ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,370 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום.. אני צריך המלצה למחשב נייד המיועד לסטודנטית במקס' 3k. מצאתי את הדגם הבאה של Gigabyte שלדעתי אמור לעשות את העבודה, החזרון היחידי שלו הוא המסך (15.4) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1010 השאלה שלי אם אפשר בכלל למצוא מחשב נורמלי בתקציב הזה עם מסך 14/13 אינץ'? ובכללי אם יש המלצות... תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 3000שח למעבד+כרטיס מסך (מעבד אינטל) אני ממש צריך עזרה כי אני לא מבין משהו בכרטיסי מסך נועד למשחקים DIRECT X 9 תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במחשבים.. התקציב הוא עד 3000 ש"ח (ללא אביזרים נלווים) אבל כמובן אני מחפש את האופטימלי בשבילי בכמה שפחות כסף לגבי מעבד - לא יודע למה אבל אני רוצה אינטל חשוב מאוד שיהיה שטח דיסק גדול 500GB ומעלה זכרון רציני (האמת שעד עכשיו אני עם 256MB ואני בקושי שורד איתו) עד היום לא התנסיתי בעבודה עם כרטיס מסך רציני ואני לא יודע עד כמה כדאי להשקיע, אז אני אשמח לשמוע דעות לגבי זה כרטיס קול - אין צורך ביותר מהמובנה - אני עובד עם כרטיס חיצוני נראה לי שזהו... תודה מראש... 8)
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד עם זיכרון ראם של לפחות 4 ג'יגה, כרטיס מסך איכותי, 500 ג'יגה זיכרון, חשוב שתהיה לו כניסת פיירוויר המחשב אמור לשמש לעריכת וידיאו.. תקציב : באזור 4500 ש"ח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן כולם אני סטודנט לאנימציה, אני לומד בעיקרון גם אנימציית תלת מימד וגם קלאסית אבל מן הסתם שהתלת יגדיר את החומרה במחשב. ברשותי כיום מחשב נייח חדיש וחזק והסיבה שאני מעוניין לרכוש מחשב נייד היא לשם עבודה על השיעורים שלי בעבודה (כן יש לי עבודה שמאפשרת את זה) לשם חיסכון קריטי בזמן. בעיקרון אני אשמח להמלצות לגבי איזה דגם\רכיבים לקנות ומאיפה מומלץ לקנות את המחשב מבחינת אמינות ומחיר. הקרטריונים למחשב... מסך 15 לפחות, מעבד חזק שיוכל להריץ יישומים גראפיים כבדים ולרנדר מהר. מבחינת זיכרון אני מניח ש2 ג'יגה גם יהיה בסדר ו... כרטיס גראפי אני מניח שמשהו מסדרה 9xxxM הולך. המחשב יחובר רוב רובו של הזמן לשקע חשמל ככה שפחות קריטי לכמה הסוללה תספיק. אני מאמין שזהו פחות או יותר מבחינת…
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי. ידידה טובה שלי רוצה להשתדרג. היא כרגע עובדת עם Inspiron 1545. יש לה אפשרות להחליף אותו והיא רוצה הצעה טובה. חשבתי להציע לה את Dell Vostro 3450 - 2410m שראיתי אותו מומלץ פה כמה פעמים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm או את Dell Inspiron n5110 - n2410M שמראה נתונים גם טובים. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm הדברים החשובים לה מלבד ביצועים כמובן, הוא המשקל וגודל המסך. יש לה מערכת הפעלה משלה (win7) אז נראה לי שגם על זה אפשר לוותר. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 לוח אם asus P7H55-M PRO זיכרון 4096 MB DDR-3- 1333 MHZ- Kingston דיסק קשיח 500 GB 7200 RPM S-ATA II FSB150 - wd כרטיס מסך GV-R575D5-1GD- gigabyte מארז HEC 7328 DESKTOP ספק HEC-550TE מאוררים תוספת מאווררים למארז כונן צורב DVD X22 - LG כונן פלופי סהכ 3,747
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג את השילוש(מעבד,לוח האם,זכרון) שלי בתקציב 1100 למטרת משחקים , אני תוהה האם יהיה שיפור בתקציב הנל? או עדיף לחסוך ולשדרג מאוחר יותר? המפרט שלי מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte P67A-UD3-B3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram crucial mx500 500gb-ssd כרטיס מסך - r9 290 tri x sapphire מארז- corsair obsidian 750d ספק - gigabyte b700h תודה.
