ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
בעיקר גולשת באינטרנט עם כמה חלונות בו זמנית. אמיול, ביטורנט, פוטושופ, לפעמים מטמיעה תרגום על סרט ואז צריך להמיר אותו. העדפות חשובות: 320 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון. לא ביקשתי מחשב שקט, אבל שלא יהיה אליקופטר!!! כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אפשרות לחריגה של עד 200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב1500 לשימושים כלליים (סרטים מוזיקה אינטרנט...) חשוב לי שתהיה יציאת TV OUT ושיהיו 4 סלוטים של זיכרון בלוח לשדרוג עתידי רציתי לדעת אם יש כרטיסי מסך מובנים עם יציאה כזו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב בן 6+ שכבר תקופה עושה בעיות. החלפתי לפני שנה בערך דיסק קשיח וכדי לחסוך אולי משתלם להעביר אותו 1TB SATA3 WD. בנוסף לא צריך כונן לדיסקים. תקציב עד 1500 ש"ח ללא חריגה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, עבודה משרדית ומעט משחקים, עד כמה שאפשר בתקציב הזה. המשחקים הם בעיקר משחקי ספורט דוגמת 2K15 ומשחקים ישנים. ירוץ על מסך 23 אינץ. אין צורך בציוד היקפי וניתן להשתמש בדיסק קשיח שהוצג קודם. המחשב יקנה ללא מערכת הפעלה מ-IVORY או KSP. המחשב יקנה בימים הקרובים. תודה רבה, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי , אני צריך מפרט למחשב בסיסי , לילד קטן - מחשב שיתאים לגלישה באינטרנט , עבודה משרדית ויפעיל משחקים פשוטים כמו פיפא וקאונטר סטרייק. לא חשוב לי המעבד - אינטל או amd. יש אפשרות למשהו ב1500 שקל ? כי פשוט אבא שלי רוצה להביא איזה מחשב במצע..ב1460 שקל מאייבורי לאחי הקטן - ובטח הם יביאו לו ספק חרא וכל מיני חלקים גרועים. ואולי יש משהו שאתם יכולים להציע לי ב1500 שקל ? ובעקרון , המחשב הזה רק צריך להתאים לגלישה באינטרנט , יש לי מחשב אחד בבית ואני רוצה לבנות רשת עם המחשב הזה , והמחשב הזה צריך להתאים ליישומים כמו אופיס וקאונטר סטרייק שזה המשחק היחיד שאחי הקטן משחק. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי RAEDEON X800XL אני לא יודע אם זה מתאים .... אבל סתם לפרוטוקול ... תנו לי מפרט עם כ.מסך ובלי סביר להניח שזה יהיהי כרטיס מובנה אבל לא משנה [br]פורסם בתאריך: 19.11.2008 בשעה 14:49:59 אופס זה בטעות בפורום הזה תעבירו למפרטים בבקשה*לא צריך ציוד היקפי
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב שיריץ לי את הGTA.Iv על איכות בינונית ושיעבוד לי סבבה יש לי מסך 17 אינץ'. לא חשוב לי הרעש . לא חשוב לי אוובר קלוק. העיקר שיריץ לי את המשחק ואני יוכל לשחק.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט לצרכים בסיסיים ביותר כגון עבודה באופיס וגלישה אינטרנט. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או רמקולים. רצוי מאוד שיהיה בחנות בקריות כגון KSP. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אז ככה...צריך זה את המחשב ללא מסך וללא ציוד הקפי (ללא מסך)... צורב DVD.. וזהו...אפילו לא צריך שיהיה ספק איכותי...מספיק משהו שכתוב עליו 500W...זה לא קריטי....
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב לעבודה באופיס וגלישה באנטרנט זו הצעה שקיבלתי, האם יש דרך להוזיל עלויות לכיוון ה 1500? לוח אם: asus k8vm מעבד AMD2800 זכרון ddr 512MB דיסק קשיח: 80WD צורב DVD necX16 מארז asus ברבון ספק כוח asus כרטיס מסך ATI9500 128MB מחיר: 1950 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת ועכבר תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה יהיה הדיון האחרון שלי בקשר לזה אבל עד אז אני צריך מפרט למשחקים כבדים עד 15K המפרט יכלול הכל כולל כל הציוד ההיקפי!! ד"א התקציב המקורי היה 12K ככה שאין שום אפשרות לחרוג מהתקציב כמו כן במה שניתן לחסוך אז לא להתבייש... עוד דבר חשוב את קנית המפרט עצמו(ללא הציוד ההיקפי) אין לפצל!! זה מה שהכנתי במשך הזמן: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box 3490 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 MUSHKIN XP2-6400 DDR2 2048MB DUAL CHANNEL 4-4-3-10 2140 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E 2400 CREATIVE X-Fi XtremeMusic 750 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ENERMAX LIBERTY 620W 1100 THERMALTAKE BIGTYPHOON 25…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לבנות מחשב לאינטרנט,אופיס.... דברים בסיסיים ופוטושופ. המחשב לא מיועד לעבודה מקצועית של פוטושופ אלא ללימוד... יש מחשב שיתאים לבקשתי ב1600? תודה לכל העוזר ולכל מי שמנסה!
