ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
להלן כמה תמונות להמחשת העיניין: חיפשתי בביוס היכן משנים הגדרות אלו אך לא מצאתי אותן, אשמח לעזרה ממביני עיניין, הביוס הוא PHOENIX. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע על מקום אמין בעל שירות טוב לקנות מחשב ביתי. חשוב שהחברה תספק רכיבים איכותיים ולא את כל הזבל שנמצא היום בשוק אם יש המלצות אני אודה לכם תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום מדובר בסטודנטית לעיצוב אופנה, המחיר חשוב אבל לא להתפשר יותר מדי על איכויות רצוי 5K אבל אם אין ברירה אפשר לעלות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך: נראה לי שאיזור 15" הכי יתאים * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק בשביל לנצל את גודל המסך שנבחר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? רצוי לחסוך בגרמים במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי אבל לא על זה תיפול הבחירה. ההנחה שיש חשמל בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כדאי SSD אבל קשה לי לראות איך זה נכנס בתקציב, לגבי נפח אני מניח ש 1TB יספיק. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בבית שהוא קצת ישן ואני לא יודע אם משחקים וסרטים באיכות HD יכולים לעבוד המפרט הוא כזה- מעבד של אינטל Dual Core 2.8ghz לוח אם אסוס P5LD זה צ'יפסט 945 זיכרון של ג'יגה מהירות נראלי 533 מגה וכרטיס מסך שהוא בטוח לא יעבוד זה ati radeon x800xl וספק איזה 300 וואט אני רוצה מחשב חזק למשחקים כבדים וגם רוצה לקנות מסך LCD חדש 22 אינץ' HD משהו של סמסונג או אסוס
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין במחשבים ניידים.(. בניחיים קצת יותר.. )ישנם מלא פירמות ואני מסתבך.. היו שמועות על HP ועוד כמה חברות.. השימושים שלי בעיקר איטרנט סרטים עדיפות להראד דיסק מהיר וגדול ומעבד טוב ומסך 15.4 לכן.. אם אפשר בבקשה עצות למחשבים נידים הכי טובים בשוק הנעים בין 4000-3500 תודה לעוזרים מעריך את זה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. שאלה על הבטרייה לפעמים אני פותח את ה EVEREST לבדוק מה שלום הבטרייה אני רואה 103894mWh designed capacity לפעמים אני רואה 94Wh כמו שכתוב על הבטרייה אגב עידכנתי את ה BIOS חשבתי אולי זה מזה 2. שאלה על הטמפטורה האם זה יכול להיות שהטמפטורה הגיע ל 80 מעלות בזמן משחק CRYSIS לכמה דקות :s05: :s05: האם זה יכול להיות האם זה אפשרי ??? [מצטער אם הנימה שלי מרגיזה]
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1.התקציב המקסימאלי כמו שנכתב בכותרת 2500 ש"ח א.ניתן לנסות לחסוך אך לא ניתן לעבור סכום זה 2.שימושי המחשב: גלישה באינטרנט,הורדת מדיה וצפייה HD א.רצוי שגודל המסך שיחובר למחשב יהיה 20 או 21.5 במידה והתקציב מאפשר זאת, אם לא אז מה שהתקציב כן מאפשר... ב.לגביי הרזולוציה אין לי העדפה בנושא, רזוצ' סטנדרטית ותו לא... ג.לא יודע אם זה מגיע כדבר בסיסי על הכרטיס מסך אך יציאת hd לטלויזיה\צג 3.יש צורך בציוד היקפי (מקלדת,עכבר ורמקולים ), הכל צריך להיות מאוד מאוד בסיסי... 5.שקט ברמה 5 מקס' 6.ללא oc 7.אין צורך בתוכנות\מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. 8.אם ניתן לרכוש את המחשב מ ksp\ivory. 9.אין בקשות מיוחדות ולא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב. *המחשב מיועד כמו שכתבתי בתחילת הנושא לאדם שלא…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד למטרת עריכת וידאו ותמונות עם תוכנות אדובי דגשים שחייבים להיות עד 15,000 ₪ , זה תקציב מהעבודה אז רצוי לנצל עד הסוף את הסכום תוכנות אדובי תומכות ב cuda לשם האצת חומרה אז כרטיס מסך quadro או gtx למנייהם שתומכים בזה מסך full hd נייד 15 אינץ לא מקינטוש דיסק או דיסקים ssd בלבד , 16 gb ram ואם אפשר כרטיס סים סלולאריים פנימי. תודה
