עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם כדאי לחכות עוד כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים של אינטל ו גם לhd4870X2 או לgtx280X2? אני אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  2. לפני שלושה חודשים קניתי מחשב נייד חדש, לנובו N200 3000, יש לי 3GB זיכרון פנימי, מעבדT8100 במהירות 2.1GH. אחרי שעדכנתי את SP1 ההארד דיסק התרסק אחרי שבוע במעבדה החליפו לי אותו במסגרת האחריות, והמליצו לי לא לעדכן. חודש אחרי זה עוד פעם הויסטה התרסק, עוד פעם שבוע במעבדה, הפעם החזירו אותו ללא הסברים. הויסטה מדגם של home premium ואי אפשר לעשות "שינמוך". (לצערי הרב) אני ממש מיואש.... מה עושים? איפה אפשר למצוא XP ?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by The Prophet,

לאיזה חברות יש אחריות בינלאומית?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  4. שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Or ei,

חבר מחפש מחשב נייד לעריכה גראפית ללימודים במחיר של 1-1.5 אלף דולר חשוב מסך של 17 וכמה שיותר זיכרון פנימי והארדיסק עם נפח גדול וכרטיס מסך שיריץ את כל התוכנות כמו PS וFH ותוכנות אחרות בצורה טובה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. אהלן אני צריך המלצה למפרט לשימוש ביתי ללא משחקים, אבל שיאפשר להריץ ישומיים "כבדים" במקביל (איי מיול,פוטו שופ, והזרמת מוזיקה במקביל) המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ולעריכת תמונות. חשוב שיכלול HD 500 GB ורצוי לוח אם אם יצאת האודיו אופטית. האם יש לוח אם/ כרטיס מסך שבאמת מוציא שידור HD 1080P? צריך גם מסך ומקלדת+עכבר אלחוטיים, ומארז כמה שיותר קומפקטי ושקט. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורכי משחקים ושימוש בייתי סטנדרטי, המחשב צריך להיות טוב בשימוש בייתי לפחות למשך 3-4 שנים (אינטרנט, סרטים, אופיס, הורדות). בתחום המשחקים אני רוצה שלשנה וחצי - שנתיים הקרובים המחשב יריץ כל משחק. כמו שמופיע בתוכרת, התקציב עד 6K. זה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לקבל תגובות: מארז T.TAKE SOPRANO ספק כח T.TAKE 550W לוח אם ASUS P5Q מעבד אינטל Q9300 + קירור AC או TT או משהו מקביל זכרון 4G DDR2 800 דיסק קשיח 500G SAEGATE SATA2 צורב DVDRWX20 LG/PIONEER כרטיס מסך GIGABYTE HD4870 512MB PCIEX אין לי צורך בציוד היקפי. אני מאמין שהמפרט הזה לא יעלה יותר מ - 6K בחנויות נורמאליות. עוד דבר חשוב, המחשב צריך להיות רועש בגבולות הסביר, נושא הרעש חשוב אבל לא על חש…

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by simla101,

שלום אנשים אני צריך מפרט ב-5500 שקל כולל מסך למשחקים. צריך 2 הארדיסקים (אחד של 500 ג'יגה ועוד אחד קטן יותר, ממה שראיתי ה-500 ג'יגה מסתובבים סביב ה-300 וכל השאר באזור ה-200 אם אין אחד שעולה 150 שקל או פחות אז פשוט אפשר לשים 2 דיסקים של 500). צריך רמקולים (הכי פשוטים ב-50 שקל) מקלדת ועכבר (רצוי סט אלחוטי אם זה עולה בסביבות ה-150-200 שקל אם לא אז עזבו). מארז הכי זול שיש. רצוי שהמפרט יהיה מKSP אבל אם יש איזו חנות שהרבה יותר משתלמת מבחינה כלכלית אז גם הולך... וצריך גם מסך LCD 19 אינצ'. לא יעשה על המחשב שום OC ככה שאין צורך לדאוג לקירור מיוחד. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בס"ד שלום, חברה שלי קנתה לא מזמן מחשב נייד אפל MacBook Pro מחו"ל מבוסס מעבד אינטל ומכיל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GeForce 8600M GT . ידוע לכם במקרה האם גם במחשב הזה יש את אותם הבעיות בכרטיס המסך של NVIDIA? תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by ההוגה,

