

זו כבר פעם מיליון שאני פותח תרד פשוט לא יצא לי ללכת לקנות עדיין,השבוע אני הולך=] התכנון הוא לקנות מIQPC אם למישהו יש שיפורים כלשהם זה יהיה נחמד לא מתוכנן OC שימוש הוא 50% משחקים 50% ובגלל זה המסך נראה לי שלמסך כזה אני לא אצטרך את ה88GTS כל שאר הדברים...לשיפוטכם מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1447 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤569 מסך: VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI ¤1676 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1422 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤494 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤175 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤326 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤38…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  8. שלום לכם. אני רוצה להתיעץ לגבי מפרט מחשב. לא סגור לגבי תקציב. מה שמענין אותי שמצד אחד אני רוצה מחשב עם רכיבי מחשב טובים ושאני יוכל להנות ממנו לאורך זמן לכל שימוש ואין לי בעיה להשקיע אבל מצד שני לא להשקיע סתם כסף מעבר למידה מסוימת שהתוספת בביצועים תהיה קטנה וכמעט בלתי מורגשת. או במילים אחרות אני רוצה מחשב שהמדד של performence per cost יהיה כמה שיותר טוב. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך בו זמנית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA\BF ALL THE NEWS...... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפ…

10. Started by LIRON1,

1. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים לילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמו שצויין משחקים ללידים קטנים. וורד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  11. אהלן חברים. מחפש מחשב בייסיק להריץ CS GO וקצת עבודה מהבית. יש את האופציה הזאת בוואלה שופס על מחשב מחודש. https://www.wallashops.co.il/m93p-geforce1030-2gb-i5%2F16gb%2F240ssd-1tb%2Fwin10/7FUF407C8A.html דיל טוב לדעתכם?

12. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…

14. Gigabyte Ga 965 s3 700 BFG 8800GTS OC 320MB 1900 Twinmos 2X1024 667Mhz 900 Dell 2007 WFP 2200 סה"כ 5700 ספק יש לי enermax noisetaker 370W שאמור להספיק להכל. הארד דיסק יש לי W.D 120GB sataII 7200 אני לא צריך יותר מזה. זה אומר שנשאר לי עוד 2300 +- לתקציב שלי כדי לקנות מעבד טוב מאוד, מארז שמתאים לGTS וצורב DVD. לטיפולכם. תודה!

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  15. היי ממש לפני קניה, לאחר שהורדתי מתקציב של חלקים מסויימים והוספתי לתקציב של חלקים אחרים, החלטתי לעמוד בתקציב שלי, שהוא עומד על 4,000 ש"ח , אשמח לשמוע חוות דעת של המומחים, וגם אם לדעתכם יש צורך לשנות משהו, נא פרטו מדוע, ומה אתם הייתם ממליצים במקום בתקציב שלא יעלה על 4,000 ש"ח. פרטים חשובים: אני לא מתכוון לעשות OC (למען האמת, אין לי אפילו מושג איך עושים זאת, אולי בעתיד זה יעניין אותי). המחשב לשימוש של משחקים ממוצעים (לא כבדים מדי כגון קרייסס) והורדות. בחרתי ב- AMD מבחינה תקציבית לפניכם המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 385 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 357 1 מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU ¤ 170 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Sa…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רב, אני מעוניין להזמין כמה מחשבים שיוכלו להריץ בקלות אוטוקאד לאדריכלות וכן תוכנה בשם bentley architecture וכן מסכים, עכברים ומקלדות (סוג של לצייד כיתה) התקציב הוא כמה שפחות אבל עדיין שירוצו התוכנות הנ"ל בצורה חלקה אשמח לעזרתכם תודה רבה

17. 1. מה התקציב המקסימאל? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל רק אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל מWoW ועד למשחקים שעתידים לצאת בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני הולך לקנות Dell U2414H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך שום ציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500, גמיש. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תלמיד, למידה מרחוק, משחקים רגילים (מיינקראפט ג'אווה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן -…

19. Started by talgold,

שלום אני מעונין בהצעות למפרט למחשב שמיועד למשחקים עד 5000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) ללא מסך ואני לא מעונין באוברקלוקינג תודה........

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 1300 (לא כולל הרכבה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות קטנות (מאוד) - 10-30 שקלים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 3 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא ולא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גרים בצפון (באיזור חיפה) אבל זה לא שיקול משמעותי.... 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן ? צריך שתהיה אפשרות…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by The Ball,

אני צריך מחשב מבוסס AMD ב-4300 שקלים מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מארז, זכרון (256), דיסק קשיח וזהו... תודה לכל העונים! עריכה: מעבד לפחות 2000 מארז MIDI ATX וזכרון לפחות 256 ודיסק קשיח 40 גי'גה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. או של ASUS ????? תודה על תשובתיכם.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by tenana,

זוהי הצעת מחיר שהציעו לאח של חברה של אח שלי מסובך, בקיצור, רציתי לדעת אם הוא נורמלי או לא. Intel d c 3.0 ghz זיכרון : 667 512*2 kingston Asus Intel 945 Asroek 80GB SATA2 DVDRW Sony *18 Case 500w אין יותר מידע על הרכיבים. המחיר הוא 2300 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. טוב אז ככה המחשב הולך להקנה ביום שלישי הקרוב אז ככה בעקרון המפרט די סגור רק אישרו שיפורים אחרונים מה שחשוב שאני לא רוצה לשדרוג את המשחב בקרוב בכלל!! שיכלול 4G q6600 8800gts bfg oc fatal1ty extremegamer אממ חשבתי על רייד בשביל לקצר זמני טעינה אז גם לכלול מסך לא צריך P182 ספק - cosair520 נראה לי יתאים יש שאלה קטנה על לוח אמ חשבתי על asus p5k-e wifi אבל השאלה אם לא שווה להשקיע עוד 200 שקל בשביל X38 ? שווה את זה? לגבי זכרונות חשבתי על ה קיט של ocz 2*1g 800mhx cl3 במחיר מבצע של 588 שקל בtms אל תתחילו להגיד לא צריך תכרטיס קול זה לא משהו נתון לוויכוח גם על מארז אני סגור אם לא יצא משהו מהפכני שיכול להתחרות בשקט של הP182 זה הכל נראה לי תודה לכולם מראש junior_mg ליאור

• 12 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.