עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.

2. Started by inglor,

אני יודע, זה לא משתלם להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט זה לא בשבילי זה בשביל חבר שלא מבין כלום אבל הוא מתעקש להוציא כל כך הרבה כסף, ניסיתי להסביר לו. חשוב לו שזה יהיה מחשב יפה אז אם תכניסו לו קירור מים זוהר, קטודות זוהרות ועוד כל מיני שטויות במפרט הוא יהיה שמח עד הגג, הוא מעדיף אינטל ואנוידיה אבל שכנעתי אותו 'להתפשר' על AMD. המטרות הן גיימינג בעיקר. לכו על זה

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by tripto,

תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חרגיה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים גם בHD, משחקים, ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by novocaine,

שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by amir232,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה כבר אחרי חריגה, אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim, minecraft , amnesia , magicka , Counter strike .. DOTA 2 בסגנון הזה 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאני יוכל להריץ את המשחקים שכתבתי כמה שיותר טוב וחלק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא בטוח שהבנתי .. א…

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  7. היי, אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב ואני מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד עם matlab ותיכנות ויהווה המחשב היחיד שלי לכל דבר לכל שימוש שוטף. מסך רחב - חובה, מתלבטת בין 15.4" ל- 14.1" (בעיקר מסיבות של משקל) מעבד כפול ליבה 1 ג'יגה זיכרון האם התקציב ריאלי? מישהו מכיר דגמים שקולעים? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  8. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyall97,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE 3, MW3 (כל המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024 1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. pentuim 4 2.6 800 ht msi 865pe neo2 s 512 dual ddr msi geforce fx 5200 128ddr seagate 80 gb 8mb sata aoc 17 flat מקלדת עכבר כרטיס רשת כרטיס קול מארז והכל ב 3780

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. שלום , כפי שאתם רואים המפרט שלי מבוסס NF3U (חתימה למטה) והוא חדש יחסית , עכשיו בחרתי בלוח ובמעבד מכיוון שלא היה באפשרותי לשדרג כרטיס מסך . הבסיס הוא המפרט ואין לי צורך לשנותו אך עדיין אפשר לשפרו ואני מעוניין : 1. להעלות לגיגה זיכרון (ברצוני 2 סלוטים של 512 אך אני לא מצליח למכור את אלו שיש לי אז עוד שתיים של 256 זה טוב ?) ..... 2. להליף למארז יותר איכותי וקר עם אופציות של שניי מאווררי 120 (לפחות) 3. קירור למעבד (כרגע הוא בקירור סטוק ב-41-43 מעלות) - (המחשבה שלי היא על HYPER 6 ) 4. ספק כח חדש ואיכותי (כרגע ישנו ספר גנרי בן 8 חודשים שרשום עליו 500W ) השאלה שלי מה עדיף לבצע לפני ?.........אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות שלפי דעתכם כדאי לשדרג

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by shemiraz,

יש לי הזדמנות לקחת נטבוק של החברה הזובמחיר ממש מצחיק (חצי מחיר) למישהו יש נסיון איתם?לפי מה שהבנתי מהאינטרנט הם היצרן מחשבים הכי גדול בסין השאלה היא על האיכות דרך אגב הנטבוק שלהם נראה בדיוק כמו acer one

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. Started by ירח אפל,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  15. היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.

16. אוקי אז לגבי מארז דיסק קשיח וכל הציוד הזה יש לי אני קונה לוח אם זיכרונות כרטיס מסך ספק מעבד מעבד: q6600 כרטיס מסך אני מחכה לxt2900 xtx או שאני אקנה תgtx זיכרונות OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 ספק אני עדיין לא ידוע איזה ספק ליקנות צריך עזרה לוח אם Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 אני גם צריך קירור טוב של zalman אמרו לי שאני צריך גם קירור לכרטיס מסך זה נכון? נאי גיימר אז אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לי הרבה זמן(יותר מ3 שנים)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Toxic321,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס מוזיקה וסרטים) * גודל המסך?"15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חובה, עדיף. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500 ג'יגה אולי 750? * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ווינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, רק שתהיה חברת עם אמינות אין תקציב מוגדר, פשוט מחשב נייד שיתאים לדרישות ירוץ חלק ולא יתקע ובמחיר המינימלי. תודה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Omri Aboudi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חריגה של 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, תכנות, שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Quad HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by roma4k,

