עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב שלי עושה בעיות אקראיות: (לפעמים הרשת מפסיקה, לפעמים המסך מקבל סיגנל משובש, לפעמים המחשב סתם נכבה. חלק מיציואת ה-USB לא עובדות, לסירוגין. בדקתי עם כרטיס בדיקה PCI, והוא גילה בעיות כלליות, ובכל שעה הוא מגלה בעיה אחרת. כנראה בעיה בלוח האם. החומרה התקינה: - 16GB RAM DDR3, - 2 הארד-דיסקים: SSD 128 + HDD 500, כרטיס מסך vidia כלשהו, - אבל אני לגמרי מסתפק גם ב-onboard. - הספק נראה בסדר, אבל אם זאת בעיית חשמל, אין לדעת... - ומעבד בסדר (אני לא זוכר את הדגם, המחשב בן 6 שנים.) תקציב - עד 500 ₪ האם נראה לכם הגיוני לקנות מארז + לוח + ספק, ולהעביר את אליו את כל החומרה? האם המעבד עובד רק עם לוחות ספציפיים? יש טעם לנסות להתאים לוח למע…

2. מה הסוף של הסיפור עם כל בעיית ההתחממות, רק בגללם נמנעתי מכל הכרטיסים של החברה... ראיתי שיש לו תוצאות יפות במבחני תלת מימד 3DMARK רציתי לדעת כי אני חושב לקנות את ה DELL XPS M1530 תודה..... ;D

3. מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  4. שלום, צריך מחשב לאחי, פרטים למטה. מה התקציב המקסימאלי? 2200. לנצל הכל, לחרוג עד 2500 אם חייבים. מה שימושי המחשב? משחקים בהגדרות בינוניות (לא FPS כבדים), יחובר למסך 22 אינטש, מעט עריכה גרפית (פוטושופ וכאלה) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, כלום האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן, יש צורב חיצוני ועבודה בעיקר עם DOK עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, שקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, צריך WIN7, בלי אופיס. קניה בחנות במרכז, אין בקשות מיוחדות. אין תכנון לשדרוג, שיחזיק שנתיים+. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם!!! הנה המפרט שבניתי אני זקוק לחוות דעת אחרונה.. המחשב מיועד למשחקים לא מתוכנן OC אני רק מתלבט בנוגע לזיכרון, לוח אם והמארז... תודה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤911 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV440…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by white_rider,

שלום רב LG L246WH 24" LCD http://www.lg.com/uk/monitors/lg-L246WH-lcd-monitor כמה לדעתכם שווה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by annam2402,

שלום, ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by amitiamit,

שלום ! (אם טעיתי בפורום אז סליחה , זהו ביקור ראשון שלי באתר) יש לי אופציה לקניית מחשב משומש בן שנתיים בערך , המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים ( כולל HD - MKV ושאר הפורמטים המתקדמים) וקצת עבודה על תוכנות ( לא כבדות) הפרטים שאני יודע על המחשב שמוצע הם : מעבד- אינטל CORE 2 DOU , שתי גיגה RAM הרד דיסק - 230 גיגה כרטיס מסך - NIVIDIA GFORCE 8500 GT דורשים עבורו 1500 שח , אולי אצליח להוריד את המחיר לסביבות 1000. נ.ב אני כרגע משתמש במחשב פנטיום 4 שאומנם עובד אבל "נחנק" מהר מאוד בריבוי מסימות ולא ממש מצליח להציג סרטח HD. אז אשמח לדעת אם כדאי לקנות אותו או ששוה לקנות מחשב חדש ?? תודה מראש עמית נ.ב 2 אם יש עוד פרטים שצריך לברר על המחשב שלא ביררתי אשמח לדעת.. יום טוב עמ…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד, 13.3'' עם זמן סוללה טוב וביצועים ברמה טובה שמספיקה לאקסלים כבדים של אלפי שורות בלי צורך במשחקים. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה חזק פיזית, אמין מבחינת חומרה ושהשירות יהיה טוב. אני מבקש ממי שמכיר טוב מספיק חוות דעת למותגים שהמליצו לי עליהם - dell; samsung; asus; hp לגבי הפרמטרים העיקריים הבאים: אמינות פיזית ועמידות של המחשב - צירים של המסך, עמידות המסך והמקלדת וכיו' אמינות החומרה - שמירה על רמת תפקוד גבוהה לאורך זמן איכות הסוללות רמת שירות ואחריות של היבואן אני מתכוון להשקיע 4,000 ש"ח - 6,000 ש"ח במחשב אם זה חשוב. תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by gil_k,

