ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט ב2500 ש"ח החריגה המקסימלית היא עוד 200 ש"ח השימושים העיקריים הם שימוש רגיל באינטרנט ומדי פעם משחקים ככה שהוא אמור ליהיות מסוגל גם משחקים חדשים יחסית (cod6, gta4) מה שדרוש הוא המחשב עצמו ללא שום ציוד היקפי. ואני גר באזור המרכז ככה שעדיף שזאת לא תיהיה חנות מאילת. הרכבתי את המפרט הבא אשמח לדעת מה דעתכם: http://img687.imageshack.us/img687/2589/82963053.jpg
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בניית מפרט ב2500 ש"ח לשימושים כלליים אינטרנט אופיס וכו, וגם שיריץ ויסטה כמו שצריך (אם זה אפשרי עם כרטיס OnBoard אז עדיף) תודה
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתבנו לי מפרט ב2500 ש"ח למשחקים במפרט שיהיה רק מעבד,לוח אם,זכרון,כרטיס מסך,הארד דיסק,ומארז+ספק. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי מסך של סמסונג 22" T220P , אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כלליים , מדי פעם גם לשחק. תודה !
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למפרט ב2500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שימוש משחקים + Office +אינטרנט. תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
[1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod mw3, gta iv, וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ]מסך 19אינץ' של HP -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכ…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח (לא כולל ההרכבה ב100 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג ביותר מכמה עשרות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם י…
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בלקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם. אני צריך מפרט ב2500 שקלים בלי חריגה רצינית המטרה שלי הם משחקים לא כבדים במיוחד כמו cod4 וbattlefield 2 והמטרה להריץ אותם על הגדרות גבוהות על רזולוציה של מסך 19 אינץ. אני מעוניין לעשות OC קל למחשב, חשוב שהמחשב יהיה שקט וקריר. אני גם צריך המלצות לחנויות טובות מאיזור המרכז בינתיים המליצו לי על TMS ובניתי מפרט כזה לדוגמא: אני אשמח לשמוע דעות על המפרט במיוחד בנוגע לאיכות המארז והספק ולכרטיס מסך. תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤342 מארז: Coolermaster Elite 340 Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.…
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בניגות לדעות כנראה ואני קונה מאייבורי. Intel Dual Core E2180 65nm Box Gigabyte GA-P35-DS3L G.Skill DDR2 800MHZ CL 4 1024X2 ATI Radeon HD3850 512MB 124BIT OC Seagate 500BG 32MB SATA2 LG GH20N DVDRW X20 SATA2 HEC Compucase 6A21B +400W הבעיה אני לא יודע אילו כרטיסי מסך יהיו להם... המפרט יעלה בערך 2500 וההורים שלי רוצים שאני אקנה באיבורי כי אני גר ליד נתניה והם מסכימים רק באיזור. לא רחוק. בגלל זה אני חייב מאייבורי. וחוץ מזה אם הם משלמים בעיה שלהם...... אני צריך דעתכם על המפרט לפני הקנייה וגם אני יעדכן אותכם באילו כרטיסי מסך יש להם.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח. צריך מסך 17 אינץ' (לא חייב LCD בכלל), צורב DVD פשוט וסט פשוט ובסיסי של מקלדת ועכבר בנוסף לכל החומרה הבסיסית כמובן. לעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, מסנג'ר, סרטים, צריבות, וורד....) ומעט משחקים. ניתן לחרוג בכ-100 ש"ח אך רצוי שלא. התקציב דיי חונק אבל לא צריך מחשב על, תודה. עריכה: עדיפות לקנייה בחנות Com4U.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אינטגרל מצטער שאני מצ'גע אותך קצת. לצערי קילקול עצבני באופנוע דורש ממני להוריד יותר מ1500 ש"ח מהתקציב למחשב :-\ ככה עכשיו אני עומד על 2500 בערך, מבאס תתחת אבל זה מה יש. (להזכיר, צריך רק מעבד, לוח, זיכרון, מארז+ספק, וHD) הכנתי משהו ראשוני, מבוסס AMD: AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 527.46 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) - ATX 536.40 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 429.12 ש"ח 1 .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 210.09 ש"ח 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח סך…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, דרישות: יעמוד בהפעלת מערכות הפעלה במקביל. שקט מאוד. אם אפשר בפחות מ2500 אני אשמח. אין צורך בשום ציוד הקפי או מסך.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב DUAL CORE עם ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך טוב, שיהיה עם צורב DVD ולוח אם טוב. בנוסף, רוצה לקנות מסך 19 רחב. תודה ליאור
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך רק מארז ,דיסק קשיח , לוח אם , מעבד , זיכרון בשביל משחקים ..
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני צריך מפרט ב-2,500 שקל לחבר עם לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, זכרון, מארז ומאוורר למעבד. חשבתי בנתיים על: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory מה אתם אומרים? כדאי? איזה מאוורר לקחת למעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מפרט יותר טוב מזה באותו מחיר? אני לא ממלא את הטופס כי אין טעם , מה שפה זה מה שאני צריך בלי כרטיס מסך , מחשב שיחזיק כמה שיותר עם אופציות לשידרוג אין צורך בכונן דיסקים חריגה עדיף שלא רק אם זה יעשה כזה שינוי אז בכיף אל תהססו ד"א הלוח אם הזה תומך בc2q אז זה אומר שבעתיד אני אוכל לשדרג ל q9550 לדוגמא למרות שעכשיו אני בכלל שם פה e8400? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-150 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ( עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים בינונייים, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:מחשב לילדים בני 15 שיריץ משחקים חדשים כמו שצריך * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?אסטרטגיה פעולה כמו בטלפילד באד קומפני 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה והייתי רוצה לדעת מה דעתכם ,עיקר השימושים הם צפייה בסרטי HD (FULL HD ושימושים כללים כמו גלישה העברת תמונות מהמצלמה וידאו וכ'. שם הפריט מק"ט אחריות כמות מחיר AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W 3 שנים על ידי היבואן 1 425 Scythe NINJA MINI 6Heat Pipes CPU Cooler על תקינות האריזה 1 200 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2 3 שנים על ידי היבואן 1 490 G.SKILL DDR2 2048MB 800MHZ CL5 לכל החיים על ידי נעה מחשבים 1 225 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB 5 שנים על ידי היבואן 1 345 ASUS DVDRW DRW-1814BL BLACK 18X DUAL LAYER IDE שנתיים על ידי היבואן 1 150 ANTEC NSK2480 380W שנה ע…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום דרוש לי מפרט למחשב ב3000-2500 ללא מסך וללא צורב ללא OC חשוב לי שהמחשב יהיה אמין מבחינת ספק כח שיהיה טוב גם למשחקים .המחשב הוא בעצם למישהי שהיה לה ניסיון מר אם מחשבים (נשרף לה המחשב) והיא רוצה מחשב טוב ואמין עדיפות למעבד פנטיום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך, בסביבות 2800 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים לא כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. צפיית סרטים, משחקים כגון FIFA 2010 וכו' ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא כבדה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא יודע מה מקסימלית, אבל זה LG 20" כרגע על 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? PES FIFA וכאלה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום. המחשב הנוכחי בן ה5(עם שדרוגים קלים) הלך לעולמו ודרוש מחשב חדש. השימוש שלו הוא בעיקר גלישה/מוזיקה וגיימינג קל (כרטיס מסך במחשב הנוכחי הוא 7600GS ואין צורך במשהו שיתעלה עליו יותר מידי, פשוט בגלל חיבור הAGP אני יאלץ לקנות חדש) 1. מה התקציב? תקציב 2500-3000, רצוי לא להגיע לתקרה אבל אני לא סגור על מידת הריאליות, מזומן זאת בהחלט אופציה. 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב גלישה/מוזיקה/גיימינג, לא גיימינג כבד במיוחד אבל רצוי שיריץ משחקים שיצאו בשנה הקרובה על לפחות מדיום-מינימום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן CD\DVD כלשהו (יעבור מהמחשב הנוכחי) ובכרטיס קול.בנוסף, אין צורך בהארדיסק בעל נפח גדול במיוחד, אני מסתדר אפילו ע…
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רב! אשמח להצעות למפרטים למחשב לילדה קטנה. (מסך 22"), כמובן ללא OC, משחקים רק ברמה של FLASH דרך הדפדפן, אולי קצת צפייה בסרטים\תמונות, עריכה מאוד מאוד מינימלית של תמונות. התקציב כולל מסך. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב לאחותי (בת 12), רוב העיסוק שלה במחשב הוא אינטרנט ועבודות לבית הספר, ומשחקים קלים (הכי כבד הוא SIMS 2) המחשב הנוכחי שלה מת לחלוטין, אני צריך מפרט בתקציב הזה שיריץ גם את SIMS 3 בלי יותר מידי בעיות, וישרוד לעוד שנתיים+ (בהנחה שהצרכים שלה לא ישתנו)
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז ככה, התקציב הוא בין 2500 ל3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי. רק אנא, חנות אשר אתם יודעים שיכולה לקבל צ'קים כי אין להם כרטיס אשראי. תודה רבה עדיפות לגיגה זיכרון.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-