ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
Processor: Core i5 2500K / Core i7 2600K Processor cooling: Cooler Master Hyper TX3 Motherboard: Z68MA-D2H-B3 Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI RAM: 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 GPU: GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E Hard Disk: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI PSU: Enermax NAXN 750W 82Plus Bronze Case: Cooler-Master 690 II Plus Black ATX Case With Window DVD: Sony Optiarc AD-7280S DVD±RW x24 Black Sata המחשב מיועד למשחקים כבדים כגון: Modern Warfare 3, Battlefield 3 ועוד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
לאחר הרבה שוטטויות בפורומים השונים השגתי את התקציב הנ"ל לרכישת מחשב חדש. צרכים ודרישות (לא עפ"י סדר חשיבות כלשהו). 1. משחקים. 2. יכולת OC מינמלית (מעוניין ללמוד את התחום אבל לא מתכוון לשבור שיאים או אפילו להתקרב אליהם). 3. שקט. 4. ביצועים (מערך RAID 0). 5. קניה מרוכזת בחנות אחת כולל התקנה. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה. מסך יירכש בחנות אחרת (DELL 2007WFT). 6. אין צורך בצורב DVD. המפרט שאליו הגעתי בעצמי תוך שימוש בהמלצות חברי הפורום: חנות זיגזג: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,066.66 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965G-DS3 (965G) - ATX 942.81 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8800GTS 3…
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם. חברה שלי היא מורה, ובמסגרת עבודתה היא לוקחת את המחשב הנייד לב"ס שימושה האישי והלימודי (העברת מצגות, הזנת ציונים וכו' וכו') מעצם העובדה שהיא צריכה לקחת אותו כל יום הצורך המרכזי שלה הוא משקל, משמע שיהיה קל. בנוסף חשוב לה זמן סוללה ארוך ושיהיה מסך בגודל סביר (לא 11") שיהיה נח לעבודה. על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה! * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, ומדי פעם צפייה בסרטים (חיבור לטלוויזיה עם HDMI) * גודל המסך? רצוי 13.3 או אפילו 14 (ומעלה כמובן) * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אני מניח שזה יהיה לפחות 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? האישיו הרציני - כמה שיותר קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיחזיק שעתיים בלי הטעה? כן. רצוי סוללה שתחזיק הרב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: מעל כ9000 מועניין בכרטיס מסך 5970HD מועניין ב מארז Xcilo 777 חוץ מזה אתם תציעו יש צורך גם ברמקולים טובים וזיכרון גבוהה(G)
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להרכיב מחשב לחבר, בתקציב של עד 1600 בלי אפשרות חריגה. השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט ושימושים כללים, אך הוא יהיה מעוניין גם לחבר את המחשב לטלוויזית lcd HD ready, כך שצריך מחשב שיכול לנגן סרטי hd 720p בלי בעיות. אולי הוא ירצה גם לשחק קצת משחקים קלים מאוד, אבל גם ככה יש לו רק מסך 17. הרכבתי את המפרט הזה. איך הוא נראה לכם? האם לדעתכם כדאי לרדת למארז קצת פחות טוב COMPUCASE 6A19B +HEC 300W ולשפר את הלוח אם ל-M3A78-EMH כדי לשפר ביצועים במשחקים ובניגון HD? מעבד: AMD ATHLON 64 5050e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADH5050DOBOX - BOX ₪329 לוח אם: GIGABYTE GA-M68SM-S2L ₪274 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST325041…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי להריץ משחקים כמו : RISEN , DRAGON AGE וכל משחקי התפקידים עתירי הגרפיקה בסגנון הזה ( ואלה שגם יצאו בעתיד ). המפרט הנוכחי שלי הוא כזה: מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz לוח אם: GIGABYTE 965P DS3P זכרון : 2 GB של OCZ כרטיס מסך: GFORCE 7600 GS מסך : SAMSUNG T220P המטרה היא להריץ את המשחקים האלה בקלות יחסית ברזולוציה מקסימלית או קצת פחות במידה והמשחק מאפשר . תודה מראש על ההצעות.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 ש"ח למחשב, ועוד 2K למסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (לא hardcore), עבודה משרדית. בעיקר שיהיה מתאים ל7 שנים קדימה עם שדרוגים קטנים (הקודם נקנה ב2015, i7-4790 עם כרטיס מסך GTX970 והחזיק יפה עד היום). בלי overclocking. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, שוקל לקנות מחוץ לתקציב מסך 27 אינץ', 1440p 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 2 followers
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות לי ליומהולדת מחשב נייד בהפתעה הקטע הוא שמצאתי מפרט שלו ורציתי לשאול איך הוא אז מה אתם חושבים על המחשב הנייד הבא : lenovo G550 2958 5GG מעבד Intel® Dual Core T4300 2.10Ghz 800Mhz זיכרון 3072MB DDR3 1066Mhz כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 4500M דיסק קשיח גדול במיוחד 320GB בחיבור SATA מהיר מקלדת מלאה כולל מקלדת נומרית מערכת הפעלה מקורית Windows 7 Home Premium תודה מראש למי שעוזר שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
