ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
תקציב כללי של 1400 שקל(ניתן להתגמש), למטרות של casual גיימינג והמהרת המחשב. מה שאני צריך זה: - זכרון DDR2 667 mhz,חשבתי על 2 ג'יגה של OCZ CL4 מצאתי ב 260 משהו באזור. - קירור למעבד, אני חושב שה-Tuniq Tower הוא הבחירה הכי טובה, מצאתי ב 262 עם מאוורר. - כרטיס מסך, אחרון ולא כ"כ חביב, אחרי שקניתי מסך חדש("22 רחב 1680X1050) הכרטיס שלי לא סוחב כבר, כאן כבר לא חשבתי על כלום כי מזמן לא התענייתי בחומרה והשוק פשוט מופצץ בכל מיני כרטיסים. עריכה: את המפרט הנוכחי שלי ניתן לראות בטאב של המשתמש וכו'. ועוד משהו, כנראה שאני אצטרך ספק חדש לכל הדברים הנחמדים האלה, כרגע אני עובד עם 300W של HEC שבא עם ה 6A19 עריכה: אני רוצה להבהיר קצת את האג'נדה שלי. אני לא מחפש להחליף לוח אם\מעבד וכו', אם ת…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עם לפחות 3 שנות אחריות, הקנייה תתבצע מ-KSP. תודה לעוזרים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית (מחשב לסטודנט לראיית חשבון). * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) 500G HDD * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray?…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן חברים, בעיקרון יש לי מחשב נייח מעולה שעובד בו הכל על ההגדרות הכי גבוהות בלי בניה אבל בגלל שאני הרבה פעמים לא נמצא בבית והמחשב הנייד שיש לי עכשיו מקרטע חשבתי לקנות מחשב חדש תקציב : באיזור ה5 אלף משחקים שהוא יריץ : csgo, valorant ועדיפות גם למחשב שיריץ cod-warzone עוד שאלה מאוד חשובה ומשמעותית מסך 144hz קיים למחשבים ניידים או שצריך בנפרד? אני צריך מחשב שיריץ את המשחקים חלק אחרת זה הורס הכל ואין לי טעם לקנות
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
צהריים טובים ושלום לכולם ! ברצוני להתייעץ בנוגע למחשב יחסית קצת ישן. AMD Athlon64 3800+ Socket 939 2 גיגה זיכרון לוח אם מיקרו קטן של גיגהבייט וכרטיס מסך מובנה. אחותי מורה המחשב המשמש אותה לצורכי אינטרנט,וורד,אקסל וכו'. השבוע המחשב לא נדלק לה היא לקחה אותו לבדיקה ואמרו לה שהלוח אם מת והמחיר של חדש בסביבות 400+. לפני שהיא נתנה את האווקי לתיקון היא שאלה אותי ואמרתי לה שלא משתלם לה להשקיע את הכסף בתיקון לוח אם ישן. אמרתי לה שכדאי להוסיף עוד 300 ש'ח בערך ולשדרג לוח אם,מעבד וזיכרון וככה היא תיהיה מסודרת לעוד הרבה זמן. השאלה שלי אליכם היא האם אני צודק ? כי לפי מה שראיתי ה400 ש'ח שהחנות רוצה לגבות בעבור הלוח אם, הם מחיר של מעבד הרבה יותר מתקדם. חשבתי על הצעה כזאת: מ…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עד לפני שבועיים שירתתי בתפקיד לוחם בעורב גולני. לפני שבועיים קרעתי את הרצועה הצולבת בברך שמאל במהלך אימון, ואי לכך אהיה בבית כשנה על מנת לשקם את הברך. רוב החברים שלי בצבא במשך השבוע, לכן תקוותי היחידה לשרוף את הזמן היא משחקי רשת. אני צריך מפרט בתקציב של 4000 שקל לא כולל כרטיס מסך (אני קונה 8800GTS יד שניה). שני דברים חשובים לי: שיהיה מבוסס קונרו ושיהיה מוצלח לאוברקלוקינג. השימוש העיקרי הוא, כאמור, משחקים. תודה מראש לכולם...
