עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 10,000 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסך שיש לי זה כרגע זה DELL 2007WFP . הייתי רוצה את חוות דעתכם למערכת שהרכבתי . בנוגע ללוח-אם, איזה מבין השניים שציינתי למטה עדיף לי, ואם יש לוח אחר שיותר מומלץ למחשב זה הייתי שמח לקבל המלצות. בנוגע לזיכרונות CORSAIR שמחירם 1,830 ש"ח. הייתי רוצה לדעת עם יש זיכרונות ברמה שלהם בפחות כסף? דעתכם לקירור למעבד? דעתכם לגבי איזה מבין שני ספקי הכח יותר מומלץ ולמה? לגבי המארז הייתי רוצה לדעת עם הוא שקט למנוסים איתו או שיש מארז אחר שמומלץ למערכת זו? מעבד -- 920 Core i7 2.66 G BOX 8MB 130W 1366/1333 מאוורר למעבד -- THERMALTAKE BigTyp14 Pro לוח אם -- GA-EX58-UD5 או GA-EX58-UD4 זיכרונות --CO…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. תקציה 3.5 אלף 3.7 אלף לא יותר...אפשר להגיע ל3.7 ואז ישולם במזומן וזה ירד בארך ל3.6 אלף! מחשב לאינטרנט אימיול ומישחקים לא על רזולוצייה גבוהה. האיש רוצה רק אינטל..אז תנו לו אינטל בקשה! כמובן ללא שום ציוד הקפי הצעה שלי: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 799 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 654 ש"ח XFX GeForce 6600GT 256MB DDR3 PCI-E 709 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 415 ש"ח Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 355 ש"ח Thermaltake Mambo VC2000BNS Black 430 Watt 598 ש"ח הוא גם מעדיף…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!

4. יש לי מחשב ישן, P4 2.6 FX5500 512MB רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס מסך חדש (7300GT AGP) ו1024 זיכרון, או שעל מחשב כזה זה כבר בזבוז כסף? והאם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  5. חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…

6. Started by excoRt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  7. Started by eladgold,

רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by djmetro,

היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה

9. Started by eey,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני מחפש מחשב חדש לשימושים מאוד בסיסיים. אני לוקח אותו לצבא אז אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי. http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RV-10000BLK-15-6-Inch-Textured/dp/B00AM7MM84/ref=zg_bs_565108_4

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיריץ דיאבלו חלק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 עם ההרחבות העתידיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי טוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by brighi,

אני מעוניין לקנות את המחשב הזה. השימושים הם סטנדרטיים לסטודנט. אפשר לקבל חוות דעת על איכות המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by telzur,

אני קונה מחשב מעבד אינטל E6600 וכרטיס מסךNIVIDA GE FORCE 7600GT נראה לי שכדאי E6300 כרטיס מסך יותר טוב עד +800 שח מהכרטיס הקיים תודה למי שעוזר...

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Crazy_Rabbit,

שלום רב אני רוצה לבנות מפרט עד 4000 שקל ללא חריגות. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ומחשב לסטודנט למדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:DIABLO3,SC2,ROME2,BF3,SHUGON2,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by G.H.O.S.T,

יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אני מניח שבגלל שיש מספרים בצד המסך יהיה 15 אינצ' אבל אשמח גם אם פחות...

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  16. היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by דובי770,

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD כל הסידרה מ4 עד GHOSTS, JC2 BF4 SR THE THIRD NFS RIVALS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by _Cyoher_,

מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור אחותי מדובר במחשב עבור לימודים (יותר נכון דוקטורט) כלומר לרוב יהיה בשימוש עבור אינטרנט ותכונות אופיס (word, powerpoint) היא מחפשת נייד שיהיה קל יחסית לסחוב וגודל מסך באיזור 13-14 אינץ' למישהו יש המלצות למחשב אמין וטוב לדרישות הבסיסיות הללו? תקציב באיזור ה 2000-2500 ש"ח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מעבד- ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם -? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? כרטיס מסך - ?7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E? דיסק קשיח W.D ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? זיכרון - ?512MB Kingston? X 2 DUAL CORE צורב DVD - ?LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black? ספק כוח - ?550W Active PFC, 12cm Fan (24pinChieftec כונן דיסקטים - ?Teac/SONY 1.44? מארז - ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver מסך - ? 740BF 17'' LCD 2ms DVI? Samsung מקלדת + עכבר - ?Microsoft Internet + Mouse Optical? רמקולים - ?Labtec Pulse 385 2.1

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by שמוליקר,

בס"ד שלום! לאור המלצות בפורום די נסגרתי על VOSTRO 1015, אך בשיחה עם מוכר ב NOTEBOOK CLUB (חנות ואתר באינטרנט) הוא המליץ בחום על ה- INSPIRION 1545. הוא טוען שאיכות הבניה שלו גבוהה יותר ("מרגישים את זה כשלוחצים על המקלדת. ב VOSTRO כל המקלדת שוקעת, ב- LATITUDE כל מקש בעצמו ובאמצע ה INSPIRION") האמנם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivlevy,

מחפש אתר שאני יוכל להרכיב מפרט של מחשב נייד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, אני צריך להרכיב מחשב שישמש אותי לnumber crunching - הרצת Matlab ב100% במשך ימים רצופים, על DATASETS גדולים, תחת WIN7 ו\או ubuntu (דואל-בוט). כמו כן, ידרש שימוש יעיל בPhotoshop- Illustrator ומעט רינדורים תלת-מימדים (לכן נדרש GPU *צנוע*). חשבתי לבנות את המחשב סביב I7-2600K, אבל אין לי מושג בנוגע ללוח אם, ספק וכד'. יש צורך בלפחות 2TB אחסון (בכונן אחד או שניים), עם דגש על אמינות הכונן. כמו כן, אני אזדקק לכמה שיותר RAM שאפשר להכניס בתקציב - לפחות 8GB ואם אפשר 16GB. אשמח לכמה אלטרנטיבות לרכיבים - אני נאלץ לקנות מספק ספציפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לרדת ל6000. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by Cyron,

שלום יש לי קצת בעיות עם המשטח מגע של הנייד החדש, HP dm3, לאחר סגירה פיזית של המחשב (ללא כיבוי או מצב שינה), כאשר אני פותח אותו שוב לאחר זמן מה אני נתקל בבעיות עם המשטח, לפעמים לא מגיב כלל, לפעמים נתקע הסמן על מין זכוכית מגדלת וכל מני תופעות האם זה עניין של הגדרות או משהו ? זה מחשב חדש ואני לא מתמצא במיוחד בניידים תודה.

• 3 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.