עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ziko,

תמיכה טכנית פתח דיון חדש 1 …

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד Dell Vostro 3350 13.3" גרסת ה-i5. העוצמה של הרמקולים חלשה והסאונד לא איכותי. חשבתי שהרמקול פגום כי היו מקרים שהסאונד נשמע מעוות, אך החליפו לי רמקול וזה נשאר אותו דבר. במידה ולא ניתן לשפר את הסאונד ברמקול המובנה (כך אני חוששת), האם המחשב הזה תומך ב-Stereo Bluetooth כך שניתן לחבר לו רמקולים אלחוטיים Bluetooth בסטריאו? במידה וכן, איזה רמקולים מומלצים? אודה לכל עצה. תודה מראש לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אז.. ברוב המפרטים שיש פה , כמעט כדיפולט , מישהו זורק איזה 1TB HHD "שיהיה" , ואני טוען שלרוב הגדול , אין צורך בכך.. אציג את האופן בו אני משתמש במחשב , ואני בטוח שהוא תופס לרוב האנשים (ואפילו אטען שלא צריכים 1TB אחסון) . מדובר בלפטופ עם מעבד 6200U וסמסונג EVO 860 500GB , בן שלוש שנים~ . אני צלם חובב , ורוב התמונות שלי שמורות בלייטרום/גוגל דרייב . עוד 20-40 GB על המחשב . יש לי 10GB~ של מוזיקה, הרוב מורד מאפל מיוזיק. 20~GB של סדרות/סרטים מורדים מנטפליקס . 140GB של דוקטו הו (כל אחד והפטישים שלו) פוטושופ , לייטרום , מאטלב אייטונס , מיינקראפט , עוד קצת משחקי דו מימד קלים , פופקורן טיים , קצת תוכנות ניטור (intel XTU) …

5. Started by Screw_Master,

חבר שרוצה להריץ את Crysis ברזולוציה של 1600X1200\1680X1050, על רמת פירוט High ועם פילטרים רוצה מפרט מחשב. בניתי לו דבר כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ₪1278 לוח אם: ASUS P5Q PRO ₪735 כרטיס מסך: BFG PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB GDDR3 - RETAIL ₪1761 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ₪778 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ₪124 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ₪512 מארז: ANTEC P182-B w/o PSU ₪734 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ₪479 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ₪113 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by DotC,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - תכנות, לא ממש משחקים אבל אם אפשר שיהיה גם למשחקים CS:GO.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - הבנתי שמאט יותר טוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. מעבד רצוי 3 גיגה : אינטל\AMD - נמקו לוח אם - ?? זכרון ראם 2*512 לגרפיקה זה המינימום , מי יצרן טוב נחשב ? כרטיס גרפי משחקים - מה לעשות, צעיר בליבי, אבל לא צריך high end פלופי לא נראה לי שצריך בעולם של פלאש סטיקס צורב לא בטוח אם משתלם היום משולב דיווידי שגם צורב ספק כוח + מארז : פה חברה העדפה שלי שיהיה "מדליק" לא איכפת לי להוציא 800 שח על משהו של ANTEC או THERMALTAKE הארדיסק - ???? תעריך 5200-5500 למחשב חזק לגרפיקה + משחקים שלא יהיה משקולת נייר עוד חודשיים

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום לכולם, בדרך כלל את המחשבים שלי אני קונה מ iqpc בהתאמה אישית ומכיר מפה ומחוויות על בשרי את השירות של אייבורי לכן דיון זה נכתב אך ורק לשם סקרנות. ראיתי את המפרט הזה בעיתון במחיר המצויין למטה ורציתי לשאול אם אתם רואים איזה שהו קאטצ' שפיספסתי. מבדיקות שעשיתי רק המעבד לבד עולה בסביבות ה 1400 שקל לכן נראה לי מוזר המחיר הכולל של מפרט זה. מעבד Intel® Core™ i7 2600 3.4GHz לוח אם לוח Gigabyte דגם GA-H61M-D2-B3 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2 \ SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz מארז CoolerMaster 371 ספק - ג'נרי כונן אופטי צורב LG SATA DVD מחיר: 2160 ש"ח

