עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיף אם אפשר המלצה לכרטיס זול בינוני ויקר . בתנאי שהם מייצגים גם פרפורמנס בהתאמה . אני מתכוון לעשות איתו שימוש כצלם = עיבוד תמונה פוטושום ולייטרום.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by or7755,

שאלה למה אינטל מייצרת דור חדש של מעבדים חלשים רק כדי לחסוך בחשמל וביותר שעות בטריה. למה שאני ארצה מחשב שעובד 6 שעות אבל לא זז? ומה ההבדל מהמעבדים הקודמים עם סיומת U?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by m.l,

לוח אם של ASUS דגם P5LD2-VM DH....(איך הוא בכללי? טוב.?) מעבד E6300... כרטיס מסך 7600GS... ספק כוח של HEC 300W (איך הוא?) **אם לא אז יש את הספק הרגיל שמגיע עם המארז...הוא של 500W אבל זה ברור שהוא לא 500 באמת...אבל בכול זאת... תודה מראש על התגובות...

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by hsi,

שלום, רצ"ב מפרט מוכן שמצאתי באחת החברות בארץ שאותו אני מעונין לשפר: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 + CPU Cooler/Original AMD CPU Cooler Motherboards Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY Red 16GB DDR4 3200MHz CL18 Gigabyte GTX 1650 MINI ITX 4GB OC GDDR5 2xHDMI DPאו 1650Ti (כשיצא) 512GB SSD SATA III Power Supply Antec 700W Active PFC VP700P PSU Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU אני מעונין להחליף למארז Micro ATX וספק כוח Active PFC Modular Power Supply 650W האם יש לכם המלצות? כמו-כן האם יש לכם המלצה ללוח אם יותר איכותי של ASUS א…

5. Started by Thant,

המחשב בן ה5-6 החליט להחזיר את נשמתו לבורא או לפחות אחד מחלקיו - לא ברור לי איזה כרגע - כעיקרון זה מעבד intel core i5 לדעתי haswell כנראה 4500 או 4400 כלשהו עם כרטיס מסך Radeon R9 270 השאלה האם יש טעם לנסות להציל כמה שיותר מהקיים או לנצל את המוות הטרגי ולחדש את השילוש (וגם להחליף את המארז המתיישן שראה ימים יותר טובים Antec 300). במקרה שעדיף לחדש, להלן השאלון, וגם מפרט שחשבתי שעשוי להתאים בתור מישהו שכבר לא ממש בעניינים - וכן יש לי נטיה מושרשת לכיוון מעבדי אינטל מאשר AMD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? איזור ה3K-3.5 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מש…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. תקציב:3300 חברת המחשב הניד המועדפת:HP / Samsung / Sony / Asus מערכת הפעלה מועדפת:XP או7 גודל כונן קשיח מועדף:200GB + גודל הצג:15 + אינץ' צבע המחשב הרצוי:שחור , לבן , כחול . כסף , הצבע לא כל כך חשוב המחשב מיועד לסרטים , מוזיקה , גלישה באינטרנט וגיימינג מומלץ עד רמה של GTA IV ... תודה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר לצרכי עיבודים כבדים (MatLab) וגם לצרכי עיבוד תמונה (פוטושופ) תקציב: עד 4500 ש"ח לא למשחקים דרוש נפח אחסון גדול (תמונות) ללא אוברקלוק אין צורך במפרט שקט בצורה יוצאת דופן. לאחר שיטוט בפורום הרכבתי את המפרט הבא - אנא הערותיכם, ושלוש שאלות: האם אפשר להסתפק בקירור סטוק ללא אוברקלוק? (מה התועלת בקירור כמו ה-Reeven ללא אוברקלוק? שקט?) האם הספק מספיק חזק? האם אפשר לרדת למארז אנטק עם ספק 380 ? מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1033 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪481 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪315 צורב DVD:…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  8. Started by RAPIDFIRE,

שלום , BIGBOX יוצאים במבצעים על 2 ניידים מחשב נייד קל במיוחד 995 גרם אייסר ACE דגם A150 http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=995&ProductID=14582&VariantID=14587〈=he או ASUS EeePC 1000H http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=997&ProductID=14597&VariantID=14598〈=he מה זה המעבד הזה 1.6 ATOM שווה בכלל ? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by EviL_DeViL,

אוקי קנו לי אתמול מחשב חדש AMD athlon xp 1500 כרטיס מסך:S3GraphicsProsavage 1.33 GHZ 224 RAM עכשו בגלל שהוא לא משו..אבא שלי רוצה עכשו לשפר לי את זה אני צריך המלצות ומחירים בקשר לשיפור לא מחירים גבוהים מחירים בינוניים תודה מראש לעוזרים