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום! בעזרת ה' אני קונה משחב השבוע,ובניתי לי מפרט מכמה חנויות שונות והגעתי לתוצאה הבאה מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L זיכרון KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 דיסק קשיח SAMSUNG HD160JJ 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon HD2400PRO 256MB PCIe צורב SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata DVD מארז וספק כוח Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP +420W PSU כל זה יוצא 1642 ש"ח מה דעתכם? ושאלה ממש חשובה,לפי מה שקראתי באתר של GIGABYTE הלוח תומך ב45NM,אבל דרוש עדכון ביוס,איך אני אוכל לעדכן את הביוס אם לא יהיה לי מעבד 65NM בשביל לעדכן אותו? האם יש דרך אחרת לעדכן את הביוס? ממש ממש תודה! ;D
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אתה יכולים בבקשה לבנות לי מפרט עד 1700 ש"ח. בהתחלה חשבתי על מחשב למשחקים אבל ירדתי מהרעיון עכשיו אני רוצה מחשב שישמש לאינטרנט,אופיס ואולי קצת סרטים. אין צורך במסך וציוד נלווה אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט ב1750 בלי הארד דיסק בלי צורב ובלי מארז.... זתומרת לוח אם זכרונות ספק כוח ומעבד(כרטיס מסך נראה לי שאני אלך על ה4830 שיש בKSP שעולה 600) בכל מקרה זה יוצא בערך 1150 לכל השאר.... עד עכשיו הייתי נעול על הE5200 שכנראה שבאמת אני אלך עליו, הASUS P5KPL-CM הבנתי שאני אהיה חייב להוריד ת'מהירות זכרונות ל667 אם אני ארצה לעשות OC למעבד אז אני צריך עזרה ממכם לבחור לוח אם טוב לOC... וזכורונת MUSHKIN 800MHZ 4-4-4-12 ES.... תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית. קצת עבודה גרפית פשוטה... (לא תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכו') חשוב! אני צריך שהוא יריץ ויסטה באופן חלק בכל מקרה אין לי צורך במסך וציוד היקיפי בכלל. אשמח לשמוע הצעות. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירסמתי את הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494365.0, שם ביקשתי חוות דעת על מפרט המוצא בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&comp=31 לאחר בירור, הבנתי שמפרט טוב והבעיה היא רק המפרט והספק. דחקתי את המחיר עוד קצת ושיניתי קצת את המפרט לפי ההמלצות שקיבלתי, ואשמח לחוות דעת נוספת: דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12021 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כבר 5 שנים שאני משתמש במערכת הבאה Pentium 4 2.6 GHZ HT(מדמה ליבה כפולה) Intel D865P ERL 512MB DDR 120GB WD FX5200 וחשבתי שהגיע הזמן להשתדרג.. אני לא גיימר רציני בכלל,אז גם כרטיס מסך פשוט כדוגמת HD2400PRO יהיה די והותר(וגם יש לו תמיכה בקידוד וידאו) הדילמה שלי היא בנושא המעבד לכל מעבד של אינטל שאני אקח,אני אעשה עליו OC,השאלה היא איזה מעבד אני צריך? בהתחלה חשבתי על הE5200,אבל במחשבה שנייה אני לא באמת צריך את זה..לא? אשמח לתגובות!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היעוד הוא סרטים(יש מסך טוב, השתבח שמו) וגם קצת משחקים מהצד ז"א כרטיס מסך בינוני רק לטווח הקצר. חשבתי על זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?PID=E8400-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84 מה אתם אומרים? האם יש בעיה עם החנות או המחשב שהצאתי?יש אפשרות למחשב פחות לא טוב במסגרת התקציב? תודה רבה על זמנכם ועל מאמצכם. עדי
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לעבודה רציפה אינטרנט ושטויות קצת משחקים ומסך שיהיה טוב לעבודה של הרבה שעות של קריאה ושיהיה חד אז ככה המחשב עד 1000 שקל(אפשר קצת חריגה) אין צורך בדיסק קשיח מסך עד 700 שקל(אפשר קצת חריגה) גודל: 17 אינץ רחב או 19 רגיל\רחב ומעלה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מחשב בסביבות ה2.5K (לא כולל כרטיס קול, אותו אקנה בנפרד) שימושים: - הקלטה ועיבוד מוזיקה (דורש פלייבק של כמה ערוצים במקביל להקלטת ערוץ או שניים בלי איחור, הפעלה של מספר פלאגינים במקביל וכו') בגדול מדובר על מולטיטאסקינג. - כמובן אינטרנט, וורד וצפייה מזדמנת בסרטים - משחקים לא מעניין אותי בכלל - OC - אם יש 2 מעבדים שבלי OC א' טוב מ-ב' ועם OC ב' טוב מ-א, אני מעדיף את א'. אם א' וב' זהים אני אקח את זה שנותן קלוק יותר גבוה. יאנו מעדיף מעבד שהוא חזק מראש וOC זה בונוס מבחינתי. צריך: 1. מעבד 2. לוח אם 3. זכרונות 4. HD 5. ספק תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם המחשב מסוגל להריץ משחקים באיכות הכי גבוהה גם בפחות כסף, אפשר גם לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arkham Knight, GTA 5, Dota 2, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך אבל זה התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2600 עם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית סטנדרטית כמו אינטרנט ואופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 13 , Call Of Duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין, כנראה 1680X1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ליום-יום,בעיקר לאינטרנט,לימודים וסרטים,ולמרות שאני כבר ממש לא גיימר של PC,אין צורך באיזה כרטיס מסך HIGHEND אבל כן משהו שיריץ משחקים כמו סדרת TOTAL WAR או DOTA2,LOL וכו'. מבחינת המארז,המחשב הנוכחי שלי כרגע במארז SUNBEAM TRANSFORMER למי שמכיר(או יותר נכון זוכר)ואני חושב שהוא די סבבה עם 5 מאוורים שקטים שקניתי בעבר,מארז ללא ברגים,יחסית מרווח וגדול וכו, וחבל לי לזרוק אותו.אז אין לי בעיה פשוט לקנות את החלקים לחוד בretail ולהרכיב בעצמי אם אפשר(ככה עשיתי בעבר). אלא אם אתם חושבים שזה לא מתאים או משהו ויש צורך במארז חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?משהו בין לבין, ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מ…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-