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום אני חדש פה. :] הממ אני רוצה להיתייעץ איתכם לגבי מפרט שאני עומד לקנות. זהו המפרט. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤787 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤136 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=550VXEU הרכבת מערכת…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב חדש. Inspirion 1525 של Dell. קיבלתי את המחשב אתמול והוא הגיע עם דרייברים לויסטה. מאחר והתקנתי XP אני צריך להוריד אותם מהאתר של Dell. לא חסרים דרייברים שם (38 במספר) אבל מה שכןח חסר זה פירוט והסברים לגבי כל אחד (אם צריך אותו או לא,הרי לא הגיוני שאת כל ה-38 צריך). מה שהורדתי עד עכשיו זה דרייבר לכ.מסך (שעובד) דרייבר למשטח מגע של העכבר מה שאני זקוק בדחיפות,זה בעיקר לדרייבר של הכ.רשת אלחוטי שכשהורדתי אומר לי שהוא לא זיהה אותו או משהו כזה. אני לא חושב שיש בעיה במחשב אלא טעות שלי או חוסר התאמה של הדרייבר (יש שם משהו כמו 3 ) כמו כן אם יש עוד משהו שאני צריך,שהוא לא מוגדר כדרייבר (יש שם כאלה) אני גם אשמח לתשובה. ודבר אחרון,אם קיימת אפשרות להורדת המהירות…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Bar Hermel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות שלא לחרוג אפילו להוזיל מה5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: PUBG, FORTNITE, Far Cry, Tomb Raider וכל המשחקים החדשים אני לא כל כך מכיר כי המחשב שלי ממזמן לא מריץ כלום. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K ו…

• 18 תגובות
    • 6k צפיות
  12. אהלן, אני חושב שהגיעה העת לשדרג רכיב במחשב הגיימינג שלי, שמשמש גם כמחשב "ראשי". מזה כשנה אני שם לב לאיטיות של המחשב בעת שימוש יומיומי: לאחר קליק ימני בדסקטופ (זמן רב להופעת התפריט), פתיחת חלונות אקספלורר, זמן עליית תוכנות שונות... התרגלתי שיש תקופת המתנה כמעט לאחר כל הקלקה. לאחר הדלקה ווינדוס עולה מהר מאד, אבל מרגע עליית ווינדוס עד שהמחשב מוכן לפעולה עוברות דקות ארוכות. ביצעתי שלל פעולות תחזוקה של תוכנת CCleaner, ביטלתי תוכנות מה-Startup, החלפתי מדפדפן כרום לפיירפוקס - שינוי קל בלבד. בעת הרצת משחקים הכל סה"כ בסדר גמור. שמתי לב ש-Task Manager הרבה פעמים מראה לי ששימוש ב-Disk עומד על 100%, ללא תלות באילו תוכנות רצות. כלומר אני מבין שיש איזשהו צוואר בקבוק שתלו…

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by Kiwovo,

חבר רצה לבדוק אם הצעה שקיבל משתלמת.. (הוא צריך מחשב מינימלי) מארז CASE ATX 500 WATT-USB PANEL AIR GUIDE HAPPPY לוח GA-G41M-COMBO מעבד E5700 Dual core זכרון kingston 2048 דיסק קשיח SATA 500GB צורב דוד כל זה ב1220 ש"ח. מכיוון שאני לא מבין במחירים אני לא יודע אם זה משתלם או לא.. אפשר בתקציב הזה להשיג משהו יותר טוב? או בפחות כסף להשיג דבר דומה עם ביצועים דומים?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לעזרתכם בנוגע למפרט... מחפש מפרט בסביבות ה-6500-7000 ש"ח , לצרכי משחקים. רצוי מארז TT S-ARMOR , מערכת קירור מים... מעבד DUAL CORE של אינטל , ו-2 ויותר GB של זיכרון... אשמח להצעות... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 960 צפיות
  15. בניתי את המפרט לחבר עם כוונה לOC, אם יש מה לשפר אשמח לתגובות... הOC יבוצע בעתיד לא כרגע כדי שיוכל לשמור על ביצועים אחרי שהמחשב יתיישן מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤168 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! מחפש מחשב שיריץ את המשחק הנ"ל בקלילות. מה יש לי: 1. מסך 22' Samsung 226bw 2. WD 320GB X 2 SATA 3. מקלדת עכבר רמקולים זהו.... כל השאר אני צריך חדש. 1. כרטיס מסך (לא SLI, לא להתפרע) 2. מעבד - בחרתי Intel Core 2 Duo E8200 מחיר 1,000 ש"ח (צריך משהו לקירור פה?) 3. לוח - אני חובב ASUS, אין לי שום מושג לגבי הדגמים 4. זכרונות - ממש לא יודע מי נגד מי 5. מארז - משהוא לא מפלצתי אבל מאלומניום ולא חרא סיני 6. ספק כח - לא יודע איזה. 7. צורב DVD - לא מכיר. בקיצור חוץ ממעבד, בכל שאר הדברים אני צריך עזרה. התקציב לכל הפריטים מ1 עד 7. 4,500 ש"ח. כמו כן המלצה לחנות טובה לרכוש את כל הנ"ל מורכב ומוכן לשיגור. דבר אחרון! שקט! מחרפן אותי הרעש שיוצא מהמחשב שלי היום (4 WD 320GB X. מאוור…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הי מומחים! כבר כמה שנים שלא שידרגתי וכעת הגיעה ההזדמנות לסדר עצמי מחשב מהיר ושקט יותר. המחשב של הוריי נפל היום סופית, כך שהקומבינה היא שיקחו את הרכיבים שלי למארז+כוננים שלהם, ואני אקנה רכיבים משודרגים למארז+כוננים שלי. יש לי: מארז - ANTEC SONATA III כוננים קשיחים - 5TB של כוננים שקטים כונן אופטי וציוד היקפי - כל מה שאני צריכה. מעוניינת לרכוש: לוח אם - עם המון יציאות, כולל FIREWIRE. כולל מעבד ויציאות סאונד הכי משובחות שניתן, שכן את רוב המוזיקה אני שומעת מהמחשב (קבצים לא מכווצים) שמחובר למגבר ROTEL שמחובר לרמקולים KEF REFERENCE 3. והמבין יבין. מעבד - I7 קירור - שקט!! זיכרון - 16GB לפחות כרטיס…

