עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kotel,

שימו לב מחשב זה מיועד לעבודה שוטפת וגם למשחקים: E7500 GIGABYTE G31 2GB DDR2 800MGH GT220 1GB DDR2 500GB צורב ומארז מהודר התקציב שלי הוא 1600 ש"ח וזה מה שהציעו לי. מה אתם אומרים? --------------------------- צריך ש-GTA 4 יעלה יפה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by oh777,

איזה מחשב מומלץ שהוא בעל מסך רחב וקל משקל עד 4000??

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by eladrevach,

שלום לכולם.. המון זמן לא הייתי כאן אבל אשמח לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש והמחשב שאני אראה לכם כאן הוא בדיוק מה שאני רוצה מבחינת נתונים. אך הוא נראה לי זול קצת לעומת המתחרים באותם נתונים ואפילו פחות. רציתי לדעת אם מישהו יודע על המחשב הזה משהו? מכיוון שלא ראיתי ביקורות בשום מקום. אם הוא מתחמם או דברים דומים. וכמובן אם למישהו יש מחשב אחר להציע עם אותם נתונים שחשובים לי i7-6700hq \ i5-6300hq מינימום כרטיס מסך 960m וזיכרון ddr4 מסך ips בתקציב של עד 6 אלף. המחשב המדובר הוא זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T תודה רבההה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. אהלן זה הדגם המדובר. אני מקבל אותו בגרסת ה 16 RAM מה חשוב לי: 16 ראם אינטל דור 10 I5 או יותר 14 אינטש מקלדת מוארת מרכב איכותי טעינה מהירה חיבורי ת'אנדר בולט לא משנה לי חברה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. מעבד: [..] INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤425 כרטיס מסך: [..] INNOVISION GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL ¤865 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤463 צורב: [..] SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤132 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI ¤412 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤389 עכבר: [..] LOGITECH TRACKMAN WHEEL ¤202 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤418 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 - זמין במלאי ¤117 קרור למארז: [..] ARCTIC COOLING 120mm 12025PWM …

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  6. שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב וחשבתי לקנות פה מחשב לאולפן הביתי הקטן שלי... מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב? כמובן שצריך נייד שיתחבר ל220W , אחריות בנלאומית ועדיף 17"... התקציב שלי הוא 1000$ אבל אם יש משהו טוב בפחות אז אני לא יהיה קטנוני תודה מראש, אביב.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by yaari,

יש הכסף. אחרי התלבטויות והמתנה ארוכה, אני הולך לקנות בימים הקרובים. זה מה נראה לי כרגע: מעבדים AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX ¤722 יותר מDUAL פחות מQUAD פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 די זול, די טוב, ודי שקט. לא מיועד לאוברקלוק. לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤432 אולי פה יש משהו שכדאי לחסוך? או משהו שכדאי להשקיע? מארזים + ספק CoolerMaster Sileo 500 + SeaSonic SP SS-500ET PSU ¤630 מארז עם "ריפוד" להשקטה בילט-אין. עם ספק 80PLUS בבאנדל אולי משהו שקט(!) אחר וספק 80PLUS, הצעות? אם הספק יושב למעלה במארז, אז אני מעדיף ספק עם מאוורר 80MM ואם אפשר אז עדיף שהפסק ישב למטה. אולי CM 590 עם FSP 80PLUS כלשהו או אולי ANTEC 4480B שכולל EARTHWATT…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by 7wingz,

אהלן, קודם כל המפרט של המחשב - CQ61-280EJ Compaq : מעבד Intel Core 2 Duo T6500 2.1GHz זיכרון 4096MB (עד 8GB) חיבור HDMI + מחשבר e-sata כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB דיסק קשיח 250GB מסך "LED Brightview 15.6 צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium שנה אחריות כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח משקל 2.7 ק"ג (המחיר נע בין 3K-3.5K) אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ואני לא אגור בבית, כך שהנייד שאני אקנה צריך לשרת אותי לשימושי לימודים ובית כאחד, ל3-4 שנים. סך הכל אני צריך אותו ללימודים, למשחקים, למוזיקה, סרטים וכו'.. התקציב שלי היה עד 4000, וחיפשתי כרטיס מסך לא מובנה, אפשרות להרחבת זיכרון בעתיד וכל שאר הדברים…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by noodle,

