עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DXT,

התקציב לא סגור אבל כרגע מדובר על 3000~ ש"ח. אני מעוניין במחשב HTPC קטן שישב בסלון, יריץ Media Center כלשהו (יש בכלל אלטרנטיבות לWMC?), יהיה מסוגל: - להריץ סרטים ברזולוציה גבוה (כלומר רצוי HD decoder מסוג כלשהו, לא ברור לי מה בדיוק צריך). - להקליט תכניות מהממיר כבלים (יש מצב אבל לעבור ליס בקרוב) - להשמיע מוזיקה ברמה טובה - (אופציונלי) שיריץ משחקים - חשבתי על לחבר שני שלטי Logitech לכניסות הUSB, להריץ PES2008, ויש לנו סוג של פלייסטיישן בסלון הסתכלתי במפרטים הממולצים, אהבתי את המארז של Antec מאד, אבל לא הבנתי מדוע לא מצרפים כרטיס בסיסי מסדרת ה- HD של ATI למערכות? תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by genia,

אני מראש מבקש,Ralf Klein Core AMD,אל תגיב לי בדיון. אז סוף סוף אפשר לקנות htpc -השימוש שלו יהיה להקלטת תוכניות tv וצפייה בסרטים והזרמת מוזיקה. דרישות\דברים שיש: כרטיס רשת אלחוטי. זכרון בנפח של 1gb מאוררים שקטים. לא צריך מארז. לא צריך hd. צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים. לוח אם\כרטיס מסך עם hdmi. צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה. כרטיס tv יש לי אחד של lifeview אבל אני חושב שיש טעם לקחת את הpvr-150 בגלל תאימות וכאלה,הדריברים של הלייף ויו לא משהו. אני אשמח להמלצות כי אני מתנדנד בין amd לintel וגם מאוד מפתה לקחת כרטיס מסך מה4XXX של ati מצד שני אני לא יודע אם המעבד יסחוב(במחשב יהיו 2 ג'יגה בסופו של דבר-יש לי כבר סטיק אחד)

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by m.l,

מפרט לHTPC ב3K עדיפות למארז שוכב וקטן שמיועד לHTPC לא משנה אינטל או AMD הכי טוב שיהיה אפשר להוציא בתקציב וחייב שיהיה כרטיס טלויזיה טוב מאוד להקלטות מה אתם אומרים על זה? מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX ¤364 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤474 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤366 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤198 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤470 מארז: ANTEC NSK2400 DESKTOP CASE + 380W HE PSU ¤624 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤459 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3032 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by Potter,

710 Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 170 Thermaltake Golden Orb II 575 LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty 600 PQI 1024 677 475 WD2500JS Western Digital 204 DVDRW BLACK LG 4167B OEM DVD-RAM 590 WinTV-PVR-150 Hauppauge 253 nVIDIA GeForce 6200TC 256MB MSI 607 Thermaltake VB8000BNS Bach Black HTPC 180 420W SINGLE RAIL - EZcool JSP + 120mm 20/24 pin Silent Power Supply 1187 VB8001BNS THERMALTAKE BACH + MEDIA LAB (LCD+Remote) 4364 המפרט שלעיל הוא מפרט שמיועד לקולנוע ביתי ועב…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  5. Started by Sh0n,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים יהיה לסרטים ולגלישה בלבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא ישוחקו משחקים גג CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ 16080X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך HD3850 512MB GDDR3 ויש לי עוד 2GB RAM DDR2 לא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Prophecy,

שלום, רוצה להתעייץ בקשר למפרט לHTPC. מה שאני צריך זה רק מעבד, לוח אם, זכרון ומארז + ספק כי את השאר אני מביא ממחשב ישן. הרכבתי משהו בסיסי שהייתי רוצה להתחיל ממנו: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Box ¤949 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-S2H ¤462 כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤270 כמות:1 מארז כולל ספק Antec NSK2480 380W ¤567 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2248¤ שאלות: 1. שמתי מעבד מרובע ליבה לא בגלל שאני חושב שיש צורך בו לשימושי HTPC אלא בשביל אפשרות לשדרוג עתידי, ובכלליות, אם זה נותן ביצועים טובים יותר ונכנס בתקציב אז למה לא? אשמח לשמוע אם יש דעה אחרת בנושא. 2. האם אפשר להיות בטוח ב100 אחוז שהשילוש הזה עם הכרטיס מסך המובנה על הלוח יוכל לה…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by ben007,

היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by kalda01,

המחשב מיועד רק להזרמת וידאו ולא למשחקים. אין צורך בכרטיס מסך נפרד. חשוב שהמחשב יהיה שקט זריז ועיצוב אלגנטי במארז ITX. המיקום יהיה על שידה ולא בתוך ארונית. הכוונה לחבר אותו לרסיבר בHDMI. רצוי שהמפרט יהיה מספיק חזק שיחזיק לי מספר שנים ללא צורך לשדרג. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HTPC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מתוכנן -מהי הרז…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by rotemp,

שלום רציתי המלצה למפרט למחשב htpc שימוש עיקרי הרצת media center צפייה בסרטים מוסיקה ומשחקים (אין צורך להשתגע בכרטיס מסך כי המשחקים לא מהווים חלק כבד). הערות: אין צורך בכרטיס טלוויזיה. המארז צריך להיות ברוחב של עד 30 ס"מ (עקב בעיית מקום). כמו המארז הבא: http://www.silverstonetek.com/products/p_spec.php?pno=sg02-f&area=usa בנוסף מצאתי את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM דיסק קשיח 500GB SATA II 7200RPM 32MB Seagate זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כרטיס מסך Gigabyte GeForce 8600GT מארז מה ששמתי למעלה או מפרט דומה רק מבוסס על המעבד AM2+ 9550 Phenom Quad Core. כמעט שכחתי תקציב 3K. תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by tavor21,

אני רוצה מפרט של מחשב HTPC ב1500 ש"ח כאשר אפשר שהכל יהיה אונ בורד (לא משנה איזה מעבד עדיפות פ4 אבל אפשר AMD) וגם שללוח אם תהיה יציאת SPDIF מאוד חשובבבבבבבבבבב אפשר גם פחות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Glantador,

מיועד לצפיה בסרטים+גלישה+משחקים כגון cod ו gta אין צורך במערכת הפעלה. שיהיה שקט מאוד. שיהיה אפשרי לשדרג בעתיד. אפשר לחרוג עד 2200 ש״ח.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by guycnaan,

אני בונה HTPC בסיסי ביותר תקציב:2K מטרה:בידור? מחשב שישב בסלון ויחובר לטל' המשפחתית. זקוק למפרט שיעבוד,אין צורך במסך כמובן. דרישות: 250GB* לפחות *כרטיס טל'+הקלטה מטל' *כרטיס קול עם יציאה ל5.1 *צורב DVD

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  13. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך מפרט ל-HTPC לצפייה בסרטי FHD ו3D. המחשב יצטרך לכלול 3 יציאות למסכים (עדיפות לHDMI ועוד DVI*2). אין צורך בדיסק קשיח/צורב/ציוד היקפי כלשהו. מעדיף לוחות עם חיבור סריאלי ומקבילי (LPT). המפרט עליו חשבתי הוא: I3-2100 Asus'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6949&CatCode=659"]Asus P8H67-M PRO Antec'>http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5295&CatCode=625"]Antec NSK2480 1X4GB RAM המפרט מתאים? יש מקום לשיפור? אודה להמלצותיכם...

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  14. Started by asi206,

אני מעוניין לבנות HTPC שישמש אותי גם בתור מחשב (גלישה, מוזיקה , סרטים ) וגם שיהיה לו כרטיס לכידת וידאו שאני יוכל להקליט תוכניות. (PVR 150?) יש לי כבר מחשב אישי ככה שמשחקים לא צריכים לרוץ על הHTPC. מאד חשוב שיהיה שקט ומקורר כמו שצריך ושיהיה הרבה מקום איכסון. אני מתכנן להתקין עליו VISTA 32 . כמו כן הייתי מעוניין במארז יפה ... תודה =]

