עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakiryah,

שלום,קניתי בתילאנד מחשב נייד של asus אני חושבת שלדגם קוראים F80C series. המחשב נפל עם המסך כלפיי מעטה והוא נסדק .מרגישים במקום אחד שבר פנימי ואי אפשר לראות כלום. המעבד הוא intel celeron 1.2 ghz מסך 14.1 אינץ. השאלה שלי היא:האם אתם מציעים לתקן אותו,ואם כן אתם חושבים שאם יש לי אחריות אז זה יעזור במשהו? לאן אני יצתרך לפנות והאם אפשר להעביר ממחשב אחד לשני,תודה רבה לעוזרים אני פשוט צריכה את המחשב ללימודים וכל זמן שהוא לא עובד זה sתוקע אותי

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם , שמעתי על הקהילה רבות וזוהי הודעתי הראשונה. מקווה לשיתוף פעולה אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת החלפת מחשב נייח , השימושים העיקריים הם לאינטרנט , סרטים , מוזיקה , לימודים ומשחקים. הכוונה למשחקים היא לא שאני גיימר כבד אבל שתהיה לי את האופציה לשחק אם ארצה במשחקים כבדים (בעיקר אני משחק במשחקי ספורט או מכוניות , אבל שתהיה את האופציה למשחקי פעולה למיניהם באיכות בינונית + - ) * גודל המסך? 15.6 או 17.3 * משקל רצוי? לא משנה לי אבל הבנתי שזה בערך עד 3. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?זמן עבודה בערך 5-7 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi כן , השא…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  3. היי חברה שלי רוצה לקנות נייד שמיועד לגרפיקה "קלה", גם משחקים "פשוטים" יחסית כמו סימס 3 וכו'... אבל השימוש העיקרי בו הוא כללי. גודל המסך - 14 ומעלה משקל - לא חשוב זמן סוללה - מינימום 3 שעות יציאות מיוחדות - HDMI BlueTooth כונן קשיח - 500GB צורב DVD כמובן אחריות בינלאומית - לא חייב, אבל אחריות 3 שנים העדפה לחברה - Dell או HP קיבלתי 2 הצעות שנראו לי טובות, תגידו לי איזה יותר טוב והאם שווה לקנות אותו, אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת: Dell studio 1558 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i3.htm 4500ש"ח או HP Pavilion DV6-2110 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=749148 4300 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by asafm,

הנה המפרט Thermaltake VOLCANO 6CU AMD ATHLON XP 2600 ORIGINAL BOX Gigabyte GA-7VAX KT 400 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO CREATIVE LIVE 5.1 RETAIL TEAC 48X16X48 OEM LG DVD 16x48 OEM TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Antec 350 Watt FLATRON 19 F900B Creative Inspire 5200 (5.1) black 3R SYSTEM AIR Black Total 10,219NIS אני אישית חושב שזה אחלה מפרט אבל הבעיה שלי זה שאני רוצה לשים DUAL DDR אבל הבורד היחיד לAMD שתומך בזה הוא עם הציפסט NFORCE2 והוא יקר לאללה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רכשתי את המשחק Crysis לפני כמספר ימים , והאכזבה גדולה. לא מספיק שהמשחק זיהה את כל ההגדרות על Low , זה עובד חלק אבל לא ב 100 % יש קטיעות לפעמים. אז עכשיו רציתי לשאול אם המפרט שלי חלש מידי בשביל משחקים כאלו... כרטיס מסך: gforce 7600 gs מעבד:amd duelcore 3800 1 GB זכרות RAM. זהו הגיע הזמן למחשב חדש כדי שמaחקים כאלו יעבדו מהר וחלק ? יש מפרט למשחקים שלא יעבור את ה 3000 שקל ?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  6. קודם כל זה השאלון שמילאתי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מבין בזה כל כך אבל אם אפשר לחסוך אז כמובן שעדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני לא חושב שיש סיבה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה עם הרבה טאבים, סרטי hd ישירות למחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by mordydd91,

מעבד חדש Core i5 -2450M במהירות 2.1GHz זיכרון מהיר 2GB DDR3 דיסק קשיח בנפח 320GB כרטיס מסך NVIDIA N12M-GS DDR3 1G מסך LED HD ברזלוציית 1366X768 מצלמת אינטרנט מובנית יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD תקשורת אלחוטית WIFI בתקן N המהיר קורא כרטיסי זיכרון של מצלמות ללא מערכת הפעלה 15.6 2,444 ₪ שנה אחריות בינלאומית ע"י Lenovo כולל שירות שליחים עד בית הלקוח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by henna,

