עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, ראשית אני רוצה להגיד לכל העוסקים במלאכת האתר הזה - כל הכבוד !!! האתר הזה הוא כל מה שאדם ממוצע מחפש - ביקורות איכותיות, חדשות חמות וכמובן גולת הכותרת - המפרטים והפורומים. באמת, מכל הלב, בשם כל המשתמשים הפשוטים - תודה !!! שנית, (ובאמת שלא הייתה כוונה להתחנף) אני צריך עזרה בקניית מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד בעיקר להצגת סרטים (על הטלויזיה), גלישה באינטרנט (אני משער שאתם יודעים לצורך מה) ולא פחות חשוב למשחקים. אציין שאני לא גיימר מושבע (בעיקר בגלל שעד עכשיו המחשב שלי היה די ענתיקה ולא מסוגל להעמיס משחקים כבדים - היו לו קשיים עם FIFA ...) תחום נוסף שאני רוצה להיכנס אליו זה תחום העריכת וידאו, בעיקר סרטי וידאו ביתיים (שכרגע הם עדיין על קלטות 8 מ"מ ישנות) מהמח…

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהשלמת מפרט עבור מחשב לשימושים ביתיים בעיקר (צריכת מדיה\אופיס\web וכו') וכן עבור תכנות\הנדסה (קומפילציה\ide/matlab/vmware/ida) וכו' (אבל לא לגיימינג). המחשב מיועד לבית\לימודים ולא לעבודה, אך ייתכן ובעתיד ישמש לעבודה. הבקשה היא עבור מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. הרכיבים שחשבתי עליהם הם: 1. מעבד intel core i7 כלשהו (או מתחרה שקול) 2. 8-16 GIga Ram 3. כונן ssd 4. כונן קשיח של terabyte 1-2 5. כונן dvd/cd rw אין צורך במע"ה או תוכנות. אין צורך בכרטיס גראפי (במידה והכרטיס ה-on-board סוחב 1080p וכו'). רזולוציית המסך היא 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי. אני אשמח שהמחשב יהיה שקט עד כמה שניתן (לא קריטי, אבל אני די שונא רעש, בין אחת לעשר - 8) לא מתוכנן overclo…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by oraned,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Gennady,

1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. אז ככה הבנתי שהמאק בוק פרו בא עם כרטיס מסך מובנה בגרסה של ה13 אינץ' וזה הגדול מסך שאני מחפש אז הוא ירד לצערי מהפרק אז ככה אני מעוניין שיהיה לנייד מעבד i7 חזק עם ssd ושיהיה יחסית קל ,מאלומניום או משהו בסגונן הברזלי ולא מפלסטיק תודה... מה אתם אומרים עליו? למרות שאין לו כרטיס מסך http://www.sony.com.au/product/svt13127cg

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by killer47,

מה יותר חשוב מעבד טוב או כרטיס מסך טוב??!???!?!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. הי אודה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש להרבה שימושים, ביניהם גם ללמוד עריכת וידאו (AVID,PREMIERE משהו רק כדי ללמוד איתו, הבנתי שאת העריכות עצמן גם ככה עדיף לעשות על מחשב נייח (בגלל הרזולוציה). האם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד? מהם הדברים שצריך לקחת בחשבון? מה דעתכם על : 1.http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22938702&af=2055&bid=true N500 4233-37G LENOVO שאין לו כרטיס גרפי לעומת מחשב דומה במפרט אך עם כרטיס גרפי 2.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2924&CatCode=315 "15.4 HP Pavilion dv6970ej תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  8. היי כולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש כעמדת משחקים, להלן הפרטים הנדרשים: 1. מה התקציב? תקציב של 6000 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-500 שקל מעל. 2. מטרות המחשב? המחשב ישמש לי כעמדת משחקים כבדים, כגון COD4, Crysis וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אינני זקוק לכונן סידים, דיוידי או צורב, מארז גם יש לי, מקווה שהוא מספיק טוב (מארז SCORPIO 868 DELUXE). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין לי העדפות לגבי חברות, אתם המומחים ולכן אני בא לכאן שתוכלו לעזור לי כמה שיותר. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב של המחשב לא מעניין אותי, חשוב לי הקירור שלו שיהיה שקט ויעיל. 7. האם אתם צריכים מערכ…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  9. E6300 7600GT 160GB 512MB בלי ציוד היקפי בלי מסך בלי צורב, ובלי KSP - לא מתקרב אליהם. עדיפות לskypc. יש למישהו מפרט טוב? (3.7K זה המקס' של המקס')

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  10. שלום לכולם בת דודה שלי מחפשת מחשב נייד לצרכים לא ממש מסובכים, קצת שירים וסרטים, אולי לעיתים רחוקות משחקי רשת, ובעיקר אינטרנט ותוכנות מסרים מיידים. התקציב הוא עד 4.5K וחשוב שיהיה מסך סביר, וזמן סוללה מספק. תודה מראש, אושר.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by HAIM1979,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך, מקלדת, עכבר, המחשב לשימוש אינטרנט סרטים ואימיול.. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤503 קירור למעבד: Zalman 7500 Aluminum-Cooper S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤107 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G כמות: 1 - מחיר: ¤317 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤206 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 7300GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤203 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אז ככה יש לי שני מפרטים שאני מתלבט ביניהם. המפרט הראשון אמרו לי שהוא עושה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה לעשות לו OC, אפשרי שלא יהייה? הנה: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤470 לוח אם: ASUS M2N ¤480 מסך: LG LCD 17" L1753TR 2ms ¤889 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤273 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤353 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤393 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤69 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤61 קרור למארז: ZALM…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות את הנייד הבא :Satellite A105-S4384 . http://www.toshibadirect.com/td/b2c/rdet.jsp?poid=349372&seg=HHO מחירו הוא 850$ הרכבתי מפרטים דומים בHP וב-DELL והם יצאו יקרים יותר. האם הנייד הזה שווה את המחיר? האם החברה TOSHIBA טובה ואמינה? האם , אולי מישהו יודע, ניתן יהיה בעתיד לשדרג את כרטיס המסך של המחשב הזה? בברכה,

