עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: COD BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר לטלוויזיה 32 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by chiko311,

אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי גיימינג ועבודות גרפיקה קלות יחסית (פוטושופ וכדומה) כולל כל הציוד ההיקפי. התקציב כרגע הוא 6000, אבל אני גמיש מאוד. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  3. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1361 קירור למעבד: Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪170 קירור למארז: Cooler for Case 80 mm CC80 כמות: 1 - מחיר: ₪15 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Infinity 450W 120mm, 4*Sata , Fan speed control כמות: 1 - מחיר: ₪105 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: …

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Surever,

ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לקבל הצעות ( עדיף מחנויות באיזור המרכז - אני גר בחולון ) מתכוון לרכוש מחשב בשבוע הקרוב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by emperor,

שלום, אחרי חמש שנים החלטתי לקנות המחשב חדש. המחשב מיועד למשחקים +עבודה משרדית חצי חצי. אני לא אחד מאלו שמשחק ברזולוציה המקסימלית ו"סוחט" כל פריים אפשרי מהמחשב, אבל אני רוכש פעם בחמש שש שנים ולכן מתכנן לעתיד. אין צורך באוברקלוק. חיפשתי קצת בפורום ולפי ההמלצות לאנשים שונים הרכבתי את המפרט : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤825 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤445 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤218 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 1 מחיר: ¤33 ספק כוח: ThermalTake 400W Ver2.0 PFC Sata 24/20Pin 120mm Bulk כמות: 1 מחיר: ¤185 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤348 קשיח ל…

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by dor962,

אני צריך מפרט למשחקים בתקציב של 6500 פחות או יותר.. בניתי לי משהו כזה: http://img329.imageshack.us/img329/9976/skypcro2.jpg אני לא צריך הארד דיסק כל כך גדול 80-120 מספיק. ועם הזמן נראה לי שאני אוסיף לי עוד סטיק זיכרון.. איך המפרט הזה? יש משהו לשנות?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by hichcock,

מטרת המחשב - לימודים בעיקר (כנראה בעתיד גם דיאבלו 3....) וסרטים כמובן. גודל מסך - בין 13 ל-15. יציאות מיוחדות - HDMI. בלוטוט - כן. גודל מינימאלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה. צורב DVD - כן. אחריות בינלאומית - כן. זמן סוללה ארוך - כן. משקל - כמה שפחות. העדפה לחברה מסויימת - אין ממש.... אבל אני כן נוטה לכיוון אפל. את המחשב אני קונה בארה"ב! תודה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/815/496.html נראה לי הולך להיות שם שמח... ראו תגובה של סתם אחד, בצפון

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by tehnodrom,

צריך מפרט שיכלול מעבד AMD (לפחות 3000) סוקט 939 לוח טוב תומך פי סי איי אקספרס כמובן כרטיס מסך פי סי איי אקספרס לא יקר בסביבות ה-700 שקל... הארד דיסק לפחות 80 ג'יגה ג'יגה זיכרון אין צורך במסך עכבר מקלדת רמקוילם כל ההקפי... מארז שיהיה משהו פשוט שחור ... צורב די וי די וספק כוח (לא ג'נרי) התקציב : 3500 ש"ח.. אפשר לחרוג מעט.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by cosmic_sea,

שלום לכולם...אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב למוזיקה....יש לי בערך 4000 שקל ואני רוצה מחשב רק למוזיקה..לא אינטרנט ולא משחקים..אני מתכנן להשתמש בו גם לשמוע מוזיקה וגם להכין... ויש לי שאלה לגבי רמקולים...יש לי רמקולים של מערכת סטאריו...אני יוכל לחבר אותם למחשב?? ולשמוע בעזרתם?? תודה מראש : )

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Cons,

אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. שלום לכולם. לאחר שעות של חיפוש מאסיבי באינטרנט עדיין לא הגעתי למסקנה איזה רכיבים כדאי לקנות... אני ממש אבל ממש מתוסכל אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה...אין לי זמן אפילו להרים טלפון לחנויות מחשבים להתייעץ (לעזעאל עם חדוא 1ת'...) מעוניין במחשב למשחקים בעיקר (משחקים כבדים). 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + עבודה משרדית. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אל פסק טוב, ספק טוב שמתאים למחשב חזק. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צ…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by elonshitit,

