ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על המפרט הבא : Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore 345 ש"ח Gigabyte - MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 400 ש"ח 2GB Kingston Value 180 ש"ח Gigabyte - HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 940 ש"ח Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 290 ש"ח LG - DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 120 ש"ח פה בערך נתקעתי עם התקציב, אם תוכלו להמשיך מכאן ולהוסיף מארז, קירור מקלדת (אם צריך ספק) ומסך רחב 20-22 אינץ' תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אגב, יש לי מסך 19" אז קחו בחשבון את העניין! תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המבחר מאוד קטן, ואם נניח אני רוצה דגם של gigabyte עם כרטיס מסך של אינטל וגם עם bluetooth , אז (לפחות בארץ) אין דגמים כאלה. יש יצרן שנותן אפשרות לבחור כרטיס מסך ומרכיבים אחרים במחשבים שהוא מוכר?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
למה אתם לא ממליצים פה על מחשבי SONY ? הם אחלה מחשבים עם טווח קליטה ב wireless הרבה יותר גדולה משל HP בוודאות
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
חשוב לי המעבד שיהיה מאוד חזק כרטיס מסך סגור 4870... (המסך הוא 1680X1050 פאנל S-IPS) זיכרון 4GB צורב DVD סטנדרטי (כולל עבודה) על הדרך רציתי לדעת אם יש דרך לקנות 4870 עם קירור שקט כלומר כמו הגירסאות silent של NV תנו בהמלצה... עכשיו חשוב מאתר http://www.p-see.co.il/ קישור לבניית מחשב http://www.p-see.co.il/systemindex.asp תודה רבה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מפרט עד 5K למשחקים כולל ציוד היקפי והכל. עד 5K חריגה של עד 200,300 שקל גג . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג לDELL INSPIRON 6000 את הזכרון מ512 MB ל2GB. אני יודע שהוא תומך בכמות הזכרון הזו אך הזכרונות היחידים שאני מוצא באיזור שלי הם במהירות 667MHZ בעוד התמיכה של הCHIPSET היא רק ב533. האם תהיה בעיה לשים זכרונות אלו והם יפעלו במהירות איטית יותר?
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לא מסך ללא ציוד היקפי וללא זכרון כי יש לי 2 גיגה חדש. לא מתוכנן OC מטרת המחשב למשחקי רשת בעיקר ואחרי זה סרטים אני רוצה מעבד רק של אינטל תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעם אם אפשר לשדרג את המחשב. בנתיים יש מסך 19 אינצ'. עדיף שיהיה שקט. אשמח לקבל דעות. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב צריך להיות בעיקר עבור משחקים חדשים,לתמוך בשדרוגים בעתיד וחשוב: צריך להיות שקט מאוד וקריר ככל שניתן,OC לא מתוכנן יש עדיפות רצינית ל-KSP מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זיכרון 4GB, OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מאוורר V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 מארז NZXT APOLLO (No PSU) ספק כוח ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 1 Year Warranty מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בזמן האחרון קצת מתחילה להמאס עלי העובדה שאני חוזר מאוחר מדי הביתה, ועצבני כי נגמר לי היום כי אין לי יותר מדי זמן חוץ מלהתקלח, לאכול, ללכת לישון ולקום למחרת ב-5:30 בבוקר. הקיצר אני מבזבז בערך 3 שעות+ ביום על נסיעות שבד"כ מתבצעות באוטובוסים. עכשיו חשבתי על כמה אפשרויות לניצול טוב יותר של הזמן מלבד להרדם לצלילי מוסיקה מה- Mp3 בנסיעות. זה כבר מתחיל להמאס. אז חשבתי על מחשב נייד קטן(מבחינת מימדים), שעליו אני אוכל להפעיל מגוון של תוכנות, כמו - שפות תכנות למינהן (Python,C,C#(Visual Studio), אינטרנט אלחוטי שאולי יהיו אפילו של חברה סלולרית כדי שהוא יהיה פעיל כל הזמן, וגם שיהיה מספיק טוב לסרטים מדי פעם. חשבתי גם על משהו בסגנון Iphone עם אינטרנט קבוע, אבל גם מסובך להשיג אחד ולפרוץ או…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הזה http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=102603&af=10 איך הוא? שווה את הכסף? החברה אמינה ?? ACER? כדאי? תודה אנשים!!!
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי כולם קניתי לפני כמה חודשים בארה"ב נייד של Acre Aspire 5720 קיבלתי אותו כשמותקן עליו וויסטה אני מעוניין להסיר את ההתקנה שלו ולהתקין במקום XP אני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא מצליח למצוא דרייבר של RAID בשבילו באתר יש לי דרייבר בדיסק דרייברים שקיבלתי אבל אין לי כונן דיסקטים בשביל להשתמש בדרייבר... הוא גם לא מצליח לעשות BOOT דרך הדיסק יש למישהו מושג מה לעשות? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין במשבים ננידים ובמחירים ..אז אני מבקש המלצות ממי שיש לו מכיר או יודע על מחשב נייד טוב אם כרטיס מסך שיוכל להריץ גם משחקים חדשים התקציב שלי הוא 4000 אם אני יתאמץ אני יוכל לחרוג ממנו ..אבל עדיף שלא
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט למשחקים. הנה הדרישות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 2 K ולא גם לאשראי והכל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים שיצאו אני מתאר לעצמי. כמובן אימטרנט,הורדות,צפייה בסרטים,מוזיקה וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק רמקולים וגם שיהיו פשוטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כונן דיסקים הכי פשוט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחפש מפרט למשחקים וסרטים ואינטרנט עד 4K מקסימום (כולל מקלדת ועכבר מארז וספק כוח וכולל הרכבה) הרכבתי דרך האתר של קייאספי מפרט שאני כבר עובד עליו כמה זמן וכל פעם קורא על חידושים וכאלה אז רציתי לדעת מה כדאי לשנות להוריד להוסיף וכו' Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL5 Seagate 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty מארז - NZXT NZXT ALPHA (No PSU) Thermaltake TR2 Power W0101 550W Si…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט לתחנת עבודה גרפית לסביבת אוטוקד סולידוורקס וכדומה. כולל ציוד יקפי כמובן, מסך וכדומה. עדיפות למחשב מותג של IBM.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי נייד של LG LS50EYE בן 3.5 שנים. מהנייד של LG הייתי מאד מרוצה 0 תקלות. כיום אני רוצה להחליף אותו לנייד 17" של HP PAVILION DV9750EJ האם HP חברה אמינה ואיך השרות אם יש צורך. זהו מחשב שאפשר לרכוש אותו בסביבות 5100 ש"ח דרך האתר של זאפ. מה שאני רוצה זה כאמור מסך גדול 17" לצפייה בסרטים איכותי ושאר המאפיינים שמגיעים עם המחשב הנ"ל מספקים אותי בהחלט. תודה. הפניה למאפייני המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711450
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביחס למפרט מהרשימה באתר - המחשב מיועד לאחותי הקטנה כאשר השימוש העיקרי הוא אינטרנט וכו' (פחות משחקים) במפרט שבאתר מצויין כונן קשיח של 320 ג'יגה ואני מאמין שגם 160 יספיקו. מה כדאי לשנות עם עודף הכסף ? ושאלה נוספת - האם מעבד אינטל קור 2 דואו עדיף בהרבה על המעבד המצויין במפרט ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-