אז ככה פתחתי את הפוסט הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478957.0 ואחרי אינספור שיטוטים וקריאת ביקורות שני המחשבים בפיינליסטים הם ווסטרו 3500 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm לנובו EDGE http://www.game-on.org.il/Product.asp?productid=1020 הווסטרו מגיע עם דיסק קשיח 7200 סלד. לפי ביקורות, איכות הבנייה שלו טובה מאיכות הבנייה של EDGE 15. 5 שנות אחריות. החיסרון היחיד הוא כרטיס המסך. לנובו כרטיס מסך חזק יותר. הדיסק קשיח הוא 5400. המעבד טיפה חלש יותר - לא קריטי הוא זול יותר. הסיבה שאני נוטה לכיוון הווסטרו הוא שמהירות המחשב חשובה לי יותר ממשחקים, אני כמעט ולא אשחק ובמיוחד שלא במשחקים חדשים. לפי ביקורות, ה-310M יכול להריץ GTA4 ב LOW SETTI…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. שלום לכולם, אני צריך מפרט דיי חזק לדרישות הבאות: 1. המחשב יחובר מדי פעם ל LCD 32" לצפייה בסרטים וגם סרטי HD. 2. משחקים חדשים (דיי כבדים) 3. עבודה עם תוכנות מרובות שהם דיי כבדות כגון פוטושופ וכו'. (אני עובד דיי הרבה עם הרבה תוכנות פועלות בו זמנית - זאת העבודה שלי לכן אני חייב מחשב שירוץ מהר שהתוכנות פועלות) התקציב כמו שאמרתי הינו 4000 אם אפשרות של חריגה אולי ב 200-300 שקל+- (עדיף שלא) בניתי מפרט לבד, אך רציתי חוות דעת אם אפשר להוסיף/להוריד דברים לא רצויים כמו כן חשוב לי שהמחשב יהיה כמו שאמרתי חזק, מהיר, שהמחשב יהיה מקורר גם כן!! (אני מרבה להשאיר את המחשב פתוח למס' ימים ואף שבועות), וחשוב גם השקט של המחשב. הנה המפרט שבניתי: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb 133…

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  11. רציתי לבקש מפרט מחנות http://tms.co.il/ עד 6 אלף מיועד למשחקים כולל מסך LCD 19 אינץ עד 1200 שקל ומבקש שהמעבד יהיה 4 ליבות. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by the_lighting,

אני צריך מחשב נייד! אני ממש אבל ממש לא מבין בזה, אני צריך מחשב למשחקים כמה שיותר כבדים וסרטים. לא מבין בחומרה אז אני לא יכול להגיד לכם מה אני מעדיף! עד 5000 אם זה לא אפשרי תגידו אני אנסה להשיג עוד כסף!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום, חבר של המשפחה רוצה לקנות מפרט לילדיו (הילדה הגדולה שביניהם בת 12), המפרט מיועד למשחקים קלים עד בינוניים. הנה המפרט שהוצע: Pentium D-805 2.66GHz (Dual Core) DDR II 667Mhz 1GB Dual Channel (2X512) Seagate 80GB SATA II Sapphire Radeon X1300 256MB NEC 3550 DVD RW HEC 6A21 400W PSU Samsung 793DF Keyboard+ Optical Mouse + Speakers 4220 ¤. מה דעתכם? שווה? האם כדאי להוריד לכרטיס מסך X550? (בשביל להשאר בתקציב שעומד על 4000 ש"ח..) בתודה, אודי.

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בתקציב של 5500 שקל למשחקים לא כולל ציוד היקפי... יש לי כמה שאלות. האם כדאי היום לקנות מחשב או לחכות עוד כמה חודשים שיצאו הכרטיסי מסך geforce 8300 וכל זה... [סדרת dx 10] תודה לעוזרים או למנסים [= נ.ב לא מתוכנן לעבור oc