10. זהו, לאחר שלא הצלחתי להריץ את medal of honor airborne ו-bioshock ???, החלטתי שצריך לשדרג את כרטיס המסך שלי: רדיאון x600. סה"כ המחשב שלי די מיושן. יש לי פנטיום 4 עם מעבד 3 ג'יגה הרץ. זכרון של 512 מ"ב כפול 2. האם כדי להריץ משחקים מהסוג החדש, עלי לרכוש כרטיס מסך או שמה זה מצריך שדרוג של חלקים נוספים במחשב? ואם זה מצריך רק קנית כרטיס מסך, האם לרכוש PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte שעולה 840 שקלים או להשקיע ברכישת PCX - GeForce 8800 GT 512MB 256bit שעולה 1450 שקלים. אני מודע לכך שאני צריך בסופו של דבר לשדרג את המחשב. אבל אם יהיה נבון לרכוש כרטיס מסך כדי להחזיק מעמד עוד שנתיים גג עד לרכישת מחשב חדש - או שאין טעם. אשמח לקבל תשובות. המחשב שאני מתכנן מיו…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. היי אני צריך מפרט מחשב לבן דוד שלי שיהיה למשחקים הוא לא צריך ציוד היקפי מסך יהיה לו את שלי שזה 22" אם אפשר שהחנויות יהיו קרובות לאשקלון כגון IQPC או KSP או אם יש עוד חנות שאני לא יודע עליה לא משנה אם המפרט יהיה מבוסס INTEL או AMD ושכחתי משהו אחד יש לו כ.מסך של 9600GT האם כדאי להשתמש בו או לקנות חדש?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב שיריץ את המשחקים האחרונים שיצאו זאת אומרת: ניד פור ספיד החדש , PES 2009 , NBA 2009 ,FIFA 2009 ...... בעיקרון אני רוצה שיהיה במחשב 2 ג'יגה ראם או יותר.. וכרטיס מסך טוב...זה בעיקר מה שחשוב לי תודה. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי..

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  13. אחרי שהחלטתי למתוח את התקציב מ3000 לעוד טיפה לטובת מסך fhd מצאתי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=23683 איך המחשב, והאם הוא יצליח לעמוד בעריכת גרפיקה קלה/ משחקי מחשב?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום חברים, התחלתי להתעניין במחשב נייד למטרות תקליטנות. מה חשוב לי שיהיה במחשב הזה? * עליו להיות סופר אמין - אין מצב שיקרוס/יתקע לי באמצע העבודה. אין מצב שהמוסיקה תקפוץ לי (וכבר נתקלתי במקרים כאלה. פאדיחה..). * עליו להפיק אודיו איכותי (ניתן כמובם לרכוש כרטיס חיצוני, אבל זו לא חכמה גדולה..). * מינימום נפח דיסק - 80GB, רצוי SATA או SATA2. מה לא מעניין אותי? * המשקל - את רוב העבודה המחשב יבצע כאשר הוא מונח על שולחן. הנשיאה שלו היא רק מהרכב לאולם. * אורך חיי הסוללה - כמעט בכל המקרים המחשב הזה יעבוד באמצעות חשמל מהרשת * אלחוט ואינטרנט - כלל לא רלוונטי לעניין, ניתן לוותר. על איזה דגמים תמליצו לי? ושאלה נוספת - בבדיקת פרסומים של מספר סוכנויות מחשב, לא מצאתי אף סוכנות שמשווקת מחש…

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  15. Started by benbun,

שלום לכולם צריך מפרט שיענה לדרישות הבאות: המחשב הולך לשמש כקליינט בסלון כך שאין צורך בדיסק קשיח גדול 80 מספיק הוא הולך ליות מחובר למגבר אז צריך כרטיס קול טוב צריך לכלול כרטיס מסך עם HDMI וכרטיס ללכידת וידאו זיכרון לדעתי לא צריך יותר מ-1 ג'יגה מה שכן אני חייב מארז מרשים ורצוי עם שלט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  16. היי חברים, לפני כמה שבועות פתחתי טרד על מפרט מחשב ,ובעזרתכם הגעתי להחלטה סופית מה אני רוצה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241772.20 העיניין שמי שאני קונה את המחשב ממנו אמר לי שכרטיס המסך, הQuadro FX1400 הוא דגם ישן יותר ויש להם רק את ה Quadro FX1500 שלא מתאים לי גם הסכום וגם לצרכים. השאלה אם עדיף לי כבר להזמין לבד את הכרטיס או שאני אקח כבר כרטיס אחר? ואם כן אז מה הייתם ממליצים במקום? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אני מחפש נייד בכ-3000 שקלים, מדי פעם למשחקים אבל בעיקר לשימוש כללי. מסך 15.6 אינצ' ובלי יותר מדי דרישות בקשר למשקל ולזמן הסוללה (כמובן שכמה שפחות וכמה שיותר בהתאמה עדיף...) מה שכן חשוב לי זה אחריות 3 שנים. מצאתי כמה מחשבים מעניינים, המוביל בנתים זה ה-ASUS X54HR http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 חוץ מזה יש גם ה-ACER 5755G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8800&CatCode=315 אמנם הנתונים של הACER טובים יותר אבל הוא מקבל רק שנה אחריות ולהבנתי גם איכות הבניה פחות טובה... האסוס מומלץ ? בחנתי עוד כמה לנובואים ודלים אבל לא מצאתי כאלו שמתאימים לי. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לפי התקציב שלי הבנתם שאני מתכוון לקנות מחשב מחו"ל אני מעוניין במחשב למשחקים משהו כמו הTOSHIBA QUOSIMO ( טעיתי כנראה באיות ) חשוב שתהיה אחריות בין לאומית...וזהו כעקרון אם אתם צריכים עוד פרמטרים כאלה או אחרים אשמח לספק אותם.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. הי חברים. במידה ושאני לא מעוניין לעשות OC (מעולם לא עשיתי ואני לא בטוח שאני מעוניין להיכנס לנושא) האם יש מקום לערוך שינוים במפרט הנ"ל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום לכולם ;D אני לא ספצית בחומרה ולכן אני צריכה את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה, הורדת קבצים ותכנות... חשוב לי דגש על: *מעבד - רציתי את core 2 duo של intel (הבנתי שיש כמה דגמים שונים) *זיכרון - 2GB *לוח אם - שמעתי דברים טובים על ASUS P5B, האם מוצדק? *צורב - כמובן שצורב DVD *מסך - LCD *כרטיס מסך - לא הכי חשוב לי משהו פצצתי כי לא הולכים להריץ על המחשב הזה משחקים מטורפים... וכל שאר ירקות שעולים על דעתכם יתקבלו בברכה אה, וכמובן נורא חשוב: אם יש לכם המלצה על חנות או רשת שכדאי לקנות בה (מחירים לא בשמיים אבל אמינות טובה...) זרקו מילה... תודה מראש לכל העונים הסבלניים, במיוחד לכל הזריזים כי אני כנראה הולכת לקנות את המחשב מחר... רעם

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Started by Harbi,

עם אפשרות חריגה עד 2500 אם יש סיבה, כולל מסך ללא ציוד היקפי חשבתי על המפרט הזה(אולי לשנות את המסך רק): http://ksp.co.il/?uin=16089 [table][tr][td] [/td][td]מעבד אינטל : [/td][td] [/td][td]Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]מאוורר למעבד : [/td][td] [/td][td]Zalman SZ CC92HS CPU Cooler [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td]1 [/td][td][/td][/tr][tr] [td] [/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל : [/td][td] [/td][td]Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA [/td][td] …

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. אני צריך מפרט שמיועד בעיקר למשחקים אבל גם לסרטים עד 5000 שקלים בלי ציוד הקפי יש עדיפות למעבד עם ליבה מרובעת אפשר לחרוג קצת תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Avi313,

היי חברים! אחותי נמצאת כרגע במיאמי כשהמחשב הנייד שלה קרס ולא בטוח שיוכלו לתקן אותו. אז היא מחפשת מחשבים ניידים חדשים. התחלתי לבדוק באתר www.newegg.com אבל רציתי להתייעץ גם אתכם. בטווח המחירים האמור לעיל, איזה מחשב נייד הכי כדאי לי (מהאתר)? תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח לוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ- מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz- זיכרון-kingston/samsung-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ- כרטיס מסך -FX9600GT-1024MB/DDR2/HDMI דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA- כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888S יציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוס סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום אני כבר כמה זמן מנסה להחליט על נייד טוב שמטרתו היא לימודים אם דגש חזק מאוד למשחקים. אני היתי רוצה משהו של חברה מוכרת אם כרטיס גרפי של 256 + וזיכרון פנים החל מי 2G כמו כן מעבד מהסדרה החדשה של אינטל הסנטה רוזה. אשמח לשמוע המלצות

• 3 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.