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לעבודה משרדית בעיקר, אבל לא לשלול צפייה בסרטים מדי פעם שיהיה משהו טוב, שיחזיק קצת זמן. אם אפשר לעזור לי כאן כי באמת שאין לי מושג בתחום הזה.. תודה, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה כדי היום INTEL או AMD? בכל מקרה. אני מעוניין למפרט לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL ואחד מבוסס AMD. מחיר: 5,500 ש"ח. מסך SAMSUNG 17' LCD DVI - SysncMaster 730B הארדיסק בסביבות 200GB או מה שאתם ממליצים. כולל מארז פשוט וקטן (עדיף). כולל צורב DVD. המחשב מיועד למשחקים חדשים, צפיה בסרטים, מוזיקה. כרטיס קול משהו נחמד שישמעו טוב. אשמח לקבל מפרטים של כמה אנשים לשתי מחשבים, אחד מבוסס INTEL והשני מבוסס AMD. ואגב אשמח להמלצה לחנות בב"ש לקנות את המחשב אמינה, שתרכיב את המחשב. ושתתן אחריות בדיוק כמו שכתוב בספר לפי החוקים. ואם לא מכירים בב"ש אז עד איזור המרכז. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מצאתי כמה פריטים נחמדים שמוכרים ברשת: מעבד [200 ש"ח]: AMD Athlon XP 2600+ Barton לוח אם [250 ש"ח]: EPoX 8RDA3 זכרונות [200 ש"ח]: Crossair CL2.5 256MB x2 כרטיס מסך [250 ש"ח]: Chaintech Ti4600 + THERMALTAKE G4-VGA המחשב ישמש בעיקר למשחקי ה-Counter-Strike, אני מקווה להריץ גם CS:S. האם ספק הכוח שלי (Codegen 300W) יחזיק את המערכת? מה דעתכם? לדעתי מערכת לא רעה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום... אני צריך בבקשה עזרה עם הרכבת מחשב בכ3000 שקל עם מסך 17 אינץ' של סמסונג רצוי בבקשה בKSP המחשב הוא בשביל לימודים ולא משחקים. תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב! אני בונה מפרט עבור סטודנט שצריך מחשב לשימוש כללי והוא לא גיימר, אלב רוצה לשחק בדברים כמו פיפ"א ו-NBA וכאלה פה ושם. הוא משתמש בתוכנת solidworks, אבל חוץ מזה הוא לא משתמש בתוכנות עריכה גרפיות או משהו כזה. אני כבר בניתי את המפרט וחסר רק מעבד וכרטיס מסך. המפרט הוא(בסוגריים זה המחיר) GA-P35C-DS3R (~650-700) Western Digital WD5000AAKS (470) Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU (220) 400W DUAL RAIL Enermax Power Supply E400AWT Liberty 20/24Pin(~410) OCZ DDR2 Titanium 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 (OCZ2T800IO2GK) (440) אז יש עוד איזה 1700 ש"ח לכרטיס מסך ומעבד, כולל הרכבת המחשב בחנות. נניח שאפשר יהיה לחרוג טיפה. על איזה כיוון אתם ממליצים?…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת המחשב במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה שקט. לא ישנים בחדר בו הוא נמצא אז לא צריך אולטרא שקט 10. האם מתוכנן OC? לא הנה המפרט והמחירים (הם מוצדים בלי מע"מ) עם מע"מ המחיר הוא 2173 ש"ח. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מטרות המחשב: 1. עבודה משרדית (אופיס). 2. שמיעת מוסיקה. 3. צפייה בסרטים במחשב + חיבור לטלוויזיה. החשיבות העיקרית במפרט הוא יציבות ואמינות. Celeron D 2.67Ghz FSB533Mhz, s775 (331) 185 ש"ח ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E 375 ש"ח 512MB Samsung 195 ש"ח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 290 ש"ח SH-S182D DVD±R x18, DL x8 Black 165 ש"ח Vertigo-2 MIDI 400W Silver 125 ש"ח 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 205 ¤ סה"כ: 1540 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרטי אינטל/AMD בסיביבות ה4000 MAX כולל מסך לא חייב הכל חלקים DA בסט בקיצור הבנתם תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינצ' של סמסונג אני לא מעוניין ב pc וכול זה בלי ציוד הקפי אני מבקש לא לחרוג מהתקציב בכלל תפרן : )
