עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tanya,

הי. אני לא מתכוונת לקנות מחשב נייד בקרוב אבל זו אחת האפשרויות לבקש ליומולדת [עוד 3 חודשים ... האפשרות השניה היא קונסולה :smile1:]. בכל מקרה זה מעניין אותי מאוד. שיעבוד חלק ברגע שיש כמה חלונות פתוחים ואנטי ווירוס וכל התוכנות הרגילות שתמיד יש על המחשב. אופיס, כמובן. שאיכות הצבע תיהיה איכותית ברמה גבוהה. [זה הכי חשוב לי]. משחקים - ופה אני רוצה להבהיר ששום משחקים כבדים לא יהיו עליו. יהיו עליו רק משחקים בסגנון של http://www.reflexive.com/, לכן חשוב שהם יעבדו טוב וללא בעיות. אינטרנט. הרבה מקום. והכי הכי חשוב, תמיד רציתי מחשב נייד לבן. [מקלדת לבנה ואם הכל לבן זה עוד יותר טוב] - אני לא מוכנה להתפשר על משהו אחר. ואם מבחוץ הוא מגיע בעוד צבעים חוץ משחור זה עוד יותר טוב. …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. היי חברים, מחפש לקנות מחשב נייד, ישומש לעסק שלי אבל גם למשחקים, ואשמח שיוכל להריץ באמת כמעט הכל. ( לפחות לכמה שנים הבאות ) ראיתי את המחשב של lenovo https://ksp.co.il/web/item/219941 מחשב נייד Lenovo Legion 5 Pro 16IAH7H 82RF007XIV - צבע Glacier White נראה מעולה, אשמח לשמוע על דעתכם עליו ואשמח לדעת על הטוב ביותר נקרא לזה מבחינת ביצועים מול עלות במחיר שציינתי תודה!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000+ , אפשר לחרוג אם צריך ( כי זה מחשב לטווח ארוך ) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה מש…

3. Started by iceman802,

אני רוצה לקנות מחשב חזק ושקט במיוחד שיוכל להריץ משחקים כבדים ושיהיה טוב בשביל עריכת סרטי וידאו ברמה חובבנית. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray לוח אם Asus P7P55D כונן קשיח Seagate ST31000528AS 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Ripjaws כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ספק כח CoolerMaster Silent Pro M600 600W קרור למעבד Zalman CNPS9700 LED אשמח לתגובות בקשר למפרט שבחרתי בייחוד בנוגע לשילוב בין המארז לספק הכח של COOLER MASTER. תודה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקצי…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? שיהיה כמה שיותר קרוב לסכום של המפרט א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 Skyrim MW3 FIFA12 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מופיע במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  5. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שישמש לעבודה משרדית ולתכנות עם Visual Studio 2008 וסביבות פיתוח אחרות. מסך בגודל 15.6 התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אבל אעדיף לשלם פחות אם יש אופציה משתלמת. תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. שלום. יש לי מיני לפטופ שמותקן בו ווינדוס 7 סטרטר. כרגע אין לי אפשרות לעשות הרחבת ממסך(לחיבור מקרן או מסך..יש רק אפשרויות של שכפול מסך..או להפעיל רק במקרן). רציתי לשאול מה אפשר לעשות ואיך אפשר לסדר את האופציה הזאת(שמעתי ממשהו שבווינדוס 7 סטרטר אין אפשרות כזאת אבל רציתי לשאול אם משהו מכיר דרך בכל זאת). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shoko,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1747 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ASUS P5B DELUXE מחיר: ¤1097 אחריות: שלוש שנים. מסך: DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤2084 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL מחיר: ¤2744 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H12L DOUBLE LAYERED X16 - LIGHT SCRIBE - RETAIL מחיר: ¤270 אחריות: שנתיים. זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 667 (10242X2) D…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  8. לאחרונה ראיתי בתוכנית בערוץ דיסקברי על כך שמערכת הקירור במחשבים ניידים היא מערכת הקירור מבוססת מים. ז"א : שהובלת החום בתוך המחשב הנייד מתבצעץ ע"י צינוריות אטומות המכילות לחות אותו לחות בתוך הצינורית מוליכה את החום לכיוון המאורר שמקרר אותן וחוזר חלילה. וכך בעצם מוסת החום בתוך המחשב הנייד. (כמו הרדיטור ברכב) כאשר סיפרתי תאוריה זאת לאנשים סביבי לא היה אחד שאישר כי שמע על כך וטענו שהמאוור מזרים [/b] אוויר בתוך הנייד וכך מקרר אותו. אשמח לתגובות בנושא

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  9. Started by Armageddon1,

אני צריך מעבד+לוח+זיכרון+דיסק קשיח+מארז+אורור שיהיה מיועד למשחקים קלים ואינטרנט לאחי (הוא לא צריך יותר מדי הוא רק ישחק במשחקים בעקרון ולא משחקים כבדים בכלל !) תקציב 1500 CPU AMD AMD Sempron 2200+ (Box) 307 Hard disk Western Digital 80 GB / Buffer 8 MB 372 Memory A-Data DDR 256 MB 400 MHz PC 3200 226 Case TK-6007 156 Fan CoolerMaster CP5 48 Sum 1109 נשאר 400 ללוח איזה לוח אם כן יכול להתאים?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by בארי,

שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום כולם. אני מתכוון לקנות מחשב נייד, לצרכי עבודה, וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני מחשבים: מחשב ראשון: מחשב שני: אני מתכוון להרחיב את האחריות של המחשב הראשון ל-3 שנים, מה שאומר שההפרש במחירים הוא 200 ש"ח. כלומר, לא מאוד משמעותי (אני מודע לכך שהמחשב הראשון מוחדש). המחשב מיועד לצרכי עבודה, ויפעיל באופן קבוע תוכנה כבדה יחסית (SPSS), ובמקביל גם דפדפן (עם לשוניות מרובות פתוחות, בקלות מגיע ל-10), WORD וענן (אני משתמש ב-MEDIAFIRE). ייתכן שיופעלו במקביל גם EXCEL. איך שאני רואה את זה, המעבד של המחשב הראשון הוא טוב יותר משמעותית (אם כי CPU BOSS לא מסכים איתי, ובאופן מוזר לא הגיע להכרעה ביניהם). אבל הזיכרון של המחשב השני טוב יותר משמעותית (תקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא במהירות גבוה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, אני צריך מפרט למחשב ב 2000 שקל (ללא חריגות של יותר מ 100 שקל) ללא ציוד היקפי. היעוד הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים. אני מבקש לקחת את המפרט מ skypc.co.il תודה רבה ! ד"א ראיתי את המפרט הזה מה דעתכם ? amd athlon II x3 440 BOX Gigabyte GA-MA78LMT- US2H Sumsung spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA 2 16 MB KINGSTON DDR3 2048MB 133 Mhz cl 9-9-9-27 Saphire ATI Raeon HD5450 silent 1024 mb DDR3 PCI-e Sumsung SH-S223 x22 SATA DVD Coolmaster ELITE 342 Hec Raptor 400w הרכבת מחשב ב 99 שח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by JohnnyBoy33,

אהלן תותחים, אני עומד להתחיל ללמוד השנה באוניברסיטת בן גוריון. את המחשב שיש לי כעת אני כנראה אשאיר בבית, מה שאומר שאני צריך מחשב חדש מה התקציב? תקציב המחשב עצמו - כ-3,000 ש"ח. תקציב מסך - כ-1,000 ש"ח. לא נורא אם זה יחרוג קצת. נתחיל. שימושים עתידיים - שימוש ביתי כללי, עבודות, אינטרנט וכו', סרטי Full HD (חשוב), ואולי טיפה משחקים (כאשר ייצא Diablo 3 ) מעבר לזה אולי כמה תוכנות שרטוט מתמטיות (Matlab, Mathematica). לא מעוניין ב-Overclocking, לא מחפש מארז שקט / קירור מיוחד, ואין לי דרישות יוצאות דופן. 1. מעבד - הייתי שמח לקנות מעבד של אינטל (יכול להיות שזאת סטיגמה, אבל עדיין). 2. לוח אם - מה שבא לכם. 2. מארז + ספק - אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו טובים. 3. 4GB RAM 4.…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by sputty,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2. לגבי מארז ספק ומאוורר - קודם כל אני מבין שעבור המעבד כדאי לקנות מאוורר במקום זה שיגיע מאינטל. לגבי המארז - מה הדגשים שצריך לשים לב אליהם? כנ"ל לגבי הספק - איזה ספק יתאים לכרטיס מסך הנ"ל? כמה וואט, ואיזה חיבורים צריכים להיות לו?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  15. אני צריך מפרט ב3.5-4 אלף ש"ח למשחקים, אינטרנט וכו'. אין צורך בהארדיסק. מה שכן, אני צריך כרטיס מסך שיוכל לתת לי לשחק עם מסך 19" LCD ברזולוציות טבעיות(המסך לא כלול בתקציב!). אשמח לקבל מפרטים D: תודה

