עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronl,

שלום, אני מחפש נייד טוב וחזק לצורכי אאודיו (הקלטות וכד') שלא יתחמם , לא ירעיש וזמן סוללה ארוך יחסית אני מתלבט בין 2 דגמים : Lenovo IdeaPad Z580 2151-DNG Dell Inspiron 5520 IN-RD31-6263 בחרתי בדגמים אלה מכיוון שהם עומדים בתקציב שלי בשביל מעבדי i7 אשמח מאד לעזרה או יעוץ תודה רבה, רון הסטודנט

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. :s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב 15.6 אינץ' שלא יתחמם ויהיה סוס עבודה מבחינת שעות עבודה רבות, אך לא בעל יכולות עריכה למוזיקה, תמונות, סרטים, וגיימרים. רק שיתאים לגלישה מרובה ברשת, קריאת מאמרים, תיכנות קל בתוכנת GIS. ושאפשר יהיה לראות בו סרטים ולאחסן המון המון המון תמונות ומידע. נראה לי אפשר להשיג מציאה כזאת עד 2500. הרבה המליצו על אסוס. אני צריכה המלצה יותר ספציפית לדגם וחנות ומיקום הקנייה. אני צריכה אותו ביום ראשון כבר. הדל הקודם שלי מת ואיתו הלכו כל הדברים שהיו לי. לא שווה כלום. השקעתי 5000 שקל במחשב הכי חזק שהיה אז (לא לגיימרים, אלא רגיל) ולאן זה הביא אותי? לשום מקום... אז אשמח להמלצות מפורטות בהתאם. תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש, כאשר התקציב שיש לי הוא בין 4000 ל4500 (כולל מסך/עכבר/מקלדת) ככה שזה בעצם משאיר אותי בבערך 3500 למחשב עצמו. השימוש העיקרי בו יהיה להורדה והעלאה של קבצים, פיתוח (ז"א שהוא יריץ JAVA וגם VISUAL STUDIO וכו'), עריכה גרפית (PHOTOSHOP) ומכונות וירטואליות. דרישה שהיא ממש חשובה היא שהוא יהיה ממש שקט, הוא אמור להיות בחדר שמשמש גם לשינה וכו'.... אני מעדיפה שקט על חשבון ביצועים (מבחינת מחירים של רכיבים...) הרכבתי מפרט בKSP (שמה אני מתכוונת לקנות..), חסר לי בו כרטיס רשת שבזה אשמח מאוד לעזרתכם, (הוא אמור לקלוט אינטרנט בWIFI) וזיכרונות (בגדול חשבתי על אחד של 8, להמלצתכם), וחוץ מזה אשמח לחוות דעת ואם אתם חושבים שיש משהו שצריך לשפר או ללכת על זול יותר... …

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by skuki1,

שלום! מי שזוכר, לא מזמן הרכיבו לי פה מחשב ב3500 שקל. מאז היו כמה שינויים ואלה ההבדלים: התקציב כרגע הוא 3600 שקל ורצוי בלי לחרוג. רצוי מאוד מ KSP. ללא צורב. חשבתי על המפרט הזה, מה אתם אומרים:

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  7. היי, לצערי מאז ימי 486 הפסקתי להבין בחומרת מחשבים, וחבר המליץ לי על הפורום כמקום להתעדכן ולהיעזר בו. יש לי כרגע ג'יגה RAM, ומעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ. נכון להשבוע, המחשב שלי הפסיק לספק את הסחורה מבחינת משחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon X1650. בינתיים אני לא רוצה לשדרג אותו, אבל כן מעוניין לשדרג זיכרון ומעבד. התקציב שלי הוא +/- 800 שקל. שכחתי משהו? המון המון תודה מראש, עמרי

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by Zoe,

הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מעדיף חנות KSP או אייבורי או לפחות משהו במרכז שקל להגיע אליה מזבוטינזקי. זה מחשב לחבר ,וזה התקציב שלו. הוא רוצה את המחשב לתוכנות (לא כבדות),סרטים,וקצת למשחקים. דיסק קשיח מספיק לו חצי TB(אם מדובר בהפרש קטן אז תכניסו 1TB) אם יש חומרה שמומלצת להוסיף עליה סכום כדי לקבל ביצועים משמעותיים,אז תנצלו עליה את כל התקציב. אפשר לחרוג ממש קצת 50-100 ש"ח רק אם ממש מומלץ. הבחור אוהב משחקים כמו far cry וכדומה, אבל לא בשביל לחרוג הרבה מהתקציב. יש לו מסך 19. ללא ציוד היקפי. ללא אוברקלוק. אין צורך בתוכנות כמו ווינדווס,אופיס וכדומה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  10. Started by ep-120,