שלום שוב, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט הבא: מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q6600 לוח אם Intel G31 Pearl Creek 1333MHz FSB דיסק קשיח 320GB SATA II 7200 RPM 16MB (Hitachi/Western Digital/Seagate) זכרון פנימי OCZ 2048MB (2GB) DDR II 800MHz כונן אופטי צורב LG/Optiarc/Pioneer X20 SATA DVD כרטיס מסך Gigabyte/MSI/Asus/Sapphire PCIe nVIDIA GeForce 8400GS 512MB או ATI HD3450 PRO 512MB ספק כוח EZCOOL 450W 12CM FAN מארז איכותי עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מקלדת + עכבר + רמקולים סה"כ מחיר - 1959 ש"ח הערות: השימושים שלי - גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי DVD. המליצו לי כאן על E7200 עם gigabite ga-p31 ו-4GB זיכרון עם קירור למעבד ומארז וספק של HEC במחיר 2500 ש"ח כאן יש לי מעבד QU…

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  12. אוקי אז בניתי מפרט ב-KSP, ואני אשמח לשמוע עוד הצעות כי אני לא מבין גדול בתחום. המחשב הוא לשימוש ביתי (אינטרנט, מוסיקה, סרטים). אני רוצה שהוא גם יריץ משחקים אחרונים שיוצאים (לא קריסיס, משהו בסגנון COD4 לא ברזולוציה גבוהה), ויריץ סרטים ב-HD. המשחקים לא המטרה העיקרית של המחשב, אבל כדאי שהכרטיס יהיה טוב. המפרט: אשמח לתגובות והצעות, לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by ccuaev0,

מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לשימושי סרטי HD ומשחק הPES8. קיבלתי את ההצעה הבאה. מה דעתכם? מארז HTPC SILVERSTONE LS17C ספק כח ZUMAX X2 400W לוח אם INTEL DP35DPM 1333 MHZ כ. מסך GEFORCE 8600GT 512 MB PCI-E HD MIDDR3 צורב SAMSUNG SATA DVDR-W זכרון SAMSUNG DDR2/800.1 GB דיסק קשיח SAATA 2 500GB 7200 מקלדת ועכבר אלחוטיים INTEL KB5000 מעבד INTEL CORE2DOU E8400 3.0GHZ כרטיס רשת EDIMAX PCI כרטיס טלוויזיה + שלט LEADTEK PVR3000 DELUXE שלט אלחוטי MICROSOFT MEDIA CENTER תודה חיים

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. Started by gal atedgi,

אני מעונין לקבל מפרט למחשב נייד טוב תקציב: עד 3000 שקל מחשב טוב למשחקים עם כרטיס מסך טוב וכרטיס קול טוב ושגם יהיה מחשב טוב ללמודים (לא חושב שזה בעיה) ------------------------------------------------------------------------ וגם יש לי פה מפרט של מחשב תגידו לי מה דעתכם מעבד: Intel Core 2 Duo T5200 1.6GHz 2MB זיכרון פנימי: 2048MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" WXGA (1280X800) כרטיס גרפי: GMA X3100 זיכרון גרפי: up to 251MB צורב DVD: Double Layer תקשורת אלחוטית: 802.11b/g

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  15. Started by genia,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות ASUS EEE 901 השאלה היא איפה בארץ מוכרים אותו ובכמה? בZAP מופיע רק 900

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. טוב אז ככה,חשבתי על לקנות נייד עד 5500 ש"ח רצוי שזיכרון יהיה 2 ג'יגה,שיהיה בערך 250 ג'יגה שיהיה 15',ומשקל כמה שפחות למרות שהכי לא משמעותי עכשיו השאלה העיקרית שלי היא ,האם כדאי לקנות נייד ללא כרטיס מסך,בסביבות ה4500,וב1000 ש"ח לקנות כרטיס מסך חיצוני? או לקנות הכל ביחד ב5500 ? אשמח להמלצות,הצרכים שלי הם בסיסים לא הולך להסתובב איתו בכמויות למרות שמהשקל דיי חשוב לי, שאני אוכל לשחק משחקים נורמלי,לא מדבר על משו כבד אבל בכל מקרה, חשוב שיהיה יציאת HDMI,לפחות אחת. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by katzomri,

המפרט מיועד לאחי הקטן מחשב לצורך משחקי מחשב. צריך לכלול בתוכו עכבר מקלדת וגם מסך. כאשר המסך של סמסונג. מעבד INTEL וכרטיס מסך של NVIDIA תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by arpa,

אהלן, אני מעוניין במפרט שיחובר לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. הדברים היחידים שחשובים לי זה שיהיה הארדיסק של טרה (או 2 של 500) ושהוא יהיה מקורר היטב ושקט. אני זקוק גם לשליטה כלשהי על המחשב (אם ניתן לשלוט במחשב בצורה מלאה עם שלט,אז אני מעדיף את זה). אין צורך במסך או ציוד היקפי שלא אוזכר כאן. אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי. שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ? תודה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by token_toker,

שלום, אני מחפש נייד קל עם תחנת עגינה, אין בעיית תקציב אך מחפש כמה שיותר זול למטרת עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. תודה...