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by tabir,

1. תקציב (עד 3000 ש"ח): אני בעד לנצל את התקציב אבל תוך ראייה של עלות תועלת. עדיף לא לחרוג. 2. ייעוד: HTPC קלאסי + גלישה + הורדת סרטים במקביל. אנחנו מתכוונים להשתמש בלינוקס, שימוש משפחתי (תדיר?) מעוניינים להשתמש במסך הטלוויזיה בלבד - משחקים הם בבחינת NICE TO HAVE. 3. ציוד היקפי לא כלול בתקציב - יקנה בנפרד. 4. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר. 6. השקט חשוב ברמה שלא תפריע לצפייה בטלוויזיה. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. מע' הפעלה לינוקס. הרכבה עצמית. 9. אזור חיפה. 10. כרטיס מסך של NVIDIA עם מס' גדול של מעבדי CUDA. 11. עדיף ליצור גמישות שתאפשר שדרוג לתמיכה בטכנולוגיות עתידיות תוך שמירה על כמה שיותר רכיבים קיימים. 12. שדרוג מעבד ו/או זיכרון NICE TO HAVE תודה מראש על העזרה

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by idobh2,

שלום לכולם, וקודם כל תודה על העזרה! מה שאני צריך זה מעבד, לוח, זכרונות (4GB), הארד דיסק 2TB, כרטיס טלויזיה עם חיבור RCA ומארז HTPC, יציאת HDMI. לפני ההמלצות, מע דעתכם על המפרט הבא? Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 590 EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI 490 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 400 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II WD10EADS X 2 910 Ruby Orb Silent CL-P0391 155 WinTV-PVR-150 MCE-Kit PCI FM Analog + Remote 390 JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W 290 סה"כ 3225 שימושים יהיו לתכני FHD, מוסיקה, סתם סרטים, והורדות - כל מה שצריך ממחשב מדיה=) יש דרכים להוזיל מבחינת עלות תועלת את המפרט הנל? מפרט חדש לגמרי? אשמח …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by idoleff,

שלום, החלטתי לשדרג סוף סוף את הסלון, ולקנות HTPC. התקציב הוא באזור 2000-2500 ש"ח. מבחינת מפרט, אין בקשות מיוחדות, פרט לכרטיס וידאו שהוא חובה, ומארז שיתאים לסלון (עדיפות לאחד עם שלט) אין לי כוונה לשחק במשחקים כלל, אלא אך ורק לצורך סרטים והקלטות, כלומר, אפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה עם יציאת HDMI. מבחינת דיסק קשיח, לדעתי בנתיים אני יכול להסתפק בכזה של 500GB. המפרט מתוכנן להריץ סרטים עד 1080P. כמובן ששקט קריטי למחשב, מכיוון שהוא יוצב בסלון כל הזמן... אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Demp,

שלום, אני לא יודע כל כך את טווח המחירים שנמכרים מחשבים כאלה (עם הדרישות שלי) אז אני אגיד לכם מה אני צריך ותרכיבו לי את המינימום אני צריך HTPC שיוכל להריץ סרטי BLUE RAY HD 720P ומעלה, חלק (אפילו על המחשב שלי זה רץ מקורטע קצת בקטעים מסויימים (מפרט בצד)), שיהיה חיבור SPDIF איכותי בלוח (יש לי מתאם ללוח), יש לי כרטיס מסך (חלש) בבית, אני לא יודע אם זה יספיק gforce 5900XT, אם זה לא יספיק אז אני צריך כרטיס שיציג תמונה איכותית, שיהיה לו כניסת DVI בשביל HDMI, אין צורך בכלל בביצועים במשחקים. אין צורך במארז, כרטיס מסך אם שלי מספיק אז צריך לוח שתומך AGP, אם לוח כזה יקר מדי אז עדיף לוותר על הכרטיס שלי ולקנות כבר חדש(?) אני מחפש מחשב שיוכל להריץ סרטים ולהעביר סאונד באיכות גבוהה נטו,…