אז ככה יש 2 מיפרטים (חובה שזה יהיה מחנות אחת ולא לפצל) יש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 2 Twinmos DDR2 800 1GB (זה 2 ג'יגה רם רשום בכמות 2 ולא אחד!!!) 1 Enermax Liberty 500W Active PFC 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 1 Western Digital 250GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 1 Logitech® Value Keyboard Black 1 Habu 1 Thermaltake Extreme Spirit II 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ויש את זה 1 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb 1 Gigabyte GA-96…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  11. מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1585 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤ 859 זיכרון : OCZ 1024MB (512MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8001GK ¤ 446 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤ 461 מארז : NZXT HUSH w/o PSU ¤ 490 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER2 485W : EG-495P-VE ¤ 492 אני רוצה מחשב שקט.... ואני חושב שמה שקניתי זה מתאים בשיביל זה... יש מה לשנות להוסיף? יש לי כבר כרטיס 8800GTS 640 ככה שאני מקווה שזה יתאים לו בלי OC וכל מה שמסביב

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. שלום, המחשב הנוכחי שלי מרעיש בצורה שאי אפשר להשאיר אותו דלוק בלילה ובנוסף גם פולט הרבה חום אשר משפיע בצורה משמעותית על הטמפרטורה בחדר (כן כן ) . לא יצא לי לשחק במשחקי מחשב כבר שנה+ ואני לא מרגיש ממש צורך,לכן החלטתי שאין לי צורך במחשב משחקים מרעיש ורותח והגיע הזמן להתמסד עם מחשב קטן ושקט לכן אני מתכוון למכור את המחשב שלי,להוסיף קצת כסף ולקנות חדש המלצה למפרט שדרישותיו : *תקציב של 3000 ש"ח (אני יכול לשלם במזומן ) *שקט *קריר *בעל חיבור לטלויזיה (HDMI) באיכות גבוהה (לצפייה בסרטים במסך ה- 37' שלי ) *רצוי שהמארז יראה סולידי ולא מקושקש כמו הקיים (טרנספורמר) *נפח הארדדיסק של 500GB + *אין צורך במסך,מקלדת,עכבר ורמקולים תודה רבה

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום רב חבר שלי קונה מחשב חדש שיהיו לו מספר שימושים. השימושים הם : עבודה שוטפת עם המחשב ( אינטרנט , הורדות , תוכנות לעריכת סרטים ) , מידה סנטר ( צפיה בסרטים ) ומשחקים ( קלים עד בינוניים ) , כמו כן , רצוי שהמחשב יהיה שקט ככל היותר מכיוון שהוא נמצא בחדר השינה . התקציב הוא כפי שרשמתי בכותרת עד 4500 ש"ח לא כולל מסך , עכבר ומקלדת וכרטיס קול . חברי קונה טלויזיה של 31 אינץ שתשמש לו גם כטלויזיה בחדר , גם לצפיה של סרטים דרך המחשב וגם כמסך למחשב לשימושים שפירטתי למעלה . המפרט שחבר שלי חושב עליו הוא כדלקמן : מחנות ksp : מעבד : intel core 2 due e4300 = מחיר 650 לוח אם : asus p5b s755 conroe , p965 , ddrII 800 , pci-e = מחיר 660 כרטיס מסך: evga 8500gt 256mb ddrII , hdtv , dvi , pci-e …

