עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מפרט חזק למחשב שיריץ משחקים כמו שצריך. ואני צריך את עזרתכם... אני די חדש בכל העסק... אבל הסתכלתי קצת באינטרנט ואני יודע פחות או יותר מה אני רוצה... אני ארשום כאן על מה אני פחות או יותר חשבתי... אך כל הצעה לשיפור/שינוי תתקבל בברכה... ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב את המפרט כולל מחירים והכל כמו שראיתי בהודעות אחרות. קודם כל דבר חשוב מאוד!!! המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות! ושיחזיק משחקים טוב איזה שנה שנתיים אם אפשר. התקציב 4000 שקל אפשר לחרוג קצת ואין צורך בדברים הבאים: מסך, מקלדת, עכבר כוננים קשיחים או כונני דיסקים, יש לי את אלו כבר מהמחשב הישן ואני פשוט יעביר. אז פשוט אל תכניסו אותם למפרט בכלל, אז אם אפשר בבקשה להתמקד יותר במעבד, …

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  2. שלום רב, מחפש מפרט למחשב להורים, מחשב בסיסי לשימוש ביתי שיחזיק לכמה שנים טובות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להישאר כמה שיותר קרוב לתקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - תוכנות אינטרנט, נגנים, סקייפ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. דגמים בסיסיים, לא מעבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כ. מסך חיצוני לא ממש רלוונטי לדעתי,…

3. יש ברשותי מחשב נייד של חברת ACER דגם מחשב נייד ACER Aspire 5740G -121 Intel Core i3 M330 עכשיו יש לו 4GB זכרון RAM DDR3 עכשיו ברצוני לשדרג ל8GB ז"א 2 כרטיסים של 4GB ורציתי לדעת האם זה אפשרי? וחיפשתי ולא הצלחתי למצוא האם הוא תומך או לא אשמח לכל עזרה שתתקבל ! תודה מראש

4. המחשב הוא למטרות משרדיות של מעבדי תמלילים ואנטרנט עם אופציה למשחקים ברמה בסיסית. מחיר בין 2000ל 3000 לא כולל מסך מדפסות רמקולים צורב פלופי. זיכרון של 512MB אם אפשר מפרט מבוסס על אינטל וגם AMD תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. אז ככה, המחשב הזה ישמש להרצת משחקים כבדים וישומי אינטרנט למינהם... מעבד ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים ללא מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 4903 ¤ חשובה לי דעתכם על המארז + ספק ועל הכ.מסך ואני לא סגור על המסך הזה …

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  6. בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by idos100,

אני מחפש מחשב נייד לסבתא שלי בתקציב של עד 1.5 k מקסימוום 2k השימוש במחשב הוא רק אינטרנט אמייל מסנג'ר וכו' (עבודה משרדית).

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  9. שלום חבר שלי מתכוון ליקנות מחשב חדש והמחשב מיועד בעיקר לאובר קלוק כבד ומשחקים כבדים!! אז המפרטים נמצאים בתמונות ..מה עדיף?? נ.ב כמה שאלות: מה מביא יותר ביצועים בסטוק? ה-אופטרון או האטלון?? באיזה מבין המעבדים יהיה שיפור גדול יותר באחוזים עקב האובר קלוק?? האם המעבד אופטרון טוב למשחקים כמו האטלון?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by psp3,

שלום לכולם, זה המחשב שאני הולך לקנות. אני כבר סגור על הכול, אשמח לקבל חוות דעת האם זה נראה טוב ואם יש הצעות לשיפור (אין צורך להתחיל לבנות לי מפרט חדש, רק שינוים קוסמטים) אם יש לכם הצעה איך אני יכול לחסוך קצת כסף אז אני אשמח כי זה מעל התקציב שלי. לא AMD!! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1300 הכרטיס נקנה בחול. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU…

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by BEN903,

קונה רק מTMS הנה משהו שבניתי הצעות שיפור יתקבלו קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 469 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 442 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 213 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 390 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S182D Black Dual Layer X18 S182D ¤ 161 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 :סך הכל ¤ 3890

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  12. צריך מחשב למשחקים בתקציב 6000 שקל פלוס מינוס. המחשב פחות או יותר מוכן יהיה למערכות ויסטה .. לוח אם מבית GIGABYTE ... מארז יפה ... חשבתי על כררטיס מסך של רדיון X1900 , מה אתם חושבים ובאיזה מחירים הוא היום ?! ציוד היקפי [19" מסך, מיקלדת ,עכבר, רמקולים]. ותגידו יש איזה טבלאות המשוות את חברת NVIDIA וATI לכרטיסי מסך במשחקים החדשים שיש ... את הביצועים שלהם ?