רציתי לדעת אם אני היחידה שמאד מרוצה מהמחשב פבליון חברת HP שלה מלבד המטען שנאלצתי להחליף כבר כמה פעמים. האם לדעתכם החברה מייצרת אותו חלש בכוונה? עד כמה חשוב לקנות (בפעם הבאה שוב) מטען HP מקורי או שאוכל להסתמך על מטען תואם שזול בהרבה? האם זה יגרום נזק? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  9. שלום, ראשית תודה על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב לבית אשר צרכיו הם: 1. עבודה עם תוכנות גרפיות 3D (Autocad וכו), אני מניח שזה גם יתאים להרצת משחקים באיכות גרפית גבוהה. 2. מעבד Intel מהסדרה החדשה (אני לא מבין בזה יותר מידי, אבל אני מכיר דגם אחד שנקרא 8400e... נראה לי שהוא מתאים) 3. כרטיס Sound טוב ולא בסיסי, אמור להתחבר למיקסר חיצוני / ציוד הקלטה. 4. מארז יכול להיות בסיסי + (אשמח לדעת מחיר של מארז שקוף זול) 5. מאווררים בסיסיים, לא מרעישים מידי ולא שקטים מידי... 6. תקציב - 4000 ש"ח (לא כולל מסך) עם שאיפה לפחות (אם הפרזתי בתקציב נמוך אשמח לדעת...). שוב תודה. רובין.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. היי רציתי לקבל חוות דעת על המפרט לפני שאני קונה, חשוב מאוד להגיד שהגעתי למקסימום שבמקסימום של התקציב, להוריד אני מוכן, להעלות ממש לא. אז ככה: Intel Core 2 Quad Q6600, 1066Mhz, S775, 8MB P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDR II 1066, PCI-E 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII Samsung SH-S203B DVD+R X20 Black Sata Palit Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 Antec Sonata III 500W Samsung 226BW 22" Wide Screen[/b] ב-6350 ש"ח, איך המפרט???

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. שלום לכל אנשי הפורום ! ובכן, אני חדש בפורום ומקווה שאוכל לעזור ולהיעזר בו. כמו כן, עברתי דירה השבוע (עזבתי את בית ההורים) ולכן אני מעוניין לקנות מחשב חדש. מה אני מחפש וצריך? 1) מחשב חזק ויציב. 2) אני רוצה שיהיה בו צורב+DVD להוריד סרטים ושירים מהאינטרנט 3) אני גם לומד מחשבים כרגע באוניברסיטה ויש מצב שהפרוייקט שלי יתעסק בהקמת אתר. אני לא יודע אם זה קשור או לא אבל אני צריך שהמחשב יהיה מספיק מהיר וטוב כדי לסיים את הפרוייקט. 4) התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. 5) פחות חשוב לי לוח מסך מעולה, אבל אם אפשר במסגרת התקציב אז שיהיה (וכך אולי יהיה ניתן לשחק משחקים גרפיים וכדומה) תודה מראש לכולם !! צביקה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. צריך מפרט לא מלא אלא רק הצעה לחלקים הבאים מעבד , לוח אם , זיכרונות 4G , ספק כוח , מסך , כרטיס מסך או שניים בהתאם ללוח, המסך והתקציב. דיסק קשיח WD500YS יש לו שני חברים שמחכים ל RAID5. אודה לכם על התשובות אני כבר איבדתי סבלנות וכוח לבנות את המפרט בעצמי אולי תצליחו טוב יותר להאיר את עיני. לגבי הלוח אם אני אעדיף לוח עם שני LAN מובנים בעלי יכולת TEAMING מובנית. צ'יפסט NVIDIA מדור 6 לא בא בחשבון דור 7 רק אם יש לו ביקורת טובה במידה ולא אז אינטל בלבד. (אני חשבתי בכיוון X38) ספק כוח עדיפות למודולארי למרות שזה מוציא את PCP מהמשוואה. (וממש חבל שכך) זיכרונות לא להסחף DDR2 800 לא יותר ולא פחות אם אפשר בעלי תיזמונים הדוקים יותר מהסטנדרט גם אם זה נופל על צריכת חשמל גבוהה יותר וגם רק בס…