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  14. שלום, לאחר הרבה חישובים והרבה שאלות והרבה שיקולים.... הזמתי את המיפרט הבאה ללא ציוד הקפי אשמח לקבל חוות דעת... אני צריך מסך מחשב 24/23 עד 1000 ש"ח אני יזמין את זה בסוף... מסך מחשב Envision G2461 LCD - מה אתם אומרים? זה הכול תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי אפשרות לקבל מחשב ב800 שקל יש מבצע של אלקטרה.. עכשיו זה המפרט שלו מצורף למטה.. מקבלים XP HOME ואופיס לשנה מתנה.. שווה לקנות אותו ? המחשב הזה ישמש לICQ שירים לא למשחקים.. שווה להשקיע עליו ? זה הדגם של המחשב Hasee MJ122 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב לפי הפרמטרים הבאים: פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? - עד 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? - לא (לא מסך לא מקלדת לא עכבר לא רמקולים וכו') 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? - כונן דיסקטים, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? - מעבד של אינטל בלבד. ושכרטיס המסך לא יהיה אונבורד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? - העיצוב לא חשוב בכלל, השקט חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעב…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  17. אני יתחיל בזה שהגעתי למפרט הזה לאחר המון התלבטויות , התייעצות , שינויים ולמרות זאת אני לא שלם ב100% ואני זקוק לחוות דעת מאנשים מקצועיים כמו שאפשר למצוא בפורום הזה . אני מבקש שתתנו את המילה שלכם על כל רכיב שלא ניראה לכם ותעזרו לי לסגור כבר על המפרט לפני שאני מזמין אותו . אז ככה , מטרת המחשב מוכוונת בעיקר לגיימינג אינטרנט וסרטים , הלכתי על רכבים טובים וטיפה יקרים , למרות שבנושאים מסוימים יש לי קו אדום שבחרתי לא לעבוד מבחינת תקציב . התקציב כרגע עומד על 5000 פלוס מינוס בלי ציוד היקפי ( מסך , מקלדת , עכבר , ראוטר ורמקולים ) . Intel Core 2 Due E6750 Box ¤ 1140מעבד GIGABYTE GA-P35C-DS3R לוח אם 880 ¤ OCZ DDR II 2048MB (1024MBx2)…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by dash1,

אני סוף סוף עומד לקנות מחשב חדש אחרי 7 שנים... צריך עזרתכם למפרט למחשב ב 8000 שח לשימוש כללי פלוס עריכת וידאו ותמונות. מה דעתכם על: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 כונן קשיח לתוכנות ומערכת הפעלה 320G כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB זיכרון -G.Skill DDR3 1333Mhz 3x2G [מתכנן בעתיד לעבור לWIN7 64BIT כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 9800GT/GTX 512MB/1G PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Enermax Pro82+ 525W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser או עכבר G5 רמקולים למחשב לוגיטק X540 איזה SAMSUNG 24" ??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אני צריך מפרט ב1500-2000 ש"ח למשחקים רצוי מהאתר http://www.ksp.co.il תודה.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב עד 5000 שקל (ללא מסך) המחשב יהיה למשחקים ואני מעדיף אינטל תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני מחפש מפרט לחבר שכולל מעבד לוח אם זיכרון (לפחות ג'יגה ועדיף שיהיה עם לוח שתומך בdual ddr) וכרטיס מסך. המחשב מיועד לעריכת וידאו וקידוד וידאו בכמות גדולה, ולמשחקים חדשים. תודה...

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  22. אין צורך בציוד היקפי\כוננים מה שהרכבתי בינתים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ¤705 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39209 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤428 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤687 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO ULTIMATE 256MB PCIe ¤1070 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-256U מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤426 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB ספק כח Enermax Liberty 400W ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ELT400AW…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. -תקציב מקסימאלי 7k -לנצל את כל התקציב -חריגות של מקסימום 300 שח -שימוש: עיצוב גראפי וגיימינג - תוכנות: כל מיני תוכנות עריכה, עבודה מזדמנת ולא תמידית ומשחקים תדיר - השקט לא קריטי לי אבל שחשוב לי שיהיה עם מערכת קירור טובה ומסך טוב וגדול העדפה שלי 17 אינץ, אבל מוכן להתפשר אם ההבדל גדול על 15 - מעדיף כרטיס מסך nividia 1060+ לא הצלחתי להעתיק את ההודעה, אני משתמש דרך סמאטפון מקווה שזה מספיק פרטים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by bz_amir,

אני רוצה לקנות מחשב בין 6000 ל7000[כמה שפחות]... קיצור אני רוצה מעבד קונרו 6600 או 6400. כרטיס מסך טוב בסביבות ה2000 2 ג'יגה זיכרון בסביבות ה1000שקל מארז טוב שקט יעיל ויפה שלא יעלה יותר מידי.. כל השאר לא משנה לי ממש אז יאלהה תנו לי במפרטים.. *בלי מסך ובלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by rockerr,

אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.