מחשב נייד TOSHIBA a500-1c0 http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a500-1c0/ הבעיה: לא נדלק. לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך, לא תיקנתי כי כבר לא היה לי צורך במחשב יותר. כמה אני יכול לקבל על המחשב הזה\ חלקים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. המחשב מותקן עליו מערכת הפעלה Vista והוא ממש אבל ממש פועל בצורה מאוד איטית ניסיתי באמצעות המסך של הכלים של המחשב לפרמט ושיתקין מחדש את כל הווינדוס בלי כל השטויות אבל הוא עדיין לא זז והוא מתקין אוטומטית את הויסטה עם כל השטויות השאלה היא אם אני יכול להתקין על מחשב זה ווידוס מסוג XP ולהתקין את כל הדברים בעצמי תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  13. שלום למכובדים, פוסט ראשון באתר.. קיבלתי המלצה למחשב עבור יישומי סרטוט וגרפיקה התוכנות : autocad,photoshop,microstation,rhinoceros,revit,autodesk design,ecotect,solidworks,adobe flash,autodesk 3d max ועוד כמה אבל נראה לי שהרעיון ברור.... מבצע רינדורים, עריכת סרטים וכל מה שעולה לכם בראש (במסגרת עבודה עם התוכנות...) המפרט : intel i7 2600 3.4 ghz,s1155,8mb,gpu core,tray arctic freezer 13 asus p8z68-v le ddr3 1600 ddr3 1600 4x4 corsair vengeance lp blue dual channel cl9-9-9-24 wd caviar black 2tb 7200rpm 64mb sata 3 ocz vertex 3 2.5'' 240gb ssf sata3 pny quadro 2000 1gb gddr5 dx11 צורב DVD סמסונג thermaltake spacecraft vh-i middle tower corsair tx650m 650W modular active pfc …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by drorgarbi,

שלום קיבלתי הצעה לקניית LG R380 במחיר נמוך משמעותית מהמחירון אני זקוק לו לשימושים בתור סטודנט + (סרטים מולטימדיה וקצת משחקים) אשמח לדעת האם מתאים לי או מה אתם חושבים על הנייד תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by stinkeyhappy,

היי שוב - העלתי אתמול שאלות ושני מפרטים שקיבלתי כהצעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389970.0 יש לי עוד כמה שאלות כיוון שמושגי קלוש ביותר. להערכתי אשקיע במסך ובכרטיס מסך בסביבות ה 2K שח. ונשאיר עוד 2K לתקציב לבנתיים (עם קצת מתיחה כמובן) האם שאר הפריטים במפרטים יענו על דרישותי ? מהן דרישות המינימום שמהן עליי בכלל להתחיל לבחור המעבד / הזיכרון / הספק וכ'ו ? ציוד היקפי - לא רלוונטי לעכשיו. האם OC מקפיץ לי המחיר ? האם תוכלו להמליץ לי על מארז שהמחשב יקורר היטב ? בשאיפה לשחק בכיף לפחות שנה וחצי עם המחשב וכרטיס המסך - ולדעת עוד על איך אני משדרג בעתיד. תודה !

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אז ככה אחרי כמה לילות ללא שינה הגעתי למפרט המנצח?! (קשה להגיד שכן וקשה להגיד שלא ) יש להשים לב שהמחירים הם בתור אילתי (לא כולל מע"מ) עכשיו השאלה היחידה היא החנות והמחיר שהיה לי הכי מישתלם .. ישמח לתגובות והמלצות לחנות .. ויקבל הערות על המפרט אם יש כאלה .. עוד ערה קטנה צירפתי את הדרישות שלי כשבניתי את המפרט עם יש איזה ערות על המפרט אחרי קריאת הדרישות שלי ישמח לתגובות.. יש אופציה לחגור בתקציב אבל בשביל זה צריכה להיות סיבה טובה .. אם הולך לצמצם איפשהו קצת ישמח גם להערות... מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray שלוש שנים אחריות מחיר 1424 קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000 משך אחריות חודש מחיר 195 לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, In…

18. Started by bar2133,

שלום , אני צריך חוות דעת על מחשב שהומלץ לי בפורום אחר התקציב שלי הוא 2800 ש"ח לצרכים של עריכה ומשחקים כגון : BF3 MW3 ARMA3 http://www.tms.co.il/preview/spec/kscvwgtb שאלה : באתר של TMS בקטגוריה של בנה מחשב יש סעיף שנקרא " המהרת מערכת המחשב " " אני מעוניין בהמהרת המעבד " מה הכוונה בסעיף הזה תודה מראש , בר

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. האם התקנת מערכת הפעלה על מחשב נייד מסובכת יותר מהתקנת מערכת הפעלה על מחשב רגיל? (אני שואל כי מעולם לא היה לי מחשב נייד, אבל עובד כבר 20 שנה עם מחשבים נייחים)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by idan6767,

שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by vmaddog,

הי, אני מברר מחשב עבור חבר שנוסע מחר לאילת, הוא מחפש מחשב קטן וקל לגלישה אינטרנטת ומשקים קלים תקציב 3000 עם חריגה ל 3500 * מטרות המחשב? משחקים קלים ואינטרנט וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? הערפה למט, אבל היום יש צופויים מיוחדים, העדפה לפחות השתקפויות * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 , * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם אפשר גודל רגיל אז יותר טוב * משקל רצוי? עד 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או miniHDMI * Bluetooth? כן אבל לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לSSD 256 לפחות או משולב 512 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lahad,

דרוש מפרט מחשב לגיימיניג + עבודה רצופה במחשב של תוכנות למידה וכו' ,עם זכרון RAM רציני של 4GB בוודאות בשביל זה. עד 5000 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. בס"ד מחפש להרכיב למשפחה שלי מחשב שישמש לצרכים יומיומיים בעיקר (של גלישה, הורדות ואופיס) ומדי פעם גם לעריכת סרטים בתוכנות כמו Adobe Premiere ו Sony Vegas. אני לא סגור על עד כמה הכרטיס הגרפי נחוץ אבל ראיתי שהמחשבים מבוססי אינטל יוצאים הרבה יותר יקר (לא רק בגלל המעבד, אלא בגלל שצריך בשביל כרטיס מסך נורמלי להוסיף סכום לא מבוטל ביחס למסגרת התקציב) לעומת מעבדי AMD שכוללים גם יחידת עיבוד גרפי חזקה (בסוקט FM1). אני חושש בגלל שאנשים אמרו לי שAMD מתחממים מהר וזה פוגע בביצועיהם אבל לא יודע עד כמה ה"שמועה" הזאת נכונה ועדכנית. במפרט שהרכבתי יצאתי מנקודות הנחה: א. שהמעבד לא הולך לעבור OC אי פעם ב. מכיוון שהמעבד לא הולך לעבור OC אז המאוורר שמגיע עם המעבד יספיק (הרעש פחות משנה במקרה הזה)…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, חבר ביקש ממני שאני ארכיב לו מפרט עד 5K, צירפתי תמונה למטה. רציתי לשאול את דעתכם, האם אפשר לשפר את המפרט , להחליף חלקים פה ושם. אפשר שתיהיה חריגה קלה של 150-100 ש"ח. תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by alone66,

עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.