ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
היי, אז אחרי שרבים איתי על מחשבים בבית, ויש תלונות שהמחשב הישן לא מצליח לעבוד טוב אפילו עם minecraft, שלא לדבר על משחקים שמהירות חשובה בהם, אני שוקל מחשב חדש. מעבר לנתונים לפי השאלות המנחות - אין צורך במסך, מקלדת או עכבר, יש צורך במצלמת רשת וכרטיס רשת אלחוטי. מערכת הפעלה אני יכול להסתדר לבד. אני נמצא בת"א ומצד אחד לא נורא ממהר, אבל שוקל לבצע רכישה בחודש חדשיים הקרובים (בהתאם למשא ומתן עם אשתי לגבי ההוצאות). המסך הקיים הוא ברזולוציה של 1920X1080. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב סביב 3000ש"ח גמישות קיימת אבל אני לא רוצה להוציא מעבר למה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משח…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה: החלטתי ללכת על המחשב של ASUS מדגם F8VR אבל חבר אמר לי שעדיף לי ללכת על דגם F80S T5750 כי אני לא ירגיש בניהם הבדל וההבדל במחיר בניהם הוא יותר מ 1000 שקל לטובת ה F8VR השאלה שלי אם הוא צודק? הנה המפרטים: ASUS F8VR מעבד:Intel® Core2 Duo Processor P8400,2.2GHz 1066MHz מערכת הפעלה: Genuine Windows® Vista Business ערכת שבבים: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M זיכרון ראשי: 3GB - DDR2 800MHz SDRAM מסך "14.1 WXGA- (1280x800) LCD Color Shine(glare-type) LCD הרד דיסק: 320GB 5400 RPM SATA כרטיס מסך : ATI HD3470+256mb צורב : DVD Super Multi Double Layer קורא כרטיסים: SD/MMC/MS/MS PRO תקשורת אלחוטית: Integrated 802.11b/g/n,built-in Bluetooth V2.0+ED…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל למכור את המחשב. המצב שלו מצוין, כמו חדש אבל בן שנה וחצי. הדגם: Satellite u840 - 10q זיכרון: 4GB. אין בו שינויים, זה הדגם הרגיל עם חלונות 7. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם... אני צריך בבקשה שתעזרו לי לבנות מפרט מחשב מבוסס על P3 733MHz 370PIN ... מפרט שלם כולל מארז וספק בלי ציוד היכפי (כגון מסך רמקולים וכו') ד"א שמעתי שיש לוחות לפנטיום 3 שתומכים ב- DDR זה נכון? ואם כן אפשר לשים אותו במפרט? התקציב נע בין 2500-3500 , תודה רבה לכם abit
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
1) תקציב: 5k אשראי 2) מטרות: משחקי מחשב מרובי משתתפים באינטרנט 3) ציוד היקפי: א) מסך 22' 2ms ב) אוזניות גיימינג ג) עכבר + מקלדת - תקן סטנדרטי 4) לא מפריע: א) כ.קול מובנה ב) כ.רשת מובנה 5) לא צריך: א) כונן אופטי 6) שקט: לא להגזים, אין לי בעיה לקצת רעש. שקט מהרגיל. 7) מעוניין ב OC 8) מערכת הפעלה: Vista Basic English 32 Bit 9) צרכים מיוחדים: החדר שלי מתחמם בקיץ, לכן ארצה קירור סביר של המחשב כרטיס מסך שיריץ WOW חלק על מסך 22' אני מצטער אם המסמך נראה מאוד טכני וחסר תוכן. תודה רבה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם, מה עדיף בין 2 אופציות אופציה 1: מעבד E6500 לוח G41 + HDMI + DVI וזכרון 1066 אופציה 2: מעבד E7500 לוח G41 הפשוט (הבסיסי) וזכרון 800 כל השאר זהה איזו אופציה עדיפה?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, במחיר של 3000 שקלים פחות או יותר. אני מעוניין, שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED:THE RUN וכו' המחשב עצמו יהווה מחשב ביתי לשימוש יום יומי כמו אינטרנט פייסבוק מוסיקה וכו'. הוא בשביל המשפחה, אבל אני מעויין שאם אנחנו משקיעים כבר הרבה כסף, שאוכל לנצל אותו עד תומו. נ.ב - לא מחשב של HP.
