עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oRBenDavid,

אני דיי נעול על הG550/G530 מה אתם אומרים ? ראיתי שיש להם כל מיני סוגים אשמח להמלצה אם תמליצו על חנות טובה אני גם אשמח תודה מראש

2. Started by dani1804,

שלום לכולם, רציתי לדעת - האם יש לכם המלצה מסוימת לגבי סוג מחשב שניתן לעבוד איתו בפוטושופ על קבצים כבדים (RAW) שמשקלם נע בין 40-100 מגה כל-אחד - בצורה הכי מהירה ויעילה ? בהנחה שמדובר ב-PC ולא ב-MAC ואין הגבלה לתקציב. כרגע יש לי מחשב "סביר" ועדיין - אני מבזבז זמן רב עד שהמחשב מסיים לבצע פעולות מורכבות. אני שואל את השאלה כי הבנתי שצריך מחשב עם רכיב מסוים כדי שיפעיל את הפוטושופ בצורה המקסימאלית (ההסבר היה, כי פוטושופ עובד בצורה אידיאלית עם מחשבים שיש להם רכיב מסוים בלבד - כי להם הוא בנוי). אמנם חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר וטוב אבל הדגש הוא על מהירות הביצוע. בכל מקרה אודה לתשובה מהירה ועניינית, דני

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. - המחשב הוא עבור עבודה בסביבות כמו : visual studio, sql server -אין צורך במקלדת,עכבר, רמקולים, כרטיסי קול איכותיים -המחשב צריך להיות שקט , עיצוב לא מעניין בכלל (אמנם חשוב כי יהיו כניסות USB מקדימה) -אין צורך במערכת הפעלה, וההרכבה תתבצע במעבדה -ללא OC -המסך צריך להיות איכותי ולספק רזולוציה גבוהה, חשוב שיהיה נוח לעבוד עליו

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by JOKER23,

מפרט 1 מעבד -AMD ATHLON 64bit X2 6000 am2 3000mhz 1000fsb מחיר 994ש"ח לוח אם-asus m2n - SLI deluxe מחיר 723 ש"ח דיסק קשיח- seagate 250 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר 304ש"ח זיכרון- Kingston 512x2 ddr1 400mhz cl3 latency מחיר 322ש"ח ספק כוח -real power/thermaltake/antec/cooler master ,על כמה וואט ללכת 500/550/600W מחיר פחות או יותר 300-350 צורב- plextor מהירות צריבה X18 שכתוב X6 קריאה X48 מחיר 459 ש"ח מארז RAIDMAX SCORPIO868 מחיר 270 ש"ח מפרט 2 מעבד -AMD ATHLON 64bit x2 dual-core FX -74 socket am2 box מחיר 1700ש"ח לוח אם-asus a8r32 - mvp deluxe xpress 3200/uLi 939 מחיר 971 ש"ח דיסק קשיח- seagate 320 gb sata2 7200rpm 16bafer מחיר454 ש"ח זיכרון- Kingston 1024x2 ddr2 667mhz…

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  5. מה אתם אומרים על הכרטיס והמעבד הזה GIGABYTE GV-R465D2-1GI Radeon HD 4650 1GB 128-bit GDDR2 AGP 8X HDCP Ready Video Card - Retail אם המעבד הזה AMD Athlon X2 Dual-Core 7750תודה לעוזרים אני לא רוצה לקנות בחול אלא הארץ ב ksp הכרטיס מסך עולה 390 והמעבד בערך 370 ואם הכרטיס מסך לא חזק אפשר המלצה לכרטיס מסך שעולה מקסימום 400 שאו יותר חזק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  6. אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות. לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כרטיס מסך בינוני (בסביבות ה-450 ש"ח). תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Oren Reuven,

אהלן חברים, אחרי שעזרתם לי פעמים רבות ובכל פעם הייתי מרוצה מהתובנות שקיבלתי כאן, אני חוזר אליכם בבקשה נוספת - אני עתיד להתחיל לימודי תואר שני וכפועל יוצא מכך, אני זקוק ללפטופ חדש ועוצמתי - הקודם כבר בן 4 ומעולם לא סיפק את הסחורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת מסמכים, קריאת מאמרים רבים במקביל ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WORD, MATLAB, FIREFOX באופן תדיר ב) במי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכם אני צריך לקנות מחשב לעבודה משרדית בלבד כלומר מעבד תמלילים ואינטרנט מהיר (בעיקר לצפייה באתרים כמו YNET REST וכו.. אולי מאט מאוד סירטונים בYOUTUBE וסיכוי קטן מאוד להורדת סרטים מהאינטרנט) יש לי ציוד היקפי: מקלדת,עכבר,מסך, רמקולים אין צורך בכל מיני תוספים שאין להם קשר לגלישה בסיסית באינטרנט (מהיר) ומעבד תמלילים - DVD, צורב,, כרטיס קול איכותי לא משנה עיצוב המחשב ועם מערכת ההפעלה נסתדר כבר המחשב הכי חשוב לי שהוא יוכל לעשות מה שצריך לעשות אחר כך שיהיה זול, איפה שאפשר לחסוך אני מעדיף לחסוך אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה חדש ואמין קיבלתי שתי הצעות מחיר תגידו מה דעתכם (גם מבחינת האמינות של החנות) גאיה: 3 שנים אחריות על המחשב, 1370 ש"ח פנטיום דיול 2.8GH לוח אם GIGABYTE DDR זיכרו…