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום! אני צריך מפרט לHTPC לחבר! 1. הוא ביקש מארז שוכב ולא עומד 2. הוא יקודד ווידאו, לא באופן מאסיבי, אבל מידי פעם. והוא גם רוצה להקליט מYES למחשב. 3. צריך כרטיס לכידה/טלוויזיה/עריכה(זה מה שהוא אמר לי ומכייוון שאני לא מבין בכל הכרטיסים האלה אז כתבתי, יכול ליהיות שכרטיס אחד עונה על הכל) 4. שיהיה כלול: מקלדת ועכבר אלוחיטיים, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני(חשבתי על הMIMO של EDIMAX) 5. אפשרי שיהיה OC! אם זה נחוץ לקידוד.(כי שמעתי שאינטל טוב יותר לקידוד) תקציב 3.5K עם אפשרות לחריגה קלה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  20. אז ככה.. אממ אני מחפש מחשב לHTPC אממ עכשיו יש לי מספר דרישות, אם אפשר שבמארז יהיה כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים סידירום לא נחוץ וכן ספק כוח מעבד יש לי כרגע intel p. D 3.4 s775 אממ אם יש אפשרות לשלט.. ומסך LCD בלוח אם אממ כרטיס קול איכותי (7.1) וכרטיס לכידה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  21. דרוש מפרט לחבר, למטרות HTPC \ מדיה סנטר אין צורך במסך, מכיוון שיהיה שימוש במקרן. הדרישות הם: 1. שטח אכסון גדול להקלטות 2. כ.מסך ממוצע בסגנון 8600GT \ 8800 (אין שום בעיה עם ATI) - עדיפות לכרטיסים עם קירור פאסיבי 3. כרטיס TV איכותי , להקלטות (YES, וכו') 4. ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, שלט מדיה סנטר וכו') 5. מארז HTPC ייעודי ואיכותי 6. קירור שקט למעבד אשמח לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. Started by MadGhost,

שימושיים עיקריים: סרטים , מוסיקה , וגם קצת משחקים. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX - ש"ח670 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 - ש"ח1400 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX - ש"ח250 זיכרון פנימי: G.Skill* DDR2 2048MB(1024MBx2)800Mhz CL4 ש"ח400 כונן קשיח: 500GB-SATAII - 7200RPM-16MB - Western Digital WD5000KS ש"ח600 צורב: - Asus DRW1814BLT X18 ש"ח180 כרטיס מסך: 1450ש"ח - GeForce 8800 GT 512MB 256bit כרטיס קול: - (אולי)auzentech prelude 7.1 - או שאני אלך על DAC במקום(אם משהו יכול להמליץ אני אשמח) ... ספק כוח: - Enermax Liberty ELT400AWT 400W ש"ח440 מארז: עדיין לא החלטתי .... אשמח לקבל המלצות (חשוב שיראה…

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. Started by rofben,

היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by RonCohen,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב סלוני HTPC-תכני HD אינטרנט משחקים הכי קלים NBA2K12 על LOW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סרטים כמו POWERDVD BSPLAYER אינטרנט ווינדוס MEDIA CENTER.... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי ספורט כי יש כבר מחשק למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by nsgil85,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש המכיל 1) intel i5 750 box 2) Gigabyte GA-P55-US3L או לחילופין ה UD3L לא סגור על זה עדין, (חשוב שיהיה Parallel port הישן לחיבור קיטים של רכיבי FPGA) 3) זיכרון Corsair 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 4) כרטיס מסך GigaByte Gforce 9400 GT 1GB 5ׂ מארז Thermaktake WING RS 201 או המלצה אחרת שלכם 6) ספק כוח FSP Epsilon 80PLUS 450W או הcorsair 450W או המלצה אחרת חשוב לציין!! כרגע התקציב שיש לי הוא 3200 - 3300 כלומר לא יהיה לי כסף להרד דיסק חדש ולכן אקח את הישן שלי שהוא 8M WD 160GB SATA1 ובנוסף כי המחשב נועד לעבודות שוטפות ותוכנות חישוביות כמו MATLAB וכו' עבודה עם מספר תוכנות כבדות במקביל, ועבודה מול 2 מסכי סמסונג FULL HD שכרגע פעילים אצלי עם מעבד ה…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.