רוצה לבנות מחשב אחד שאיתו אוכל לעשות הכל ובמקביל. לשחק בהגדרות גבוהות במסך אחד ובשני להפעיל סרט באיכות גבוהה תוך הפעלה של מערכת סאונד איכותית. איך הייתם בונים מחשב כזה? האתגרים שאני רואה הם 1. הרצת תוכן ברמה גבוהה. 2. ריבוי משימות במקביל. עם משמעות לגבי יכולות עיבוד וקישוריות. 3. התייחסות ספציפית לסאונד.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב. בכמה ריאלי למכור Gigabyte GTX 280 יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח (יש אפשרות לחריגה, אם אני אצליח לשכנע את האישה שזה שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, צפייה בסרטים (סטרימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש . לפני הכל אם יש מישהו שמבין בהאקינטוש ויכול להתאים לי בבקשה מערכת תואם -מבורך! אוקי הצרכים שלי הם אלו: קנייה מחנות KSP בלבד ,מעבד אינטל (דרישות מלמעלה ) מארז HTPC , הצרכים שלי הם : אינטרנט ואופיס בסיסי . צפייה בתוכן HD ברמה גבוהה -סרטים עם סראונד ואיכות תמונה רצינית . אני מתכוון לחבר את המחשב ישירות למסך הטלויזיה שלי בHDMI תקציב עד 2500 שקלים חדשים! תודה לעוזרים!!! *חשוב לציין : יש ברשותי מחשב ישן שאין טעם לשדרג אז אני לוקח ממנו 850G הרדדיסק ככה שאין בעיית מקום. ואם יהיה צורך כרטיס מסך של אסוס 4500HD ,וצורב DVD והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על המעבד את הקירור הישן שלי TT ביגטייפון VX והמשחה הטרמית מכיוון שאני יריב על…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 עם קצת חריגה לא חייב הכל לצערי פוניתי מביתי וחסר לי המחשב אז אני מחפש משהו כדי שיהיה בזמן שאני עובר ממקום למקום רצוי מסך וסוללה טובים אם איכשהו אז גם amd חדש אפשרי סדרתu ואם נכנס אז אולי p /h
-
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מחשב עדיף? המטרות הן לסטודנט בטכניון, כלומר להרצת מטלב, קימפול בC/C++, עבודה ב office וכו'. זה מחשב אחד : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-4-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA-ad367.html וזה השני : http://hwzone.co.il/tradezone/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-e8400-ad494.html מה עדיף למטרות הנ"ל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים מופיע מספר פעמים מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz ובנוסף גם נטען בכותרת " עם תמיכה ב-64 ביט " לעומת זאת, במאמר אליו מפנה הקישור רשום בין השאר: " with a reduced L2 cache and disabled AMD64 technology" כלומר נראה לי שמדובר במעבד שיש בו טכנולוגיית 64 ביט אבל בעצם היא לא מאופשרת. פיספסתי משהו ? הסבר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
ראיתי באתר של סוני את המחשב הזה http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/SYCTOProcess?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&LBomId=8198552921666065650&categoryId=8198552921644569398 איך אני מייבא דבר כזה לארץ ? מה המיסים וכל השטיות שצריך לעשות כמה זה יוצא .?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום יש לי פה מפרט שבניתי עד 4K ואני הולך לסגור מחר צריך חוות דעת עליו .. המפרט ישמש להכול משחקים תוכנות אופיס אינטרנט מוסיקה סרטים בקיצור הכול.. מחשב כולל הכול ללא יוצא מן הכלל הנה המפרט: מה אתם אומרים??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - סרטים, אינטרנט, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב דק ככל האפשר, אולטרה-בוק עם ביצועים טובים ולצערי לא מוצא במחיר שפוי. רציתי לשאול כמה עדיין טוב המחשב הנ"ל : [h=1]http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=21654[/h] ועוד שאלה, מה לגבי חברות מחשבים ניידים שאין בארץ, כמו ACER או CLEVO או ONE או GIGABYTE ? יש להם כמה דגמים דקים ללא כוננים קשיחים ועם כרטיס מסך די טובים, מישהו יכול לתת המלצה לגבי המחשבים האלה ?!
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חובה לחסוך, אבל לא מזיק במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אופיס ואינטרנט. לפעמים צפיה בסרטים (אין צורך ב-HD), פעם בכמה חודשים גם לכידת ועריכת סרט משפחתי (במובימייקר, לא תוכנות כבדות יותר), וכמובן משחקים לילד, שחוץ ממשחקי פלאש מקווה שיקנו לו פיפא 2010 ואז הוא אמור לרוץ בצורה סבירה (אין צורך להגזים באיכות הפרטים הקטנים, הילד בן 7) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - אופיס, מובימייקר, לפעמים המרות סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, שאלה קצת שונה - אני מנסה לסייע לקרוב משפחה לרכוש מחשב נייח בחו"ל. הדרישה: עבודה ביתית סטנדרטית (אינטרנט, OFFICE...) ומעט תכנות (ללא AI/גרפיקה). ללא גיימניג. הוא שלח לי כמה מפרטים בתקציב שלו (סביב 3000-3500 ש"ח). בעיקר חושב לו שהמחשב יהיה אמין, עם ביצועים מספקים וביחס טוב של עלות-תועלת. מה דעתכם על המפרטים? מפרט 1 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 w/ i7-14700 Corsair Vengenance DDR5-6000 32GB Kit Samsung 990 EVO 1TB NVMe Thermlright TG 650W 80+ Gold Full Modular Tecware NEO M2 TG Black מפרט 2 AMD RYZEN 7-5800X PROCESSOR msi b550 tomahawk max wifi G.SKILL RIPJAW DDR4 2x32(64GB) 3600 thermalright pa120 se lexar nm790 1tb ZOTAC GT 1030 LP 2GB GDDR5 THERMALTAKE GT750w Gold …
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט בשביל תוספת ביצועים גדולה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק, החל מפיפא עד ל-BF ו-COD הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P, מסך מקרן של 100" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-