עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 3d7,

יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. היי, אני מרכיב מחשב עבודה, אופי העבודה הוא עם המון תוכנות פתוחות, חלקן אופיס ומייל, חלקן עיבוד (בעיקר SPSS). הרכבתי איזשהו מפרט, חשוב לי אמינות המידע גם ולכן הוספתי 2 הארדיסקים שיהיו בRAID 1. אין חשיבות כלשהי למשחקי\עיבודי גרפיקה. אשמח להארות\הערות\הצעות. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by the_lighting,

כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by almog4615,

המחשב שיש לי עכשיו: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, את הזכרונות,ואולי גם את המעבד שלי, לא בטוח בקשר למעבד מה שאתם תגידו. הבנתי גם שעם אני משדרג את המעבד אני צריך גם להחליף לוח אם?, אשמח אם תגידו לי. מעדיף חנויות שקרובות לראשון לציון, תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Gal Kahana,

אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by metoh,

אני שוקל לקנות מחשב חדש, והמפרט באתר נראה דיי טוב. עכשיו הדילמה היא כזאת, המפרט http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=29 הוא זה שאני שוקל, אבל הדילמה היא האם כדאי להחליף את הלוח אם ב Sapphire PC-A9RD480 (או Abit AT8, אבל אנלא מוצא כרגע מחיר של זה בארץ) ואת הכרטיס מסך בsapphire x800gto2 (הבנתי שניתן גם "לשדרג" אותו לXT PE ). ההבדל יוצא הבדל של כ750 ש"ח, והרעין מאחורי זה זה שבעתיד אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף. אז השאלה זה האם שווה להשקיע עוד 750 בשביל אפשרות שדרוג בעתיד (חוצמזה שאני מקבל עם זה גם כרטיס-מסך טוב יותר) ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות. לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו ה- W700 של LENOVO http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הלנובו עדיין לא נבדק באתר של SW ואני חושש מבעיות עם כרטיס המסך שלו האם יש למישהו נסיון בעבודה על SW איתו ?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות dvd מקליט עם הארד דיסק שזה עולה בערך איזה 2500-3000 שקל ואפילו יותר. אז חשבתי בעצם למה לא לקנות מחשב, משהו לא יקר,בערך באותו מחיר,שיעשה את אותם הפעולות ואפילו יותר. אז לסיכום אני צריך מפרט של מחשב שיהיה שקט(חשוב ,כי המחשב יהיה בסלון כל הזמן) שיהיה אפשר להקליט בו תוכניות טליוזיה לצרוב וכו המחשב יהיה מחובר כמובן לטליוזיה (בתור מסך) התקציב הוא 2500 עד 3000 . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. Started by assafbe,

שלום רב יש באפשרותי לקבל מחשב בתצורה הבאה: MODEL - HP DC7700 CPU-2.13 CPU MODEL - E-6400 CORE2DUE MEMPRY - 667 DDR2 MEMORY MODEL - PC2-5300 CHIPSET - 965Q FBS-1066 SLOT-PCI EXPRESSx16 disk-sata2 בתוספת של כרטיס מסך חזק במיוחד (צריך גם המלצה בנושא זה - איזה כרטיס מסך) ומערכת הפעלה - vista האם מחשב כזה יספיק להרצת משחקים בתצורה גבוהה (כלומר הפעלת כל/רוב המסננים)? האם כדאי לשדרג משהו בנוסף (זיכרון למשל)?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by casper23,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by lee101,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 (באילת). אם זה לא סביר, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וביתית בסיסית (office, אינטרנט, סרטים... שום דבר מיוחד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

17. שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  18. Started by Oaf,

חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by RKK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by VolCano110,

שלום, בהודעה הקודמת שלי שאלתי אתכם אם כדי לקנות מחשב נייד מאייבורי שאוהבים לשנוא אותה בגלל ששמה יש לי את ההצעה הכי טובה, ואז הצעתם לי לכתוב פה את הדרישות שלי כי אולי תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב. אז ככה: בעיקרון התקציב הכולל כולל שזה כולל גם מערכת הפעלה(ועדיף שתיהיה חנות שתוכל להתקין לי xp) הוא 4000 שקל. מה שאני רוצה מהמחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט והרבה מאוד צפייה בסרטים וסדרות, ובנוסף גם קצת משחקים(כל עוד זה לא יצטרך לפגוע בחלקים האחרים באופן משמעותי). ובנוסף וזה די חשוב, שתיהיה מצלמה ורמקולים מובנים, ואם יש לכם משהו טוב להציע בלי מצלמה אשמח גם לשמוע. מה שהציעו לי באייבורי זה(יעלה 4000 עם XP Pro): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724 ואת הזכרונות הוא שם לי ש…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by vinipyx,

שלום לכולם טוב יגיעה רגע שיחלטתי להחליף את המחשב הישן שלי, מחשב מיעוד ל О.k וגם למשחקים כבדים 99 אחוז אני ילך על e6600 ציוד נלווה אני לא צריך(לא ארדיסקים ולא מסך...) קיצור מה שאני צריך זה 5 חלקים חשובים: מעבד,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך וספק טוב. נ.ב אפשר קצת לחרוג מהסכום...

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. שלום חברים המחשב העיקרי שלי כבר בן יותר מ-7 וכנראה שיצטרך החלפה בעתיד הקרוב, התחלתי לבדוק מפרטים אפשריים וקצת הלכתי לאיבוד 😦 ממלא את השאלון ללא מפרט וממתין להצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור עד 5000 ש"ח , מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות - משתמש היום ב-DXO PhotoLab 2 Pro, אופיס, גלישה וצפייה בסרטים (דרושה תמיכה ב-4K), לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא (בעתיד כנראה שיירכש מסך 4K) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by eldadba10,

שלום לכולם , זו ההודעה הראשונה שלי בפורום מקווה שיצאה טוב ,אני רוצה לקנות מחשב חדש תקציב של 6500 שח ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי המפרט הבא : מעבד:intel core2 quad q6600 2.4 ghz 8m lga775 box לוח אם: gigabyte ga p35 ds3 intel p35 chipset lga 775 כ.מסך: gigabyte nvidia geforce 8800 gt 512mb pcie זיכרון: ocz ddr2 2048mb 800mhz cl4 דיסק קשיח: wd 500gb 3.5 7200rpm 16mb buffer sata2 5000aaks מארז: compucase 6a19 black midi tower ספק כוח: corsair hx series 520w צורב: samsung dvd-rw sh-s203b x20 sata black oem קירור למעבד: zalman cnps9500a led 92mm fan האם לדעתכם שווה את המחיר ,מה אפשר לשנות כדי להוזיל עלויות מבלי לפגוע באיכות??

24. מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by GQ4U,

P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל? ABITAS8 (865PE),soket 775 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA * 2 X600-PRO 128MB DVI PCI-E 1דיסקים קשיחים? SEAGATE80GB SATA - ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPYTeac/SONY 1.44 צורבים? CD RecordersLite-on 52 x 32 x 52 (kit) Thermaltake Xaser V VM-8000A סה"כ 5500

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים