ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מפרט מחשב לפי המלצות. המחשב מיועד לסטודנט, צריך להיות רב-שימושי: הרבה עבודה משרדית (תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'), שאפשר יהיה לצפות בו בסרטים כמו שצריך, וקצת למשחקי אסטרטגיה וגוף ראשון. להלן המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box --- 540 NIS לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI --- 460 NIS זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel --- 670 NIS כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E --- 625 NIS דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA …
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי!!!!!!!!!!!!! :yelclap: אני מתכנן לקנות מחשב טוב למשחקים (לא כולל מסך, יש לי כבר)... ויש לי בערך 3000 ש"ח לשים עליו... קראתי את ההודעות בפורמים וראיתי מפרטים נורא טובים... אבל כל המפרטים הם של AMD.... ואני חשבתיח לקנות INTEL.......... אני טועה בכך שאני רוצה דווקא אינטל?... בבקשה תעזרו לי ותנו לי מפרט טוב כולל כל רכיבי המחשב חוץ ממסך...... תודה לכל המגיבים להודעה...
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מגיע לתמיכה הטכנית של לנובו בישראל? טלפון/מיקום תודה...
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש פה אני יתחיל להגיב פה הרבה... טוב בקיצור אני צריך מחשב ב5K למשחקים כבדים אני צריך רמקולים סבירים לא צריך מסך לא צריך מקלדת ולא צריך עכבר אני צריך צורב שיוכל לצרוב גם רגיל וגם DVD וכמובן אני צריך מארז (לא יודע אם בכלל צריך לציין את זה) תודה רבה לעוזרים וזה דחוף...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ראיתי את המחיר בחנות הזו : http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2636 הגיוני במחיר הזול הזה הדגם הזה ? כולם יודעים שהוא עולה 9000 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש זול, אך אני יודע מה אני מחפש. אוקיי קודם כל מארז ג'נרי מצדי, הארד דיסק בגודל 80\160 ג'יגה. 1000 ראם, ללא ציוד הקפי, כרטיס מסך מובנה, ללא כוננים או צורבים, מעבד עדיפות לאינטל, ואין יותר מה לציין, כמה שיותר זול!!!
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי לכולם מה אתם חושבים על המבצע הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2596022&cfm=BFF3FD7267D9 מפלצת של מחשב! מחשב נייד "14 עם מעבד עוצמתי Core i5, חבילת זיכרון 6GB, דיסק 500GB ומערכת הפעלה Win 7 חיפשתי בגוגל לא מצאתי את הדגם הזה בשום מקום, אין לי למה להשוות. מישהו שמע על הדגם הזה? האם המבצע משתלם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חשבתי על מעבד של אינטל I5-750 ומסך של 24' (לא TN), חשבתי בכיון של 5 אלף למחשב ועוד 2K למסך כרגע יש לי FLATRON L1932TQ של LG שחשבתי לשמור אותו כמסך שני (שיציג דפים באינטרנט או כול דבר אחר שאני צריך במקביל, אם אפשר גם את הטלויזיה, לא משחקים) ומכאן יש לי דילמה אם לקנות שני כרטיסי מסך או אחד יקר? בנוסף אני ממש רוצה להרכיב את המחשב לבד (סתם לכיף). 1. מה התקציב המקסימלי? 7,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 +- 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים ,סרטים באיכות FHD, אינטרנט א) במידה והמח…
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אין צורך בצורב, HD .רק רכיבי ליבה ,ספק ומארז. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤381 כמות:1 לוח אם ASUS P5KPL-CM ¤279 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤233 כמות:1 כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe ¤630 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤336 כמות:1 /COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤295 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2154¤ תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3 000. חריגה של 100 שקל לא יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשר לחסוך ולהביא תוצאות דומות זה יהיה מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל. לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המשחקים שיושחקו בעיקר יהיו CSGO\BF4\ASSASIN CREED וכמובן שאם יצאו משחקים בעתיד ישוחקו גם הם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ZiggyMan תודה שהפנית את תשומת ליבי לשאלון שבעוגן, אני אפתח את הנושא מחדש בצורה המתבקשת.