עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעוניין לקנות מחו"ל מחשב נייד עד 1000$ בשביל להימנע מתשלום על המכס המחשב מיועד למשחקים בעיקר, מצאתי מחשב שנראה לי שכן עומד בצרכים שלי אני אשמח לקבל חוות דעת ובנוסף אם יש למישהו המלצות נוספות אני אשמח http://www.shopblt.com/cgi-bin/shop/shop.cgi?action=enter&thispage=01000100U0117_BNG0001P.shtml&order_id=!ORDERID! http://www.amazon.com/Lenovo-Ideapad-08623TU-15-6-Inch-Laptop/dp/B006M9ZW0Q/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1328817234&sr=1-1 תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by ArchDevil,

מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 5,000 יש מצב לחריגה? 0 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: Asus, HP, Lenovo, Toshiba, Sony, Dell מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 250GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15+ צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה חיבור HDMI מה מטרת שימוש המחשב? : אני השתמש במחשב בישביל לגלוש באינטרנט, בישביל לחבר אותו לטלויזית 1080P ולראות סרטים דרכו ביגלל זה כתבתי שאני צריך חיבור HDMI, סקייפ, ואני רוצה שהמשחק LEFT 4 DEAD 2 ירוץ חלק על MEDIUM אם זה אפשרי.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by steelmanx,

היי, אני מעוניין לקנות לאמא שלי מחשב לבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? המטרה היא לחסוך אבל כן לעמוד בדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש את אמא שלי לצורך גלישה באינטרנט ועבודה משרדית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. התקציב הוא 3000 ש"ח למארז ורכיבים בלבד. אין צורך בציוד היקפי. מארז: חייב להיות ה- Antec NSK1380, כי אני מוגבל מאוד מבחינת עומק. לינק: http://www.antec.com/usa/productDetails.php?lan=us&id=91380 חוץ מזה - השקט חשוב מאוד, הארדיסק 1 טרה בייט, כרטיס להקלטה מהטלויזיה. הוצע לי המפרט הבא - מה אתם אומרים? AMD Phenom X4 9150E (1.8Ghz Quad Core, 65W Energy Efficient) Scythe Shuriken Low Profile CPU Cooler ASUS M3N78-EM (Geforce 8300, HDMI, SPDIF, FireWire, eSATA, mATX) 2xOCZ 1024MB DDR2 800Mhz CL5 Samsung SpinPoint F1 1TB SATA-II 32MB Buffer 7200RPM HD103UJ LG GH-22NS30 DVDRW X20 SATA Black Antec NSK1380 (Antec 380W PSU included) סה"כ - 3,050 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  5. אשמח לדעתכם ועצתכם למפרט הבא שבניתי. דרישות: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). 6. שיחזיק עד כמה שאפשר 3-4 שנים. 7. עבודה שוטפת כמובן אופיס, אינטרנט וכיו"ב. פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד: אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 אני מתלבט כאן באיזה יצרן ודגם לבחור וגם בנפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. ברשותי מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר בבית, והשאלה היא האם כדאי להשתמש בנייד שהסוללה אינה מחוברת לנייד על מנת למנוע מחזוריות של טעינה חוזרת של הסוללה שוה ושוב. כפי הבנתי שהמטען מחובר והסוללה בתוך הנייד, נוצר מצב שהנייד ניזון מהסוללה ברגע שהיא מתרוקנת המטען טוען את הסוללה שוב וכך חוזר וטוען. וכפי שידוע לסוללות יש מגבלה של כמות הטעינות עד שהם שובקים חיים. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם! המפרט אמור לכלול את כל פרטי המחשב - בסך כולל של 10000.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. מעבד: AMD ATHLON 64 4600 X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX לוח אם: ASUS M2V כרטיס מסך: MSI RX1950PRO 256MB VIVO 256BIT DUAL DVI דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: Kingston 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר סופי (כולל הרכבה): כ - 3120 ש"ח איך המפרט ומה אפשר לשפר?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  9. בניתי מחשב בKSP בהרכבה אישית ואני צריך שתגידו לי אם הוא טוב או לא המטרה שלו היא למשחקים כמו NHL 2006 וNBA 2006 וגם לשנים הבאות של המשחקים האלה זאת אומרת שנים 2007 ו2008 וכו' ======================================================================= הנה המפרט מועתק בדיוק מKSP - מהאתר) מעבדי אינטל P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Corsair דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) כרטיסי קול none כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM none ציוד רש…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by nir-z,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש לאישתי, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, illustrator, indesign cs6 לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by kebibas,