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן לאחר עדכון BIOS למחשב הנ"ל מערכת ההפעלה לא עובדת יותר. מתקבל מסך של שבו יש אפשרות להריץ בדיקה ולנסיון תיקון או להעלות את מערכת ההפעלה באופן רגיל באופן רגיל - המחשב מבצע ריסט ניסיון תיקון - רץ 20 דקות לא מבצע כלום ועושה ריסט, אין שינוי. יש גישה בעזרת F8 לתפריט המשני של windows אבל גם כאן, כל ניסיון להעלות את המחשב בכל מוד מוביל לריסט. המחשב פעל תקין לפני עדכון הביוס. יש דרך כלשהיא לשחזר את הביוס המקורי? או תוכנה שתבצע את זה דרך USB וקובץ ביוס קודם יותר שזמין מהאתר של ASUS ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 780 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 4-4-4-12 530 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 320 ¤ 1 POINT OF VIEW 7600GT 256MB PCI-E 1170 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 TOPOWER TOP-450P5 450W 310 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 4060 זה מפרט טוב ??? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אח שלי יתחיל ללמוד באונברסיטה,והוא צריך שיה איתו נייד שישמש אותו להרבה זמן.הנייד ישמש בעיקר לאופיס אינטרנט,ומשחקים פשוטים מאוד.....כמו כן המחשב יצטרף להקרין סרטי HD על גבי מסך 32'' ולכן חשוב שיהיה כרטיס מסך אשר יספק את הסחורה ולא יתקע באמצע הסרט. אחי צריך מחשב טוב,אמין וחזק שייתן מענה לכמה שנים טובות. חשבתי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 אך אני פתוח להצעות נוספות.... פירוט: * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES), צפיה בסרטים * גודל המסך? - 15 ומעלה * משקל רצוי? - 3,אני מניח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - אכן כן,צריך זמן סוללה ארוך * הא…
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
האם המחשב הנייד הבא יהיה לי טוב למשחקים? ACER FERRARI 4005WLMi TURION 64 Processor AMD Turion 64 Mobile Technology ML-40 (1MB L2 cache, 2.2GHz) or AMD Turion 64 Mobile Technology ML-37 (1MB L2 cache, 2.0GHz) -------------------------------------------------------------------------------- Chipset Radeon® Xpress 200M -------------------------------------------------------------------------------- Memory 1GB (512MB installed in each of two memory slots) or 512MB (256MB installed in each of two memory slots) DDR333 SDRAM User upgradeable up to 1GB (one 512MB memory card in each slot)* or 2GB (one 1GB memory card in each slot)* subject to availabili…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך שישמש בעיקר למשחקים. אני מעוניין במסך 24 אינץ בעלות של עד 1.5K. יהיה ברשותי מחשב בעל הכרטיס מסך הבא: GeForce GTX 660 תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי אני מחפש מחשב שישמש אותי להריץ visual studio 2003,2005.2008 sql_server 2000,2005 אני מפתח ואלו התוכנות איתם אי עובד ביום יום חוץ מזה אני מתעניין בעריכה של וידאו בעיקר מעוניין באפשרות לחבר PS למחשב ולהקליט קטעים שלי משחק אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, אחותי הולכת לאוניברסיטה בעוד מספר חודשים והיא רוצה מחשב נייד. אני צריך מחשב נייד שיהיה מהיר וטוב, שיחזיק ל3 שנים של עבודה משרדית שיהיה קל לנשיאה ומבחינת הבטריה לא צריך בטריה סופר חזקה כי יש גישה כמעט מלאה לשקעי חשמל. צריך גישה לאינטרנט אלחוטי. מבחינת תקציב אין ממש הגבלה אבל לא מחשב ב12 אלף שקל בבקשה, מחשב במחיר סביר. לעבודה משרדית, כמות ראם חמודה, כרטיס מסך על הפנים, צורב(לא DVD) מסך בגודל סביר שיהיה נוח לעבודה עם טקסט. אם שכחתי משהו..אנא ציינו. נ.ב אם אפשר שהמחשב יהיה מפנדס אז אני מעדיף, לא חובה, פשוט יש לי שם הנחה. בתודה, מתן קול.