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by fox48,

שלום לכולם, אני מבקש את חוות דעתכם על המפרטים הבאים: 1. מעבד: intel Core 2 Duo 2.13 Ghz E6400 2Mb 775LGA לוח אם: DFI Infinity 975G/X PCIE 775 זיכרון: 1024Mb DDR2 667+cooling דיסק קשיח:2 HDD 160GB 7200RPM SATA כרטיס מסך: WinFast PX7600GS 256Mb כונן אופטי: DVDRW Sony *16 DUAL מארז: 12m'm Fan Original 64BIT מחיר: 4790 ש"ח 2. מעבד: AMD 3800 Dual Core AM2 64BIT לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra AM2 PCIE זיכרון: 1024Mb DDR2 667+cooling דיסק קשיח: HDD 160GB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: XFX7300LE 256Mb-512Mb PCIE כונן אופטי: DVDRW Sony *16 DUAL מארז: 12m'm Fan Original 64BIT מחיר: 3590 ש"ח תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כבר כמה זמן מחשב נייד וקטן ובלי תקציב כמעט ושאלתי היא : האם אפשר לשדרג רכיבים במחשבים ניידים קטנים כגון הנ"ל. כשאני אומר רגיבים אני מתייחס למעבד,זיכרונות,כרטיס מסך. תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים בשימוש של גיימינג למשחקים כמו Battlefield 3 ומשחקים עדכניים נוספים וכמו כן גם בשימוש של צפייה במולטימדיה באיכות גבוהה, גלישה ועריכת מסמכים. הדגם הראשון הוא Lenovo Z500 i7 GT 635M: http://ksp.co.il/?select=&uin=17957 הדגם השני הוא MSI GE60 i5 GTX 660M: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 ההבדלים העיקריים בין השניים מסתכמים: במשקל (ה-Lenovo שוקל 2.2 ק"ג, וה-MSI שוקל 2.5 ק"ג) במעבד (ב-Lenovo i7 3632QM Quad Core, וב-MSI i5 3210M Dual Core) בכרטיס המסך (ב-Lenovo GT 635M 2GB, וב-MSI GTX 660M 2GB) בדיסק הקשיח (ב-Lenovo 1TB 5400RPM, ב-MSI 750GB 7200RPM) במסך (ב-Lenovo 1366x768, וב-MSI 1920x1080) במחיר (ה-Lenovo עולה 4290 ש…

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  19. ללא OC, חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. זה מה שבניתי: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ¤451 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: [..] PALIT HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL - זמין במלאי ¤579 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤234 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤285 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי ¤439 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) ¤0 מחיר סופי: ¤2478 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם? מה צריך לשפר/לשנות? האם ספק כוח…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. נייד יחסית ישן של HP ZV5000 הסידירום לא עובד האם יש דרך לפרמט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  21. שלום רב, כפי שהכותרת אומרת. המחשב של המשפחה נהרס. בעיית לוח אם או מעבד, לא הצלחתי לסדר אותו . המחשב היה P4 2.4 GHZ עם 1.2GB זכרון וRADEON 9600XT. אני מבקש המלצה די דחופה בגלל שאין לי מחשב לעבור ולהשוות מפרטים. למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות. ירוץ עליו XP. יש לי מארז ATX מלפני 4 שנים הוא יתאים אם שצריך לקנות גם מארז? אשמח להמלצה ל: לוחם אם עם כ.קול מובנה עם לפחות 3 יציאות (קדמי אחורי ומיקרופון). מעבד, כ.מסך, זכרון 2 GB. ספק כוח טוב. לא צריך מפרט מפוצץ (חיסכון בכסף) המפרט הקודם היה מספיק טוב גם לעוד 5 שנים. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by avi.hagit,

האופציות שיש לי הם hec compucase ci- 6a21 שנועה מחשבים מפרסמת אותו עם ספק 300 ואט או A-Top AT818 Gaming Case 350Watt אני מצטער שאני שואל הרבה שאלות אבל אני מת לבנות את המחשב כבר אבל אני תקוע אם המארז והכרטיס מסך לגבי החלטות

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by GOBLIN17,

צריך מפרט למחשב חזק בסביבות ה 3וחצי 4 לגרפיקה לדוד שלי שכלל בתוכו המון מקום כרטיס מסך חזק שיהיה לו כניסה לשניי מסכים סומך עלכם שכל התוכנות הכי חזקות של הגרפיקה יעבדו במחשב עם צריך להוסיף אז להוסיף שוב שיהיה מחשב חזק מהיר ואם הרבה איחסון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by PsyFreak,

שלום לכולם, שמי עמית וכבר כמה חברים שבנו מחשב דרך הפורום המליצו לי עליו אז אמרתי למה לא? אני מתעסק בגרפיקה- עיקר התוכנות הן פוטושופ,אפטר אפקט,אילוסטרייטר,פלאש,3D סטודיו מקס ומאיה- בקיצור דו-מימד ותלת-מימד. הבנתי שבשביל שהמחשב לא יקרוס לי באמצע אני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון. ברשותי תקציב של עד 5,000 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה מה יש אשמח לקבל המלצות למפרט שיעמוד בדרישות שלי. *חשוב לציין שאת מסך המחשב כבר רכשתי ככה שאני לא זקוק לחדש. כמו כן כרטיס רשת,כרטיס קול,עכבר ומקלדת הינם בגדר רשות(כלומר, אם זה גובה מחיר רב אז אפשר לוותר על התענוג). תודה רבה מראש ושיהיה ערב נעים לכולנו

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.