עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם בנושא. תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט. * גודל המסך -13.3 ומעלה * משקל רצוי - לא משנה לי * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G (אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל2G ומעלה * בלוטות - עדיפות * רצוי כונן דיסקים * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון,אבל לא חובה. * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  2. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מארה"ב ויש לי מספר שאלות אחראיות בינלאומית - ראיתי הרבה הודעות בנושא ולא הצלחתי להבין איזה חברה מספקת אחראיות מקיפה ולכמה זמן (והאם האחראיות הבינלאומית מצריכה תשלום נוסף, אם כן מה סדר גודל המחירים) אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אינטרנט /מייל/אופיס/מוזיקה וסרטים ולכן הדרישות שלי מהמחשב הם: 1. מחשב אמין (כמה שפחות לבקר אצל טכנאים) וחזק (שלא יתפרקו כל הפלסטיקים) 2. מעבד חזק ומתקדם שיוכל לשמש אותי גם בעוד מספר שנים 3. חיבור המחשב לטלויזיה HD. 4. גודל מסך בסביבות ה-15" + 5. הארדיסק גדול ככל שאפשר 6. WIFI/BLUETOOTH/ESATA/WEBCAM 7. כמה שיותר קל ובעל חיי סוללה ארוכים 8. עיצוב חיצוני לא מפריע כל כך, אבל עדיפות למחשב עם עיצוב נחמד. אני יודע…

4. המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  5. אבא שלי החליט לאחרונה לקנות מחשב לאחותי הקטנה בת ה11, וקבילנו שני מפרטי מחשב משני חנויות והייתי רוצה לשמוע בבקשה את דעתכם עליהם. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולאופיס. ואולי למשחקי מחשב קלים. אנחנו מחפשים מחשב לצרכים האלה במחיר הטוב ביותר. מפרט I: intel e2140 1.60 GHz 64 Bit 800 MHz 1 MB l2 lga775 asus p5gc-mx ocz2667512v ocz pc2-5400 ddr2 value 667MHZ 512MB כמות *2 WD 160GM 7200rpm 8mb sataII asus drw1814blt dvd-rw *18 lightscribe sata black compucase 6c28 300art black samsung 932b 19" lcd 5ms+dvi labtec wireless multimedia set keyboard +mouse leadtek winfast tv2000xp windows xp home edtion hebrew הרכבת מחשב 150 ש"ח מחיר סופי : 4120 באשראי או 3950 במזומן מפרט II: מארז 12cm vi…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by iquitos,

היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by BenK,

שלום לכולם, אני מתעניין במבצע הסטודנטים על המחשב הנייד Lenovo S10 עם מעבד ה n280 Atom מישהו יודע איך המיני מחשב הזה עובד עם Visial Studio, סביבות .Net ותוכנות כבדות כאלו ואחרות. תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by orwein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות NodeJS, WebStorm א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם קיבלתי עכשיו הזדמנות לרכוש Lenovo C200 במחיר מציאה (לדעתי..) 1.5K.. המכשיר במצב טוב מאוד, אני מכיר את בעליו העכשוויים. המחשב הולך לשמש בעבודה משרדית (תוכנו office למיניהם) ועבודה שותפת מול האינטרנט (חברות כלשהם..) יש לי עד סוף היום להחליט אם לרכוש את המחשב, אז בבקשה תשובות כמו שיותר מהירות.. מי שלא מכיר, זה המפרט: Intel CoreDuo Processor T2250 1.73 GHZ 1024MB(2X512) 80GB 15" 1024X768 Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשב מגיע עם vista מקורי, אבל כניראה שהחליף אותו לXP (אין בעיה להתקין עליו גירסאת retail נכון?) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  11. סליחה ששיגעת אותכם התקציב : 4500 למטרות עריכה בתוכנות גרפיקה/וידאו כבדות כגון: adobe after effects , adobe premiere pro , adobe photshop , cinema 4D מפרט 1: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX מחיר: ¤1728 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤498 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤444 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 HDCP Retail מחיר: ¤153 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤129 סה''כ : 4007 ¤ וההערות של הממליץ: מעבד חזק מאוד ומתאים בול לשימושים…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS דגם Eee PC 4GB SURFER בעל זכרון פלאש 4 ג'יגה ומעבד סלרון 900MHZ. המחשב כאמור מגיע ללא כל כוננים עם מערכת הפעלה לינוקס בעברית וברצוני לשנות את מערכת ההפעלה לXP . יש ברשותי דיסק או קיי ועליו גרסה של XP וחשבתי להוריד DEAMON TOOLS מבוסס לינוקס להתקין תתוכנה באסוס ואז להתקין את ה XP על הלינוקס האם זה אפשרי?....יש דרך אחרת? אם כן עיזרו לי בבקשה... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by DjGhost,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 & BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לרכוש גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by DarkPhoenix,

שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray‎ מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  15. שלום לכולם. הצורך הבסיסי היחיד - יכולת להקליט בנוחות אודיו [דיבור] ממיקרופון audio technixa atr2100 זה יהיה באמצעות תוכנת audacity הייתי יכול להקליט מהנייח, אך יש הרבה הדהוד ובעיות אקוסטיקה וחשבתי על פיתרון שיאפשר גמישות במיקום ההקלטה. המשקל לא משנה. העיקר סיפוק הצורך הבסיסי במינימום תקציב [פחות מ3k יתקבל בברכה] אם הייתי צריך להוסיף דרישה נוספת, כדי למקד: הרצת camtasia עם תכונת הקלטת המסך שלה. אין צורך במערכת הפעלה, אם זה מוזיל. תודה מראש למשיבים. ליאור.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪570 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪571 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by moshe199,

שלום רב אשמח לקבלת מפרט בתקציב של עד 6500 ש"ח שקרוב למפרט שניסיתי להרכיב https://tms.co.il/builds/391977 ואשמח לקבל הצעות לייעול ושיפור של המפרט באותו טווח מחירים 1. מה התקציב המירבי?6500 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נועד למשחקים כבדים , ויחזיק לטווח של לפחות 5 שנים מבחינת איכות גרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חוץ מה Samsung SSD 2.0…

18. אחרי ימים של חרישת הפורומים כאן ואתרים אחרים בניתי מפרט אני אשמח לקבל עליו דעות, בעיקר דברים שאתם חושבים שעשיתי לא טוב סכום של כול פריט אני לא יכול לרשום כי זאת עסקה חבילה שראיתי ושידרגתי אז אני אתן מחיר סופי. מארז - רגיל ATX מעבד - AMD Athlon II Quad Core 620 2.6Ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3096&%20ProductName=GA-MA770T-UD3P דסיק קשיח - WD 500GB SATA2 32MB Buffer זכרונות - 2 יחידות של Patriot Signature DDR2 800MHz 1GB ספק - Hec Win+600 12Ccm Fan 600W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ צורב - Optiarc SATA DVD כרטיס מסך - Sa…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  19. לאחרונה יצאו לשוק מחשבים ניידים "אולטרה בוק" בעלי מעבדי SB מסדרת ULV שצורכת פחות חשמל. לדוג' ב-i5 17W במקום 35W במעבדים הישנים יותר. רציתי לדעת האם המעבדים הללו מתאימים רק למחשבי אולטרה בוק, והאם ניתן למצוא אותם במחשבים ניידים סטנדרטיים? האם חוץ מעניין ההספק יש הבדל נוסף בינהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by LIOR42,

איך נכנסים לביוס במחשב נייד בלי הכפתור DEL

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ds.trias,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בהתאם למפרט שהומלץ באתר זה. שלחתי את המפרט למספר חברות לצורך קבלת הצעת מחיר, ואחד מאנשי המכירות חזר אליי עם אי-מייל המסביר מדוע המפרט "לא טוב". אשמח לשמוע את דעתכם לגבי טענותיו, מכיוון שאיני בעל ניסיון רב מדי בתחום. אעריך מאוד כל התייחסות. פירוט של המפרט החלופי שהציע לי מופיע בקובץ התמונה המצורף. להלן תגובתו: --------------------------------------------------------------------------- דבר ראשון , לפי מה ששלחת אלי קצת צרם לי מצד אחד חלקים איכותיים , ומצד שני חלקים מרכזיים וחשובים כגון לוח האם, בדמות לוח מאוד נחות ושאינו מתאים לשאר הרכיבים. אני יכול לומר לך בלב שלם, שאין נוסחת קסם בחומרת מחשבים, ובטח לא הייתי מבסס אריה ביחד עם שפן.. חחח…

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. מעבד שאני קונה הוא CORE I7 920 2.66GHZ S1366 8MB TRAY אני רוצה שתמליצו לי על לוח אם טוב. כמה זכרון למחשב כדאי. הר דיסק של 500 GB לא יותר מיזה. יש לי פשוט כונן חיצוני של 2 טרה ביט מקלדת עכבר צורב לא צריך . והכי חשוב המלצה על כרטיס מסך הכי פופלארי לסרטים של 1080P שתומך ברזולציה של 1920*1080 שכמובן מפענח את סרט בצורה הטובה ביותר מה כדאי ללכת על GEFORCE או ati radeon hd איזה חברה כדאי ? אני יודע שנסחפתי עם מעבד אבל זה מחשב שאני רוצה שיחזיק לי לאורך זמן ארוך אז תבינו ..... )) אשמח לקבל מפרטים 8) 8)

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 2000, כמה שיותר עלות תועלת, עד 200 ש"ח חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משרדי ואינטרנט, אבל גם סרטים ומשחקים קלים. א) אופיס, אינטרנט, סרטים, משחקים ברמה של סימס 3 למשל. ב) מיועד לשימוש יומיומי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר סימס 3. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חשוב הכי גבוה, אבל שיהיה כיף. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד ומסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים לא הכרחי בכלל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט ח…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by GOBLIN17,

כמה לדעתכם זה שווה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  25. שלום. יש לי בבית חלקים של מחשב ישן שהלוח אם או המעבד שלו הלכו. אני רוצה להשתמש בחלקים שכן פועלים ולקנות לוח אם, מעבד וזכרון כדי להפוך את המחשב למחשב משרדי. השימושים במשרד יהיו אינטרנט ואופיס בלבד. כרגע יש לי רשיון רק לווינדוס 98 שבהחלט מספיק, אבל יכול להיות שאני אקנה רשיון ל-XP. בכל אופן אין לי שום כוונה לשדרג לויסטה בשנים הקרובות. החלקים שקיימים במחשב: מארז ג'נרי, ספק ג'נרי, הארד דיסק (IDE) ופלופי. בניתי את המפרט הבא לשדרוג מ-KSP: מעבד- Sempron 3400 לוח אם- Foxconn K8M890M2MA-RS2H (הלוח הומלץ ב- Tom's Hardware בכתבה על בניית מחשב ב-300$) זכרון - 512MB TwinMOS תודיעו לי מה דעתכם (ישנו דגש משמעותי על העלות, ואני לא כל כך רוצה לחרוג מהתקציב).

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.