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הינו לבית ויהווה כתחליף למחשב הביתי השימושים היחידים יהיו השימושים הבייתים הרגילים..מוזיקה אינטרנט וכדומה...ללא משחקים כבדים כלשהם תודה,...ואשמח לעזרה כמה שיותר מהר די דחוף לי להיום
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום איך המפרט המצורף? איך הכרטיס מסך? כדאי לשדרג ל 9600GT ? אני גם צריך המלצה למארז בבקשV. Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz GA-EP43-DS3L Gigabyte Western Digital 500GB SATA II Kingston 2048MB (2GB) DDR II 800MHz צורב LG / Optiarc / Samsung X22 SATA DVD Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR III מקלדת + עכבר + רמקולים מארז סהכ: 2035 חנות: IVORY תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש, הציעו לי כבר 3 מפרטים בעבר והייתי שמח לקבל עוד הצעות ולהשוות ביניהם. התקציב הוא 2.000 ש"ח אבל יש אפשרות של חריגה של 300 ש"ח. המחשב עצמו הוא לחדר שלי, אני משחק משחקים קלים בלבד והכי חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ושהאינטרנט עבוד כמו שצריך. אני משתמש בעיקר במשחקי דפדפן באינטרנט ומדי פעם משחק גם במשחקים כמו roller coastar 3, Fifa 2010 וכדומה אני מעוניין גם שתמליצו לי על רמקולים טובים כי הרמקולים שלי נהרסו (לא להכליל אותם בתקציב של המפרט) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט אבל אם זה יגרום לייקור משמעותי במחשב, אני אוותר על זה בנוסף חשוב ליי מאוד המארז, אני רוצה שהמחשב יהיה יפה אין לי חנות מועדפת, אני פתוח להצעות ויש לי עוד מספר שאלות שעלו לי במשך חיפ…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל ללמוד הנדסת מכונות בסמסטר הקרוב ומחפש לפטופ זול עם ביצועים טובים, לעבודה בתוכנות CAD וSolidWorks. לכן דרישות המינימום הן: i5, 8GB, כרטיס מסך ממוצע. עוד לא ברור לי אם ארצה לסחוב אותו איתי לכל מקום באוניברסיטה - זאת אפשרות, ועד כמה זמינים שקעים להטענה של הלפטופ (אם לא זמינים צריך סוללה חזקה יותר). שתי האפשרויות שעומדות בפניי הן: 1. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15896 יתרונות: כרטיס מסך טוב, מפרט טוב, מסך גדול (15.6), מוכר יחסית בשוק. האפשרות הזולה מבין השתיים (לא בהרבה), העיצוב קורץ לי יותר. חסרונות: יחסית כבד, לנובו זאת חברה שאני לא לגמרי שלם איתה כי להבנתי השירות לקוחות שלהם לא טוב. 2. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4464 עם הר…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.89 ] 1 Motherboards for AMD : Leadtek NForce2-ST K7NCR18D PRO-II Motherboard (Dual DDR,AGPx8,5.1 Sound SPDIF,SATA,1394,LANx2,USB2) [ ¤ 661.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 295.94 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler for AMD [ ¤ 74.25 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 שאלה: כדי לי שהם ירכיבו את המחשב? עם ההרכבה אני מק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה המלצתכם למחשב לשימוש בסיסי ביותר - אינטרנט,אופיס, מוסיקה, קצת סרטים וכו. המחשב צריך לכלול מסך, עכבר ומקלדת. תודה מראש. עד 3000 ש"ח - מעט אבל זה מה יש. לבקשת אחד החברה פה לאחד הודעות - אז אם אפשר גם מפרט ללא מסך אך כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים ויציאה לטלוויזיה, אולי נוותר על המסך ונחבר ישירות לטלוויזיה. תודה
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-