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה הפורום הנכון. ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה? שאלה נוספת שלא קשורה - למחשב אחר אני רוצה לקנות את הרכיבים בעצמי, אבל ללכת לחנות מחשבים שתרכיב לי אותו. האם קיים דבר כזה? אני יודעת שכשקונים מחשב במקום מסוים ההרכבה עולה משהו כמו 99 ש"ח. תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בנייד ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה שישמש אותי ללימודים עצמם, בין השאר גם לצפיית סרטים ותכנות. חשבתי על מסך 14.1 או 15.4, אשמח אם אנשים מניסיון יגידו לי אם נוח לעבוד בתכנות ובוורד על מסך רחב. משקל כמובן קל, בין 2-2.5 קילו, חיי סוללה ארוכים ככל שאפשר - זה מקבל עדיפות על גודל המסך במידה וזמן הסוללה יורד מ4 שעות. אני חושב שאוותר על ציפוי מבריק - אם מישהו חושב אחרת שיגיד =] צריך WI-FI, BLUETOOTH. גם צורב DVD יהיה טוב. עדיפות לחברות: LG/IBM-Lenovo למרות שאשמח להתפשר אם יש מחשב שבאמת מראה ביצועים יותר טובים. חשבתי ללכת על המבצע של הLG R405, מה דעתכם? למרות שיש לו ציפוי מבריק, אני חושב שזה יפצה על זה (ההנחה). אם אתם חושבים שהוא מתאים/לא מתאי…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכת סאונד, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) CUBASE (כרגע 5.2) שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לדוגמא Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שימוש עיקרי - משחקים ויוטיוב. אין צורך בסים, אין אפשרות למתוח את התקציב. אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי כולם, אני מחפש לקנות לפטופ חדש בתקציב של עד 3,000 שקל (בגדול רצוי פחות מזה אבל אם תשכנעו אותי שיש סיבה טובה להוציא יותר, אז אפשרי). כן חשוב לי שהדברים שאני עושה במחשב יעבדו חלק ומהר ולא יתקעו. בגדול, השימוש שלי בלפטופ הוא: שימוש סטנדרטי באינטרנט (מייל, פייסבוק, סרטים...) - אני אוהב לעבוד עם הרבה טאבים פתוחים. פיתוח PHP על אקליפס. רוב הפיתוח מול שרתים בענן, אבל חלקו על xampp מקומי. לעיתים די רחוקות, לפתוח פוטושופ לעריכות מאוד בסיסיות של תמונה. עוד דברים רגילים של מחשב (אופיס, סרטים וכו') שיקולים נוספים: לא איכפת לי בכלל מהמותג, אבל כן חשוב שתהיה אחריות ושהוא לא יתפרק אחרי שנתיים. משקל - רצוי שיהיה קל יחסית, אני כן מתכנן להסתובב איתו לפעמים. סוללה - רצוי זמן סוללה של ל…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי, [נרכש בנפרד מסך 19'']. תודה.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסת תוכנה. הטופס להלן: * מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטושופ בלבד, עבודה בשפות עיליות ולפעמים בשפות WEB. ישמש ללימודים בהנדסת תוכנה. * גודל המסך? עד 15 אינץ' * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות כ4 שעות בשימוש סביר (סביבות עבודה וצפייה בסרטים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד, כל השאר לא קריטי. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר, אז שילוב של SSD קטן עם HD רגיל. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-