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקציב שלי הולך יותר לכיוון ה 2000 ש"ח, אבל יכול לחרוג קצת למעלה. המחשב אמור פחות או יותר רק להריץ אופיס ודומותיה, לשימושי גלישה באינטרנט ואולי קצת הרצת סרטים... עברתי ובדקתי באתרים שונים ובחנויות שונות, אבל אני אובד עצות בגלל הכמות האדירה של החלקים במחירים נמוכים, אז אודה לעזרתם של אלה שמבינים קצת יותר ויכולים להמליץ לי על דרך בכל זאת לקבל מוצר סביר במחיר כל כך נמוך. שכחתי לציין... המפרט אמור לכלול גם מסך, אז אני אשמח להמלצות גם בתחום הזה. סבתא יושבת לי על הראש, אז אני אשמח לתגובות מהירות :-\ תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים /תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת מולטימדי…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 6500 2. מה שימושי המחשב? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יודע זמה הראשון והרכבה אני יכל לבד יש לי חבר שמבין 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי אין חנות ספציפית מעדיף לקנות חלקים מחוץ לארץ כי זה זול יותר 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? 10/9 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זקוק למחשב עם כמה שיותר זכרון, מעבד שתומך בVT, כמה שיותר חזק. אין צורך בHDD ואין צורך בכ.מסך (יש 4850).שיהיה כמה שיותר אמין ועם ספק טוב ושקט, ועדיף מארז סולדי סטיילCM690, כנראה שלא יבוצע OC, אולי ממש בקטנה. אין צורך במסך, ציוד היקפי, יש את כל אלה. תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חשבתי על החלקים הבאים: Leadtek WinFast PX7800GTX TDH MyVivo 256MB 256BIT Samsung DDR400 512MB X2 FSP 400W 24pin SATA 12cm איך החלקים? יהוו לי שיפור גדול בביצועי המחשב באינטרנט ובמשחקים? והאם הכרטיס מסך לא יגרום לצוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, חיבור לטלויזיה, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
צריך מרפט למשחקים כבדים וסרטים HD מתכנן OC משמעותי (למעבד ולכמסך) אם נשאר קצת כסף אז כרטיס קול איכותי יעזור. תקציב סביבות 3800 הSLI יהיה 9800GT יש לי כבר 9800GT אחד אז אני צריך עוד אחד וגם לוח אם מתאים כמובן, מארז- כמה שיותר שקט. *הערה- אם אתם חושבים שבנתיים ה9800GT יספק אותי בFPS באכויות מאקסימליות של המשחקים העכשויים (חוץ מקרייסיס כמובן) אז ישנה אפשרות גם לעשות את המפרט בלי ה9800GT ואני אשמתמש רק באחד ובעתיד אקנה עוד אחד. תודה מראש, אבישי
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים לאחי, המשחקים הם כל מה שזז היום ושיפעל בשנה שנתיים הקרובות... לא מעניין על משקל/ מסך רצוי 15.6 או סוללה. הרוב יהיה חיבור בבית. מצאתי מחשב של DELL INSPIRATION 7520 אבל הכרטיס מסך שלו דיי חלש 7730AMD אז ויתרתי. תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב בעיקר לעבודה אבל גם למשחקים. ההבנה שלי בחומרת מחשבים שואפת ל0, אז עשיתי את המפרט לפי כמה מדריכים כולל המדריך שיש פה בפורום. התקציב שלי נע בין 4500 ל 5500, העדיפות היא כמובן להוציא כמה שפחות כסף ולקבל תמורה כמה שיותר טובה. מסך: AL1916WS Acer 19 אינטש - מחיר: 1599 או LS1730S - של LG 17 אינטש מחיר:1149 מעבד: Athlon 64 3200+ Socket 939 - AMD מחיר: 699 דיסק קשיח: WD3200KS או WD3200JB שניהם 320 ג'יגה אין לי מושג מה ההבדל מחיר: 633 או 590 או WD2500JD מחיר: 473 לוח אם: GAK8N של Gigabyte מחיר: 518 זכרון: GEIL DDR 1027 400MHz CL3 מחיר: 385 כפול 2: 770 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 6600GT 256MB Pine XFX מחיר: 752 או: ATI Radeon X800GTO 256MB Gigabyte מחיר: 890 …
