ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש,הכול נראה סבבה,אבל אני רוצה שתראו את המפרט (אתם יודעים איך לבדוק)..... עכשיו זיכרונות לא בטוח,תגידו לי מה כדאי.1GB אני גם צריך פאד לעכבר חשבתי על STEEL PAD QCK+,תקציב של עד 130 ש"ח. תודה למי שעוזר לא צריך מסך.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf cod skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 46 תגובות
- 15.3k צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד עם מפרט טוב ומחיר סביר ושנה אחריות אבל אף פעם לא שמעתי על infinity, מי מיצר אותם? והאם כדאי לי לקנות נייד שלהם?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הדרישות שלי הם עבודה משרדית בלבד , בלי משחקים ובלי גרפיקה אינטרנט ואופיס בלבד. האם המחשב הזה מומלץ? האם באותו מחיר אפשר לקנות משהו טוב יותר? אני מחפש משהו שיהיה טוב ל 4-5 שנים. זה המחשב: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=2316
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת.. התקציב הוא בסביבות ה-6000 שקלים, במידה וישנה חריגה קריטית - אשמח לדעת. אני לא גיימר כבד, אך בכל זאת ארצה לשחק במשחקים החדשים בשוק. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב4.5, מיועד למסך 22". מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 867¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 619¤ כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 1384¤ דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS 334¤ צורב: DVD SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK 124¤ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK 425¤ מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU 378¤ ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 388¤ סה"כ: 4519 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיחזיק לי למשהו כמו 5 שנים שימוש: לימודים+משחקי ספורט (פיפא NBA2K ומנג'ר) המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר... 6 חודשים ;D הנה המפרט האחרון שבחרתי... יש לי קצת דילמה עם זה.. אנא תנו לי את הדעה המלאה על כל חלק בבקשה :'( המחשב על סך: 5000 ש"ח. נתחיל: לוח אם- חברה- MSI 945P Platinum כרטיס מסך- חברה- MSI PCI-EXPRESS NX6600GT TD128E דיסק קשיח- חברה- WESTERN DIGITAL 120GB SATA II 8MB מעבד- חברה- Intel 3GHz Pentium 4 64-bit 2M זכרון (1)- חברה- KINGSTON 1GB 533MHZ DDR-2 צורב- חברה- LG DVD X16 +-D.LAYER 4167 כרטיס טלוויזיה- MSI - לא ידוע איזה.. מחירו 350 ש"ח. מארז CHENBRO XPIDER II ספק 450WT - לא ידוע מפרט, 150 ש"ח. שמעתי ש64 ביט לא תומך בכמה תוכנות ויש לזה בעיות... אצל הכרטיס מסך אין מפרט על הזכרון.. אם יש כרטיס מסך עם TV INPUT+OUTPUT אנא ה…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שנמצא ללא שימוש כבר תקופה די ארוכה ואני חושב למכור אותו, כמובן תלוי מה הערך שלו, אם זה ממש גרושים אני אתרום אותו לקרוב משפחה. מארז: גנרי - ללא שם. לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L (תושבת 775, 4 חיבורי SATA2) מעבד: Intel Pentium E2140 (תדר שעון 1.6GHz, שתי ליבות), קירור סטוק של אינטל זיכרון: samsung DDR2 800MHz 2 x 2GB דיסק קשיח: WD 1TB green ספק כח: גנרי 400W מאוררים: 1 קידמי 120מ"מ scythe gentle typhoon ומאורר אחורי 80 מ"מ תוצרת thermaltake עם בקר לשינוי מהירות יש לי גם כרטיס מסך gainward מבוסס GTS 450 עם 1GB של זיכרון GDDR5 שאני עוד מתלבט אם למכור או לא. מאוד אשמח לקבל הערכה של שווי המחשב. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסה באוקטובר ורוצה לקנות לפטופ נוח, אשמח להמלצות. אני רוצה רק של DELL, שיהיה 14 אינץ' בגלל עניין המשקל, ואחד הדברים הכי קריטיים לי זה הנושא של המקלדת- שתהיה גדולה יחסית ומרווחת, ונוחה להקלדה. מבחינת מעבד, זיכרון ואחסון אני יודעת סה"כ מה חשוב לי, אבל לא כ"כ מבינה איזה עדיף עם הנוחות מקלדת, והדגמים השונים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500, מעדיפה פחות אם אפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, קצת תכנות אבל לא כבד, ושימוש רגיל של צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למפרט של מחשב, התקציב המקסימלי הוא 3400-3500, (כאשר הייתי שמח אם לא תהיה חריגה מ- 3500). ייעוד המחשב הוא בעיקר למשחקים, אני רוצה מחשב שיוכל להחזיק משחקים על הגדרות גבוהות. רזולוציה מקסימלית של המסך: 1280X1024. * מאז ומתמיד הייתי נאמן מעבדי Intel, אז אם המעבד הכלול במפרט יהיה מבוסס Intel אז זה יהיה סבבה לגמרי, אם אתם חושבים שיותר משתלם לי AMD, אז הייתי שמח להסבר על ההבדלים. מאיזה חנות כדאי לקנות את המחשב, האם כדאי לקנות מ-KSP או מסקיי פי סי? תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום: לאחרונה התוודעתי לדבר החכם הזה שנקרא תחנת עגינה ואני רוצה לרכוש אחד כזה אבל לא יודע אם זה מתאים למחשב שלי. יש ברשותי מחשב בן 4 שנים (Toshiba satlitte.T130-10G) . הבנתי שתחנת עגינה צריכה תושבת שאליה היא יכולה להתחבר, או חיבור USB3. חיפשתי בנייד שלי ולא ראיתי שום תושבת מיוחדת לעניין, ולדעתי, חיבורי USB הם 2. השאלות שלי הן: 1. האם אוכל לחבר תחנת עגינה למחשב הנייד שלי? 2. איך ייעשה החיבור? באמצעות USB? או HDMI 3. איזה עוד חיבורים אצטרך לחבר למחשב, למרות תחנת העגינה, חוץ מה USB (כוח? רשת?) 4. האם אוכל לשמוע באמצעות רמקולים אינטגרליים שנמצאים במסך המחשב? 