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by wisha,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים ואני צריך קצת עזרה בלבחור מפרט. אני לא צריך מקלדת עכבר וכו'. אני מעדיף מעבדים של אינטל וכרטיסי מסך של רדאון. אשמח לקצת עזרה ורעיונות אפשר לנצל את כל התקציב וגם לחרוג קצת כי אני רוצה שהמחשב יחזיק כמה שנים. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג (WoT,WoW) אני רוצה מסך מרובע ולא שטוח. (את המסך תכננתי לקנות בנפרד אז אפשר לפרוץ תקציב בשבילו) המחשב מיועד להגדרות בינוניות-גבוהות אין צורך בציוד היקפי (אני כבר אקנה מקלדת ועכבר בנפרד). עדיפות לאיכות על שקט. לא מתכנן OC ומערכת הפעלה אני כבר אחפש לבד. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. את המחשב אני אקנה מחנות בחיפה (אז אני קודם רוצה לדעת איזה חלקים אני צריך ואח"כ לוודא שיש להם) תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצות : 1)אני מעדיף מחשב של DELL 2)התקציב הוא עד 4500 כולל חריטת אותיות אם צריך 3) אני צריך מחשב חזק שיריץ תוכנות כגון אופיס matlab ו visual studio 4)אני מעוניין בזכרון 4ghz במהירות של לפחות 800mhz 5)מעבד עם cash memory של 3mb . 6)ועדיף שיהיה בו בלוטוס. אני מודה לכם על העזרה ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by Matann26,

מחשב לשימוש אישי בעיקר לימוד בנושא המחשבים, מכונות וירטואליות קצת קוד וכאלה * גודל המסך - בערך 15.6 זה אחלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא טאץ'!! * משקל רצוי - שיהיה משקל סביר * זמן סוללה - פחות חשוב אבל עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi, vga, usb 3.0 * Bluetooth - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - 750 ל1tb (לא מחייב בssd) * כונן אופטי - גם לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא אפשר לציין שאני יכול לקנות את המחשב באילת

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  18. Started by ob,

שלום לכולם , מעוניין לרכוש נייד מחו"ל בסביבות ה500$ , מארצות הברית או דרום אמריקה. לאינטרנט, עבודה, סרטי HD ומשחקים ברמה בינונית . גודל מסך לא חשוב כל כך , רק שלא קטן מדי (16 ומעלה ?!) תודה .

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? [glow=red,2,300]2500 [/glow]האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקי תינוקות, מעט מאוד פוטושופ וחיבור לפלזמה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מחשב שלם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?כולל ווינדוס 7 וכולל הרכבה והתקנה של ווינדוס 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by vivogd,

מה זה המחיר הזה??? ועוד לקונפיגורציה עלובה שלא מוכרת על ידי דל ולא קיימת בחנויות בחול? למה אנשים? אני באמת מוכן להשקיע 15,000 ש"ח במחשב נייד אבל לפחות שיהיה בעל כרטיס הגרפי של 512K ומעבד יותר מתקם. בארה"ב זה עולה 11,000 ש"ח ופה מעל עשרים אלף. האם שווה לחכות לירידת מחירים או להביא עצמאית?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. מחפש מחשב למשחקים ולצפיה בסרטי HD 720P ב5K המשחקים יהיו משחקים כבדים כגון : GTA IV, crysis .. כל המשחקים החדשים שיצאו ויצאו. חשוב כרטיס מסך עם 2 יציאות שאחת מהן HDMI כי המחשב הולך להתחבר במקביל ל 32" LCD. כרגע המסך מחשב הוא CRT שלבנתים המחשב יחובר אליו, ובעתיד ישודרג גם למסך מחשב LCD שככל הנראה יהיה 19" רגיל. המחשב נמצא בחדרי ככה שהוא לא ירעיש זה חשוב, וכנ"ל לגבי הקירור (הוא לא יהיה במקום הכי מאוורר). רצוי מעבד i7, למען שיפורים עתידיים. תודה מראש, שמעון

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by Greave,

שלום לעוזרים, מעוניין במחשב לסטודנט, בתקציב הנ"ל (עד 5.5K). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (מעטה). * גודל המסך? 14.1, מט. * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? אפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. אך כמובן אחריות בארץ ל-3 שנים הינה מועדפת * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. לאחר חיפושים קצרים ראיתי ב-Dell E6400 כאפשרות אך מאוד מעוניין לשמוע עוד דעות בנושא. תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by yaron86,

אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by idan007,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 4K. בניתי מפרט מסויים ורציתי לדעת אם הוא טוב (החלקים מהמפרט נלקחו מהמפרטים הממולצים באתר). במקרה שלא האם תוכלו להמליץ לי על מפרט אחר? הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 930 ASrock ConRoeXFire-eSATA2 565 512MB V-Data X2 600 LG GSA-H10A Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 260 Asus ATI Radeon X1950PRO 256MB DDR3 256-bit, HDTV, DVI, PCI-Express Retail 1257 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 250 סה"כ 4072 נ.ב האם הכרטיס מסך הזה כבר זמין בארץ??

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים