ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד Dell vostro 3300 יש לי בו מודם 3G מובנה, כבר הרבה זמן שאני מדפדף ומחפש איזה דרייבר מתאים או דרך להפעיל אותו ניסיתי הכל ולא הצלחתי.. יש מישהו שהצליח להשתמש בזה ? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
תגובה 5 מעודכנת למפרט הסופי נכון לעכשיו. אשמח לתגובות. תודה מראש יגאל
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
דרישות: מעבד I5 לפחות, קשיח לפחות של 500GB, מסך של 13.3" ומשקל כמה שיותר נמוך. 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, הנה המפרט שלי, מה אתם אומרים עליו מעבד: Intel Core i7 930 2.8Ghz 8MB Cache TRAY כמות: 1 - מחיר: ₪1432 *המעבד עדיין לא נבחר, אלי אקח 950 בסוף החודש לאחר שהמכירים של I7 ירדו. קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪203 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R כמות: 1 - מחיר: ₪1049 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ₪323 ספק כוח: HuntKey Balance King 6000 - 600W כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: OCZ 3GB Kit (1GBx3) DDR3 1333Mhz CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪484 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sparkle 9800GT 1GB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪554 כונן אופטי: Samsung WriteM…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות netbook לצורך שימוש באופיס וכמו כן לצורך חיבורו למקרן להקרנת סרטים ומצגות. אני אצטרך להשתמש בו במשך שעות רבות מאוד ולכן חשוב לי מאוד שהמסך יהיה ברזולוציה טובה (768X1280 אבל לא חייב) וכמו כן שלא יהרוס לי את העיניים. המחיר עד 2500 ש"ח (פחות או יותר) תודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מחשב דל חדש אשמח לסיוע ממכם איזה תוכנות רצוי שיהיה במחשב נייד מעבר לOFFIC אשמח לקבל הדרכה האם יש תוכנות לייט למחשב נייד ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וברשותי נתונים בסיסיים למפרט: מעבד: T7500 2.2GHZ 4MB מסך: 15.4 רזולוציה 1440X900 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8600M GT אני מחפש המלצה למחשב נייד בעל הנתונים הנ"ל (או טובים יותר), כמובן שהעדיפות היא של DELL אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות שונות, ממי שמכיר. ידוע לי שיש את סדרת ה XPS אבל הם יקרים מדי. התקציב הוא בסביבות [6K [+-500 היה גם את סדרת ה-INSPAIRON 1520 אבל הפסיקו לייצר ולא נתקלתי במקום שנשאר במלאי. יש המלצות נוספות? *שאלה נוספת : מה המקביל לכרטיס מסך שציינתי, בכרטיסים של ATI (אם קיים בכלל)? תודה...
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי חברה שוקל אולי לרכוש מחשב חדש. הסתכלתי טיפה וראיתי שהמחירים יחסית עלו, מה הסיבה? בנוסף, ראיתי שדור 15 של אינטל נקרא בשם שונה וממש יקר יחסית לדורות קודמים. יש בו משהו מיוחד? בנוגע ל-AMD - מה החסרונות של מחשב המבוסס על AMD?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב לחבר שנמצא בצבא הייתי מעוניין כמה שיותר חדיש טכנולגית וקריר שיש שיתן תתמורה הטובה ביותר יש אפשרות לחריגה של 200 שקלים תודה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לאישתי מחשב נייד שישמש אותה לעבודתה - יישומי אופיס אינטרנט והנה"ח בעיקר (חשבשבת). למרות זאת חשוב לא להתפשר על מחשב חזק ומהיר - אומנם לא מיועד למשחקים ( כמו באשכול/תראד אחר שביקשתי לאחרונה ) אך חשוב שלא יהיה איטי ומסורבל. חשוב שיהיה עם מסך WIDE גדול מעל 15"מצד אחד , אבל שלא יהיה כבד מדי מצד שני. כמובן שיכלול את יציאות סטנדרטיות , WIFI ,BT וכדומה. האם יש מחשב נייד שעונה על הדרישות במותגי LENOVO , DELL ? תודה
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,6444,6838 המחשב לצורכי עבודה, בלי תוכנות גרפיות כבדות.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיקרון יש לי מחשב נייח מעולה שעובד בו הכל על ההגדרות הכי גבוהות בלי בניה אבל בגלל שאני הרבה פעמים לא נמצא בבית והמחשב הנייד שיש לי עכשיו מקרטע חשבתי לקנות מחשב חדש תקציב : באיזור ה5 אלף משחקים שהוא יריץ : csgo, valorant ועדיפות גם למחשב שיריץ cod-warzone עוד שאלה מאוד חשובה ומשמעותית מסך 144hz קיים למחשבים ניידים או שצריך בנפרד? אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים חלק אחרת זה הורס הכל ואין לי טעם לקנות
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
intel i7-3570k IVI BRIDGE 3.4 GHz קרור: Zalman CC92HS לוח: Gigabyte Chipset Intel H77 כרטיס מסך: Nvidia GT 520-2GB-HDMI דיסק קשיח: SATA3 7200 1 TB (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) זיכרון: DDR3 1600MHz 16 GB + צלעות קירור (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) כונן: NEC-SONY X24 SATA מארז: CoolerMaster Elite 310 ספק כוח: CoolerMaster 460w Real * ללא מסך, ללא מערכת הפעלה. * המטרה עבודה מאסיבית של בסיסי נתונים (מיליוני רשומות) צורך הרבה זיכרון (לפי הגדרות) * לא מעוניין לחרוג מ- 3000 ש"ח משתלם?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
זה שידרוג למחשב של חבר שלי יש כבר מארז... מעבד Intel Pentium 4 631 BOX ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=I631 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤574 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤221 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GT 256MB PCIe ¤294 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AWT סה"כ מחיר לכל המוצרים:2064¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il הרכבתי עוד אחד נראה לי גם טוב: והנה עוד אחד מקקוה שטוב כי הוא רוצה ל…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב בעייתי, אבל לאחר שהרגע ראיתי כמה מחשבים בתקציב בגודל 15.6 עם מעבד I5 בפנים, יש לי תקווה. הגודל המינימלי שאני רוצה הוא 13. אני יודע שה13 יקרים, ומשיטוט ראיתי שיש הרבה 14 מעניינים בתקציב. אודה מאוד למי שימצא לי דיל טוב על מחשב איכותי. * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? מעל 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש רצוף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * כונן קשיח? 500G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? 4GB ומעלה. * מעבד? כמה שיותר חזק. * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ב-3000ש''ח, אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ושגם יפעיל משחקים. חשבתי על הנטבוק EEE 1201N ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על מחשב יותר משתלם אם מעבד יותר חזק או כרטיס מסך יותר טוב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמה שיותר כבדים, צפיה בסרטים 1080P. * גודל המסך? לא משנה לי * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) סטנדרטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה משנה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-