שלום לכולם, מישהו יודע איזה סוללה מתאימה למחשב הזה? הכנסתי את המקט של הנוכחית בגוגל אבל לא מצאתי שום סוללה עם אותו מקט. יש דומות אבל לא אותם מספרים. אשמח לעזרה במציאת הסוללה המתאימה. תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by shai82,

שניהם של LG, ההבדל הוא בגודל ההרדיסק, ובמערכת ההפעלה. אז ההתלבטות שלי נובעת מכיוון שבראשון יש 2 סלוטים של זכרון תפוסים, ככה שאם ארצה להוסיף בעתיד אצטרך להוציא את הקיימים. P1-JPROE http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=163&keySearch= או P1-KP11E http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=195&keySearch= תודה רבה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by ברל08,

אני מחפש מחשב ביתי לשם הפעלת תוכנות אופיס, משחקים רגילים לילדים (לא גרפיקה מורכבת מדי), חיבור לטלויזית פלזמה לצורך צפיית תכני אינטרנט, קריאת קבצי דיוי די אני מחפש ציוד היקפי מלא-כולל רמקולים וצורב דיוי די ומסך 22 אינץ נפח דיסק קשיח-320 ג'יגה, 4ג'יגה זיכרון

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by dan77660,

קיבלתי הצעה על המפרט הבא של חברת איי אם טכנולגיות ב1650 ש"ח במידה וארצה להוסיף widows 7 premium זה יעלה כ2120 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~i32100~2~1.htm המחיר שווה? ורציתי לשאול האם שווה גם לקנות אותו יחד עם הwindows 7 primum. רציתי גם חוות דעת על המפרט הבא שיחד עם windows 7 premium יעלה 1820 ש"ח: http://www.imshops.co.il/pl_product~DCE6600~2~1.htm תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ויש לכם מפרט יותר טוב להציע במסגרת המחיר אשמח לדעת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל1750 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מי…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  15. Started by Pimpy,

Hi Guys, I connected my Sony Vaio (model: VGN-FZ340E) to my LCD TV (supports 1366 x 768) and I cant watch the original TV resolution The desktop is going out the screen sides. The only thing I can think of to fix it its to download new drivers, but I cant seem to find them (GPU 8400M GT). Thank you and hope to get help.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by Alex1980,

שלום לכולם, רציתי לדעת מה היכלות של המחשב להריץ משחקים. אני גם ישמח לשמוע את דעתכם הכללית על המחשב. תודה מראש! מעבד סוג: Intel® Core™2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5200 BUS SPEED: 667 MHz כונן: צורב DVDRW DL ד.קשיח נפח איחסון: 160 GB חיבור ד.קשיח: S.ATA זכרון נפח: 2048 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כרטיס מסך: nVidia G72MV-256MB מה העלות הממוצעת של מחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. היי, אני איש היי-טק המעוניין להתעסק בתכנות גם בזמנו החופשי. אני רוצה לקנות מחשב נייח, אשר ימוקם בסלון, וישמש בתור מחשב עבודה כללי (בעיקר אופיס ואינטרנט, עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים בו"ז), וכן מחשב עבודה (תכנות ב- Java, C++, Python ב- IDE Visual Studio, Eclipse & Wing).בנוסף, המחשב נדרש להריץ מכונות וירטואליות (ווינדוז XP, ווינדוז 7 וכן לינוקס), לא יותר ממכונה אחת בו"ז). המחשב לא ישמש כלל למשחקים. בבחירת המפרט אני מעדיף להבין אילו החלטות ניתן לדחות מבלי לשלם מחיר. דוגמאות טובות: 1. ניתן לקנות 4GB של RAM, ורק אם זה לא מספיק אז להרחיב ל- 8. 2. ניתן לקנות תחילה HD רגיל, ורק אם רוצים לשפר את ביצועיו להוסיף SSD, מכיוון שגם ככה בנוסף ל- SSD צריך HD רגיל. בנוסף, ניתן לדעתי …