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 3000 ש"ח עדיף ללא חריגות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?יש לי מסך 21 אינצ', משחקים חדשים שירוצו טוב באיכות הכי גבוהה שהתקציב מאפשר ותוד…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה לזכרון וכרטיס מסך, אין צורך במסך וציוד היקפי. תנסו לדחוף geforce סדרה 8 פנימה! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יפעיל את elder scrolls online באיכות הכי טובה. תודה רבה לעוזרים. הם כותבים שם שהרקומנדד זה: Windows 7 64-bit Intel® Core i5 2300 or AMD FX4350 8GB System RAM 85GB free HDD space DirectX 11 compliant video card with 2 GB of RAM (NVIDIA® GeForce® GTX 750 or AMD Radeon™ HD 7850) or higher
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בונה מחשב לעסק של ידידה שלי. המחשב מיועד למסחר און-ליין של ניירות ערך. יותר בפירוט, המחשב יריץ את הפלטפורמה X_TRADER7 , דרישות החומרה בלינק הבא: http://www.tradingtechnologies.com/documents/7x-Requirements.pdf בנוסף המחשב צריך לתמוך בשישה (6) מסכים. קיבלתי הצעה יקרה לשרת המבוסס על המעבד הבא: 3.2 GHz 800 MHz 2MB L2 Cache Xeon Processor אבל נראה לי שהיום E6600 חזק לפחות אם לא יותר ממנו. בקיצור אני מתלבט בין שרת (יקר ומפגר טכנולוגית) לבין איזה פתרון של E6600 + ASUS P5W64 שיכול לתמוך בקלות עד 8 מסכים. מה גם ששימוש בשרת יחייב כרטיס מסך של מטרוקס עם 4 יציאות (+ אחד עם שניים) בניגוד ל-3 כרטיסי מסך רגילים עם הקונרו. בקיצור, אני פתוח לשמוע רעיונות, הצעות ומפרטים. ה…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש כולל ציוד הירפי ב 5000 ש"ח המטרה של המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטים ושמיעה במוזיקה אבל הקרטיס קול שמגיע עם הלוח אם צריך להספיק צריך מסך וכל שאר הדברים חוץ מרמקולים. קרטיס מסך הכי פשוט שיש אין צורך ביותר מזה תודה. הייתי מעדיף שהמחשב יבנה ב-zigzag אני חשבתי על משהו בסגנון הזה : כמות מוצרים סה"כ 1 AMD ATHLON XP (BARTON) 2600 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 598.98 ש"ח 1 A-DATA 512MB DDR PC4000/500 800.13 ש"ח 1 ABIT NF7-S2G (nforce2) - ATX 487.23 ש"ח 1 CLUB3D RADEON 9200SE - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8- RETAIL 303.96 ש"ח 1 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 527.46 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - BLACK 236.91 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC 2510A x8 DUAL LAYER - bulk 540.…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ואני די סגור על מחשב של APPLE, עכשיו מצאתי את המחשב הזה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/stats/macbook-core-2-duo-2.26-white-13-polycarbonate-unibody-late-2009-specs.html עם מחזור אחד של טעינה (ז"א שהוא יד שניה). כמה הוא אמור לעלות והאם הוא בכלל טוב? בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים, סרטים ואינטרנט. משחק קטן פה ושם לא יכול להזיק.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת ומסך), מטרה עיקרית: משחקים כבדים, רעש לא מפריע לי. אני מזמין מחרתיים את המפרט הזה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail -עודכן צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מה אתם אומרים ? אני צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהקירור למעבד ? (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) תודה מראש, Levc…
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי תמחשב כימעט חודשיים. הכל עובד מעולה, בלי שגיאות או משהו אבל מידי פעם אני שומע מין קליק כזה אחד לכמה זמן ואני משוכנע שזה מכיוון הHDD. מה לעשות? המחשב עובד בסדר.. אולי במצב IDLE הHDD מיתכבה? תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-