עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. השימושים הם אינטרנט עבודה עם מסמכים סרטים (כוללHD) משחקים בקטנה (הירוס 5). יצאת HDMI חשובה.(אם לא עז SVIDIO) המחשב הוא רוב הזמן בבית לכן ניידות היא לא מרכיב חשוב אני חשבתי על מסך 15 אינצ' +-. יש לי הנחנה של 10% במחסני חשמל אם שווה לקנות דגם מסויים משם!? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

שלום. פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם. בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט. נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל. איך המחשב בסך הכל? בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by שמואלל,

שלום, אני חדש פה ודודתי רוצה לקנות מחשב חדש אף פעם לא היה לה מחשב, אכשיו היעוד של המחשב בעיקר גלישה באינטרנט כולל הכל חוץ ממסך ורמקולים איך זה? שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 1 430 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket AM2 Box CPU 1 299 ¤ Maxtor 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 270 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 1 142 ¤ DFI Infinity NF Ultra II - M2 Socket AM2 Motherboard 1 521 ¤ Twinmos 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 330 ¤ XFX GF7300GT PV-T73E-UDJ3 PCI-e 256MB DDR2 Retail Video Card 1 520 ¤ סה''כ: 7 2512 ¤ בתודה שמואל

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by kobibo,

לאחר שעזרתם לי ועל כך תודה רבה לכולכם. אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח ( אודה להשאר במגבלות התקציב ) מעבד AMD כולל ציוד הקפי ( מקלדת עכבר ) אין צורך במסך . העדפה ל 64bit לוח PCI-E .

5. Started by o.s,

שלום, קניתי את המחשב נייד הנ"ל לפני שבוע וראיתי שבצד אחד יש שקע של USB שהוא קצת רופף ,והתקן ה USB שמחברים לא נכנס לגמרי עד הסוף, יחסית לשקעים אחרים ורציתי לדעת האם התיקון של זה זה משהו שכלול בביטוח מאחר ואומנם כרגע הכל עובד אבל אני מפחד שבשלב מסוים המגעים ישתחררו או משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by ehud101,

שלום, מזה כ3 חודשים שהמחשב הנייד שלי נדלק לבד כל יום באותה שעה (8:30) ואיני יודע מה לעשות. זה ממש מציק. יותר מאשמח לעזרתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה ביישומי אופיס למיניהם ולגלישה באינטרנט. התקציב, כאמור, 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה מאות מעלה. עדיפות לפרמטרים: מותג רציני וידוע, מסך גדול, סוללה איכותית. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם! אז ככה.. יש לי HD נייד של 1T והוא מלא.. הגיע הזמן לקנות אחד חדש.. ובמקום זה חשבתי.. אולי אם כבר, אני אקנה מחשב שיהיה ייעודי בעיקר לזה - לשמור חומר שלי, גיבויים וכו'.. בגדול חשוב שהמחשב יהיה שקט, יציב, אמין.. ספק כח טוב ואמין, קירור טוב.. מארז טוב.. אני מניח שמעבד, לוח אם וכ. מסך יכולים להיות בסיסים יחסית. צריך לפחות 2 HD של טרה כל אחד. מאוד חשוב לי שגם אם הלוח אם בסיסי, אז שיהיו "אפשרויות שדרוג" עתידיות - כמו להוסיף עוד HD וכו'. כמו שאמרתי, חשוב גם שהוא יהיה מהיר יחסית - הוא ישמש בעיקר לאחסון אבל אני מניח גם לצפייה של דברים, אז חשוב שיעבוד נורמלי.. (זכרונות זה לא עסק יקר כיום למיטב זכרוני, אז לא אכפת לי "לזרוק" עוד 100-200 שקל על שדרוג זכרונות אם זה יעזור בנוש…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  9. אהלן אני יודע שAMD 64 הם המעבדים הכי טובים היום למשחקים וזה אבל שמעתי שהסנטרינו לקח את FX55 עם OC אז האם כדאי לחכות לצ'יפסט של הסנטרינו או לקנות AMD64?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  10. יש לי מחשב נייד ובזמן האחרון כבר פעמיים(בימים שונים)כאשר עברתי למצב שינה ,וכשרציתי לחזור קיבלתי הודעת שגיאה "Eroro recovery" והופיעו לי מספר אפשריות START WINDOWS NORMAL SAFE MODE וכו' השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by J S Bach,

