עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BHXHO2,

מחשב רק מארז בפחות מ1000 ש"ח רק מארז ללא שם ציוד עקפי כרטיס רשת פנימי המחשב מיועד להריץ רק אינטרנט זה היעוד שלו תודה ניסים

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by debil,

לחבר שלי יש מחשב שהפסיק לעבוד ועושה צרות. לאחרונה הוא קנה חלקים חדשים (ספק, הארד דיסק) ויש לו מארז, ולכן הוא חושב על קניית החלקים החסרים הרלוונטים. אם אפשר לקבל המלצה אחת למפרט אינטל ושני לאי-אמ-די, אז בכלל יהיה טוב. (אני מניח שמה שחסר לו זה לוח אם, מעבד וזיכרון, ואולי כרטיס מסך , עדיף מובנה ?) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, עדיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, הורדות, סולידוארקס (לא שימוש עצבני), כונן די וי די לצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shlem,

המחשב מיועד למשחקים לא כבדים ובעיקר MULTI-TASKING ללא OC עד 4500 ש"ח ללא ציוד היקפי

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  5. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1 890 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 510 510 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 260 520 כרטיסי מסך? Palit כמות מחיר סה"כ X550 128MB PCI-E, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 420 420 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 240 מקלדות? Logitech כמות מחיר סה"כ Logitech Keyboard + Optical Mouse SET (Black) 1 120 …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. צריך מחשב נייד בארץ עד 2000 דולר מסך טוב, שלא יהיה כבד, חלקים יציבים, מחשב מהיר מאוד, הרבה נפח זכרון, לא ממש למשחקים אבל שיהיה כ.מ נורמלי.

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  7. בעיקרון לפני שאתם קוראים את המפרט יש ארבעה דברים שאני לא סגור לגביהם והייתי מאוד שמח אם הייתם עוזרים לי איתם .. 1. אני מתלבט בין שלושה המארזים האלה Lancool K62-B / Coolermaster 690 II Advanced / NZXT Tempest EVO 2 . האם הCoolerMaster Hyper 212 Plus יספיק לי כקירור למעבד לOC יחסית רציני ? (אני מנסה לחסוך כמה שאני יכול מכיוון שהכיס לא עמוק מספיק ) 3 . הספק 550W יספיק להחזיק לי את המערכת + OC ? 4 . הHD6870 החדש יריץ לי משחקים ברזולוציה 1920X1200 על הגדרות מרביות ? ושווה לקנות אותו אם הוא מחברת Powercolor ? (המסך שלי הוא Samsung T260HD ) מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2 ₪424 כמות: 1 http://ww…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  8. זה המחשב שבניתי העלות שלו 4960. אשמח לדעת מה אני צריך לשנות במידה ומשהו לא מתאים למפרט. מה אני יכול להוריד ולחסוך כסף במידה ופריט מסויים לא ינצל את המקסימום במפרט הזה. והאם אתם מכירים חברה שתציע פחות כסף על מפרט כזה או דומה לזה. תודה מראש ! http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57b1f8c340a6f

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925) 460 ש"ח 4CoreDual-VSTA s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP 375 ש"ח זכרונות‏ DDR II 667 1GB Starex 1 205 ש"ח כרטיסי מסך‏ eVGA 8600GT 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 770 ש"ח סה"כ 1810 ש"ח מה אתם אומרים שווה? בKSP אני מעוניין לעשות שידרוג קל למחשב שלי יש לי מחשב מעפן GFORCE3 TI200 V8200 DELUX 64MB ASUS FOXCONN P4M800P7MA 512X2 DDR400 CELERON D 3.33GHZ 64BIT ב3D MARK 01 אני מקבל 7100 ככה אני רוצה לפחות לקבל ת20K המפרט הזה טוב אתם אומרים בשביל לקבל לפחות ככה? [br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 11:24:07 קשה להגיד אם זה טוב או לא טוב למשחקים לזמן מה??

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. שלום, אני צריך את עזרתכם בהמלצה לשני מחשבים שולחניים, אחד לגיימרים, והשני לא לגיימרים, אבל צריך להיות מסוגל להריץ לדוגמא football manager 2009. נכון לעכשיו יש לי מחשב עם: CPU: AMD athlon 3000 (socket 939) 64 bit MB: gigabyte k8nf-9 (נשרף) RAM: 2x400mhz 512mb DDR CASE: COMPUCASE CI-6A19-midi tower PSU: HEC 475W GPU: Gainward Radeon 9800gtx+ 512 PCI-E בעקרון, אני מתכוון לשמור למחשב הגיימרי את הכרטיס מסך, ואת המארז. ואני רוצה לקנות לוחם אם חדש (במקום זה שנשרף) + מעבד + 2 סטיקים של גיגה ראם (DDR3?). (יש התנגדות נחרצת לזה?) HD, לא גדול מידי, אין צורך... וספק שיחזיק את הכל (אלא אם לא צריך, ואז אני לא אחליף את הספק) בעקרון זה בשביל אח שלי, הוא לא גיימר מט…

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  11. היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אין צורך בכונן דיסקטים. שיתמוך בוינדוס 7. רמת השקט לא חשובה. חנות באזור פ"ת ראש העין, אין צורך בשדרוג לאחר מכן. תודה על העזרה.