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by zahi,

מה אתם חושבים על ASUS K53SJ Intel i3-2310M 2.1GHz 4Gb 500Gb 15.6 Full HD GT 520M Win7 Prem זה עולה בארץ 3400 ש"ח האם המקלדת שם טובה ולא נופלת פנימה והאם הוא מטאלי מבחוץ או פלסטיק בצבע מטאלי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kkffiirr,

המחשב מיועד לעבודה משרדית בתוספת הצגת מצגות. איזה דגמים מומלץ? (עדיף עם אחריות מורחבת)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by Vosegus,

צהריים טובים, יש לי נייד של HP פאוויליון DV7,ניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה(איזה משהו של חברה בשם KTV)באמצעות כבל HDMI.המסך של הנייד התחיל להבהב(כאילו הוא מתחבר לטלוויזיה)אבל בטלוויזיה עדיין היה רשום No Signal,מה הבעייה? כבר חיברתי אותו בעבר לטלוויזיה וזה עבד,הבעייה הזאת הייתה קיימת אבל אחריי שמנתקים את הכבל ומחבריפ המצב הסתדר ובמקרה הזה זה לא מסתדר. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by idandan2004,

שלום אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא. מיועד למחשב לשימוש ביתי וקצת יישומים גרפיים. סרטים פה ושם וכמעט ללא משחקים. Intel Core 2 Duo Conroe E6300 64BIT 1079NIS Intel® Desktop Board D946GZIS 560NIS StarX \ VT 512MB 677MHZ X2 (Total=1GB) 320+320 NIS WD WD1600JS 160GB 8MB SATA2 356NIS leadtek 7300GSL 256MB DDR2 403NIS LG DVD±RW X18 GSA-N22 205NIS Foxconn TLA436 - CPU V Tube FSP F350A PSU 20/24 pin 219NIS Total: 3462 NIS אפשרות לשנות מעבד, זכרון ולוח אם: AMD Athlon 3800 x2 Dual 923NIS ASUS M2NPV-VM AM2 575NIS Kingston 512MB 667MHz DDR2 X2 376+376 TOTAL: 3368 NIS

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by FARKASH7,

המחשב ישמש לעבודות גרפיות(פוטושופ וכדומה) ככה שחובה 1GB זיכרון, כמו כן מעבד מתאים וכרטיס מסך מספיק טוב הוא לא חייב להיות מדהים אבל שיאפשר לעבוד על תוכנות גרפיות וגם משחקים. אם אפשר להכניס בתקציב גם צורב DVD זה יהיה נחמד.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  15. המחשב שלי עושה בעיות אקראיות: (לפעמים הרשת מפסיקה, לפעמים המסך מקבל סיגנל משובש, לפעמים המחשב סתם נכבה. חלק מיציואת ה-USB לא עובדות, לסירוגין. בדקתי עם כרטיס בדיקה PCI, והוא גילה בעיות כלליות, ובכל שעה הוא מגלה בעיה אחרת. כנראה בעיה בלוח האם. החומרה התקינה: - 16GB RAM DDR3, - 2 הארד-דיסקים: SSD 128 + HDD 500, כרטיס מסך vidia כלשהו, - אבל אני לגמרי מסתפק גם ב-onboard. - הספק נראה בסדר, אבל אם זאת בעיית חשמל, אין לדעת... - ומעבד בסדר (אני לא זוכר את הדגם, המחשב בן 6 שנים.) תקציב - עד 500 ₪ האם נראה לכם הגיוני לקנות מארז + לוח + ספק, ולהעביר את אליו את כל החומרה? האם המעבד עובד רק עם לוחות ספציפיים? יש טעם לנסות להתאים לוח למע…

16. מה הסוף של הסיפור עם כל בעיית ההתחממות, רק בגללם נמנעתי מכל הכרטיסים של החברה... ראיתי שיש לו תוצאות יפות במבחני תלת מימד 3DMARK רציתי לדעת כי אני חושב לקנות את ה DELL XPS M1530 תודה..... ;D

