עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב נועדלעבודה גרפית של פוטושופ. אפשרות ראשונה: מעבד Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 1333MHz Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארז NZXT HUSH Black NO PSU ספק כוח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Two-Ball RAM A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח 1 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כונן קשיח 2 Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II כרטיס מסך CONNECT3D Radeon HD3650 512MB DDR2 PCIe צורב X 2 (שני צורבים) צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA אפשרות שנייה: לוח אם : intel x58so-SMACK OVER מעבד : intel Core I7 920 2.66Ghz 8mb/DDR3 זיכרון : 4…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. היי, שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי, וניסיתי להרכיב מפרט. אודה לכל מי שיוכל לייעץ ולעזור לי בבחירה שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Minecraft ומשחקים קלים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by xnimrod,

שלום רציתי לקנות מחשב נייד מסוג Infinity ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי ביקורת עליו, והאם כדאי לקנות מחשב של החברה הזו??? (אם החומרה שיש בו הוא יחסית הרבה יותר זול מהחברות המוקרות). תודה נמרוד.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hai275,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. טוב בעיקרון רציתי מחשב נייח של ALIENWARE אבל לא מוכרים אותם כמעט בארץ, רציתי ALIENWARE כיוון שנמאס לי מלהרכיב בעצמי את המחשב(שזה מה שקרה עם המחשב האחרון שלי, שהוא מצוין). אז התקציב שלי הוא באזור ה10 אלף והחנות היא כנראה IQPC והיא מאוד טובה בשבילי וקיבלתי מכאן המלצות ממש טובות על החנות. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. צריך הצעות למחשב לשימוש ביתי, עד 2000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב לי בעיקר חומרה (לוח אם) שתהיה תואמת גם לתקנים החדשים, כלומר שאם אני ארצה לעבור לזיכרון מהדור הבא, או לשדרג מעבד עוד שנה, זה יהיה אפשרי. ??? הדרישות הן כאלו: מעבד כפול ליבה. 2G זיכרון. כרטיס מסך בינוני (אני לא רוצה להריץ את המשחקים הכי הכי חדשים, אבל כן ויסטה) דיסק קשיח לא גדול (אין לי צורך ביותר מ-160GB). יש הצעות??

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. http://www.netvox.co.il/products/139954 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTD131018&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אלה שני מפרטים שמצאתי באתר,הבחור ביקש מחשב לסטודנט,אז גם אני נמצא באותו מקום. אז ככה, גם אני צריך מחשב יחסית קל ושהבטריה שלו תספיק לשעתיים+-. אההה וגם אני רוצה מחשב טוב,הבנתי שמחשב נייד מינימום עולה 3K,אז עיגלתי את זה ל4. אם למישהו יש הצעות יותר טובות בשבילי אשמח לראות אותם.[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 12:48:14 UP מה קורה אנשים,אני צריך עזרה!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. היי, אני מחפש מחשב חדש עבורי. התקציב שלי הוא 3,000 ש"ח וגמיש. אשמח לשמוע מה דעתכם. התקציב - בסביבות 3,000 ש"ח. אפשר לחרוג אם כדאי. השימוש - תכנות (סביבות פיתוח, vmware, שרתים...) וצפייה בתכני HD. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך בכונן אופטי. שקט - חשוב מאוד.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  9. Started by ITSIK86,

שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה הבנתי שהמאק בוק פרו בא עם כרטיס מסך מובנה בגרסה של ה13 אינץ' וזה הגדול מסך שאני מחפש אז הוא ירד לצערי מהפרק אז ככה אני מעוניין שיהיה לנייד מעבד i7 חזק עם ssd ושיהיה יחסית קל ,מאלומניום או משהו בסגונן הברזלי ולא מפלסטיק תודה... מה אתם אומרים עליו? למרות שאין לו כרטיס מסך http://www.sony.com.au/product/svt13127cg

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by S2DON,

הינה המפרט שלו : כרטיס גרפיוRadeon X1950PRO 512MB PCIeוSapphire לוח אם GAP35DS4וGigabyte מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz 4MB 1333MHz Box זכרוןוDDR2 2048MB 800MHZ CL5וKingstonו כונן קשיח ST3320620ASוSeagate צורב DVDופנימיוSHS182DוSamsungו18וXו

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  12. Started by Radeon38,

יצא לי לעבור על המחשב הזה והוא דיי משוכלל. אני לא חסיד של ניידים וממש לא של אינטל !!!! אבל המחשב הזה פשוט קנה אותי עם שלל התוספות שלו.כמה שווה להשקיע עליו יד שניה??? ואני רוצה דעות לחיוב ולשלילה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. כותרת...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GTA V,CSGO,OVERWATCH,Ghost Recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל מסך - 21.5 אינץ' , רזולוציה - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך…

15. כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג ( אם זה ממש משמעותי לביצועים אז 150 שקל) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית, תכנות במספר רב של תוכנות במקביל, וקצת אמולטורים לתכנות באנדרויד. לכן חשוב שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן בכל מה שקשור לעיבוד וזמני תגובה מהירים(מינימום תקיעות והמתנה מיותרת). יחוברו למחשב 2 מסכים, אם זה פרט חשוב. ייתכן שמדי פעם גיימינג קל-בינוני אבל זה לא העיקר של תפקודו של המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noam12,

תודה רבה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. 1. מה התקציב? 3000 שקל +/- 2. מטרות המחשב? הדבר הכבד ביותר יהיה משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כנראה משאיר את הספק, כרטיס מסך, מארז, צורב, בקרי מאווררים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט, אשמח ל3 מאווררי 120MM שנותנים יחס טוב לרעש/ביצועים על דגש לשקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 3 סלוטים PCI, כיוון שיש 3 כרטיסי הרחבה בשימוש 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שיאפשר לישון.. 10. במפרט למשחקים…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHz לוח אם: GigaByte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2GB 1333MHz

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם השדרוג הוא הכרחי-אין בעיה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני כרגע בעלים של חברת תוכנה ואני צריך מחשב חדש כדי להריץ בו תוכנות כבדות שצריכות לעשות חישובים ופועלות במקביל אחת לשנייה, מהירות התוכנות נמצאת ביחס ישיר לכמות הראם שיש במחשב, כאשר אני מגדיל את מספר הפעולות במקביל כדי לקבל את תוצאה מהירה, יש צורך ביותר ראם לפעולה, לכן אני צריך מחשב בעל כמות ראם גבוהה(16GBׂ) ובנוסף מעבד חזק מאוד מפני שהתוכנות דורשות משאבים מהCPU כמו מהראם. המטרה העיקרית היא שיהיה יציב גם כאשר השימוש ב CP…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by MoRtZkInG,

היי, אני כבר כמה חודשים מתלבט לגבי האולטרבוק האידיאלי בשבילי. מה חשוב לי: שיהיה יפה שיהיה קל ודק שיהיה מהיר (SSD, זיכרון) וחזק שלא יהיה מקבוק אייר (רתיעה שלי מאפל). היה נדמה לי שצימצמתי את זה ל-Samsung Series 9 ול-Asus Zenbook מרוויז'ן שאחרי התיקונים כמובן (אבל אני לא נעול - אם יש לכם המלצות נוספות - אני אשמח לבדוק ולקרוא), אבל אני לא מצליח להחליט. יותר מזה - שני חברים שלי קנו עכשיו מחשבים, אחד את האסוס ואחד את הסמסונג - ויצא לי לשחק איתם ולראות אותם יום יום... ועדיין אני לא מצליח להחליט. מצד אחד האסוס זול יותר משמעותית (והוא מגיע עם קייס מגניב! ) מצד שני הסמסונג יפה יותר. למעשה הדבר היחידי שמפריע לי בסמסונג זה הרזולוציה שלו שהיא לא FHD משום מה.... השאלה האחרו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם!! קניתי לפני יומיים מחשב נייד GX600 של MSI עכשיו אני חייב להוריד וינדוס ויסטה מיוחד לממחשבים ניידים או שאני יכול להשתמש בויסטה הרגילה - של המחשבים השולחניים????? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. אני אשמח אם תוכלו למצוא לי מפרט טוב למחשב ללייט גיימינג בין 2500-3000 שקל. אני מאוד מעדיף אם המפרט יהיה בKSP.CO.IL כיוון שזאת החנות הכי קרובה לביתי, בנוסף אני אשמח אם בלוח אם יהיו 4 סלוטים לRAM ותמיכה בUSB 3 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by addarbo,

התקציב המקסימלי למחשב - בנתיים ללא חשוב השימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לפרט) במידה שהמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA V, TOMB RAIDER וכל מה שהולך לצאת בשנים הבאות (בעיקרון אני רוצה לשחק על האיכות הכי טובה) במידה שהמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - (אנא פרטו על השימושים שלכם ועל היעוד של המחשב בהרחבה על מנת שתהיה לנו אינדיקציה מתאימה) Overclock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - לא האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? במידה שכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: (מעבד, כרטיס מסך וזיכרונות). ציוד היקפי - מהו גודל ו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.