היי, ברשותי המחשב הנ"ל ורציתי לדעת איך ניתן לשדרג אותו? - האם ניתן להחליף זיכרון RAM נ-1 ג'יגה DDR2 ל-2 ג'יגה (ואולי אפשר יותר?)? - האם ניתן להחליף את הHDD ב-SSD? האם יש SSD באותה המידה? - האם ניתן להחליף את המעבד? (מ-N270 ל-N280) - האם ניתן להחליף את הפאנל/מסך של המחשב (10.1")? - האם ניתן להחליף בטריה (היא חלק מהמחשב...)? - האם כדאי לעשות אוברקלוק? (מערכת קירור עלובה) - האם כדאי לעבור מ-XP ל-7? תקציב לא מוגבל לבנתיים. כל רעיון נוסף התקבל בברכה. כמוכן אשמח לקישור לחנות/מוכר איביי וכד' שממנו/ה ניתן לקנות את הרכיבים. בתודה מראש לכל העונים והעוזרים.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by pwntigo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. הכל בערך בכותרת, בתקציב של בין 3000 ל6000 שקל. אני מחפש מחשב מוכן ומורכב של HP (או של חברה אחרת, העיקר שלא יהיה מורכב CUSTOM), שיריץ משחקים חדשים בקלות ושיצליח להריץ באופן סביר משחקים עתידיים. זה לאחי הקטן ליום הולדת נ.ב: מבחינת ציוד הקפי, דרושה רק מקלדת ביחד עם המחשב. אין צורך במסך. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  14. היי, אני בונה מחשב המיועד לעבודה כללית ומשחקים, אחרי הרבה קריאה באתר בניתי את המפרט למטה, לפני שאתם שואלים, 4GB RAM כי יש רק 2 סלוטים בלוח אם ונראה לי בזבוז שכשארצה לשדרג את המחשב (2GB מתחיל להיות פחות ופחות מספיק בימינו) אצטרך לזרוק את הסטיקים לטובת 2*2GB. לא מצאתי את הלוח אם הכי מומלץ אז החלפתי אותו בזה שנראה לי הכי קרוב, אם יש לכם המלצה לאחד טוב יותר אשמחו לשמוע, ובכלל אשמח לכל הערה ועצה ובמיוחד לדברים שיעזרו לי להוריד את המחיר בלי הרבה פגיעה, הנה המפרט: Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 GIGABYTE GA-P31-ES3G, יחידות 1 ¤340 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4196 G.SKILL DDR2 4096M…

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by nnnoammm,

שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב ASUS K-53E, אך מסתבר שיש לו "אח תאום" בשם A-53E שעל פניו נראה שחולק מפרט זהה אך כ- 400 שקל הפרש במחיר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790887 לעומת http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792496 האם מישהו מחכמי הפורום ידע להסביר לי מה ההבדל בין שני הדגמים הללו? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  17. אני רוצה לחבר מחשב מיני נייד למסך LCD על מנת להציג על המסך פרסומים שונים. המחשב צריך להישאר דולק כל הזמן, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. האם יכול להיווצר איזשהי בעיה? האם המחשב מותאם לעבודה של מס' שעות כל כך רב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. שלום! אני צריך את המפרט הכי טוב שאפשר למטרת משחקים בתקציב הנ"ל והמלצה על חנויות שנמצאות במרכז הארץ(אני מחולון)

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Oferz,

שלום, אשמח לחוות דעת על מחשב שהרכבתי לפני קנייה. בנוסף הייתי רוצה לדעת האם הכרטיסי המסך שאני מתכנן לקנות 6950 יכנסו למארז ג'יגהבייט פוסידון שיש לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -ל…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  20. זה למשחק החדש מהסדרה של oblivion Recommended System Requirements * OS: Windows XP, Vista or Windows 7 * CPU: Core 2 Quad 3 GHz * RAM: 3 GB * HDD: 15 GB free disk space * Graphics: 512 MB Graphics Memory * Sound Card: DirectX 9 Compatible * DirectX: Version 9.0c Supported Graphics Cards: Minimum – 8800 GT Recommanded – Geforce GTX 460/Radeon 5850 ועל איזה הגדרות גרפיות אני יכול לצפות להריץ אותו? המפרט המומלץ למטה: מעבדAMD Athlon-II X3 450 3.2Ghz 390 פתרונות קירור למארזScythe Slip-Stream 12cm (1200RPM)50 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2120 לוח-אםGIGABYTE GA-MA78LMT-S2280 זכרונות1x4GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת130 כונן קשיחSAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by nwbugo,

שלום, אני מחפש עכשיו מפרטים מומלצים למערכת מחשב לגיימרים מבוססת i7, גודל תקציב 8k כולל מסך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  22. היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by nonamenonamenonamenoname,

t

24. אז ככה.. אממ אני מחפש מחשב לHTPC אממ עכשיו יש לי מספר דרישות, אם אפשר שבמארז יהיה כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים סידירום לא נחוץ וכן ספק כוח מעבד יש לי כרגע intel p. D 3.4 s775 אממ אם יש אפשרות לשלט.. ומסך LCD בלוח אם אממ כרטיס קול איכותי (7.1) וכרטיס לכידה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  25. היי חברים, אשמח לקבל המלצה למחשב לאבי: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-3.5K, אפשר לחרוג אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד (אינטרנט, וורד, אקסל, נו... שימושים של פנסיונר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עיקר השימוש יהיה בבית, כ…

דיונים חדשים בפורומים