ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש סוגים שונים של מסכים למחשבים ניידים והייתי רוצה לבקש הסבר קצר מהם הסוגים ומה ההבדלים בינהם(פרט לרזולוציה)? ואיזה מהם עדיפים? ועל מה חשוב לשים לב? תודה מראש. 8)
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אמרתי למוכר אני רוצה ליבחור תוספות חלקים מחשב נייד שיהיה חזק מאוד. והוא אמר לי שלא בוחרים מה שאני רוצה.מחשב נייד בא ככה מוכן בלי תוספות ושידרוג. לדוגמא אם אני רוצה חלונות 7 אולטימייט והמוכר אמר לי שצריך לירכוש תוכנה בניפרד.כי במחשב נייד יש חלונות 7 הום פרימיום מוכן. וזה לא בסדר דברים כאלה. למה לא מוכרים מה שאני רוצה במחשב נייד? מיכאל חג שמח...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים משו טוב ואני רוצה לדעת עם המחשב הזה הוא טוב...הלוח אם שלו ברמה ? המעבד ? שאר החלקים מה אתם אומרים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267_3292&products_id=27601
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר.. חשוב שיהיה במפרט כרטיס קול מהמקצועיים ביותר וכמובן כרטיס מסך בהתאם. אין אפשרות להגדלת התקציב, תודה לכל המגיבים, דן
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז המפרט צריך להכיל בו: מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,קונן קשיח,מארז+ספק. תקציב של 2000 ש"ח. ללא עכבר מקלדת רמקולים מסך צורב או קירור למעבד או למארז רק חלקי הליבה. בתודה מראש למגיבים !!!
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רכשתי FUJITSU T4215 למי שמכיר. ישלחו לי אותו מארה"ב. אמאמה - אחריות. מי היבואן הרשמי של פוג'יטסו? היכן ניתן למצוא מעבדות מיועדות ל-LIFEBOOK? איך כדאי להסתדר עם תיקונים עתידיים (טפו טפו טפו)?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה טובה שלי חוזרת בנובמבר מארה"ב ורציתי שתקנה לי MAC השאלה היא מה הבעייתיות בהפעלת תוכנות בעברית או כתיבת עבודות בעברית?הרבה אנשים אמרו שיש בעיות עם חברת APPLE בנושא זה,אשמח אם מישהו ייתן תשובה מפורטת או ייתן מדריך כלשהו לגבי קניית מחשבים מחברה זו תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנושא כבר לא רלוונטי, נרכש המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19873 אפשר לנעול את הנושא
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מחשב גיימרים ב 3500 שקלים , עד 4000 גג . עכשיו אני רוצה שמישהו יעשה לי מפרט. אבל 2 דרישות חשובות: 1)המעבד intel core i5 2)וכרטיס מסך שיכול להריץ כל משחק שקיים היום שמריץ משחקים כמו BF , GTA IV , CRYSIS וכו' . תודה על העזרה . ואם אפשר, מחברת KSP לבנות את המפרט , ועוד חברות מומלצות לגבי מפרטי מחשב .