צהריים טובים, החלטתי להתקין דרייברים מעודכנים לכרטיס הנ"ל במחשב הנייד.. כשאר שמתי להתקין מופיעה לי הודעה שהחומרה במחשב לא מתאימה לדרייברים. לאחר מכן ניסיתי גם דרייברים אחרים שהניבו את אותה התוצאה. הבנתי שזאת לא הדרך לעדכן אותם משום שלכל נייד יש את הדרייברים הספציפים בשבילו בשביל הכרטיס מסך. מישהו יודע אולי איך אפשר להתקין דרייברים מעודכנים? (בעיקרון זה דרך ה INF אבל אני לא מבין בזה בכלל).. אגב, החלטתי לעדכן בשביל לראות אולי דרייברים אחרים יוכלו להוריד במעט את הטמפ' של הכרטיס במצב מנוחה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 2paco,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:רק משחקים תמידית * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך טלויזיה 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי כבדים לשנתים הקרובות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by sdianats,

הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם על מחשב לפי המפרט הבא. בעקרון מחשב שאני צריכה אמור להתמודד טוב עם עבודה עם תוכנות כבדות לשרטוט וסימולציות. מפרט טכני: לוח אם ASUS A8N-VM כולל צ'יפסט מתקדם Nvidia Nforce 410 תומך בטכנולוגיות הבאות - 2000FSB מעבדי Athlon 64bit Socket 939 זיכרון DDR 400 Dual-Channel Microsoft DirectX-9 כרטיסי מסך מתקדמים PCI-Express דיסקים קשיחים Serial-ATA 2 8 יציאות USB בתקן מהיר 2.0 מעבד AMD Athlon 939 64Bit 3500Plus זיכרון 512MB DDR 400Mhz Dual-Channel דיסק קשיח 160GB 7200RPM SATA-II מארז Super ATX כולל 6 יציאות USB מתוכן 2 בחזית כרטיס מסך משולב Nvidia Geforce 6 upto 256MB כרטיס קול לשמיעה הקפית 5.1 Audio Codec כרטיס רשת 10/100

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. מעבד- Intel Core i5-3210M מסך- 15.6" High Definition (1366x768) WLED נפח איחסון- 500GB Serial ATA כרטיס מסך- 1GB AMD Radeon HD 7670M כונן- 8X DVD+/-RW Drive זיכרון 4096MB (1x4096) 1600MHz DDR3 אחריות- 12חודשי אחריות ושירות באתר הלקוח 3,271 ₪ http://www.dell-rev.co.il/Product/41252/Dell-Inspiron-N5520-I5-3210-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-AMD יש משהו יותר טוב מחיר דומה? המחשב ישמש בעיקר אותי בעיקר ללימודים בתואר הנדסת מחשבים, אבל גם כמובן אינטרנט, סרטים וקצת משחקים פה ושם. אני רוב הזמן לא לוקח אותו איתי לאוניברסיטה אז המשקל לא מאוד מעניין אותי. יש גם אפשרות להרחיב את הזיכרון ל8gb ב300 שקל או אפילו ל12 או 16gb, כדאי להוסיף?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by CoolOne,

הייתי רוצה להרכיב לעצמי מחשב קטן ושקט לצרכי הרצת יישומים פשוטים כגון תוכנות שיתוף. כמה קל להשיג חלקים מתאימים בארץ? אני רוצה שיהיה לוח עם Socket P, ושהמארז יוכל להכיל הארד דיסק 3.5".

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים