עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב בעיקר למשחקים. הבעיה היא שאני לא יודע איפה לקנות את המחשב כי אני מעוניין באחריות ושהחנות תדאג לי גם אחרי הקנייה הייתי ב-ksp ועמדתי לקנות את המחשב שילמתי מקדמה וכו' אבל יום לאחר מכן התחלתי לדבר איתם ועלו הרבה ספקות בקשר ליושר הלב של המוכר ועכשיו אני מחפש איפה לקנות את המחשב בחנות שתיהיה אמינה שלא תיהיה לי בעיית אחריות אשמח אם תוכלו לעזור בסוגייה הזאתי וגם לתת לי מפרט מחשב מבוסס amd 64 bit תודה לכל מי שעזר בפתירת הבעיה.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by RayZ,

היי. דוד שלי רוצה לקנות מחשב נייד,עד ה 5,000 ש"ח. והוא ביקש בכל לשון של בקשה - לא מעבד סלרון! (כן.. ככה זה שקוראים בעיתונים ש סלרון זה גרוע.) חוץ מיזה,הוא צריך את המחשב לצרכים פוטושופיים,קצת משחקים,וורד,והכי חשוב - גלישה מהירה ללא תקיעות באינטרנט. עכשיו, זו בעיה.. מאיפה אני מסיג לעזאזל מפרט לנייד מתחת ל 5,000 שהוא לא סלרון?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by shay6999,

שלום לכולם. הזמינו לי ליום הולדת DELL Inspiron 7347 מסך 13".(אמור להגיע תחילת שבוע הבא)רציתי לדעת אם המחשב מומלץ או שבמחיר שלו 3600 כדאי להזמין משהו אחר? הדרישות שלי סטנדרטיות, אינטרנט הורדות סרטים בעיקר,עובד עם אופיס בעבודה מוזיקה. חשוב לי שלא יהיה מעל 1.9 קילו ומסך מגע נשמע לי נחמד. לגבי הסוללה הבנתי שבדגם הזה הסוללה מובנת,אך מחליפים סוללה אם היא נגמרת? אגב יש אחריות על סוללה? זה המחשב https://www.pc365.co.il/product-2015-Dell_Inspiron_13_7000_Series_7347_2_in_1_Laptop_IN_RD09_8109_%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C_%D7%A2%D7%98_%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%A1 עוד שאלה יש לי בבית מחשב COMPAQ CQ61 עם 2G זיכרון כנראה שהוא יהפוך למחשב מדיה סנטר. בזמן האחרון הוא מ…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by daphne_n,

שלום לכולם בניתי מפרט למחשב הבא, אני רוצה לציין שאינני גיימרית רצינית אבל אני משתמשת בתוכנות גרפיקה כבדות ומשחקת אחת ל.. באיזה משחק עם גרפיקה גבוהה, אינני צריכה את הכרטיס מסך הכי יקר בעולם אבל צריכה מחשב שיהיה טוב לעוד כמה שנים בלי שאצטרך לשדרג אותו, אנא הגיבו לי מה לשפר אם יש צורך, בנוסף אני רוצה לדעת האם באמת שווה להזמין את המחשב מהאתר IQPC האם הם אמינים?. להלן המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-E ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤789 דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD1600YS ¤389 זיכרון: TWINMO…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  5. אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ofekd23,

יש לי את המפרט הבא מארז -MILO SSR-ML03B HTPC SILVERSTONE ספק- A.PFC 350W POWER MAN INWIN לוח אם- H61M-E23 HDMI 1 GLAN MSI מעבד אינטל 2.7GHZ 3MB PENTIUM D.CORE G 630 מאורר ARCITC F8 AC 8CM זכרון HS VSLUE PLUS GEIL 4GB DDR 1333MHZ דיסק קשיח 1Y 2TB S3 LP 64MB SEAGATE אני רוצה לדעת אם מחשב זה מספיק חזק להריץ סרטי 3D בלי כרטיס מסך או שצריך להוסיף לו כרטיס בניפרד ואם המחשב לא יתקע בזמן סרטים תודה לכל מי שעונה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mistaarvim,

צריך מפרט למחשב ללא ציוד הקיפי, לפני יותר מחודש פרסמתי פה הודעה שאני מחפש מפרט באותו סכום, לאור ההמלצות שלכם החלטתי לחכות עד ליציאת הקונרו, אז הינה הוא הגיע ואני כאן שוב שתעזרו לי זאת ההודעה המקורית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186777.msg1620885#msg1620885 וזה המפרט שחשבתי עליו בזמנו: קיצור לאור על המחירים שירדו חשבתי אולי להכניס איזה19XT או ליברטי 400W השאלה היא היום, מה כדאי לי לקנות בסכום הזה, אני לא מנוסה באוברקלוק חשבתי לעשות אוברקלוק על ה805 רק בגלל הקלות והיעילות, לגבי המעבד החדש כבר נראה.., טוב חברים אני מה אתם ממליצים לי לקנות עכשיו, הדבר היחידי שחשוב לי מכל זה כרטיס מסך חזק, ספק, לפחות 160GB ומינימום 1G זיכרון, למרות שאם אפשר להכניס עוד…

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by Zod,

המפרט הנוכחי intel p4 3.00 512 ram לוח אם AGP לא זוכר תתדם אבל הוא של msi. Readein 9550 256 מה שבעיכרון חשבתי זה להוסיף עוד סקיט אחד של 512 ועל הכרטיס הזה BFG GeForce 7800 GS OC 256MB AGP תגובות?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by EITANL,

ברצוני לקבל מפרט עבור שרת יישומים לעד 20 משתמשים סימולטנית, השרת יריץ DB של אורקל ושרת ישומים. המפרט צריך לכלול 2 מעבדים - עבור מערכת הפעלה WIN 2000 SERVER. בברכה איתן לאל אשפר לתת שמות של מותגים ודגמים שלהם התקציב הוא 5000$ כולל הכל נפח אחסון: לפחות 200G

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה רב תכליתי- ישמש לתכנות כבד- יש צורך ב VM שירוצו עליו+ תוכנות שיעשו הרבה חישובים מתמטיים וכדומה, ישמש למשחקים-CS GO ואני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שלוש-ארבע שנים בלי בעיה, (שיצליח להחזיק הרבה תוכנות פתוחות במקביל-לדוגמא-30 tabים בכרום +VM + visual studio ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. אהלן חברים הבנתי שאתם מומחים פה, אני אשמח לקבל מפרט למחשב על מחיר של 3אלף שקל מוכן להוסיף קצת אם צריך הצרכים העיקריים שלי זה עריכה ועיבוד תמונות והרצת תוכנות עריכה תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. בכול כולל הכל חוץ ממסך! תקציב..6000..טיפה יותר! תודה! יש עוד בקשה שהמחשב יהיה שקט...המארז שבחרתי ססבבה? Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 ש"ח Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 899 ש"ח OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB Value Pro Dual Kit 5-5-5-15 730 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH 1,170 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 450 ש"ח ENERMAX EG375AX-VE Noisetaker 370 Watt 399 ש"ח Logitech® Internet Pro Keyboard Black Oem Black Russian 89 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך למה לא... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? להגדרות גבוהות, רזולוציית המסך שברשותי היא : 1920X1200 , משחקים כמו : BF3 FC3 GTA V CRYSIS …

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by noni,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים - האזנה, צפייה, גלישה וכדו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי הרכבה בחנות - לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום, די נסגרתי על הדגם הנ"ל, עם מעבד P8600 או T6400 וזכרון 4GB... אבל לרוב מציעים אותו עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. למיטב ידעתי, מערכות הפעלה של 32 ביט לא יכולות לנצל את כל מרחב הכתובות של 4GB... האם זה כך גם במקרה של ויסטה? מוכר אחד אמר לי שאם אני מתקין את כל העידכונים של ויסטה לא תהיה לי בעיה. אשמח אם מישהו התנסה בקונפיגורציה דומה ויכול לספר לי על כך. תודה מראש, רני

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. היי, קניתי מחשב נייד של ASUS, מה שקורה בפועל זה שהמחשב יושב 5 ימים מהשבוע במקום אחד, ובמהלך הסופש במקום אחר, אבל לא זז יותר מידי, ותמיד נמצא ליד שקע חשמל. כיוון שעל מנת לשחק משחקים בצורה נוחה, אני צריך לחבר את המחשב לטעינה, תהיתי אם זה בסדר שמהלך כל שהותו של המחשב במקום קבוע (שזה כמעט כל הזמן בערך) הוא יהיה מחובר לחשמל, כדיי שלא אצטרך לנתק ולחבר אותו בכל פעם שאני רוצה לשחק. האם זה בסדר או שזה עלול להזיק למחשב/לסוללה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי כרטיס מסך gtx 1070 gaming X של MSI צריך מעבד, לוח אם, SSD (מעדיף את ה250 של סמסונג) ומארז עם ספק. בבקשה שהמארז יהיה עם מקום לעוד שלושה הארד דיסקים רגילים HDD 3.5 ושללוח האם תהיה יציאת סאונד אופטית. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כל הכבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל F…