5. על מה צריך לשים לב שיהיו בתחנת עגינה? 6. איזה דגם מומלץ כדאי לרכ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד שיתאים לסטודנט להנדסת מכונות ויכול להריץ סולידוורק מחפש מפרט מעבד i7 דור שמיני 16 ג'יגה ביט ראם כונן sdd 512GB לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס מסך של nvidia מסדרת Quadro גודל 15.6 אינץ' תקציב: 5000+- תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום רב, תודה ל Moon-Mage על המפרט שלהלן שהצעת לי. העניין הוא שאת הזיכרונות, ספק הכוח וה SSD לא הצלחתי למצוא באזור המגורים שלי רמת גן. יש לציין שאני מחפש באזור המגורים, יותר מבחינת מימוש האחריות למקרה ואצתרך. מסתבר שנקודות השירות של "START PC" לא פעילות בנתיים. בנתיים רכשתי את המעבד, לוח האם והמארז ברמת גן. מעבדים AMD RYZEN 5 5600X AM4 Box 1 ₪ 1487 לוחות אם Gigabyte B550M DS3H 1 ₪ 457 זכרונות Apacer DDR 4 16GB (8Gx2) 3200 Panther Golden w/Heatsink 1 ₪ 305 …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב (כבר די זקן) שעובד לי מצויין בשימושים יום יומיים וגם מעבר, אבל הייתי מעוניין לנסות לשפר מעט את ביצועי הגיימינג שלו. אני משחק היום בעיקר GTA Online. המשחק עובד סבבה לגמרי אבל הייתי מעוניין באיזשהו בוסט כדי להרים קצת את ההגדרות ושעדיין יעבוד חלק. המפרט היום: MB: Gigabyte GA-H77-D3H CPU: Intel Core i5-3570 RAM: CORSAIR 16GB (2 x 8GB) GPU: AMD Radeon HD 7850 2GB GDDR5 PSU: Seasonic X-660W השאלה שלי היא האם אצליח לקבל שיפורים (לא צריכים להיות מטורפים) בביצועים ע"י החלפת כרטיס מסך בלבד? או שאני צריך להחליף גם מעבד (ואז כדי לקבל שיפור ביצועים משתלם סביר להניח שלא תהיה לי ברירה אלא לשדרג גם לוח אם ואולי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
דודה שלי מחפשת מחשב נייד...אתם יודעים לסטונדט...בלי הרבה שטויות.... אז ככה התחלתי להסתכל קצת ונראה לי שזאת הצעה ממש טובה... אין תקציב ממשי אבל אתם יודעים 4700 ובאיזור.... חשבתי על זה: יצרן Acer דגם TravelMate 2413WLMi מעבד מעבד Intel Celeron M 370 Processor מהירות 1.50GHz זיכרון מטמון Level 2 cache 1MB זיכרון DDR 256MB DDR2 533MHz דיסק קשיח 60GB מסך סוג WXGA גודל 15.4 אינטש רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך Intel 910 זיכרון מסך 128MB סאונד כרטיס קול 3D S.B STEREO רמקולים יש תקשורת מודם 56K יש כרטיס רשת יש כרטיס אלחוטי יש BlueTooth אין יציאות VGA יש S-Video TV Out אין USB 4xUSB 2.0 יציאת מודם יש יציאת רשת יש IEEE 1…
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אוקי אז הנה מה שאני צריך: מסך לוח אם זיכרון מעבד מארז ספק כרטיס מסך דיסק קשיח לא צריך: כוננים למיניהם רמקולים מקלדות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם יהיה אפשר לשים בNF4 SLI גם כרטיס אחד? או שחייבים שני כרטיסים? 2.האם יש את הכרטיס 6800GT בPCI-E? אני יכול לחכות שבוע עד שבועיים (אבל לא יותר מזה) למחשב אם יש איזה אחרית הימים או משהו כזה תודה רבה לכול האלה שעוזרים! באמת תודה!
-
- 13 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי אני מעוניין כאמור במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקרו למשחקים, אינטרנט, אופיס ושאר עגבניות. אין צורך בציוד היקפי או מסך. לא מעוניין ב OC. בעיקרון הגבול העליון הוא 5K אבל אם אפשר לבנות מחשב טוב שיחזיק מעמד לפחות שנתיים (מבחינת יכולת להריץ משחיקם חדשים בשנתיים הללו) במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף יותר Toshiba Satellite L30-134 או acer 2492 מבחינת אינטרנט, נוחות עבודה ומולטימדיה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קודם רשמתי נושא עם מפרט 4.5 אבל עכשיו התחרטתי לגמרי ואני בכלל בכיוון אחר. קבלתי ביקורות רעות על המפרט הקודם אז בבקשה בנו לי מפרט למחשב (משחקים) בלי כרטיס מסך בלי מסך שלא יצא יותר מ3 טיפה גמישות.... אני רוצה מעבד אינטל לא צריך יותר מ2.8 (הכל אותו דבר ) וram טוב אפשר ללכת על ג'יגה זכרון וזהו תבחרו אתם לוח אם מארז דיסק קשיח (לא צריך יותר מ80) וכל שאר הדברים החשובים. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-