עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט למחשב החדש. לפני פרסום ההודעה דפדפתי מס' שעות בהודעות הפורום ודי הלכתי לאבוד (אולי בגלל שעברתי את גיל 17 ... ) הפעם האחרונה שרכשתי מחשב היתה לפני כ- 5 שנים (העגלה כבר לא סוחבת ) והגיע הזמן להתחדש. ולענינינו: 1. תקציב - חשבתי שסביבות ה- 7 אלש"ח יספיקו ואולי פחות. אבל חשוב לי יותר מע' שתענה על צרכי, ותשמש אותי נאמנה עוד 5 שנים, ופחות חשוב המחיר. 2. מטרות המחשב - בהתאם לסדר השימושים העיקרי : עבודה משרדית (אופיס, וורד) , שרטוט אוטוקאד , אינטרנט (סרטים, מוזיקה, גלישה) , משחקים כגון אמריקס ארמי ומשחקי פעולה שונים (גם כבדים ככרייסיס ושאר ירקות) , עריכת וידאו ביתית , מעט פוטושופ , וכו'. 3. ציוד הקפי - דרוש! מסך 19" ומעלה (רח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 3500 שח. צרכי המחשב הם ללימודים, תיכנות matlab ועוד דברים בסגנון. אני גם רוצה 14.1" ולא 15 כי זה גדול ומסורבל לדעתי. מה דעתכם על זה LG R410-L.A226E T4200 2.0GHz 3390 שח מksp? או זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5151 למרות שהמסך לא מט או http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm יש עוד משהו מומלץ? לפי הנתונים, הג'יגהבייט הכי חזק עם הסוללה הכי חזקה. האם הניידים של ג'יגהבייט נחשבים בסדר?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אז ככה אני צריך מפרט של מחשב שמיועד לצרכים גראפיים כמו 3ds max 5 or 3ds max 7 Maya כנראה פוטושופ פלאש וזהו נראה לי העדיפויות שלי הם: אינטל פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט ליאדטק גיפורס 6600 או 6600GT (בשני המקרים 256MB) 80 גיגה SATA הארד דיסק גיגה זיכרון DDR דואל צ'אנל מארז פשוט לר צקיך משהוא יפה מיוחד עוד משהוא כזה אפשר לחרוג מהעדיפויות אבל לא לצאת מעל התקציב שהוא 4K המפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר רמקולים. תנו הצעות

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by issac,

ערב טוב, אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט מחשב שמיועד בעיקר לעריכת מוסיקה, וצפייה מועטה בתכני HDלהלדן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD ועריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת לעריכת סאונד Nuendo 3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם.. אני זקוק לשני סוגי מפרטים : האחד - מחשב לעבודה שיוכל להריץ אינטרנט ואופיס בלי בעייה עם כול הציוד ההיקפי הנדרש וכולל מסך של 17-19 אינטש התקציב עד 3000-3200 כולל הכול והשני - מחשב ביתי למשחקים וסרטים שיכלול בתוכו אפשרות לקרוספייר עתידי ויכלול HD4870 , בנוסף נצטרך ציוד היקפי אך ללא מסך. התקציב עד 4500 חשיבות למארז קריר ושקט ושלא יהיה מצועצע עם אורות וזיקוקים ( אלא אם הוא יודע להכין קפה...) דרך אגב לא מתוכנן OC לאף אחד מהמחשבים. תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. היי אני מחפש מפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, עריכות וידאו וליום יום.. התקציב הוא עד 3000.. רזולוציית המסך היא 1024 *1208 אני רוצה שתהיה את האפשרות גם לראות HD במחשב ושאוכל לחבר אותו גם לטלויזיה.. ואם אפשר להמליץ לי על חנות באיזור נתניה זה יהיה מעולה!! תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by swampfrog,

היתי רוצה שתרכיבו לי מחשב complete למשחקים מבוסס על amd ב-6000ש"ח

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  8. זה לחבר הוא משחק הרבה הוא מתעסק בפוטושופ והוא שומע המון מוזיקה הוא רצה LCD מקלדת ועכבר אלחוטיים זה המפרט שהרכבתי לו [עוד לא הראיתי לו אני קודם מתייעץ]:

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Yuval Hanan,

היי אני מחפש מחשב נייד (מעדיף לנובו) לפוטושופ לייטרום קצת עריכת וידאו. תקציב מוגבל לסביב 5000 שח

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Ofer E,

שלום אנשים יקרים, מבקש עזרתכם להתאמת מחשב ביתי - מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח . מוכן להוסיף עוד 300 ש"ח אם מחשב NUC יכול לתת ביצועים דומים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, אופיס, גלישה, גיבוי תמונות, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני התקנתי על המחשב הנייד שלי את המשחק NBA 2K9 , והוא הותקן בהצלחה . כשהתחלתי לשחק אז כבר מההתחלה ראיתי שהמשחק כאילו ממש איטי ואפילו נתקע מדי פעם ולא זורם ומהיר כמו שכל משחק מהיר צריך להיות, לפי המלצת חבר שלי הורדתי את הquality איפה שאפשר, ואכן המשחק השתפר ונעשה מהיר וזורם כמו שצריך, והתחלתי לחגוג. אך לאחר כשלחצתי על "התחל משחק" כדי להתחיל לשחק משחק ידידות כל ההקדמה הייתה מהירה וכמו שצריך, אבל ברגע שזה עבר כבר למגרש הכדורסל ולהתחלת המשחק זה נעשה שוב פעם איטי ודפוק ואפילו לא ראו את השחקנים באופן נורמלי, זאת אומרת שפתאום איזה שהוא קיר נכנס באמצע השחקן והסתיר הכל. אז נכון,אני מבין שכרטיס המסך שלי לא משהו.. אבל חבר שלי אמר לי שזה גם בגלל שיש לי ויסטה, ושאם אני אחליף לXP המשחק…

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. 1) ניתן לנצל את כל התקציב, מתמקד בהפעלה של מערכות וירטואליות כגון: Exchange, Sharepoint, Server 2008R2 2) ניתן לחרוג מהתקציב ב 500 ש"ח 3) המחשב לא מיועד לגיימינג, ולכן אסתפק בכרטיס מסך מובנה עם אפשרות לשדרוג עתידי של כרטיס מסך חזק. 4) מסך מחשב אבחר לעצמי ולכן אין צורך לכלול במפרט. 5) לא מתוכנן OC עתידי. 6) שקט - 7.5-8 7) את מערכות ההפעלה אתקין בעצמי וכמו כן גם את רכיבי המחשב. 8) תמיכה בחיבורים: USB 3.0, ESATA, RAID חומרתי: RAID0/RAID1/RAID5 9) מינימום 16G זיכרון פנימי עם אפשרות הרחבה ל 32G. 10) תודה לעוזרים, ממתין להצעות.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=62626&saleNo=94152 http://global.acer.com/products/notebook/tm290.htm תגובות והרבה פליז

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by ד ו ד,

מצאתי מישהו שמוכן למכור X31 ב 3800 עם אחריות יצרן לעוד שנה. המפרט הוא 1.6 גיגה, דיסק 40 גיגה , WIFI , זכרון 512 מגה ללא עריסה. חיצונית יש למחשב דפיקה עם סדק בפינה של המארז . מה דעת המבינים - האם המחיר סביר

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  16. שלום לכולם, התקציב שלי הוא פחות או יותר 4000 ש"ח. אני צריך רק את החלקים הבאים: לוח אם זכרונות מעבד כרטיס מסך ספק מחפש מחשב שלא אצטרך להחליף ב 3 השנים הקרובות לפחות (לכן אולי הוא צריך להיות אוברקיל לצרכים שלי) הצרכים: 1. עבודה עם מספר תוכנות כבדות בו"ז פוטושופ(עם קבצים כבדים) , פלאש, דפדפן עם המון טאבים. 2. ובנוסף שלא תהיה לי בעיה להריץ משחקים ב 3 שנים הקרובות כמו שהם אמורים להיראות. חשוב לציין שאני לא גיימר וגם לא משחק הדוק אבל לא רוצה להתבאס כשיצא כבר משחק שנורא אוהב נגיד. 3. שיריץ סרטים בכל איכות שהיא בצורה מושלמת מסכים: t220p פול HD 1920*1200 בנוסף, טלויזית LCD 1260*768 (משהו כזה) לגבי העדפות: חשבתי ללכת כבר על i7 נראה לי שכבר אין טעם משהו ישן יותר וא…

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by shahar07,

המחשב ישמש כמחשב ביתי, עבודה משרדית ותכני HD, אין צורך במסך וברמקולים, חשוב שהמחשב יהיה שקט אך לא זה לא קריטי, אין צורך במערכת הפעלה, חשוב שהמחשב ישמש לפחות ל6 שנים הבאות. איזור מגורים מודיעין, תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. Started by ohad5g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…

19. טוב אני החלטתי על קניה של מחשב והרי המפרט שבחרתי: מעבד: AMD athlon (64 processor)3200+ 2100 GHZ כרטיס מסך: GeForce 6600 gr xfx 128 mb לוח אם: dfi lan party nf4 סי די: SONY DVD WR דיסק קשיח : WD 180 GEGB זיכרון פנימי 1.00 GB OF RAM( ddr 400 כנראה של סוני מארז: THERMALTAKE SWING BLACK + WINDOW http://www.wellcom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=480 אנא תביעו דיעה תקנו אותי בשילוב של בחלקים מה שאתם חושבים זה חשוב לי תגידו אם אתם חושבים שזה מחשב טוב גרוע בתודה מראש לכל חברי הפורום ולמנהלים