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
האם מחוייב מן המציאות שכל מחשב נייד שנושא מעבד CENTRINO יהיה בעל חיבור אלחוטי מובנה לאינטרנט (WI FI) או שזה יחידה נפרדת מהמעבד?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי אני מחפש מיני נייד (NETBOOK) בתקציב של עד 2000 שקל תודה לעוזרים יניב עריכה: מה דעתכם על ASUS 1201N או Toshiba Mini NB205-N210
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המחשב עדיין באחריות!!! נמכר עקב קבלת נייד מהעבודה. AMD 3500+ 64BIT ASUS A8NE 1GB DDR 120GB SATA DVD-RW ATX ללא כרטיס מסך!
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז ככה השימושים העיקרים שלי הם : משחקים לא כבדים כגון CSS ותוכנות גראפיות. מעדיף 5.1. הראשון MSI http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode=315 השני של Acer http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=2697 השלישי של GigaByte: http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=45&subcatid=88&prodid=290&keySearch= אני כרגע יותר נוטה לכיוון הAcer אבל יש לו 2gB לעומת 3 בMSI. וגם כרטיס קול 5.1 וגם שמעתי שיש בעיות בכרטיסים הגראפים של נבדיה ולכן הATI עדיף. והאם יש הבדל גדול בין 800Mhz שיש בGB לעומת ה667Mhz של הAcer בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי ב6500 המפרט נועד לתוכנות ומשחקים שהיה מהבוסס נראה אינטל אני יותר בטוח מאינטל מאשר AMD אבל כל מפרט יתקבל בשמחה תודה מחר אני קונה בפנדה עיקר שכרטיס מסך יהיה 6800GT תודה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רבותיי, שלום רב! בבעלותי מחשב של asus מסדרת eee pc מדגם 1015pn. למחשב מעבד כפול ליבה מסוג Intel Atom CPU N570 1.66GHz. בנוסף לכרטיס המסך הבסיסי Intel Graphics Media Accelerator 3150 ישנו גם כרטיס מתקדם יותר מסוג NVIDIA ION. חברה שלי סטודנטית, היא משתמשת בו כבר שנה. המחשב בגודל 10", קטן ונוח לשים בתיק ועל השולחן של הכיסא במכללה. עברה שנה והגיע הזמן שחברה שלי תקנה לה מחשב. ממה שזכור לי, כל העסק עלה לי בסביבות ה-1,600 שח קנייה + משלוח + חריטה של עברית. היום אני רואה שאפשר לקנות בארץ את המחשב ב 1500-2000 למרות שבכללי קשה למצוא לקנייה את הדגם הזה ספציפית. בכל מקרה שאלתי היא כזאת, 1)בכמה אוכל למכור לה את המחשב? (לשם השאלה עזבו שהיא חברה, בכמה אפשר למכור את המחשב בתור יד שנייה?)…
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
דרוש מפרט כולל, ללא ציוד נלווה, ללא מסך, ללא רמקולים. +דרוש כרטיס קול שיהיה חזק להקלטה של מספר ערוצים בו זמנית. תקציב סביבות 3000 +/- למנהל הפורום, אם אתה חושב שצריך להעביר את הדיון לפורום חומרה הנוגעת לסאונד אז DO IT.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-