13. Started by XCG120,

שלום ברצוני לקנות מחשב נייד עד 3200ש"ח מחברת לנובו,דל וכו.. שיהיה אמין עים זמן סוללה ארוך, שיהיה עם יחס עלות תועלת הכי משתלם מבחינת החומרה כמו זיכרון 4G מהיר מעבד I5 וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  14. Started by Genom_g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ישמש להכל סרטים תוכנות עריכת ווידאו ומוזיקה ומשחקים כמו באטלפילד ודומים לו 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן גם לא בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP קרוב לבית 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה מעבד חזק לוח אם מתקדם והרבה זכרון פנימי כרטיס מסך לא חייב להיות בטופ 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי יעבור שדרוג בעתיד הרחו…

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. hey. i still didnt install hebrew.. listen I bought a laptop of fujitsu siemens , and it has bluetooth, but when im trying to eneable it i cant, the option is blocekd, somebody knows why is that happening? i know for sure that my computer has this option. write the answer in hebrew please, thanks.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by haimiko84,

חבר'ה שלום, הגיעו מים עד נפש ואני מוכרח לקנות לאבא מחשב כדי שיעזוב את שלי לנפשי. הצרכים בסיסים למדי, אין צורך במחשב מפוצץ. רוב השימוש יהיה לאינטרנט בלבד. אודה לכם על המלצה. תודה רבה, חיים.

17. Started by zglazer,

שלום לכולם הבטחתי לבתי מחשב נייד לאור הישגיה בלימודים כך שבהבטחות יש לעמוד . בתי בכיתה י"א והמחשב אמור לשמש אותה עבור הדברים הבאים: 1-גלישה באינטרנט 2- אופיס 3-מולטימדיה=צפייה בסרטים+ השמעת מוסיקה אני מתלבט בדברים הבאים: 1- אם כדאי לרכוש אותו בחו"ל ארה"ב דרך קרובי משפחה מה דעתכם? האם יש אחריות בין לאומית ? 2- על איזה גודל מסך ? המחשב כעיקרון יהיה בחדרה כך שהמשקל הוא לא מהווה בעייה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם : אבקש את עזרתכם בבקשה . האם יש מצב להשבור את המחירים האלו ( מצורף תמונה) של המחשבים המוכנים שהחברות מוכרים ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by shar,

AMD ATHLON 64 3500+ WINCHESTER BOX 939PIN ASUS A8V Deluxe 939 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz WD 200/7200 SATA 8MB ASUS V9999GE GAMER EDITION 6800 Thermaltake Kandalf VA9000BWS Thermaltake Silent PurePower 560W Active PFC ב 9055 שווה אני רוצה למשחקים סרטים ואינטרנט במיוחד שיחזיק לי את האינרטנט חזק

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by AMD-ALI-G,

צריך מפרט במחיר של 3500 שח הדרישות הם: מבוסס AMD לפחות 2500 512 זיכרון 80 GB 8 מגה בייט באפר סאטה עדיף מקסטור צורב DVD וכונן DVD רמקולים טובים ראדון 9600 אובר קלוק יתקבל בברכה המחשב אמור לשמש לאינטרנט, ווינאמפ, משחקים בינונים וצריבות של דיסקים מקוריים. אין צורך במסך, מקלדת ועכבר. אני מקווה שהדרישות לא מוגזמות בשביל המחיר אם כן אז שזה יבוא על חשבון הכרטיס מסך אך שלא ירד מ9200 רגיל. תודה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. קניתי מחשב נייד dell inspiron 15 i15N-2727BK מי מכיר, מי יודע, לא מצאתי על זה הרבה פרטים. בינתיים לא פותח את המחשב, אשמח לביקורות

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לקבל מכם המלצה למפרט עבור מחשב שמיועד בעיקר למשחקים ואף לסרטים. שהמחשב יהיה חזק ויפעל דיי מהר. שיתאים למשחקים של השנים הבאות (משחקים "כבדים" ואולי גם לוויסטה). שהכרטיס מסך יהיה טוב ויהיה אפשר לראות סרטים ומשחקים באיכות מעולה בלי תקלות ושיתקעו. אין צורך במסך. אני מבקש שוב לשים את הייחס על האיכות תצוגה, המהירות והיעילות (וכמובן שהכל יפעל ביחד ;D) ובמחיר של 4000 ש"ח +- תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Rbroiebarak,

קניתי מחשב של Packard Bell דגם dot s החדש. לאשתי יש מחשב LG דגם LGX13, המחשב שלה יחסית ישן יותר בשנתיים כמדומני, והיא גם משתמשת בו כבר שנתיים, ואף-על-פי שהמחשב שלי חדש, הוא משום מה עובד בצורה יחסית איטית יותר משלה, ואפילו פעם אחת הרצתי על המחשב עדכון לאנטי וירוס יחד עם עוד תוכנה שהריצה פעולה מסויימת, והמחשב נתקע והייתי חייב לעשות ריסטרט! השאלות שלי הם: 1. האם ישנה תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק האם ביצועי המחשב תקינים? 2. האם התקיעה שהיתה לי במחשב מעירה על בעיה טכנית במחשב? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  25. Started by mystic-d,

אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.