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. יש לי תקציב של 1200 ש"ח ללוח ו-900 ש"ח בערך למארז+ספק. לגבי לוח אני מתלבט בין: ASUS P5W-DH Deluxe המבוסס 975 ל- Gigabyte GA-P35-DQ6 המבוסס P35 כמובן. פחות מעניין אותי תמיכה ב-DDR3 כי אני קונה 4GB של זכרון DDR 2 איכותי מאוד וזה לא יקרה במחשב הזה, כנ"ל לגבי תמיכה בפנארין כי אני לא חושב שאשדרג מעבד במסגרת המחשב הזה (קניתי Q6600). מה שמטריד אותי בג'יגה בייט אלו הפלטות האחוריות של הקירור שמצמצם אפשרויות קירור למעבד (אני גם מאוד אוהב את אסוס באופן כללי). מצד שני הוא P35 שנראה יותר בשל ל-CORE DUO 2. מה אתם אומרים? (בכלל אני לא יודע מה בדיוק ההבדלים בין P35 ל- 975 ). אגב אם אתם חושבים שלוח אחר מתאים וטוב יותר אל תהססו לומר... לגבי מארז וספק חשבתי על הסונטה 3 אבל אני לא בטוח שה-50…

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  21. עשיתי סינון ראשוני בזאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db147729=250926&db710529=3275989&orderby=price ומכאן אני צריכה את עזרתכם. הצרכים שלי: אינטרנט ואופיס, ולראות סרטים מדיי פעם אך לא חובה לא מפורט למי יש מסך מט, ולגבי המעבדים השונים של אינטל (תתי סוגים של I3), אז למשל עשיתי השוואה בגוגל http://processors.betanews.com/compare/39-968/Intel-i3-2370M-vs-Intel-i3-3110M ואני רואה את השוני במפרט הטכני, אבל איך בדיוק ההשפעה של זה על מה שבפועל אני עושה עם הלפטופ לא ממש ברור לי. אני יודעת שלצרכים הפשוטים שלי (שלא כוללים גיימינג וכוחות עיבוד גדולים) כמעט הכל יהיה סביר, השאלה שלי היא איך אני ממקסמת את מה שאני משלמת למה שאני מקבלת. למשל - האם ההבדל בב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MatanS,

אני רוצה לקנות בעוד שבוע-שבועיים מחשב חדש, ואני אשמח לקבל מפרט עד 5000-5500 שקל. אני צריך את המחשב ללא מסך קנייתי דק לא מזמן... אני רוצה מחשב חזק שיהיה למשחקים ותוכנות, שיהיה זכרון טוב D: אממ וגם אני חושב על מקלדת ועכבר אלחוטי ומארז גם נחמד שיהיה משהו יפה תודה רבה לעוזריםםםםם!!!

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  23. בניתי לי מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות אני רוצה לדעת שהחלקים אכן מתאימים אחד לשני מבחינת הספקים והכל, שאלה אכן המחירים, ואם יש הצעות ייעול במסגרת התקציב הזה ...(ואפילו לרדת). הייעוד הוא משחקים, מטרה עיקרית - GTA IV ומשחקים חדשים יותר.... מעבד אינטל Q9550 (מחיר 1235 ש"ח) לוח אם ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E‎ (400 ש"ח) כרטיס מסך Sapphire HD4850 1GB GDDR3 (מחיר 650 ש"ח) ספק כוח Thermaltake TR2 550W Silent (מחיר 400 ש"ח) זיכרון 2X 2GB 1066mhz OCZ reaper hpc (מחיר 370) כונן wd 500GB 32MB sata2 (מחיר 290) מארז Diamondstone ATX ps01b-w (מחיר 245) סה"כ 3600 ש"ח יש לי העדפה למעבד אינטל, כי אין לי מושג בAMD , האם הבדל משמעותי ששווה ללמוד עלי…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Hi can u tell me PLZ what pc is better for gaming only! no oc AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 939 PQI 2048MB DDR 400MHz Dual Channel (2x1024MB) 3-4-4-8 דגם PQI3200-2048DB סט PC3200 2048MB DDR 400MHz Dual Channel תזמונים 3-4-4-8 ENERMAX LIBERTY 400 WD 80GB 7200RPM sata 2 X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU or the same pc but with AMD 3800x2 AM2 ASUSm2-E and G.SKILL 1GB RAM?? thx

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ShakedEX,

אני רוצה לשדרג את המחשב כי בקרוב היום הולדת שלי. אני צריך: מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות השאר אני לא מחליף/יש לי כבר ---- אני צריך שהמפרט יתאים גם לשנתיים הבאות (שיריץ משחקים בעוד שנתיים על הגדרות טובות) שלא יעבור את ה-5000 שח ביותר מ 200 שח אם יש מקום בתקציב, לשים 2GB זכרונות. ---- אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אבל אני אשמח עם הלוח אם יהיה OC טוב. ------- תודה.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים