ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
מממ נאמר בעצם הכל בכותרת.. אפשר לחרוג 100 150 ש"ח לא יותר.. תודה רבה והמשך ערב נעים!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברה שלום , אני רוצה לרכוש מחשב חדש כי המחשב האחרון שקניתי הלך לפח ואני כרגע בהליכי תביעה נגד החברה שרכשתי דרכם אבל זה לא קשור אז לענייננו : אני צריך מחשב לגיימר למשחקים לרוב עד 5500 שח ללא גלישות כלפי מעלה בכלל ללא ציוד היקפי כבר יש לי מקלדת + עכבר +מסך +רמקולים הצלחתי להרכיב מפרט פחות או יותר שעומד בדרישות שלי אשמח לחוות דעת ממכם עם הצעות לשיפור/יעול מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤629 מארז: Gigabyte Poseydon TowerCase Aluminum Panel 120mm Black כמות: 1 - מחיר: ¤436 ספק כוח: Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular כמות: 1 - מחיר: ¤559 זיכרון: OCZ 2GB D…
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט למחשב גיימינג ואני אשמח לחוות דעת ועצות ייעול! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) Lol Dota witcher3 BF4 skyrim וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי מחשב נייד חדש. ה-IBM T60P. מחשב מעולה וחדיש להיום יחסית לנייד. הוא בא עם כרטיס המסך ati mobilily fireGL v5200 שאומרים שהוא טוב אך לא הבנתי עדיין עד כמה. אשמח אם תשוו לי אותו לכרטיס מסך יותר שולחני כדי שאוכל להבין באיזה רמה הוא. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם המפרט המשרדי המוצע ב-2000 יגביל אותי בשידרוגים לעתיד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ? האם זה רק עניין של הוספת כרטיס מסך ? אני לא מתכנן שדרוג לרמת משחקים של 5000 ש"ח, אלא לרמה של 3000-3500 ש"ח. תודה מראש יוסי
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעבד: INTEL QUAD Core 9400 2666Mhz X 4 BOX לוח אם: EP-45T DS3R DDR3DMI כרטיס קל: Realtek RTL8168 PCI-E High Definition Audio Card כרטיס רשת: 10/100/1000 כרטיס מסך: Nvidia GeForce 9800GT 512MB + Extra Fans זיכרון: Kingston 9905402-015.A00LF DDR3 1X2GB 1333Mhz 9-9-9-24 HD/דיסק קשיח: ST*Seagate 750GB 7200RPM,SATA-II מארז: "Mono" Super Power + 4Glow Fans מברזל. כלל פתחי איורור ושקט במיוחד! *כלל מסנן ספק כוח: 450W Super Power. *שקט מאוד! צורב DVD SATA-II במהירות X20 . מקלדת ועכבר של חברת Gigabyte אלחוטים. אני מקבל אותו מתנה,ויש סיכוי שאני אוכל להחזיר לחנות ולהחליפו,איננו יכול לבטל כרגע כי כבר קנו לי את זה. אין לי מושג מה מחירו אבל אני יודע שנקנה בzed מערכות מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט למחשב עם הדרישות שבכותרת. המחשב צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ולא צריך לכלול מסך. אני לא הכי מעורה קיום בשוק המחשבים הנייחים, אבל אני משער שזהו תקציב סביר לדרישות הנ"ל. אעדיף שהמחשב יהיה מKSP או מפנדה, בשל נוחות של קרבת חנויות אלה אליי. בתודה מראש, עידן.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא במחיר 3200 ש"ח ? תודה מראש. מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה לוח אם ASUS P4-S 800-D מעבד INTEL P-4 2.6GHz HT 800FSB כ.קול ADI1980 AC 97 כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 זיכרון 512MB DDR 400MHz כ.רשת 10/100 כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL כ.מסך מתקדם לבחירה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 כולל אפשרות חיבור לטלוויזיה דיסק קשיח W.D / Maxtor 80GB 7200RPM כונן תקליטורים 1.44 כונן תקליטורים x52 מיקלדת עכבר + גלילה רמקולים + מגבר
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים, אני רוצה שהמחשב יהיה בכי טוב שאפשר לתקציב זה+מסך! את התקציב למסך אתם תקציבו יחסית לדרישות ולמפרט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב עומד על 10,000 ש"ח. ישולם במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא למשחקים כבדים מאוד! וכמובן צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן, אני מעוניין במסך 24"+ איכותי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
71.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? חסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 לא יותר זהו 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -עבודה משרדית ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינטרנט אופיס סקייפ אופיס 2010 מסנג'ר ועודו גם חלונות 7 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך ישן CRT MAG 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כן יחיד צורב DVD 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא חשוב העיקר לא רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, המפרט שיש לי עכשיו: GIGABYTE Poseidon BLACK FSP 400W 24pin SATA 12cm PN Noise Killer GIGABYTE GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ 4MB Scythe Infinity OCZ DDR2 2048MB Platinum Revision 2 Dual Channel 800MHZ 4-4-4-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII DVDRW Pioneer DVR-212 18X SATA Dual Layer BLACK DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK XpertVision GeFroce 8400GS 256MB PCI-E אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, ספק, מארז, כמו כן להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. יש לציין שהמחשב שיש לי כרגע נקנה לפני 8 חודשים. מכרתי את ה-8800GT שלי ביום שישי האחרון (4/7/2008) ובנתיים אני משתמש ב-8400GS. חשבתי לקנות את Radeon HD 4870 X2 שיצא באוגוסט כי אני לא מתכוון להחליף את …
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט ותוכניתן ומחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי ללימודים ולעבודה. מעבר לאינטרנט ושאר שימושים משרדיים סטנדרטיים, אני אתנייד איתו באוניברסיטה ואשתמש בו לא מעט לתכנות - גם של דברים כבדים יותר. * גודל המסך - 14", אפשר גם 13.3" * משקל - רצוי שיהיה נמוך, שיהיה קל להסתובב איתו. בערך עד 2 ק"ג * זמן סוללה - רצוי שיחזיק יותר משעתיים, לא קריטי שיהיה גבוה במיוחד. * כונן קשיח - לפחות 500GB, רצוי עם כונן SSD או hybrid * כונן אופטי - לא חובה * תקציב - כאמור בכותרת, בסביבות 5000 ש"ח - אפשר גם לחרוג אבל רצוי כמובן כמה שפחות אם זה מספיק. * דרישות נוספות - מעבד i7 עם לפחות 8GB ראם. אני תוהה לגבי צורך באפשרות הרחבה ל-16 ג'יגה - אשמח לשמוע דעות בנושא. כל שאר הדרישות (מהשאלון) פחות קר…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6750 Box GIGABYTE GA-P35C-DS3R Kingston (2x1GB) DDR2 - 800Mhz CL5 Gigabyte NVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe Seagate STM3250820AS 250GB SATA2 LG GSA-H62N X18 DVD מארז - Raidmax Sagitta Enermax librity 400w נתב משולב - Trendware TEW-432BRP זקוק לרק כמה דעות אחרונות לפני שאני מזמין ( טכנאי שאני מכיר ועושה לי מחיר + התקנת מערכת הפעלה ואופיס ) אני גיימר בינוני + ואין לי את ה500 שקל האלה בשביל ה8800GTS ואני לא מעוניין בדגמי 1950 של ATI שלא תומכים בDX10 . אני לא רוצה שתציאו לי מפרטים דומים כתגובה , אלה תביעו דעה לגבי רכיבים מסויימים שלדעתכם כדיי לשנות במפרט + הרכיב המומלץ על ידכם . בחרתי בלוח אם הזה בשביל האופציה העתידית לDD3 . תודה ושבוע טוב .
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, לאחר שחפרתי קצת את נושא הניידים , ושימושי בעיקר הם : אינטרנט , אופיס , קצת פוטושופ . ומכיוון וחשובה לי גם איכות ושירות (במסגרת התקציב כמובן ) , הוצעו לי השניים הבאים : 1. דל ווסטרו 1510 כולל ויסטה הום בייסיק ב4200 ש"ח 2. לנובו r61i כולל ויסטה פרימיום ב 4300 ש"ח איזה משניהם עדיף לדעתכם? בנוסף אציין שחשוב לי מסך 15.4 , שהמחשב לא ינוייד כמעט ומסך איכותי חשוב גם הוא. כמו כן אני פתוח להפתעות מצד המומחים בברכה,
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב למשך מספר ימים, אני מבקש המלצה ללפטופ בתקציב של בסביבות עד 1500$. הדרישות שלי: -מסך 13.3" -קל משקל (אזור 1.4 ק"ג ומטה) -מהיר ביותר (חשוב. הלפטופ ישמש בעיקר לעבודה עם מספר יישומים במקביל ועשרות דפי דפדפנים פתוחים, אך לא למשחקי מחשב) -מקלדת נוחה, ושתתאים מבחינת מקשים לאלו שיש בארץ (ZXCV, QWERTY) -שלא יתחמם בשום אזור, גם בעבודה ממושכת -איכות סאונד טובה -דיסק קשיח של 500GB, רצוי SSD גם אם אצטרך לקנות בנפרד. -זמן סוללה סביר -מסך מט, שיהיה ניתן לעבודה בשמש אם יש צורך -זכרון של לפחות 8GB -הבנתי שעדיף רזולוציה גבוהה של 1920 - רצוי 3 פורטים של USB, הרי ברגע שאני מחבר עכבר אלחוטי, אם יש רק שניים יישארו רק אחד וזה לא מספיק לדעתי. -רצוי שתהיה אחריות תקפה …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנתונים הבאים: ספק כוח 650 W מעבד :i5 4460 כרטיס מסך : Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G (זמני כי נשרף לי הקודם). 8GB זכרון חצי טרה SSD. עכשיו, הרכיבים (פרט לכרטיס מסך) הם בני 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וכנראה להוסיף עוד זיכרון של 8GB. אני יודע שזה ללא ספק יאפשר לשחק משחקים יותר עדכניים, אבל השאלה היא אם זה יספיק, האם המעבד כבר לא "מיושן" ועשה את שלו? מבחינתי ולפי מה שאני שם לב, הכל עובד כמו שצריך פרט לעובדה שאין לי אפשרות להריץ משחקים עדכניים על איכות נורמאלית.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הייתם משדרגים במפרט הזה לגיימינג מאוד כבד ? לוח אםgigabyte ga z77mx d3h Hdd seagate 7500rpm Amd r9 280x oc edition ספק 900w high current gamer antec 8gb Kingston's 1333 ram 4x2 מעבד 3570k לא עושה אוברקלוק לשום לכיב חומרה Win 8
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים רשומים , כ.מסך בסיסי עם TV OUT מסך CRT 17 סביר מבוסס AMD והמחשב יקנה בזיגזג
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, המחשב יחובר למסך שעובד ברזולוציה של 1920X1200 אין צורך בשום ציוד היקפי. כמו כן, על המפרט לכלול רק לוח, מעבד, זיכרון, ספק, כרטיס מסך ומארז. אין צורך בכוננים קשיחים/אופטיים או כל חומרה אחרת. כמו כן, אין שום כוונה לבצע OC. אין חובה לנצל את כל התקציב.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום. אני מועניין לרכוש מחשב חדש עד 3 אלף שקל. עבור משחקים בעיקר, רציתי לדעת מה המפרט האולטימטיבי עבורי, בתקציב זה. איני צריך ציוד היקיפי, רק מפרט מחשב בלבד. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-