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אל תתייחסו למה שכתוב באדום..כל מיני הנחות ממבצעים וכו'.. איך המפרט? יש הצעות לשיפור? ומה בקשר למסך LCD שבמפרט? איך הוא? מז''א ניגודיות 1:1400 ? אני רגיל ל 1:400 , 1:500 , 1:600 .... תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הזמנתי את המפרט הזה בKSP ואני עוד יכול לשנות חלקים והתקציב שלי עלה ב 250 שקל כדאי לי לשנות את הלוח ל Gigabyte-965P-S3 או את המעבד לE6400או שכדאי להוסיף זכרון או שאיפלו לשנות למשהו אחר או שבכלל לא לשנות???? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire DDR II 667MHZ 1GB DUAL CHANEL TWINMOS 2 x 512MB WD 250GB (16MB) SATA II POWERCOLOR Radeon X1900GT 256MB HEC Compucase CI-6A21 Black and Blue + HEC 400W - TRT (את המארז והספק אני לא יכול לשנות כי זה לא מKSP?) המפרט הזה יצא לי 4452 שקל כולל הרכבה והתקציב עלה למשהו בסיביבות 4700 שקל ותודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit - זמין במלאי! ₪1900 1 יצרן Gigabyte GA-X48-DS4 ₪1089 1 יצרן Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX ₪902 1 יצרן Thermalright Ultra 120 Xtreme ₪319 1 יצרן ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish ₪955 1 יצרן Corsair 750TX 60A @ 12V ₪814 1 יצרן Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ ₪412 1 יצרן A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 ₪470 1 סה"כ מוצרים: 8 סה"כ: ₪6861 טוב? זה בערך המחיר שאני מוכן לשלם שאר ה2K ל מסך (2253BW טוב?) ולרמקולים(X240 טובים?) אז תודה מראש.., אני די שלם עם המפרט ואפשר חריגה עד לאזור ה7.1K
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
gigabyte ga-p35-ds3l core2quad q6600 2.4ghz 8mb L2 1066 gf 8500gt 512mb dx10 ddr2 160gb sata2 8mb 7200rpm 3y 1gb/800fsb ddr2 x2 - 2048mb hanns-G 19" lcd 4ms aurora case 500w d&p audio+usb at front bluetooth usb keyboard logitech media elite microsoft wireless mouse flopron card reader sm/sd/mms winTV pvr150 lan camera 1.3px case fan 120mm 4 led samsung 18x dvd-rw HP Officejet 5610 All-in-One E510 Eacan 2.1 + remote control Headphones+mic SilverLine XT-HS75MV כל זה 6500 ש"ח, דעות? המחשב הזה הולך להריץ ויסטה, משחקים בינוניים, אינטרנט ומדיה סנטר. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד חדש לרכישה. שימוש עיקרי: תכנת אוטוקאד. עובד על שרטוטים כבדים וגדולים, כאשר כמה פתוחים בו זמנית. בנוסף עובד על תוכנות משרדיות רגילות שפתוחות. שימוש משני: פוטושופ, סקאצאפ, בנוסף משמש למצגות גדולות, ואיחסון תמונות פרוייקטים (הרבה!) - צריך מערכת הפעלה XP - שיהיה מותאם לקנייה עתידית של תחנת עגינה לחיבור מסך גדול אצלי במשרד (26") (עוד לא נרכש) - מחשב שעובד כמעט בלי הפסקה, שיהיה סוס עבודה על באמת ושיהיה מהיר ממש. -זכרון רציני - ללא מצלמה, ללא טביעות אצבע וכו', ללא משחקים - נטו לעבודה. תקציב בסביבות 5000 ש"ח וצפונה , הכל לפי התמורה... אני מקווה... בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המארזhttp://www.antec.com/us/support_productInfo_details.php?ProdID=00161 מגיע עם ספק הכוח: 300Watt(SL300S) Smart Power ATX 12V for AMD & Intel® systems המפרט: LITE-ON DVD 16*48 Retail ANTEC SLK1600 Beige Mini Tower Mitsumi floppy 1.44 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128DP2 ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver Therm…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש תחנת עגינה אוניברסלית ללנובו e480 הרעיון - בבית להתחבר ולעבוד עם מסך גדול, מקלדת ועכבר. וגם רשת קווית. על התחנה לאפשר טעינת הנייד חיבור ל2 מסכים חיצוניים HDMI . מסך וטלויזיה. כמובן חיבור רשת קווית 2-3 sub לחיבור מקלדת / עכבר אולי אלחוטי. תודה לכולם. תקציב אם אפשר עד 400-500 שח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קרובים שלי מגיעים מארה"ב ומביאים לי מחשב נייד ועכשיו אני צריך לבחור דגם. חשוב לי בעיקר שיהיה אמין בגלל שכנראה האחריות לא תתפוס בארץ, שיסחוב גם בעוד 3 שנים... אני אשתמש בו בעיקר לראות סרטים, לאינטרנט, לעבודות משרדיות(אופיס) והורדות, הוא לא מיועד למשחקים כבדים. גודל מסך מועדף - 14 אינטצ', אבל כל דבר בין 13 ל-15 יהיה בסדר. זמן סוללה - כ-3 שעות. משקל - שלא יהיה כבד מדי, 3 קילו ומטה, המאפיין הזה לא חשוב במיוחד(רק מתחת ל-3). אם ניתן, עדיף עם אחריות שתופסת בארץ ל-3 שנים. תקציב, כפי שכתוב בכותרת, עד 600 דולר, אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להוסיף עוד כ-100 דולר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב בקרוב מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו') גיימינג בינוני כבד סרטים האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? אין מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? SSD לפחות 1 TB .. דיסק קשיח 2 TB האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא צריך כלום ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: טלוויזה בגודל 49" דגם 49UN7340 SMART 4K LG LED .. ועוד מסך 28 האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט.. כן האם יש העדפות …
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג מערכת קיימת למערכת חדשת למטרת משחקים\סרטים\קידוד סרטים אני צריך מעבד - רצוי AMD לוח כרטיס מסך יש לי שני זכרונות של חצי גיגה של geil DDR400 cl2.5 אז לא ניראלי אני צריך לקנות זכרונות תקציב בנושא תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אין לי הגבלה בכסף להלן מספר תנאים: מעוניין להשתמש בחומרה קיימת: אם זה מתאים!! ספק: Thermaltake 600W מארז: אלומניות צונאמי Thermaltake לגבי הספק והמארז אם צריך אפשר להחליף אבל רק אם צריך! מעוניין בכרטיס ברמה של GF570GTX או ATI HD6970 זיכרון בן 8G ל 16G אפשר SSD אחד SATA3 מעבדים מעוניין לקבל הצעות גם של אינטל וגם של AMD ומה ההיתרון או החסרון? קירור אפשר מים! רצוי PCI-E אחד כי לא מעוניין במערך כרטיסי מסך! מחפש מחשב לא רועש במיוחד! אם אפשרות עתידית OK תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
KSP מעבדי AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA74GM-S2 AM2+, AM3, 740G, DDR2 800, VGA ATI HD2100, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Retail) ציוד רשתות none מארזים JSPTech T-280D HTPC Black ATX HTPC With 400W מחיר 1425 ₪ RSM AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪306 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1106 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחיד…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי סוקט 775 כרגע מותקן דואל קור E6600 יש לי אופציה לרכוש את Q9650 אבל שמעתי שהוא לא משתלם כל כך והוא ישן או מחשב חדש עם מארז חדש וספק כוח ו6 RAM ולוח אם חדש ומעבד מהסדרה של I CORE מה כדאי
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-