13. Started by inglor,

אני יודע, זה לא משתלם להוציא כל כך הרבה כסף על מפרט זה לא בשבילי זה בשביל חבר שלא מבין כלום אבל הוא מתעקש להוציא כל כך הרבה כסף, ניסיתי להסביר לו. חשוב לו שזה יהיה מחשב יפה אז אם תכניסו לו קירור מים זוהר, קטודות זוהרות ועוד כל מיני שטויות במפרט הוא יהיה שמח עד הגג, הוא מעדיף אינטל ואנוידיה אבל שכנעתי אותו 'להתפשר' על AMD. המטרות הן גיימינג בעיקר. לכו על זה

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by tripto,

תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by n-o-a-m,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חרגיה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? סרטים גם בHD, משחקים, ועבודה משרדית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? סימס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by novocaine,

שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by amir232,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?זה כבר אחרי חריגה, אז לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim, minecraft , amnesia , magicka , Counter strike .. DOTA 2 בסגנון הזה 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאני יוכל להריץ את המשחקים שכתבתי כמה שיותר טוב וחלק.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא בטוח שהבנתי .. א…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. היי, אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב בקרוב ואני מחפשת מחשב חזק שיוכל להתמודד עם matlab ותיכנות ויהווה המחשב היחיד שלי לכל דבר לכל שימוש שוטף. מסך רחב - חובה, מתלבטת בין 15.4" ל- 14.1" (בעיקר מסיבות של משקל) מעבד כפול ליבה 1 ג'יגה זיכרון האם התקציב ריאלי? מישהו מכיר דגמים שקולעים? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. אורח אילן
    Started by אורח אילן,

אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב, והייתי שמח לקבל המצלה למחשב נייד בטווח המחירים שציינתי. לאחר שיטוט בקטלוג של KSP מצאתי שני מחשבים שעליהם חשבתי והייתי כמובן שמח לשמוע את דעתכם המקצועית עליהם, האם הם מתאימים, לא מתאימים, או אפילו טובים מדי למטרות שלי (אצרף אותם בתחתית הפוסט) 1. מה התקציב המקסימאלי?~3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב, אך אני אשתדל להיות ריאלי, ולדעתי פחות מזה זה לא ייצא. אם ניתן, מה טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אפרט חריגה ספציפית, אך כל עוד היא בגבול הטעם הטוב אני מוכן לשקול. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקרון המחשב מיועד ללימודי…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eyall97,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MAX PAYNE 3, MW3 (כל המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024 1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. pentuim 4 2.6 800 ht msi 865pe neo2 s 512 dual ddr msi geforce fx 5200 128ddr seagate 80 gb 8mb sata aoc 17 flat מקלדת עכבר כרטיס רשת כרטיס קול מארז והכל ב 3780

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  23. שלום , כפי שאתם רואים המפרט שלי מבוסס NF3U (חתימה למטה) והוא חדש יחסית , עכשיו בחרתי בלוח ובמעבד מכיוון שלא היה באפשרותי לשדרג כרטיס מסך . הבסיס הוא המפרט ואין לי צורך לשנותו אך עדיין אפשר לשפרו ואני מעוניין : 1. להעלות לגיגה זיכרון (ברצוני 2 סלוטים של 512 אך אני לא מצליח למכור את אלו שיש לי אז עוד שתיים של 256 זה טוב ?) ..... 2. להליף למארז יותר איכותי וקר עם אופציות של שניי מאווררי 120 (לפחות) 3. קירור למעבד (כרגע הוא בקירור סטוק ב-41-43 מעלות) - (המחשבה שלי היא על HYPER 6 ) 4. ספק כח חדש ואיכותי (כרגע ישנו ספר גנרי בן 8 חודשים שרשום עליו 500W ) השאלה שלי מה עדיף לבצע לפני ?.........אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות שלפי דעתכם כדאי לשדרג

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by shemiraz,

יש לי הזדמנות לקחת נטבוק של החברה הזובמחיר ממש מצחיק (חצי מחיר) למישהו יש נסיון איתם?לפי מה שהבנתי מהאינטרנט הם היצרן מחשבים הכי גדול בסין השאלה היא על האיכות דרך אגב הנטבוק שלהם נראה בדיוק כמו acer one

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  25. Started by ירח אפל,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? AMD ATHLON 3000+ 64 bit S-939 מחשב GigaByte NF4 s939 PCI-E לוח אם Athlon64 3000+ (S-939) מעבד 512MB DDR400 KINGSTON/GEIL/DIGMA זכרונות GigaByte 6600 GV-N66128D כרטיסי מסך SATA 80MB WD/Sumsung/Hitachi(II) דיסקים קשיחים Foxconn 3GTK278 CASE /1x80 fan/ 300W FSP מארזים Genius KB-12E PS2 ENG/HEB מקלדת Genius Net scroll+ PS2 Retail עכבר Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design רמקולים סכ"ה 3450

• 8 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.