19. Started by LTE,

שלום הייתי רוצה המלצה למחשב שישמש לדברים הבאים: אינטרנט אופיס מוזיקה סרטי HD חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ושיצליח לשרת אותי כמה שיותר זמן מבלי שאני אתקע פתאום עם משהו שלא אוכל להריץ עליו בתודה מראש ! נ.ב אם אפשר לקבל הצעות גם בתקציב יותר נמוך אשמח מאוד !!!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by Mr_Kevin,

יש לי מחשב נייד Acer 5715z עם הארד דיסק 160 מעבד Intel Pentium Dual-Core T2390 2 גיגה ראם וכרטיס מסך מובנה Intel X3100 יש אפשרות לשדרג ולשים במקום 2X1G לשים 2X2G או 2X3G גם יהיה מצויין על 64ביט [ויסטה/7] ולנושא הכרטיס מסך: יש לי יציאה של express card 54 יש אפשרות לחבר כרטיס מסך של ATI [סדרת המובייל] ולהגדיר ככרטיס מסך הראשי? שמעתי שיש כזה דבר express card to pcima משהו כזה כדי לחבר כרטיס מסך עריכה:בגלל שה5715 זה סדרה של מחשבים אז הדגם המדוייק הוא Acer Aspire 5715Z-4A2G16Mi

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום אני רם, צריך עזרה בהרכבה של מפרט עבור מחשב נייח למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב, dota 2 , rome total war 2, skyrim, ועוד ועוד, פשוט משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).בעיקר בעתיד אני מתכוון לקנות מסך רחב של 23…

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by etlsh,

היי המחשב הנייד הנוכחי והמקרטע שלי דיי שווק חיים, אז אני מחפש מחשב נייד חדש ועדיף , כמובן, משהו טוב מטרות המחשב: - להיות נוח בהרצאות מבחינת סוללה/ נוחות מקלדת -משקל נמוך -שיהיה מסוגל לשרוד בתיק במשך כל היום (שלא יתפרק אחרי שניה) - עד תקציב של 3000 שקל עכשיו התענינתי קצת בפורום פה ומצאתי שני מחשבים שנראה לי עונים לי על הדרישות: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3869 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480320.0 למישהו פה יש המלצה על אחד משני המחשבים האלה, או לחילופין המלצה על מחשב אחר שיכול לענות לי על הדרישות? תודה רבה לעוזרים מראש =]

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  23. Started by red wolf,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 זו הכתובת למחשב. בבקשה תגיבו מה דעתכם ואם לא תגיבו איזה הייתם ממליצים לי יותר (משחקים סרטים וכל זה זה היעוד) פה יש כרטיס מסך נחמד מאוד , מעבד טוב והרבה הרבה זיכרון . מה שאני בעיקרון צריך

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by e-r-a-n,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור שימוש בסיסי כמחשב ובעיקר כתחנת עבודה לאוטוקאד. אני מעוניין בתחנת עבודה קומפקטית ולכן מעוניין במיקרו ATX. בינתיים מה שעלה בחכתי זה המעבד והלוח הבאים Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 - כ-390שקל GIGABYTE GA-EG41MF-US2H - כ-370שקל 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 Dual Channel, כ-320 שקל 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS , כ-240שקל. צורב - כ-120שקל. לגבי המארז, אני מתלבט לגבי האנרמקס לגונה, שמחירו נע בסביבות ה-370~שקלים. מלבד זאת, אני מתכנן על מסך 22" מבית LG, שמחירו כ-1000שקלים - הדגם הוא W2261V. ------------------------סה"כ הקנייה כ-3,000 שקלים (כולל עכבד ומקלדת שלא מופיעים) כרטיס מסך וכ.קול מובנים ואין צורך ביותר מזה. לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by erezblm,

קודם כל, אין לי הרבה ידע בכל התחום הזה. יש לי מחשב עם כזה מפרט: Intel Pentium 4 2400 MHz (12X200) 1024 RAM GEForce 6600 GT 256MB (AGP) אם אתם צריך עוד משהו שאני אכתוב במפרט תגידו כי אני לא ממש יודע מה... בכל מקרה המחשב הזה לא סוחב לי משחקים כמו שצריך, עד לחודש האחרון שאת המשחקים החדשים הוא כבר ממש מעלה באיטיות ברזולוציה מאוד נמוכה. אני צריך לדעת בתכלס כמה אני צריך לשלם כדי שהמשחקים החדשים יעלו לי כמו שצריך, ברזולוציה גבוהה, אני לא יודע להגיד לכם תקציב, בגלל שאני לא יודע כמה כסף אני צריך לשלם בערך. ואני צריך גם שתפרטו לי בבקשה מה אני צריך לקנות. כמובן שזה לא כולל מסך וכל השטויות האלה, רק לשדרג לי את המחשב בצורה כזאת שמשחקים יעלו לי על רזולוציה גבוהה. אם זה לא מתאים לפורום …

• 3 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.