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by freez,

קניתי אותו לפני 3 חודשים: לוח אם: GIGABYTE GA-8I915PDuo מעבד: INTEL P-4 3.0 800MHZ 775PIN PRESCOT זכרון: DDR2 533 MICRON 512x2 כרטיס מסך: PCI EXPRES GIGABYTE RADEON X600PRO 128MB דיסק קשיח: 160GB 7200 RPM 8 MB BUFFER SATA צורב: DVD LG DUAL x16 כונן: 1.44 מקלדת: MICROSOFT עכבר: MICROSOFT אופטי מארז: מפואר חייזר 2 USB רמקולים: 2.1 CREATIV כרטיס קול: O.B- AC 97 6 C כרטיס רשת מסך: 19 שטוח מאג כסוף כונן:DVD LG מה אתם אומרים עליו? ובערך תנו לו מחיר..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yonir,

אני מקווה ללכת לקנות את המחשב כבר מחר או מחרתיים, די סגור על רוב הפרטים אבל עדיין מתלבט בין שתי אפשרויות שונות למדי.. מה עדיף מבין שתי האפשרויות הבאות: או להחליף את המעבד ולוח האם ל: המחשב (כמעט) לא מיועד למשחקים (גלישה, הורדות, שימוש בתוכנות שונות..) לכן אני מסתפק בכרטיס מסך משולב, אולי אני אקנה כרטיס מסך נפרד בעתיד אם אני אצטרך.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. טוב הגיע הזמן להזמין מחשב חדש המטרה שלו היא להרציץ משחקים חדשים חלק וכל שאר השימושים הביתיים למחשב... המחשב צריך להיות מבוסס על AMD - 64bit 3000+ WD 80GB SATA Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB Monitor 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub עכשיו יש לי כמה אפשרויות בחירה זכרונות OCZ/Twinmods 512 (one chip not dual) איזה חברה עדיפה ולוח שאין לי מושג איזה לבחור... בעקרון הכל כולל הכל אמור לעלות בסביבות 6500

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. חברה יש לי בעיה רשמתי הצעת מחיר אבל היא עדיין מאוד יקרה יש לי שני בקשות: 1. האם יש אילו אי התאמות הין הרכיבים כגון : בין הזכרון ללוח למעבד וכו'.... 2. אילו שינויים אתם ממליצים כדי להוריד את המחיר ל6000 אבל שעדיין יהיה מחשב טוב נ.ב אני עדיין רוצה לוח אם שיתמוך במעבדים ובזכרון מתקדמים ולא עד 2GB MHZ וגם ב USB2 כדי שאם הרצה לשדרג בעתיד לא יהיה צריך לשדרג את כל המחשב אלא רק חלקים ממנו . תודה רבה על העזרה . Part type Part name / Price Amount CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX - [1,289 NIS] 1 Cooler : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin - [52 NIS] 1 Motherboard : Asus P4B533E Intel 845E Motherboard (533 FSB, 5.1 Sound, IEE…

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by R3,

טוב אני צריך את הפרטים הבאים: מעבד 805 לוח סבבה לא צריך OC 250 ג'יגה מקסטור SATA 2 זיכרון 2*512 כרטיס מסך נחמד לא מטורף משהו בסביבות ה700+- מסך CRT איכותי רצוי של LG מארז נחמד יפה ואיכותי.. צורב דיוידי כונן דיוידי וזהו.. המחשב מיועד לגלישה שוטפת+משחקים מדי פעם לא ממש גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים.. עכשיו חובה שהמחשב יהיה מKSP והתקציב 4-4.2 אלף שקל.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 18 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום אני מחפש מפרט למשחקים בערך ב5000 6000 כמובן לא חייב לנצל את כל הסכום חשוב לי השקט והקירור של המחשב אני לא צריך מחשב שיריץ כל משחק על ההגדרות הכי גבוהות אבל שיריץ משחקים לפחות לשנה שנתיים הקרובות ואופציות לשידרוג בעתיד לא מתוכנן OC אני מעוניין במארז הזה: http://tms.co.il/product/4565 או http://tms.co.il/product/5398 כמובן אם המארזים האלה לא יוכלו לקרר\להיות שקטים אני אוותר במידה ולא נוצל כל הסכום אפשר להכניס מסך 19-20 תודה

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.