תקציב: 2000-2500 ש"ח, אין אפשרות לחריגה. בלי ציוד היקפי. יש לי מסך LCD 19, לא רחב, לא HD. (אז לא נראלי שחשוב להשקיע ביציאות HDMI, למרות שלא יזיק..) לא מעוניין בOC. נועד לתכנות ובעיקר להרצת משחקים כבדים. אם אפשר מארז לא מכוער, אבל לא יותר מ200 ש"ח. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום, אני מועניין לקנות מספר חלקים למחשב ולצרפת לחלקים קיימים שיש לי ולבנות מחשב טוב אשמח לכמה שיותר המלצות ותגובות תודה החלקים שאני צריך: מעבד לוח אם מארז מערכת קירור ספק כוח זיכרונות תקציב: 3.5 אלף צרכים( שימושים): 1. מחשב חזק לmulti tasking, עריכת גרפיקה כבדה(תלת מימד, עיצוב וידאו ועיבוד וידאו) תוכנות תלת מימד כגון maya, 3dmax, autocad כל תוכנות של adobe למניהים 2. מחשב חזק שגם יריץ כל משחק שקיים בשוק כולל farcry ברמה טובה 3. דבר נוסף אני מעוניין המחשב שיהיה ניתן לשדרג בעתיד ברמה טובה+ ובנוסף שיתאים לרכיבים עתדיים שעלולים לצאת כגון(מעבדים, כרטיסי מסך, זיכרנות) אשמח לקבל גם טווחי מחירים+ מקומות שבהם כדאי לקנות( מקומות עם שירות אמינות ואחריות) מסך קיים: מסך …

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by caramon,

תקציב 3.5K עם אפשרות חריגה ב100 עד 200 שח, כמובן עדיפות לחסכון מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גרפיקה ועריכה קלה(ביתית), משחקים אולי בעתיד אבל משחקים קלים(FIFA, COD, MMORG - לא בגרפיקה מלאה) * גודל המסך? 13 - חשוב לי הגודל, אבן בוחן בבחירת המחשב * משקל רצוי? קל עד בינוני(לא מבין במשקל המחשבים הניידים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל שלוש שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי עם יציאת HDMI לא הכרחי * בלוטות? כן, * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 320GB מוכן להתפשר על 250G לטובת איכות מחשב * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by bugosvi,

שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by dNk,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, סרטים, סקייפ, קצת פוטושופ, ומחשקים. * גודל המסך? 14 + * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? שלא יהיה יותר מידי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6~3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה לא בא מובנה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל כמובן שתיהיה חברה איכותית עם שם תודה!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by cat-food,

שלום, אני מעוניין בהמלצות למפרט בתקציב שציינתי (אפשר טיפה לחרוג). הייעוד האבסולוטי של המחשב אינו למשחקים, אך אני כן מעוניין שאפשר יהיה להריץ בו משחקים בצורה טובה וחלקה. חשוב לי שניתן יהיה לעבוד בקלות על מספר תוכנות ופרוססים במקביל ושיהיה שקט. מסך - LCD. מקלדת, עכבר - לא צריך. בתודה.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by dwarriork,

מחפש לפטופ כמצוין מעלה, ראיתי את ה Acer aspire e15 אבל לא הצלחתי למצוא אותו בארץ.. יש משהו בסגנון במחיר דומה שתומך בלינוקס?(ubonto) חשיבות גבוהה לכונן ssd

23. Started by godisme171,

מבוסס פנטיום 4. נתנו לי הצעה כזאתי: p4 3 presscot 1m 800mhz asus p4p800 2x256 400 ddr dual channel gigabyte 9600xt 128 mb sony dru-700ul dvd rw sony 52x lg 17 f700b כרטיס רשת בנוסף ללוח מקלדת ועכבר של מייקרוסופט מה אומרים?

24. Started by sharonhart,

מעבד: Intel Core 2 E6600 לוח אם: GA-8I965P-DQ6 (aka) 6-Quad כ.מסך: GF 7950 GX2 זיכרונות:(2 סטיקים) PQI Turbo 1GB טוטל 2GB הארדיסקים: 2 של 250GB Western Digital ספק: OCZ 520w מארז: Sunbeam Transformer BLACK מסך: Viewcom 19" LCD VC9005L איך המחשב? לדעתכם אני צריך עוד מאווררים פרט לאלה שבאים עם המארז????

• 14 תגובות
    • 723 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי את האפשרות לקנות את רוב הרכיבים בNEWEGG ולשלוח אותם לקרוב משפחה שיביא אותם לארץ. לכן אני צריך את עזרתכם. עקרונית רוב הזמן אני גולש באינטרנט, אבל אם אני קונה מחשב חדש אני מתכנן להריץ דרכו תכני HD לטלוויזיה. הבנתי שהיום יש כרטיסי מסך מובנים שיכולים להריץ סרטי HD ללא בעיה כלשהיא, אשמח אם תאירו את עיניי בעניין זה. עקרונית הקצבתי לעצמי 500$ לבניית המחשב, השארתי את קניית המארץ בארץ שאני משער שזה משהו כמו 500 ש"ח לכן מה שנשאר זה בערך 400 דולר ל: לוח אם, מעבד,זיכרון, הארד דיסק, ספק. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אני לא מחפש דממה מוחלטת אבל המחשב בחדר ולכן אני רוצה שקט יחסי. אם חסר מידע כלשהו רק תגידו. תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.