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Liad344,

היי, אני רוצה לבנות מחשב פתוח,(בלי מארז, בלי סיבה מיוחדת , לא אוהב מארזים..)וכמה שיותר קטן. מבקש המלצה ללוח אם (micro atx או כל לוח אם קטן ממנו , אני לא מכיר תקן קטן יותר), מעבד וספק כוח(sfx או כל תקן קטן יותר ועדיפות לספק עם קירור פאסיבי עד צריכת חשמל מסויימת). לגבי כרטיס מסך- https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19404&iszap=1 חשבתי עליו , קטן וביצועים טובים (משחקים ב1080p אבל אני רוצה תמיכה בVR בעתיד אז בלי 1050/ti) אשמח לקבל הצעה אחרת לכרטיס מסך קטן (אני מאוד אוהב את ה r9 nano אבל אני לא בטוח אם הוא חזק יותר , וגם הוא יקר בהרבה וכמעט לא זמין) לגבי מחירים- בעקרון אין מגבלה כלשהיא אבל, אני רוצה שהמערכת תיהיה זולה ככ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. זה המפרט שהרכבתי: 1-מעבד אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty 2-לוח אם GIGABYTE EP35-DS3L 775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 3-זיכרון 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC DDR II 800Mhz 4-כרטיס מסך EVGA 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 5-ספק גנרי 520W כול זה יצא לי ב-2169 ש"ח השאלה עכשיו -1.האם הספק כוח יזין את המערכת הזו כמו שצריך ללא שום בעיות? 2.האם המערכת הזו לא תעשה לי צוואר בקבוק ענק? 3.האם המערכת הזו תתן את מירב הביצועים במשחקים החדשים היום?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. רוצה עזרתכם בבניית מפרט למחשב,השימוש הוא לצילום ועיצוב גרפי, ( תוכנות של ADOBE ) , ואוטוקד , Corel VideoStudio Pro, וגם לפעמים משחקים !! התקציב הוא 7000~7500 ש"ח , לא כולל מסך, המסך יהיה DEEL U2410 . תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? 2.5K ; האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן, אפשר 3K במקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד שישמש ללימוד תכנות (כרגע לומד פייתון עצמאית, אולי בהמשך אתפתח לשפות נוספות) + לימודים (באקדמיה) + צפייה בסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה לי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני חושב שאקנה קוד באיביי ואתקין בע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tamiravigan,

היי אז ככה, הלך לי הלוח אם(ישן, תומך רק P4) וכבת המון זמן חשבתי לחליף מחשב אז עדיף להחליף הכל. בכל מקרה אני קונה אותו מסקאי פיסי לעבודה יומיומית בפוטושופ, ולפעמים קידודי XVID. וגם צפייה במחשב בHD. לא למשחקים. לא צריך בכלל HDD, יש לי 2 מהמחשב הישן. גם צורה וציוד הקפי לא צריך. רק מעבד, לוח אם, זיכרונות, מארז+ספק(אפשר גם בנפרד) וקירור למעבד. ושיהיה INTEL! וחשוב שהוא יהיה שקט, לא סופר שקט אבל שקט... וגם שהמארז יהיה איכותי וקצת "יפה/אורות". תקציב 2500 ש"ח מ-SKYPC. עדיף כמה שפחות!! תודה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by daniel2828,

אשמח לחוות דעתכם למפרט שאצרף,מגדיר את עצמי משתמש ביתי,גלישה באינטרנט,צפייה בסרטים,איחסון חומרים במחשב(יש לי הארדיסקים בנפחים גבוהים מחוץ למחשב),כן חשבתי להשקיע יחסית בלוח אם שהוא קצת מעל לבסיסיים שיש,אשמח באופן כללי לתובנות שלכם,ואשמח לדעת מה אני צריך להוסיף בשביל שאוכל לצפות בקבצי וידאו 4k(מעבר למסך שתומך ברזלוציה הזאת).

24. אני צריך מחשב נייד עד 4000 ש"ח לעריכה בפוטושופ ואינטרנט שהביצועים והשמירה בפוטושופ יהיו מהירים. תודה, אורן

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום לכולם, בהודעה המקורית חיפשתי מחשב חזק לתיכנות, ההודעה מצורפת, קיבלתי את המפרט שרשום למטה, רק שמאז גם עבר קצת זמן וגם נוספו שתי שאלות 1. DIABLO3 הולך לצאת מה שאומר שהמחשב חייב להריץ אותו 2. האם תוכנות עריכת וידאו ותלת מימד ירוצו על המפרט הזה Adobe® After Effects® ,Adobe® Premiere® Pro, Maya 3dMax נוספו לתקציב עוד 1000 שח ועכשיו הוא 4000 שח מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤450 מארז: Tagan Monolize II 250mm Side Fan Black Rubber Coating כמות: 1 - מחיר: ¤261 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.