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  13. מחפש המלצה למחשב נייד תקציב 6000-8000 שימוש: לימודים + עריכת וידאו + תוכנת שרטוט. כמוכן קיבלתי המלצה למחשב toshiba Satelite Pro A200-20j מסך 15.4 2 GB זכרון , T5750 2.0 במחיר 5950 + שנתיים אחריות מה דעתכם תודה.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. תודה לכל מי שנרתם לעזור, מעריך מאוד. מצורף שאלון המפרט את הדרישות בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל עד 100-150 במידה ויש תועלת אמיתית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטי Hd, עבודה משרדית, Matlab א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפיים, דברים חדשים ומהשנים האחרונות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  15. בגדול אין דרישות מיוחדות, רק שיהיה עם מערכת הפעלה ווינדוס ושיוכל להריץ סדרות טלוויזיה (לא HD). גודל מסך 10-12. תודה!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  16. בקיצור אני רוצה לקנות מחשב חדש , עם המחשב הנוכחי אני לא יכול לעשות כלום (יש לי אותו כבר 5 שנים בערך אם לא יותר)... הביאו לי הצעה , רציתי לדעת מה אתם חושבים התקציב מוגבל , בסביבות 4-5 אלף שקל למחשב .. זאת ההצעה שהביאו לי : לוח אם ASUS M2N-E מעבד AMD ATHLON 4200 AM2 יחידת קירור OEM זיכרון CORSAIR 2Gb KIT XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 דיסק קשיח 1 Western Digital 320G 16MB 320AAKS כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1300 512M FANLESS צורב PIONEER DVR-112DBK מארז A-TOP FILTERED CASE כרטיס קול OB כרטיס רשת OB PSU ENERMAX EG365AX , 350W , ACTIVE PFC מאוררים ZALMAN F3 (120MM) QUIET FAN מה אתם אומרים ? זה יוצא 5,000 עם מע"מ.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר, לא בארץ ולא בחול. מה עושים? תודה.

19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (גלישה באינטרנט) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרצת תוכנות פיתוח באופן שימוש כבד לצורך פרנסה, כגון: visual studio, sql server management studio ותוכנות עיצוב: illustrator ,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung 23 inch 1920x1080 -לאיל…

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by eli33,

ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by raam123,

כל שנה אני מוכר את הרכיבים הישנים ומשדרג , גם הפעם הגיע הזמן. המערכת שלי היום: לוח: K8T NEO מעבד: AMD 3200 64 כרטיס מסך: 9800XT 256MB ASUS RADEON זכרונות: 2*1GB SAMSUNG HD: של WD 120GB כמו שאתם רואים מערכת טובה אבל אני רוצה לשדרג את לוח האם וכרטיס המסך ולהוסיף עוד HD. מה הייתם ממליצים ? לוח אם: כרטיס מסך: HD: האם אפשר להוסיף ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

23. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 512MB PCIe צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 BLUE ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  24. שלום לכולם. קודם כל, אני רוצה להגיד תודה מראש. אתם חבר'ה שנראים לי מאוד מקצועים ומוכשרים וחבר המליץ לי עליכם. אז אני אתן את הפרטים ה"רישמיים": תקציב: 4000 ש"ח נע עד כ 4500 ש"ח במידת הצורך. אני מאוד מבקש לנצל את כל הסכום. אני כבר אומר שאני לא צריך צורב וציוד הקיפי כמו מקלדת ועכבר מכיוון שיש כבר ברשותי. שימושים: גיימינג כבד עד בינוני ותכני HD. המשחקים שבהם אתכוון לשחק הם לדוגמה MW2, BFBC2, GTA IV, JUST CAUSE 2... ועוד משחקים שעתידים לצאת. אני מאוד מצפה שבמחשב החדש אזכה לשחק ברמת איכות בינונית + עד גבוהה. בנוסף לכך, אשתמש במחשב לשימוש ביתי. (אינטרנט, סרטים וכו') עדיין אין לי מסך, אבל אני פונה לפורום מסכים בישביל זה. אני בכיוון של מסך 20" ברזולוציה רגילה. ציוד הקיפי: אין צורך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים