ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבקשה בבניית מפרט לחבר טוב שלי, הדרישות למפרט הן: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב הוא בסביבות ה-2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר וכן צפייה בסרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה, בעיקר למשחקים וסרטים, וכמובן עבודה שוטפת כגון תוכנות office למינהן ושימוש באינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * בא…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במחשב לצרכי עבודה משרדית ומשחקים קלים, בעיקר משחקי ספורט (פיפא, נבא וכד'). ללא ציוד היקפי. עדיף שהמחשב יהיה עם אפשרות לשדרוג עתידי, או לשימוש בחלקים בעתיד (בינתיים הוא ישמש בעיקר את ההורים ואח קטן, אך בעתיד גם אותי). קיבלנו הצעה מאיזה חברת טלפון לקבל את המחשב הבא ב-3,025 ש"ח: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7251 האם אוכל לקבל משהו יותר טוב בתקציב? תודה רבה על העזרה עריכה: כמובן שאם אפשר לרדת מהתקציב בשביל הצרכים הנ"ל אז כמה שעולה פחות, עדיף
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה מחשב נייד ועכשיו הגיע הזמן לחבר אותו לאינטרנט. רציתי לדעת מה האופציות הקיימות בפניי מלבד חיבור קווי רגיל לאינטרנט. ניסיתי לברר קצת לגבי מודמים סלולריים וגיליתי שיש להם חיסרון אחד עצום: כמות הורדת המידע מוגבלת לפי המסלול שבוחרים. באופן כללי, אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט מכל מקום ולא רק מהבית. אודה לכם מאוד אם תענו לי...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אנשים! לחברה שלי יש יום הולדת עוד מעט ואני רוצה לקנות לה לפטופ! אני צריך מחשב מאוד פשוט לגלישה באינטרנט בעיקר, הגודל - עדיף קומפקטי אבל לא יותר מידי -10" יהיה פרפקט מה שבעייתי הוא שאני רוצה שיהיו לו עיצוב מיוחד רצוי מאוד בצבע ירוק! אם יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין כזה בבקשה תעזרו לי היום הולדת שלה ב16 ליולי ככה שיש לי פחות מחודש.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
תנו דעתכם, הציעו שיפורים במסגרת המחיר ותמליצו על ספק כוח איכותי אין צורך במסך צורב וציוד היקפי [שהכל כולל הכל יגיע ל5K-5.5K] מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ 2.0GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA3800CUBOX - BOX ¤840 לוח אם: DFI INFINITY NF ULTRA2-M2 ¤517 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX RADEON X1900XT 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - EAX1900XT/HTVDP/256M - RETAIL ¤1685 דיסק קשיח: MAXTOR DIAMONDMAX 10 200GB 8MB 7200 RPM - ATA133 - 6L200P0 - RoHS ¤431 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL4 ¤617 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤427 קרור למעבד: ZALMAN CPU COOLER CNPS7700-CU FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤271 קרור למא…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מעבד Pentium 4 3.4Ghz, s775, 2MB (650 Intel לוח אם Gigabyte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זיכרון 1GB Kingston HyperX כרטיס מסך Asus 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב דיוידי LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige כרטיס טלויזיה AverMedia DVD EZMaker Gold PCI מארז HJA-806DT MIDI 500W Max Black אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מהיר מאוד, שיריץ משחקים טוב ובצורה יפה וגם סרטים. מה דעתכם? תנו הצעות לשיפור אם יש לכם. תודה מראש :]
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
צריך המלצה למפרט לילד לשימושים כלליים וכמובן משחקים . לא מתוכנן OC . אני יודע שהסכום קצת בעייתי בנוסף כשמדובר על מסךLCD 19 . תנסו בסביבות ה 4.5 גג5k חנויות אזור אשדוד IQPC כנראה ילך טוב .