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מפרט השרת הוא http://www.planetnana.co.il/lolsms/CompServ.txt תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד חדש. אני מוכן להשקיע עד 5.5K, אם יש צורך אז עד 6K. המחשב יהיה מחשב יעודי לעיצוב פנים עם התוכנה Dilix Interio. כלומר, יש צורך בכוח עיבוד חזק וכמובן כרטיס מסך מתקדם. בנוסף, המחשב צריך לעמוד בשעות עבודה ארוכות. קבלתי הרבה המלצות על סדרת הThinkPad של Lenovo, מה אתם חושבים? אני אשמח לדגם קצת יותר ספציפי, אם אפשר. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השימוש במחשב יהיה GAMING בלבד, וגם לא ברמה מטורפת, מחשב מיועד לילד בן 13 . אין צורך ב- SSD אין צורך ב HARDISK יותר מ- 1 TB. אין צורך בציוד היקפי. תקציב מקסימום 4,000 עדיפות לחנות TMS, סתם כי יש לי ניסיון טוב משם. לא יבוצע שום OC. בינתיים יש לי את המפרט הזה, אשמח לדעות! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪886 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪436 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שול…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין? אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475 מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל. ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2. אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב ניייד בארהב המחשב יוזמן דרך אמזון ויגיע למלון שאהיה בו בברורים שעשיתי באמזון לא הצלחתי להבין האם יש אחריות בין לאומית על מוצר או לא שאלתי : האם מישהו מכיר דגם או מותג שכדאי לקנות אותו מאחר והוא מקבל אחריות מלאה ואין כל מיני הפתעות שמגלים בארץ בבוא היום? האם יש איזשהן המלצות לגבי עיניין האחריות הבין לאומית תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500, אם יש חריגה ששווה את המחיר מעבר - גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבודה משרדית, אופיס, שיטוט באינטרנט, נטפליקס וסרטים אולי בעתיד משחקים ממש קלים לילדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל עדיף שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה ללפטופ 14 אינטש לניידות …
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של כ- 2000-2500 ש"ח לקניית מחשב. המחשב הוא לצורך ביתי (בעיקר אינטרנט/אופיס) ובשאיפה להריץ באיכות טובה את המשחק פוטבול מנג'ר. כמובן שרצוי שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות (הנוכחי מחזיק 5 שנים והגיע זמן להחליף). מה המפרט המומלץ לתקציב שלי למארז מחשב (ללא מסך מערכת הפעלה, מקלדת עכבר וכו'). כמו כן אם אשמח אם מישהו ימליץ על חנות באזור מודיעין (ברדיוס של 20 ק"מ). תודה...
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד החריגה שווה את זה אז בסביבות ה700-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2/Diablo 3/Starcraft 2 כל משחקים שיצאו בשנה הקרובה פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 יש לי 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ואולי איזה משחק פשוט כמו WC3... חיבור אלחוטי כמובן לאינטנט.. והבחור ביקש רק לא סלרון. אני לא מבין בניידים ולכן אני פונה לאלו שכן תודה מראש, רומן.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאחותי, לא מדובר במחשב לגיימינג אלא לשימוש יום יומי רגיל. התקציב הוא 1500, אם אפשר פחות-מבורך. המשקל לא חשוב, עדיף שיהיה מסך גדול אם אפשר באיזור ה15 אינץ' ושיהיה בצבע אדום, שחור או ורוד (אני יודע שזאת בקשה מטומטת אבל זאת הבקשה היחידה של אחותי). תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לשדרג מחשב ישן כדי שיוכל להריץ את הסימס 2. הדרישות של המשחק הן : PIII 600MHZ, 256MB RAM וכרטיס מסך AGP\PCI תואם DIRECT3D עם 32 MB ראם. המערכת שאני רוצה לשדרג היא PIII 800MHZ עם 128 MB SDRAM במהירות 133MHZ, וכרטיס מסך ATI RAGE ULTRA 32 MB. מישהו יכול להציע לי שידרוג בסביבות ה-400 ש"ח שיכלול כרטיס מסך פשוט וזיכרון נוסף. האם הזיכרון שאני אמור להוסיף צריך להיות באותה המהירות/מאותה החברה כמו הזיכרון הישן? הלוח אם תומך רק AGPX2. המשחק לא אמור לרוץ בהגדרות הכי גבוהות, רק שירוץ בצורה סבירה ונראה לי שהשידרוג הזה אמור להספיק. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת מחשב נייד חזק שישרת אותי לצורכי עבודה. השימוש העיקרי הוא על המערכות של גוגל אונליין - עבודה עם 2 מסכים ופתיחה של הרבה מאוד חלונות בכרום. בנוסף, עבודה קלה על תוכנת האופיס. התקציב הוא באזור ה3,000. אשמח לעזרה! נעם
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-