17. מטרת המחשב היא בעיקר להקלטות והפקות סאונד, לעבודות בסטודיו, עבודות חיות וכו *תקציב: עד 5500 ש''ח *גודל מסך: מינימום 15 אינצ' * משקל רצוי: לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:רצוי משהו מעל הממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:כניסת firewire ו4 כניסות USB * בלוטות:מינימלית, העבודה תיעשה בעכבר USB * גודל מינימלי של כונן קשיח:כמובן IDE לפחות ג'יגה אחד אם לא דרוש לי יותר (??) במהירות 7200 * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:משהו אמין בבקשה האם אוכל לקבל המלצות הגונות? תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. שלום, צריך מחשב לאחי, פרטים למטה. מה התקציב המקסימאלי? 2200. לנצל הכל, לחרוג עד 2500 אם חייבים. מה שימושי המחשב? משחקים בהגדרות בינוניות (לא FPS כבדים), יחובר למסך 22 אינטש, מעט עריכה גרפית (פוטושופ וכאלה) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, כלום האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן, יש צורב חיצוני ועבודה בעיקר עם DOK עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, שקט אבל לא קריטי. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות, צריך WIN7, בלי אופיס. קניה בחנות במרכז, אין בקשות מיוחדות. אין תכנון לשדרוג, שיחזיק שנתיים+. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם!!! הנה המפרט שבניתי אני זקוק לחוות דעת אחרונה.. המחשב מיועד למשחקים לא מתוכנן OC אני רק מתלבט בנוגע לזיכרון, לוח אם והמארז... תודה מראש מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤537 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤348 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤911 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV440…

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by white_rider,

שלום רב LG L246WH 24" LCD http://www.lg.com/uk/monitors/lg-L246WH-lcd-monitor כמה לדעתכם שווה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by annam2402,

שלום, ברצוני לקנות לפטופ חדש היתי רוצה אם תוכלו להגיד איך ניראה לכם המפרט הזה אם זה שווה את הכסף ואם הוא ישמש אותי טוב בעבודה שלי שהיא רובה לעשות עבודות ללימודים, לגלוש באינטרנט ולהוריד ולראות סרטים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=8216 תודה, אנה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by amitiamit,

שלום ! (אם טעיתי בפורום אז סליחה , זהו ביקור ראשון שלי באתר) יש לי אופציה לקניית מחשב משומש בן שנתיים בערך , המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים ( כולל HD - MKV ושאר הפורמטים המתקדמים) וקצת עבודה על תוכנות ( לא כבדות) הפרטים שאני יודע על המחשב שמוצע הם : מעבד- אינטל CORE 2 DOU , שתי גיגה RAM הרד דיסק - 230 גיגה כרטיס מסך - NIVIDIA GFORCE 8500 GT דורשים עבורו 1500 שח , אולי אצליח להוריד את המחיר לסביבות 1000. נ.ב אני כרגע משתמש במחשב פנטיום 4 שאומנם עובד אבל "נחנק" מהר מאוד בריבוי מסימות ולא ממש מצליח להציג סרטח HD. אז אשמח לדעת אם כדאי לקנות אותו או ששוה לקנות מחשב חדש ?? תודה מראש עמית נ.ב 2 אם יש עוד פרטים שצריך לברר על המחשב שלא ביררתי אשמח לדעת.. יום טוב עמ…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש מחשב נייד, 13.3'' עם זמן סוללה טוב וביצועים ברמה טובה שמספיקה לאקסלים כבדים של אלפי שורות בלי צורך במשחקים. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה חזק פיזית, אמין מבחינת חומרה ושהשירות יהיה טוב. אני מבקש ממי שמכיר טוב מספיק חוות דעת למותגים שהמליצו לי עליהם - dell; samsung; asus; hp לגבי הפרמטרים העיקריים הבאים: אמינות פיזית ועמידות של המחשב - צירים של המסך, עמידות המסך והמקלדת וכיו' אמינות החומרה - שמירה על רמת תפקוד גבוהה לאורך זמן איכות הסוללות רמת שירות ואחריות של היבואן אני מתכוון להשקיע 4,000 ש"ח - 6,000 ש"ח במחשב אם זה חשוב. תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by gil_k,

מחשב נייד TOSHIBA a500-1c0 http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a500-1c0/ הבעיה: לא נדלק. לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך, לא תיקנתי כי כבר לא היה לי צורך במחשב יותר. כמה אני יכול לקבל על המחשב הזה\ חלקים שלו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.