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הנטבוק של אייסר ב2000 ש"ח - ACER ASPIRE ONE, דרך DMO. מפרט : כונן קשיח : 250GB מסך : 11.6 זיכרון : 2GB מעבד : ATOM Z520 מערכת הפעלה : ויסטה בייסיק אני צריך את הנטבוק ללימודים נטו (אופיס, אינטרנט, PDF-ים וזהו). יש לי בבית מחשב נייח, חזק יחסית, המיועד לסימולציות. כדאי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZC07684999
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום שלום :-) האם המפרט הזה מסתדר? אני לא רוצה לשים מנוע של משאית ביונדאי גטס... מעבד Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz האם לשדרג ל8 ג'יגה? כ.מסך Gigabyte GT630 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E תודה!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שבוע טוב מבקש עזרה בבניית מפרט למשחקים עבור בן 13. תנו לי את ה"BEST" שלכם ------ כמו תמיד.
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה עם מפרט למחשב נייח לעריכת וידאו 4K. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שח, עדיף ללא חריגות למעט הבדל אדיר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו 4K, פרימייר. מעט מאוד משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, הוא נמצא בחדר שינה 6. האם ישנה הגבלה או ה…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
רגע לפני קניה ואחרי שעות רבות באתר, זהו המפרט שהגעתי אליו, אז רק אישור סופי ודעה אחרונה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מסכים? LG Price Units Total L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Total price 3615 ¤ מה הייתם עושים בעוד 300 ש"ח (חסכתי בעכבר/מקלדת/רמקולים) ? (אין צורך ב HD יותר גדול) תודה ובהצלחה...
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש. ואני מתווכח עם אבא שלי שעדיף להרכיב מחשב מאשר לקנות מחנות. אז הוא נתן לי תקציב של עד 4500-5000 שקל בשביל לבנות את המחשב הכי טוב שאני יכול ואחר כך נשווה אותו למחשב אחר מחנות ונראה מה עדיף. אז מה אני מחפש במחשב? אז ככה קודם כל שיעלה את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות בצורה חלקה! שיהיה בו יחסית הרבה מקום, כרגע יש לי 140GB ואני לא ממש מרוצה. שיוכל לעבוד בצורה חלקה גם אם אני מפעיל עליו מספר תוכנות בו זמנית. הערה חשובה: המסך הנוכחי שלי הוא זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=418972 אז רציתי לדעת אם המחשב שתרכיבו לי מתאים למסך הזה או שכדאי גם לקנות מסך חדש? תודה רבה לעזורים!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
P4 2.6 Presscot Neo 3-MSI משהו כזה חח מה שאייבורי שמים :[ 120GB 512MB FX5700LE-MSI ספק ג'נרי אפילו לא יודע כמה וואט. כל המחשב קומפלט כמה שווה?יש לי אותו שנתיים והציעו לי עליו 900. אם זה לא המקום תעבירו,לא היה לי פורום אחר בראש שמתאים.
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג במחשב של אחי את הזכרון. אני רק רוצה לוודא שהזכרונות יתאימו למחשב. המחשב הוא Toshiba Satellite L500-12T http://za.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=ZA&toshibaShop=false&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=1070513#0 והזכרונות שאני רוצה לקנות הם: G.SKILL DDR2 SODIMM DUAL CHANNEL 4GB 800MHZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 אני רוצה לקנות שניים כדי לשדרג ל 8GB לי זה נראה מתאים, מישהו יכול לאמת את זה או שיש משהו שלא שמתי אליו לב?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש המלצות ? שלא יהיה כבד ולא גדול מידי, 15.4 זה גדול מידי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
האמת אף פעם לא פתחתי נייד - יש לי קומפאק איוו יש לו רק 256 זיכרון ( אני חושש שזה תופס 2 סלוטים = לא זוכר למה היגעתי למסקנה הזו בכל מיקרה: 1. היכן כדאי ליקנות? 2. יש מקום שמוכר וגם מתקין במקום? = זה מסובך? 3. אם יש לי רק 2 סלוטים - אז אני יקנה כניראה צ'יפ אחד של 512 = האם אפשר להשאיר את אחד הצ'יפים המקוריים שלי ככה יהיו לי ביחד 768 מגה ? 4. האם זה מסובך להחליף זכרונות ? היכן זה נימצא בנייד - מהיכן הגישה? :s05: THX מראש לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל בארה"ב, האם אחריות Next Business Day של לנובו תופסת בארץ עבור המחשב הזה? (מהסטיקי לא הצלחתי להבין איך בודקים...) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-