עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yambtz,

לאמא ולאחיות שלי יש כרגע מחשב די (מאוד) ישן, והן החליטו לקנות חדש. כבר יש להן מארז חדש יחסית, ספק HEC300W, ציוד היקפי, דיסק של 40GB, צורב, מודם 56k וכונן דיסקטים. חוץ מזה יש להן כ. מסך MX440 אז אם הלוח לא תומך בו, צריך גם כרטיס מסך חדש. בעצם, בהנחה שלא שכחתי כלום, בעצם צריך רק לוח אם, מעבד וזיכרון. מה שכן, אמא שלי צריכה לשלוח פקסים מהמחשב אז צריך להיות תאימות למודם, או פיתרון חלופי. הן כנראה יקנו בזיגזג אם זה משנה למשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by daniel89,

https://ksp.co.il/?uin=42005&select=.268..271..213..3765..214..347..462..467..4624..466. https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=42056&select= https://ksp.co.il/?uin=43980&select=.268..271..1358. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקציב הוא בערך 2000-3000 ש"ח, אבל הוא יכול להשתנות מעט עם התגובות. העבודות לא יהיו כאלה מסובכות אבל עדיין הפוטושופ צריך לזוז בצורה סבילה. נייח לא בא בחשבון מטעמים ניידותיים. תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. מפרט א: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ספק כוח SeaSonic Silver Power 650W SS-650HT 52A@12V 80Plus Bronze BOX מארז Case Type Mid Tower tempest nzxt מפרט ב: מארז : Case Type Mid Tower tempest nzxt ספק כח : P-4 24PIN Intel Autohrized 500W לוח אם : Intel X58SO-Smackover 2000Mhz מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3 זיכ…

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. או שאולי כבר יצא ואיני יודע עליו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. רציתי לדעת אם מישהו מכיר כזו אופציה. למה אנחנו שוברים את הראש עם הספקים האלו שגם עולים כמה מאות טובות של שקלים וגם נשמעים כמו גנרטור ביום רע? איך יכול להיות שעדיין לא הומצא פתרון של שימוש בספק חיצוני,נטול מאווררים? אורי.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by David_Beckham,

אוקיי חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים זה המפרט שהוא אמר לי פחות הוא יותר מה הוא רוצה והוא רוצה שאני יעזור לו .. אז זה המפרט : Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston HyperX X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 250GB 16MB, SATA II Supertalent CA-601UFS Silver RockeTeer IV 600W Silent (24pin) מה אתם אומרים ? אם יש לכם הצעות יותר טובות , חופשי ...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. הי חברים אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ4000-6000 ש"ח. מה שחשוב לי בעיקר זה שילוב כמה שיותר מוצלח בין מהירות, יכולת לעבוד על מספר משימות במקביל מבלי שהמחשב יגמגם ( לדוגמא פוטופשופ + וורד + אקסל + שניים-שלושה דפדני אינטרנט עם כמה טאבים פתוחים, לא תוכנות כמו אילוסטרטור, עריכת וידאו, cad וכו'), תמורה למחיר, נוחות וגם מראה (למרות שזה טיפה פחות חשוב). מבחינת גדול מסך, אני בעיקר מחפש דגם עם מסך של 13-14 אינץ. לא כל כך חשוב לי דברים כמו איכות מצלמה ואיכות רמקולים. אחרי כמה שעות של בדיקות עושה רושם ששלושת הדגמים האלו יכולים להיות דגמים פוטנציאליים: HP EliteBook 830 G5 3JW95EA Acer Swift 3 NX.GY0EC.005 HP Pavilion 14-c…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב אני קונה מארה"ב את הלפטופ הבא: http://www.amazon.com/gp/product/B004V93ME2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER הלפטופ מגיע עם 2 ג'יגה זכרון בלבד (2 סטיקים של ג'יגה אחד). בעוד שאיני מתלבט לגבי קנייה של סטיק נוסף של 2 ג'יגה, שאלתי היא האם שווה לקנות כבר 2 של 2 ג'יגה? יש לציין שמדובר במערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט, ולכן ככל הידוע לי היא תזהה 4 ג'יגה זכרון. יש לציין שמדובר בתוספת של 21$ בלבד (כ-70 ש"ח), לכן אני נוטה כן לקנות 2 של 2 ג'יגה. שווה או לא? תודה ושבת שלום אסף

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by domuzy,

אני מחפש לדעת איך משנים תפקידי מקשים מסויימים בלפטופ שלי. הבעיה העיקרית היא מיקום כפתור הFUNCTION אבל בכלל, אעדיף לשלוט בתפקיד המקשים ומיקומם. האם האפשרות קיימת? אם כן- האם האפשרות כבר על המחשב שלי? האם אדרש להוריד תוכנה עבור פעולה זו? לא הצלחתי למצוא תשובות בשום מקום, אז אודה על תשובה מפורטת. תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by napoleon45,

רק רגע ....

14. בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by mig21,

i5 2.4 ghz 4GB זכרון 500GB איחסון 13.3 אינץ' כמה אפשר לבקש עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ותודה על ההשקעה של כולכם פה אני צריך מחשב שיהיה חזק ומהיר מאוד בקטע של עריכה והמרת וידאו כמה שיותר מהר ושיהיה חזק בביצועים של תלת מימד ורינדור צריך רק את הקופסה של המחשב - ושהכל יהיה שחור חיצונית לא משתמש בו למשחקים רק למה שכתבתי למעלה ככה שאם מעבד מרובע ליבה עדיף אז לכו על זה (כמובן שזה ישמש גם לפוטושופ פלאש והשאר ..)

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ScreameR,

איך אני משכנע מישהו שעדיף להרכיב לבד מחשב, מאשר לקנות מוכן של IBM ? מה היתרונות ומה החסרונות הגדולים של IBM ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, מוזיקה, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עם הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום חברים, כל מה שרלוונטי כתוב קניה מ BestBuy.com * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, קיובייס, קצת משחקים, ושימושים כלליים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאפשר במסגרת התקציב שלא יבוא על חשבון ביצועים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? חשיבות דיי נמוכה, אבל לא שני טון *…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by kopidanny,

מטרת המחשב: עריכה גרפית, תוכנות כגון פוטושופ, ואנמציה גודל המסך: 14-16 משקל רצוי - שיקול פחות חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך- המשתמשת העיקרית סטודנטית, לא ידוע לגבי סוגיית הזמן- כנראה פחות חשוב רצוי להערכתי כרטיס מסך נפרד(לא אודבורד) וגם יציאת HDMI- לא קריטי בנוסף חשובה האמינות של המחשב, כלומר שלא ירבה להימצא במעבדות תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by chaa12,

חברה אני צריך עזרה דחוף, אני מחפש מחשב נייד בשביל אמא שלי. חשבתי בהתחלה על נטבוקס כי התקציב שלי לא גבוה הבעיה שהמסכים קטנים מדי. המחשב נועד לשימוש בסיסי ביותר אינטרנט ואופיס. אני אפרט מה חשוב לי שיהיה: 1. אמינות- חשוב לי שיהיה מחשב אמין עדיפות לחברות כמו ASUS או DELL 2. נוחות- שיהיה נוח לשימוש אני בעיקר מדבר כאן על מקלדת והטאצ' פאד. 3. סוללה 4. חובה שיהיה WIFI 5. מסך בגודל סטנדרטי לא קטן מדי ~15 אינטש. 6. שיהיה כמה שיותר קל (זה פחות חשוב לי אבל אם הוא קל זה יתרון) אני בטוח לא צריך כרטיס מסך טוב. אפשר להתפשר מבחינת המעבד גם. כדאי שיהיה מספיק זכרון (2 ג'יגה) אני מקווה להתקין עליו ווינדואוס 7 אם יתאפשר. אם לא אז XP. התקציב: עד 2500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. היי אנחנו רוצים לקנות לפטופ שישרת אותנו למטרה משרדית, אך גם למשחקים בעלי דרישות בסיסיות יחסית (לדוגמא League of legends). נתקלנו בחיפושינו בלפטופ הזה http://ksp.co.il/?uin=22962 ונשמח לשמוע חוות דעת עליו, כמו גם אפשרויות נוספות בטווח המחיר הזה. 3,500 ש"ח הוא רף עליון עבורנו, ולא נרצה לעלות מעל. נשמח להערות והארות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. המחשב נועד לשימוש ביתי פשוט בלבד (אינטרנט, אימייל, אופיס וכו'..) הוא למשפחה עם ילד בן 8, שדי מתלהב ממשחקים כמו פיפא וכו'.. (משחקים פשוטים ולא כבדים במיוחד) התקציב שלהם הוא 2000 ש"ח (לא כולל מסך) אולם השאיפה היא להגיע לפחות. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Pentium Dual-core E2200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L דיסק קשיח - Western Digital דגם WD3200AAKS נפח 320GB זיכרון 2048 (או 2 סטיקים של 1024) אין חשיבות ליצרן. שיהיה 800MHZ. כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 PCIe צורב DVD - תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור מארז וספק HEC 6A19B BLACK 300W. האם יש משהו לשנות? דעו/המלצות? ובכלל, למישהו יש המלצה על חנות מחשבים בבאר שבע? ממה שקראתי …

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  25. שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.