ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למפרט למחשב בתקציב של 9k, מעבד של אינטל. כרטיס מסך חזק. והכי חשוב מקום אמין, איפה הכי אמין לרכוש בארץ? בתקציב כזה אני לא מתפשר על איכות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב (ללא ציוד הקפי) בתקציב של כ- 3000 שקלים, ללא OC. השימושים שלי הינם עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, מולטיטסקינג משמעותי ביותר, צפייה בסרטי DVD (דרוש שכרטיס המסך יתמוך ב HDMI), האזנה למוזיקה. איני משחק במשחקים. המחשב יהיה מחובר לטלוויית LCD האם עלי לקחת משהו נוסף בחשבון? ביום מן הימים ארצה לעבור לויסטה ולכן דרישת סף היא 2 ג'יגה זכרון. ואם אפשר להרכיב מפרט בחנות מאיזור ת"א תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני עומד לקנות Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1255.94 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8PE667 Pro Intel 845PE Motherboard (533Mhz,5.1 Sound,Intel LAN,USB 2.0) [ ¤ 692.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 406.95 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for Pentium IV 478 pin [ ¤ 51.19 ] 1 Hard Discs : Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD [ ¤ 691.04 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1239.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 56.31 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים - ללא ציוד היקפי. התקציב הוא פחות או יותר 7000 ש"ח, זאת יכולה להיות הפעם היחידה שאני קונה מחשב ב-5 שנים הבאות אז אם אפשר שיהיה טוב. אני צריך ספק כוח של כ-500W. זכרון של לפחות גיגה. עזרה בבקשה!
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן חברים, בן דוד שלי מעוניין להתחדש במחשב חדש.. התקציב שעומד לרשותו עומד על כ-6 אלף שקל כולל הכל.. מחשב, מסך, מקלדת ועכבר (רמקולים ירכשו בהמשך.. כנראה ש ATP3). השימוש הוא בעיקר אינטרנט, סרטים, מוזיקה, עבודה ב OFFICE וכו'.. דברים סטנדרטים. מידי פעם משחקים, דברים בסגנון של NBA\FIFA ומשחקים יחסית קלים אחרים. כאילו לא דברים כבדים כמו CS, FEAR ושאר הFPS.. אלה משחקי ספורט ואולי קצת אסטרטגיה. אם אין צורך בכרטיס מסך שלקחתי בשביל המשחקים האלו, ואפשר להסתפק בכרטיס ON-BOARD ולחסוך את ה700 שקל האלו - אני אשמח הכל, חוץ ממסך, הכנסתי במפרט הנ"ל שהורכב ב LOGIC-PC: (תסלחו לי על הערות בצד.. פשוט זאת תמונה שנשלחה לו במייל של המפרט + הסבר על כל חלק) אבקש התייחסותכם למפרט, (בעי…
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש מפרט העונה על הפרמטרים הנ"ל (רצוי SB ,אלא אם כן התקציב לא מאפשר\או שזה טיפשי) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תלוי בשדרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים, תכנות )? 3. האם יש צורך בציוד היקפי : רמקולים, 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : ממוצע 7. האם מתוכנן אוברקלוק :לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור ראשל,צ (ksp\skypc). 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קו…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נא עזרתכם בגיבוש מפרט כזה - אך עם אופצייה למעבד של אינטל P4 - ובמידה ולא ניתן, אזי גם AMD הולך. ציוד הקפי - אינו נחוץ כוננים, צורבים וכו' - אינו נחוץ רמקולים - אינו נחוץ המחשב ישמש בעיקר ל: צפייה בסרטים משחקים מוזיקה קצת עבודה בפוטושופ (לעיצוב אתרים) בנוסף, הייתי מאד שמח להמלצה על חנות-אינטרנט טובה ומהימנה מניסיונכם (ראיתי שהרבה התייחסו ל-KSP, אך לי היה ניסיון לא טוב איתם!). האם מישהו מכיר את "נועה מחשבים"? יכול להמליץ עליה או על עוד אחרים? מאד מודה לכם על העזרה מראש, אבירם
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה ליצור מפרט לעבודה בגרפיקה תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים אין צורך במסך או בכל ציוד הקפי, כולל צורב DVD וכו'.. אין צורך לתת דגש לכרטיס קול חזק לספק מטורף או למארז חתיך... אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך אופק שידרוג בהחלט אפשרי... הכי חשוב שהמחשב יתן בראש בשרטוטים בתלת מימד וברינדורים.. ואם התקציב לא יאפשר זאת אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב למשפחה, כלומר מחשב שמתעסק יותר באשר בתוכנות(לא ישוחקו בו משחקים אלה אם כן איזה משהו קטן שלא דורש יותר מדי)ולכן אין צורך בכרטיס גרפי חזק וכו'. למחשב צריך להיות מעבד חזק יחסית בשביל תוכנה מסוימת ולכן אין לי בעיה עם amd אם זה יתן ביצועים גבוהים יותר במחיר מופחת . אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה מסוימת . על המחשב יותקן windows 7 או ויסטה 32 ביט אם צריך עוד מידע או משהו רק תשאלו (: תודה,אבירם
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל פה מפרט למחשב נייד/רגיל(לסבא ולסבתא, כן, הם יכולים להזיז את העכבר ואפילו לגלוש (: ) מחיר ? משהו בסביבות ה4k לא חושב שהם יצטרכו יותר מזה. צורב ? לא צריך, DVD ? אין לי שמץ אם כדאי או לא, כי סה"כ הם לא ישחקו ב F.E.A.R או גות'יק 3 ודברים כאלו (: ציוד הקפי ? מומלץ בעיקרון, אבל שזה לא יחרוג מהתקציב לגבי אוברקלוקינג וכב"מ, לא זקוק לשום דבר, רק מסך מקלדת, עכבר והמחשב עצמו מערכת הפעלה כניראה תהיה לינוקס, ככה שהיא לא אמורה להיות כלולה.