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט (מן הסתם)...השימושים העיקריים הם משרדיים חוץ מכרטיס הקול, שצריך טיפה יותר דגש מכרטיסי הקול הפשוטים (אני יצריך שיתן לי יציאה באיכות סבירה לרסיבר) עוד הערות: -ללא מסך -אין צורך בצורב/כונן DVD, יש ברשותי כבר -עדיף מארז כמה שיותר קומקפטי ושחור -יש לי HD של 80 GB של WD עם חיבור SATA רגיל, ככה שאני יכול להסתפק ב HD של 80 אפילו.... -יציאת DVI בכטיס מסך (אני לא יודע אם זה נמצא בכרטיסים מובנים אז....) מה דעתכם?

15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, רק מארז. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10. לא מעוניין לשמוע את המחשב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB וללא חלון. מארז מבודד רעש בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by XMB,

דרישות עיקריות : 1024 RAM לפחות 15 אינץ מעבד כפול ליבה עדיפות מהחנות logicpc.co.il חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9128 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2296&products_id=15221 מה אתם אומרים?

17. Started by tal_p,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים ,עריכת והכנת סרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: , כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון כיוון של 4 ליבות, וכ. מסך 4850 ומעלה.. עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כדאי.. עד כמה שאפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא בהכרח.. עדיף, ר…

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by Avivo,

צריך מחשב נייד- המחיר לא ממש משנה (עדיף שלא יהיה יותר מ7 k אבל זה דיי גמיש) כמה שיותר נמוך יותר טוב דרישות: משקל נמוך אורך חיי סלולה ארוך כונן קורא dvd אינטרנט אלחוטי תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכ-1250 ש"ח לצורך משחקי מחשב (בעיקר ל-BF3 ולבאלטלפילדים לעתיד...). הנה המפרט הקיים: Intel Core 2 Quad Q8300 2.5 GHz 2GB RAM DDR3 (זה 2 כרטיסי זיכרון של 1 GB) Nvidia GeForce GT 220 מה שאני שמתי לב שבעיקר אני צריך להחליף\להוסיף: -כרטיס מסך חדש -זכרונות -מערכת קירור ועוד שאלה קטנה: האם למארזים יש השפעה מסויימת על הביצועים של המחשב? (אולי קירור וכו'..?) מקווה שהמידע מספק ושהלכתי ע"פ הכללים של פתיחת נושא. שיהיה ערב מצויין ושבוע טוב! -אליסף

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום, אני צריך חוות דעת לגבי הפריטים שבחרתי. יש לי כבר קירור למעבד noctua nh-d14 ואני הולך להשתמש בכוננים הקשיחים שיש לי עכשיו למחשב החדש. שאלה ראשונה: אין לי מושג איזה לוח אם לקנות בשביל OC למעבד haswell.. קיבלתי המלצות על gigabyte, msi ו asus ואין לי מושג למה הלוחות שלהם יכולים להיות כל כך יקרים בגלל feature חדשני ביותר שמאפשר לי להשתמש בעכבר ב BIOS. שאלה שניה: לגבי ספק כוח האם אפשר לחסוך ממה שאני בחרתי? לפי מה שהבנתי מומלץ לקנות ספק כוח עם דירוג של 80 plus gold לפחות בשביל מעבדי haswell וקראתי ביקורות טובות על seasonic אבל הספק כוח קצת מכאיב לי בכיס... שאלה שלישית: האם TMS יביאו לי הנחה על הכרטיס מסך אם אני לא קונה כונן קשיח? האם זה נחשב כאילו אני לא קונה מחשב ח…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by gilka,

הי אני מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב לחמודי ,שעוד מעט יהייה בן 7 (הבן שלי ) הילד מורעל מישחקים כבדים FPS .... ישוחק על מסך "19 OC קל של 10% (מכסימום עד 20% אם לא תיהייה בעיה עם הלוח הזה) חייב להיות עם מעבד אינטל אני כניראה ירכיב לבד את המחשב תודה מראש למגיבים. זה המיפרט שחשבתי לקנות. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪367 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪276 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ₪364 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ₪584 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪109 מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 335 460W ₪328 קרור למעבד Arctic C…

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום חברים יקרים (כמה שהתגעגעתי למקום הזה ) אז כמו שכתוב בכותרת: הייתי מעוניין לקבל המלצות על ניידים. השימוש הוא משרדי בלבד (יישומי אופיס) הדרישות העיקריות (והיחידות) הן: - גודל מסך: 15" - משקל: נמוך ככל הניתן (חשוב מאוד) - זמן סוללה: עדיף שיהיה כמה שיותר ארוך. - צורב DVD פשוט (אין צורך ב-BR וכד') - רשיון למערכת הפעלה כל שאר השיקולים (BT / BR / כונן קשיח בנפח גדול וכו' וכו' לא מעניינים) התקציב לא מוגבל ברמת העיקרון, אבל בואו נתחיל מאזור ה-7K ומשם נראה איך אנחנו מתקדמים זה מה שאני ראיתי מחיפוש קצר: http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=928 מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by saphisto,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך עבודה עם פוטושופ, אינטרנט סרטים ודברים יום יומיים, אין צורך בגיימינג לא משנה לי סוג מסך או משקל מחשב התקציב שלי הוא עד 3K עם אפשרות לחרוג במאה/מאתיים שקל. אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים