ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, גרפיקה, עריכות, סאונד א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ, Capture One, עבודה עם קבצי RAW, יצירה בcuebase ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? LCD 37 אינצ' 720P * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך ב…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה דעתכם? זה מפרט למשחקים.. ואיך הביצועים של המעבד לעומת ה p4 2.4 במשחקים?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש לקנות מחשב נייד- כבר מההתחלה שללתי דו ליבתיים מסיבה של תקציב (6500 שח) -ואז נפלתי על חנות אחת עם מפרטים מעולים: איך המערכת הבאה? http://buy.digitalsupport.co.il/product.php?productid=223&ref=zap מצאתי שני חסרונות בולטים לעומת מערכות אחרות: 1)מחשב של אינטל-אני לא יודע איך הם בבניית מחשבים ניידים. 2) מסך 14'' , אך לאחר שיקול היות והמחשב בבית יהיה גם ככה מחובר למסך LCD 17'' , אז זה לא מפריע ובדרכים -אני רואה את הגודל הקטן דווקא כיתרון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ב4500 כולל 1024 RAM של DDR או DDRII מעבד של 64 ביט 2.4 GHZ +/- ואין לי מושג מה עדיף של אינטל או AMD ועוד אני רוצה לוח אם טוב! וגם כרטיס מסך של 128BIT ו256 מגה ביט ולא יודע מה עדיך RADEON או NVIDIA... ואני לא יודע אם כדי לי לקנות מארז כי אני חושב להכין לבד אבל אני לא כזה מבין גם בספקים ובגלל זה אני רוצה גם ספק טוב... והכי חשוב ששחכתי זה הרד-דיסק SATA של 120 גיגה ורציתי גם לשאול אם כדי לי לקנות את הקירור הזה: http://pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc ורציתי לשאול אם מישו כבר קנה מהאתר הזה ואם זה חברה מוכרת כי אני אישית לא שמעתי עליה מעולם... ולפי הכסף זה משתלם... התקציב מספיק? אני מקווה שאני אוכל להגדילו גג ב500 ש"ח.. אז תודה מראש! ד"א - המחשב לגי…
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אני חושב להתחדש במעבד 10700 כי בתור עובד אינטל אני יכול לקנות בהנחה (160$ לפני מיסים ועמלות fedex) ואין לעובדים כרגע אופציה ל10700k ומעל. המחיר הטוב מפתה אותי אז אני די מתעלם מההשקה של רייזון 3 או רוקט לייק (דור 11) אני תוהה לגבי לוח אם, אני לא אוכל לבצע אוברקלוק (וגם לא מעניין אותי) אז לוחות z490 לא נחוצים וגם h470 יכולים להתאים. הצרכים שלי הם גיימינג על 2K, מתכוון לרכוש בהמשך: כונן m.2 אחד, כרטיס מסך מהחדשים (3080 או 6800XT וכו'). מאמין ש-2 סלוטים לזיכרון יספיקו (לא חושב שאעבור 32GB) אין הגבלת תקציב אבל אין סיבה להוציא כסף על דברים שאני לא אשתמש, תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עם מסך "15. אשמח לשמוע חוות דעת... וגם איזה חברה עדיפה בטווח הזה.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסתכלתי במדור מפרטים, אבל שם יש לעבודה משרדית, למשחקים וכו'. אני זקוק למחשב שאוכל לעבוד איתו בכיף על סרטים. כלומר לכידת וידאו (מ-dv וגם מ-vhs), עריכת סרטים ברמה סבירה+. והכוונה בכך לעבודה עם תוכנות קצת יותר מקצועיות מאשר מה שמציעים בשוק -אולי premier. אם הדבר הזה אפשרי בתקציב הזה. מעבר לכך רוב העבודה שלי היא עבודה משרדית, בלי משחקים. כמו כן אני גולש הרבה אבל לא עושה מסיבות רשת. זהו, מקווה שתוכלו לעזור לי לגבש משהו מתאים.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך הצעת מחיר למחשב בנפרד ולמסך בנפרד... חייב מ http://www.tms.co.il אז ככה: מחשב לא כולל מארז וכונן (כי יש לי מארז טוב בחתימה, וכונן מהמחשב שלי) תקציב עד 3500 חשבתי על מחשב כזה (אני הרבה זמן כבר לא בתחום אני לא כל כך מכיר את הדגמים החדשים): http://tms.co.il/preview/spec/g5w9hzx3 או http://tms.co.il/preview/spec/zjlkqr3x מה דעתכם? לגבי הכרטיסי מסך מה עדיף את זה או את ה 4870 או כל כרטיס אחר? אני כבר הרבה זמן לא עוקב... ובין המעבדים יש הפרשים של 20 שקל מאחד לאחד מה עדיף מביניהם? מסך LCD 22 - 23 אינץ רחב עדיפות לסמסונג עד 1050 את זה אתם תציעו כי אני לא מבין בזה... גם מ TMS בבקשה. תודה רבה לעוזרים מראש =]
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום וברכה להלן מפרט שקיבלתי למחשב מחנות IQPC באשדוד. אשמח להערות/הארות וכן (אם מותר) להמלצה על מקום רכישה באזור גוש דן יש לי מסך 17 אינץ ברזולוציה 1280X1024 (אשמח לשמור לעצמי אפשרות לשדרג בעתיד) בהיותי הדיוט גמור בנושא, בסוגריים מופיעות גם הערותיי/שאלותיי. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪400 (ממה שקראתי נראה לי שזה המעבד המתאים ביותר בהתחשב בתמורה למחיר לשימושים) לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪406 (סינית לגמרי עבורי, מבחר אין סופי ולא ברורים לי לגמרי ההבדלים בין דגמים בעלי שמות כמעט זהים) זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800KH ₪476 (הבנתי שחשוב 4GB. האם המההירות משנה? היצרן?) כרטיס מסך: [..] POWER COLOR …
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזה + שני מסכים + עכבר + מקלדת + רמקולים (הכל איכותי) שימו לב ותגידו מה דעתכם מתוכנן OC מה דעתכם על המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E8600 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-P6000 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Enermax MODU82+ 525W Retail קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME מאורר למארז Antec TriCool 120mm X2 קרור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero S1 Rev. 2 מסך מחשב רחב LG 22" W2242T 5ms LCD Wide שני …
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום וברכה אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב במחיר של עד 2000 ש"ח לשימוש ביתי בלבד! המחיר שקיבלתי הוא 1950 ש"ח האם זה סביר או אם יש למשהו הצעות עד 2000 ש"ח פחות או יותר אותו מפרט תודה מעבד של אינטל --->E7200 1066 MHZ S775 לוח אם ----->GIGABAYT: P-31-S3G 133 MHZ DDR 2 1066 זיכרון: DDR2 800MHZ kingston כרטיס מסך :ASUS 8600 GT 512 DDR2 HDTV דיסק קשיח: WD 320G 7200 צורב: LG DVD+-SATA 2 מארז: spire blackfin sp 7090B BLACK 120MM SIDE FUN +PSU
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חוזר אליכם כמו תמיד לייעוץ ברכישת מחשב חדש. המחשב נועד לעיבוד גרפי בתוכנות אדובי סטנדרטיות, הקבצים אותם המחשב אמור לעבד הם קבצים מאוד כבדים (מגיעים לעיתים למעל 10-15GB פר קובץ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם במידה ונדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800~? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד קבצי גרפיקה בתוכנות אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator, photoshop, corel draw ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק הוא לא מצליח להעלות את וינדויס וגם לא מסוגל לבצע אבחון ואתחול. מה עושים? הוא אומר שאין לו אפשרות לקבוע מהו הגורם לבעיה. האם יש לכם מושג מה העניין כאן? הנייד בן 5 יש טכנאי מומלץ ולא יקרן שיוכל לתקן ולהציל את המחשב?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בהמשך לדיון המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361708.0 קיבלתי את T400 שקניתי- P8400 160GB(7200) 2GB - 7417-TRU בינתיים אני מרוצה וממליץ
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צריך מחשב לגרפיקה (לשימוש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, ואינדיזיין) ללא אוברקלוק, כולל מסך עם צבעים מדוייקים, וגם שלא יאמץ את העיניים, וציוד היקפי. חשוב קירור טוב שביצועי המחשב לא יירדו תחת עומס עבודה, הרדיסק 1TB. צבע המארז והמסך רצוי שיהיה כסוף. צריך מערכת הפעלה חוקית, והתקנת מחשב במעבדה, ללא התקנת מערכת הפעלה.
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלוםם לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש שקניתי... אני מוכן לשלם עד 350 ש"ח בבקשה תנו לי מקום שאפשר לקנות ממנו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בסכום הזה (חנויות, אתרי אנטרנט....)
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסתכלתי על שני המפרטים הבאים: הראשון: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1749 השני: http://www.officedepot.co.il/(qii2him1is3tgpr2ipflm1v4)/catalogFamily.aspx?ID=593507&CID=100 במחשב הראשון "לנובו" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7300 ובמחשב השני " hp" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7400 מכיוון ששני המחשבים בערך אותו מחיר, יש לי עדיפות ללנובו... רציתי לדעת האם הכרטיס מסך שבhp משמעותית יותר טוב מהלנובו.... זאת אומרת האם אני ירגיש הבדל ממשי בין הכרטיסים... תודה רבה לעוזרים.... :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-