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הרבה פוטושופ ועריכת וידאו משחקים מדי פעם, לא רוצה להשקיע בשביל זה ב-8800GTS צריך להיות שקט מאוד - מוכן להשקיע בשביל זה לא מתוכנן OC הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤810 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤605 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE ¤39 מארז: ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU ¤1001 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4914 המפרט הורכב ב - www.IQ…
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב של משחקים אנא עזרו לי תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המפרט לחבר טוב, פאנבוי של אינטל אז חבל על הזמן לשכנע ל AMD, הוא גם כנראה יעזר ב HT והוא רוצה 512 זכרון טבוע בבטון INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Gigabyte GA-8IG1000MK (865G) - mATX Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 LITEON X16 DVD - OEM - WHITE MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 TSUNAMI VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX סה"כ:4,071.75 ש"ח הסברים נוספים: יש לו כבר צורב וצג לא היה לי שמץ של מושג מה לקחת בלוח אם אז עשיתי אנדנדינו וודאי תכירו בחירה יותר טובה לא לקחתי כרטיס קול כי קיוויתי שכאשר תחליפו את לוח האם תתנו כבר אחד עם כרטיס קול בילט אין אני מעדיף …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי גלישה ומשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי SSD Samsung 850 evo איך הוא ביחס לSDD חדשים יותר ? כדאי להשאיר או להחליף ? גם אין צורך בHDD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט אבל רק אם זה לא יעלה יותר מידי ולא יפגע בביצועים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
- 3 followers
-
-
3500 ש"ח תקציב ניתן לחרוג ב 100 ש"ח ללא ציוד הקפי לא צריך OC לא צריך מסך (יש לי DELL2311) לא מתוכנן שדרוג מעדיף מחשב מבוסס אינטל אבל לא הגרסא החדשה הבעיתית של הסנדי ברידג'. מערכת הפעלה מיועדת תהיה חלונות XP ופה חשוב שלא תווצר בעיית תאימות !!!! השקט של המערכת ? 7
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, METRO 2033, AC החדשים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לרכוש מחשב בזמן הקרוב, המחשב ישמש לקצת גיימינג, עריכת וידאו לעיתים נדירות ובעיקר לאיסוף אבק. הייתי רוצה להיות מרוצה ממנו איזה 3-4 שנים, אם אפשר. אין לי באמת תקציב יעד, הייתי רוצה להשאר באזור ה3000, אבל כל חריגה שתצדיק את עצמה תתקבל(אולי). כנראה באיזהשהו שלב אני אשחק קצת עם OC של כ.מסך, ואולי אפילו מעבד(זה דופק אחראיות?). כרגע אני שוקל את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪718 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 מאוור Scythe Shuriken Rev B, יחידות 1 ₪141 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=248 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Elix…
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט בתקציב של 4.7K לבן דוד שלי, למחשב מתוכנן OC בינוני, גיימינג כמו METRO 2033 (למה כולם אוהבים את המשחק הזה?), BFBC2 על הגדרות הכי גבוהות, נא לא לחרוג יותר מ-100 שקל רזולוציית FHD (צריך לקנות גם מסך בתקציב) ,רמת שקט ~ 5 , עדיף לקנות מ-TMS מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-USB3 AMD880G+SB850 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1…
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב גיימינג חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא צריך HD,כונן ,מסך ,קירור למעבד(יש לי ZALMAN CNPS9700NT) וציוד הקפי אני צריך כרטיס מסך,מארז(הכי פשוט),מעבד,לוח אם,זכרונות וספק כוח מפרט שבנתיים הביאו לי: http://up116.siz.co.il/up2/cz3kyyn3jvdj.jpg אני רוצה לקחת E7400 ו HD4850 ו 4GB ראם 800mhz עוד שאלה האם HD4850 שהוא PCI-E 2 לפי מה שאני יודע יעבוד טוב עם הלוח אם שבתמונה למעלה. ועוד שאלה האם יש הבדל בין HD4850 של ASUS לשל GIGABYTE (הבדל של 140 שקל)או לשל SPAHHIRE בנתיים חשבתי על זה: Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB TraY P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E זה יוצא סה"כ 2200…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לקחתי כמה המלצות מאנשים וחיברתי הכל וזה המפרט הסופי שלי שאני הולך לקנות בימים הקרובים, מה אתם אומרים? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ht…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב, מעוניין לקנות מחשב ( רק המחשב עצמו,ללא ציוד נלווה - יש מסך,רמקולים וכו'.) בתקציב בין 3.5ל 4 למסך 22" המחשב יהיה למשחקים נטו - Skyrim,MW3,בלהבלה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-