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. אחר הצהרים טובים לכולם. שלום לכולם אני בן אני חדש פה מקווה להתרשם ולחלוק עמכם את המפרט. אז ככה: המחשב שאני ירכוש יהיה לביצוע מחשב ביתי-כלומר אינטרנט תוכנות מוזיקה סרטים וכו'+ משחקים שהם דיי כבדים כמו קריסס call of duty 4 ושאר המשחקים הכבדים למינהם. לפני שאני יציג את המפרט שמולי לצורך שאתם תעזרו לי מה כן לשפר מה לא מה להוריד וכו' ברצוני להגיד שכרגע אני יבנה את המערך החשוב שזה מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זכרון-ולאחר החלטה נמשיך ליעוץ כוננים והציוד הנלווה. כמו כן חשוב לי לציין שהמעבד והלוח אם יתאימו אחד לשני וישתפו פעולה את רב האחוזים.והכי חשוב לי לציין זה שבמחשב זה לא יתבצע\יבוצע oc/ המפרט: מעבד:q6600 או q6700 .ומה יש לכם להציע שיהיה טוב? לוח אם: ep35-ds4 של גי'גביט או max furmol…

• 11 תגובות
    • 987 צפיות
  21. שלום, סוף סוף נסגרתי על המפרט שאני רוצה ולפני שאני מזמין אותו רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות לשיפור או סתם ייעוץ לגבי המפרט. תודה מראש לכל העונים. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤840 קירור למעבד: Thermaltake BigTyp 120 כמות: 1 - מחיר: ¤198 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤506 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤468 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤546 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1355 כונן אופטי: …

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום לכולם, אני לא בטוחה אם אני צריכה לשאול שאלה זו בפורום זה ("מחשבים ניידים") או בפורום "מעבדים, לוחות-אם וזכרונות". אם טעיתי אז עימכם הסליחה. בכל אופן יש לי מחשב נייד ישן בן כ-8 שנים מדגם Compaq Evo N150 עם מעבד פנטיום 3 800Mhz. המחשב לא היה בשימוש בכלל כשלוש שנים, ועכשיו אני זקוקה לו לצורך עיבוד תמלילים בעזרת Word 2000 וגלישה באינטרנט בלבד (צרכים "קלילים"). הפעלתי את המחשב ולמרבה ההפתעה הוא עובד והסוללה אפילו מחזיקה למשך כשעה ו-20 דקות, אולם המחשב מאוד איטי וחשבתי שהוספת זיכרון תשפר את המצב. כרגע יש במחשב 128MB וחשבתי לשדרג ל-320MB, שזה המקסימום שמחשב זה יכול לקבל (יש לו 64MB קבועים, וכרגע עוד 64MB בכרטיס זיכרון, וחשבתי להחליף את כרטיס זה בכרטיס של 256MB). חיפשתי באתר…

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 2300 שקל למטרות: תכנות (Visual Studio), משחקים קלים,גלישה באינטרנט + אופיס, סרטים. אין לי העדפות לחברות מסויימות אני לא צריך ציוד נלווה יש לי מסך 22 אינצ' wide. אם זה משנה חשוב לי שהמחשב יהיה שקט יחסית חשוב לי שיהיה הארד דיסק בנפח 500 ג'יגה חשוב לי שיהיה לו מקום ל 4(או מינימום 3) דיסקים קשיחים חשוב לי שיהיו יציאות USB מקדימה אם זה אפשרי, שיהיה מקום ל4 ומעלה סלוטים זיכרון (מינימום 4 זה חשוב וכמה שיותר יותר טוב) WIFI על הלוח אם זה מגניב, אם זה אפשרי במסגרת התקציב אני אשמח (כרטיס רשת אלחוטי) כרגע אני לא חושב שאעשה OC אבל אולי בעתיד אם אני אראה צורך בכך... בכל מקרה, אם ניתן לאפשר OC בתקציב המדובר אז סבבה…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by dvirdahan,

בסיעתא דשמיא שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט שיהיה ממש חזק למשחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח .(אולי קצת חריגה..) מה אתם אומרים על הפרט (מאיבורי,כדאי לקנות משם בכלל?!) הזה עם קצת שיפוצים. למרות ששמעתי ש 4 ליבות פחות חזק אני מעדיף אותו מאשר 2 ליבות רק מתלבט בין איזה 4 ליבות עדיף??!!! מארז מותג מתוצרת SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W יתרונות המארז : יציאות קידמיות Audio,mic, FireWire, USB 2 מאווררי 12CM+LED, דלת קידמית בעלת חלון פח עבה במיוחד 0.8CM וספק כח 450W Real מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 מעבד בעל 4 ליבות שדרוג למעבד Q9300 רק 210 ש"ח (נגיד שאני לוקח את השדרוג הזה...הוא עדיף לא?!) לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי P35 Dragontail Peak או Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P3…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by bd,

Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤829 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤439 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?prod…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים