עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר שלי מעוניין לקנות עמדת עריכת ווידאו מ-PCpower בהרצליה שמתמחים בנושא. http://www.pcpower.co.il/index.php?cPath=131_148 ישנו מחשב (השני ברשימה) שאותו הוא רוצה לקנות. נשאלת השאלה אם כדי לו להרכיב את המחשב במקום אחר כדי שיצא זול יותר. המחשב לא כולל מסך ואביזרים נלווים אך ישנו שירות ותמיכה תכנית לכל החיים. כמו כן נשאלת השאלה האם הפריטים שהם מציעים באמת מתאימים לעריכת ווידאו באוויד או שמדובר בציוד מוגזם מדי או לא מספק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  2. היי, אז אחרי הרבה בירורים והתייעצויות (גם פה בפורום ) החלטתי לקנות את ה-lenovo yoga 3 14 (דגם 80JH0051/2/3IV). אחד הדברים שהרבה אנשים הדגישו זה שהמסך שלו עשוי להיות כהה מידי ושכדאי לראות אותו לפני רכישה. כבר מעל שבוע אני מחפש חנות שתציג אותו דלוק לראווה אך נכשל בכך, שלחתי אפילו מייל ללנובו אבל הם לא עונים הדרישה שלי כזו מוזרה ומוגזמת? אין אף חנות שמציגה את המחשב שאני עומד לקנות בכ-5,000 ש"ח? לנובו עצמם לא מציגים אותו באיזה אולם מכירות או תצוגה?

3. Started by Asafalfa,

היי אנשים ההורים שלי צריכים מפרט לעבודה ב OFFICE גלישה ותוכנת הנהלת חשבונות פשוטה שעובדת ב XP בלבד ... מסך כבר יש אז לא צריך כל מה שאני צירך זה מחשב נטו ... אתם יכולי בבקשה לעזור לי :\? שבאמת יוציא את המקסימום שיפעל בצורה טובה יחיסת ... תודה !!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. בקיצור קניתי את המחשב עם אינטרנט מובנה רציתי אך הוא לשימושים של אינטרנט סרטי hd ‎720p‏ ומשחקים קלילים כמו וורמאס החדש?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי לפטופ של לנובו M30-70 עליו מותקן windows 10 מקורי. לצערי המחשב פועל יחסית לאט, האם אפשר לעשות משהו בשביל שיפעל מהר יותר? כמו כן, לאחרונה התקנתי עליו גם win 7 אבל גם הוא לא עובד בצורה הכי מהירה על המחשב הזה. זה המפרט של המחשב Intel Core i5-4200U, 4GB RAM.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nati885,

יש לי inspiron6400 ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג בו את המעבד והכרטיס מסך יש לי core duot2400 ו x1400 ואני רוצה core 2duo וסx1600

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום, אני מעוניים לקנות מחשב נייד של DELL עם מעבד i7 8GB זיכרון, עם מערכת הפעלה ושלוש שנים אחריות. השאלה שלי היא האם המחירים עכשיו בשוק הם נמוכים יחסית בגלל שזה סוף שנה? או שהדגמים הנוכחיים יירדו עוד יותר בתחילת ינואר 2013 כי אז ייצאו דגמים של השנה החדשה? מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21065&cf=zap אני אשתמש המון בפוטושופ, לייטרום ובתוכנות עריכה לוידאו ולמוסיקה, מקווה שהכרטיס מסך לא יהיה חלש מידיי לזה, חשוב לי לשמוע דעות, בבקשה !

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by gopher,

בניתי את המפרט הבא (מסקיי פיסי) בעיקר לשימוש ביתי אבל , אולי קצת למשחקים. המחשב ישמש גם לפיתוח ואני צריך בשבילו מעבד חזק והרבה זכרון. יש מצב גם לאוברקלוקינג מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box - ¤1,413.00 לוח אם GigaByte GA-965P-DS4 - ¤1,131.00 זיכרון CORSAIR VALUE 2x1GB 667Mhz CL5 - ¤1,298.00 דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS - ¤438.00 כרטיס מסך WinFast PX7600GS EXTREME TD256M - ¤637.00 צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 - ¤188.00 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 400TRT 20/24P - ¤435.00 סה"כ 5540 יש לי 2 שאלות: 1) האם הספק מספיק טוב 2) האם הזכרונות האלה טובים ושווים את המחיר שלהם. רציתי בעיקרון זכרון 800MHZ אבל אין להם שם משהו נורמלי וגם אמרו לי פה שזה לא כל כך משנה חוץ מז…

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by yz101,

הרכבתי את המפרט הבא: Pentium E2160, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore 500 1 500 GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 460 1 460 1GB TransCend DDR II 667 205 2 410 Sapphire HD 2600 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 580 1 580 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 175 1 175 Midi-Tower ATX 323 500W Max Black and Silver 145 1 145 TOTAL: 2580 *הרכבה עצמית הצרכים הם: 1. שיהיה מסוגל להריץ ויסטה. 2. שיריץ משחקים ב1024X1280 על הגדרות בינוניות. (טוב יותר מהמחשב הנוכחי שלי, ראו מפרט למטה) 3. צפייה בסרטים / גלישה באינטרנט, עריכת וידאו בסיסית מזדמנת. (טוב יותר מהמחשב הנוכחי שלי, ראו מפרט למטה) 4. שיהיה בר שדרוג. האם שווה להשקי…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות, פוטושופ שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מעוניין במפרט במסגרת התקציב שרשמתי בשביל מחשב לאחי, שימוש ביתי ומעט משחקים יש לי כמה שאלות לגבי המפרטים, 300W יחזיק מפרט כזה? אני יודע שזה לא ספק ג'נרי והוא נותן תפוקה אמיתית, אבל עדיין בכל המפרטים בקושי ראיתי ספקי כוח שהם עדיין 300W לוח אם לא עדיף לקחת של ASUS כשזה נוגע למעבדי AMD? ראיתי פה בהרכבות מפרטים שיש לוח אם זול כזה עם המון פיצ'רים.. אני ממש לא מבין במעבדים, ואני לא מבין מה השיקולים בבחירה בין מעבד AMD לאינטל? נגיד המעבד של AMD שמורכב פה בהצעה 4850e, לאיזה מעבד אינטל הוא מקביל בביצועים? וכמובן שאני מתכוון ללא OC ושאר ירקות כי אני לא מתכוון לעשות את זה... ראיתי שהזכרונות ממש זולים, אז למה לא ללכת כבר על 4GB? איך אני ארגיש, אם אני ארגיש בביצועים בין 2 ל4? …

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. חחחחח אז אני כבר כשנתיים מנותק מהאינטרנט ועולם החומרה, לא מעודכן לגביי מה שקורה וצריך את עזרתכם. חח יש לי דוד שתמיד רצה מחשב גיימינג ואישתו החליטה להפתיע אותו במחשב כזה (לכבוד יום הולדתו) וביקשה ממני עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח פחות או יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, GTA, וכל המשחקים החדשים והכ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. צריך חוות דעת על המפרט ספציפי זה ללא שינוי כולל הצעת מחיר עד 9k מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9450, 1333MHz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-DS4 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 3xPCI-E זכרונות‏ DDR II 1066Mhz 2x2GB kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים‏ Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מאווררים וגופי קירור‏ Zalman CNPS8700 NT מארזים‏ Gigabyte Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU) ספקי כוח‏ Thermaltake ToughPower W0116 750W PFC (24pin)- 3 Year Warranty מסכים‏ SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T220 22'…

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by אופיר,

המחשב מיועד לאדם מבוגר - דוא"ל, אינטרנט... חשוב לי מפרט מ - KSP רק בגלל שהם קרובים לבית. מסך 22-24 אינץ'.

16. שלום לחברי הפורום, ביקשו ממני להרכיב מפרט לצרכים ביתיים של אינטרנט, אופיס וסרטים. מתוכננת גם קניית מסך (22") בנפרד או יחד עם המחשב מחוץ לתקציב. המחשב אמור להתאים לפחות ל-3 השנים הקרובות ולאפשר שידרוג עתידי (תושבת ולוח אם מתקדמים). בשלב זה לא מתוכנן OC. המחשב אמור להיות שקט ברמה סבירה. התקציב למחשב הוא סביב 2000 ש"ח עם גמישות מסויימת בהתאם לדרישות. לפי הדרישות נראה לי כי כדאי להרכיב מערכת AMD עם תושבת AM3 וזכרונות DDR3, שיאפשרו שידרוגים עתידיים. לטעמי מספיק כרטיס מסך On Board. בניתי את המפרט הבא: מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪327 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H ₪519 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK …

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by benr,

החליפו לי מחשב מהעבודה וקיבלתי T43. הבעיה שלי היא כזאת: שאני מקפל את המחשב (לא מכבה, רק "סוגר" פיזית) הוא אמור להיכנס לstand by. משום שאני פותח אותו המסך לא נדלק והדרך ניחידה לצאת מזה זה על ע"י כיבוי המחשב. אולי יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by izick,

שלום, אני מתלבט בין כמה דגמים של לנובו ודל. sl300 ו - t400 של לנובו. ו e6400 של דל. על מה הייתם ממליצים במיוחד? כעיקרון התקציב הוא בסביבות 1000$ (המחשב ייקנה בארה"ב) הדרישות הם לשימוש בעיקר משרדי, שיהיה נייד, קל, קטן, זמן סוללה ארוך, עמיד ואמין. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nuctornal wisdom,

מחשב ביתי, סרטים ואינטרנט בעיקר, ללא OC, אין צורך במסך. התקציב 2.5K, מTMS או מKSP חובה כרטיס רשת אלחוטי, מקלדת ועכבר, עדיף אל חוטי. אין צורך במארז מואר\עם חלון, מארז פשוט יספיק. תודה מראש

20. Started by Raamses,

שלום לכולם, אני יודע שזה לא בדיוק שאלה סטנדרטית אבל רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה לשלם על המפרט הבא שהוא כמובן יד שניה. חשב חזק, מארז ZALMAN GT1000, מעבד Extreme QX6700 2.66 GHZ, ספק ZALMAN כוח 600 וואט, 4GB RAM, לוח אם GIGABYTE DQ6 היוקרתית.לוח בקרה על מאווררים של ZALMAN, כרטיס מסך 8800 GT 512 מ"ב, מאוור למאבד של ZALMAN דגם 9700. הארד דיסק 250GB. גמיש במחיר. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by yuvalbar84,

שלום יש לי טלויזיה של SAMSUNG ואני מעוניין לחבר את המחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית בבית אל הטלויזיה בכבל Ethernet על מנת שהטלויזיה תקבל ממנו את הגישה לרשת הביתית האם יש אפשרות לעשות דבר כזה? אם כן איך עושים ? צריך תוכנה מיוחדת? או פשוט לחבר את הכבל LAN בין הטלויזיה למחשב נייד והכל אמור להסתנכרן לבד ? תודה

22. שלום רב, אני צריך מחשב שיהיה מיועד בעיקר לעבודות באופיס, אינטרנט, קצת סרטים ב HD. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם זה משמעותי ביותר אזי לחרוג ב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ב HD. אולי טיפה גרפיקה של מתחילים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת סט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by rata,

האם למחשב LENOVO שקונים בארצות הברית (בדגם שלא נמכר בארץ) יש אחריות גם בארץ ? האם יש מישהו שרכש מחשב לנובו מסשדרה 3000? האם המחשבים אמינים ?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, dell inspiron n5110 ו-asus a53s. בשני המקרים מדובר על הדגם עם מעבד I7 2670QM, מסך 15.6, 8GB זכרון. להלן קישורים: http://www.fre.co.il/pl_product~5152135~39~89.htm http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=4583 ה-asus הוא טיפה יותר חזק מבחינת מהירות מעבד והכרטיס מסך שלו טוב יותר, אך הוא גם יקר יותר. האם לדעתכם ההבדל בביצועים שווה את ההפרש, ובכלל מה דעתכם על שני הדגמים האלו? אם יש הצעות אחרות בתקציב של עד 4500 ש"ח, אשמח לשמוע. השימוש העיקרי של המחשב הוא עבודה על תוכנות adobe cs5, ועריכת וידאו על avid. חשוב לי שהמעבד יהיה 4 ליבות ולא 2 כי התוכנות של אדובי יודעות לנצל את זה, ואין לי כרגע צורך במסך גדול יותר. כמובן, אם …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום , אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , עבודה בסיסית עם office ואפשרות חיבור למקרן חיצוני. גודל מסך: 14/15 (עדיפות על 15) סוללה: לא כזה חשוב , שיהיה שעתיים-שלוש רישיון: שיהיה כלול כונן: שיהיה קורא/צורב dvd בסיסי. משקל: 2.7 אבל מוכן לשלם יותר (לחרוג מהתקציב) עבור משקל נמוך. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם DELL , אני נוטה ללכת עליהם (אלה אם כן תגידו אחרת) ראיתי שלושה דגמים: vostro http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5EBE9F1 N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BK263NBD + אחד פחות חזק , אבל לא בטוח שאני צריך יותר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHN5110233 אגב למה ה vostro דורש אותו מחיר , אבל חלש ממנו בהרבה? מה מיוחד ב vostro…

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.