ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש באפשרותי לקבל מחשב בתצורה הבאה: MODEL - HP DC7700 CPU-2.13 CPU MODEL - E-6400 CORE2DUE MEMPRY - 667 DDR2 MEMORY MODEL - PC2-5300 CHIPSET - 965Q FBS-1066 SLOT-PCI EXPRESSx16 disk-sata2 בתוספת של כרטיס מסך חזק במיוחד (צריך גם המלצה בנושא זה - איזה כרטיס מסך) ומערכת הפעלה - vista האם מחשב כזה יספיק להרצת משחקים בתצורה גבוהה (כלומר הפעלת כל/רוב המסננים)? האם כדאי לשדרג משהו בנוסף (זיכרון למשל)?
-
- 4 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית לא יקר, סביבות 2500 רוב השימוש שלי זה אינטרנט, סרטים, אופיס, ותוכנות ניהול רציתי לשאול איפה אני יכול לחפש מחשב טוב? איזה חברות מומלצות איזה פחות? ובכללי עצות מה טוב מה פחות טוב.. אגב, אני טס לאמסטרדם עוד מעט, אז אם כדאי לקנות שם ולא פה תודה!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 (באילת). אם זה לא סביר, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וביתית בסיסית (office, אינטרנט, סרטים... שום דבר מיוחד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לברר לגבי מחשב נייד יד שניה או.... מחיר בסביבות 3000 נתקלתי במחשב דק במיוחד של IBM אשמח מאוד לקבל המלצות חשוב לי שהמחשב יהיה קל כמה שאפשר
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין, חזק, מהיר ושקט ככל האפשר. למטרת שימוש כללי, צפייה בסרטים ועריכה גרפית ברמה בינונית (פוטושופ). עדיפות נמוכה לכונן קשיח בנפח 1TB (אם זה משפיע מאוד על המחיר, אז בנפח קטן יותר). תודה רבה לעוזר/ים!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, בהודעה הקודמת שלי שאלתי אתכם אם כדי לקנות מחשב נייד מאייבורי שאוהבים לשנוא אותה בגלל ששמה יש לי את ההצעה הכי טובה, ואז הצעתם לי לכתוב פה את הדרישות שלי כי אולי תוכלו להרכיב לי משהו יותר טוב. אז ככה: בעיקרון התקציב הכולל כולל שזה כולל גם מערכת הפעלה(ועדיף שתיהיה חנות שתוכל להתקין לי xp) הוא 4000 שקל. מה שאני רוצה מהמחשב זה בעיקר גלישה באינטרנט והרבה מאוד צפייה בסרטים וסדרות, ובנוסף גם קצת משחקים(כל עוד זה לא יצטרך לפגוע בחלקים האחרים באופן משמעותי). ובנוסף וזה די חשוב, שתיהיה מצלמה ורמקולים מובנים, ואם יש לכם משהו טוב להציע בלי מצלמה אשמח גם לשמוע. מה שהציעו לי באייבורי זה(יעלה 4000 עם XP Pro): http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724 ואת הזכרונות הוא שם לי ש…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב יגיעה רגע שיחלטתי להחליף את המחשב הישן שלי, מחשב מיעוד ל О.k וגם למשחקים כבדים 99 אחוז אני ילך על e6600 ציוד נלווה אני לא צריך(לא ארדיסקים ולא מסך...) קיצור מה שאני צריך זה 5 חלקים חשובים: מעבד,זיכרון,לוח אם,כרטיס מסך וספק טוב. נ.ב אפשר קצת לחרוג מהסכום...
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום חברים המחשב העיקרי שלי כבר בן יותר מ-7 וכנראה שיצטרך החלפה בעתיד הקרוב, התחלתי לבדוק מפרטים אפשריים וקצת הלכתי לאיבוד 😦 ממלא את השאלון ללא מפרט וממתין להצעות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור עד 5000 ש"ח , מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות - משתמש היום ב-DXO PhotoLab 2 Pro, אופיס, גלישה וצפייה בסרטים (דרושה תמיכה ב-4K), לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא (בעתיד כנראה שיירכש מסך 4K) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , זו ההודעה הראשונה שלי בפורום מקווה שיצאה טוב ,אני רוצה לקנות מחשב חדש תקציב של 6500 שח ואני אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי המפרט הבא : מעבד:intel core2 quad q6600 2.4 ghz 8m lga775 box לוח אם: gigabyte ga p35 ds3 intel p35 chipset lga 775 כ.מסך: gigabyte nvidia geforce 8800 gt 512mb pcie זיכרון: ocz ddr2 2048mb 800mhz cl4 דיסק קשיח: wd 500gb 3.5 7200rpm 16mb buffer sata2 5000aaks מארז: compucase 6a19 black midi tower ספק כוח: corsair hx series 520w צורב: samsung dvd-rw sh-s203b x20 sata black oem קירור למעבד: zalman cnps9500a led 92mm fan האם לדעתכם שווה את המחיר ,מה אפשר לשנות כדי להוזיל עלויות מבלי לפגוע באיכות??
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל? ABITAS8 (865PE),soket 775 זכרונות? DDR 400 512MB A-DATA * 2 X600-PRO 128MB DVI PCI-E 1דיסקים קשיחים? SEAGATE80GB SATA - ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPYTeac/SONY 1.44 צורבים? CD RecordersLite-on 52 x 32 x 52 (kit) Thermaltake Xaser V VM-8000A סה"כ 5500
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש,הכול נראה סבבה,אבל אני רוצה שתראו את המפרט (אתם יודעים איך לבדוק)..... עכשיו זיכרונות לא בטוח,תגידו לי מה כדאי.1GB אני גם צריך פאד לעכבר חשבתי על STEEL PAD QCK+,תקציב של עד 130 ש"ח. תודה למי שעוזר לא צריך מסך.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf cod skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1980 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב…
-
- 46 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
הוצע לי מחשב נייד עם מפרט טוב ומחיר סביר ושנה אחריות אבל אף פעם לא שמעתי על infinity, מי מיצר אותם? והאם כדאי לי לקנות נייד שלהם?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הדרישות שלי הם עבודה משרדית בלבד , בלי משחקים ובלי גרפיקה אינטרנט ואופיס בלבד. האם המחשב הזה מומלץ? האם באותו מחיר אפשר לקנות משהו טוב יותר? אני מחפש משהו שיהיה טוב ל 4-5 שנים. זה המחשב: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=2316
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שציינתי בכותרת.. התקציב הוא בסביבות ה-6000 שקלים, במידה וישנה חריגה קריטית - אשמח לדעת. אני לא גיימר כבד, אך בכל זאת ארצה לשחק במשחקים החדשים בשוק. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט למשחקים ב4.5, מיועד למסך 22". מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX 867¤ לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 619¤ כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 1384¤ דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS 334¤ צורב: DVD SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK 124¤ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK 425¤ מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU 378¤ ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 388¤ סה"כ: 4519 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיחזיק לי למשהו כמו 5 שנים שימוש: לימודים+משחקי ספורט (פיפא NBA2K ומנג'ר) המלצות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , מעוניין לדעת כמה שווה המפרט של המחשב הישן שלי. מחשב חזק , אמין וטוב.(לפי דעתי כמובן). מעבד : intel core 2 quad Q9550 2.83GHz לוח אם : Asus rampage extreme זיכרון: 8GB DDR3 kingston כרטיס מסך : Ati readon 5770 hd 1 GB הארד דיסק : WD 500 GB 7200 ספק : לא כ"כ זוכר אבל משו סביר
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כבר... 6 חודשים ;D הנה המפרט האחרון שבחרתי... יש לי קצת דילמה עם זה.. אנא תנו לי את הדעה המלאה על כל חלק בבקשה :'( המחשב על סך: 5000 ש"ח. נתחיל: לוח אם- חברה- MSI 945P Platinum כרטיס מסך- חברה- MSI PCI-EXPRESS NX6600GT TD128E דיסק קשיח- חברה- WESTERN DIGITAL 120GB SATA II 8MB מעבד- חברה- Intel 3GHz Pentium 4 64-bit 2M זכרון (1)- חברה- KINGSTON 1GB 533MHZ DDR-2 צורב- חברה- LG DVD X16 +-D.LAYER 4167 כרטיס טלוויזיה- MSI - לא ידוע איזה.. מחירו 350 ש"ח. מארז CHENBRO XPIDER II ספק 450WT - לא ידוע מפרט, 150 ש"ח. שמעתי ש64 ביט לא תומך בכמה תוכנות ויש לזה בעיות... אצל הכרטיס מסך אין מפרט על הזכרון.. אם יש כרטיס מסך עם TV INPUT+OUTPUT אנא ה…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין core duo ל core 2 duo . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד בעל : - זיכרון גבוה לפחות 4 GB. - מעבד i7 . - גודל מסך עד 14 אינץ'. -משקל נורמלי (לא קריטי). - סוללה חזקה (בערך 4 ליבות +-). - סכום עד 3300 ש"ח . - אין חברה מועדפת. חשוב מחשב שיחזיק מעמד לאורך התואר (4 שנים). לא *APPLE* אשמח המלצות לדגמים. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-