ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
טוב זה מפרט שאני רוצה להזמין ,אנh רוצה להיות בטוח שזה בסדר אז אני רוצה לקבל ממכם חוות דעת רצינית ועם יש צורך בשינויים אז אני ישמח לקבל תגובות לגביי זה. אין לי תקציב למחשב כי חלק מהחלקים אני מביא ישירות מהחברה במחיר ממש זול. אני רוצה חוות דעת לגביי המפרט המחיר לא ממש רלוונטי פשוט אני לא רוצה גם לזרוק סתם כסף,בגדול אני רוצה מחשב למשחקים,לראות סרטים,ושיהיה חזק וטוב ושיוריד דברים בקצב מהיר. כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB מארז מחשב HEC 6920B-NPS צורב LG GSA-H42 X18 DVD לוח אם Asus P5B Deluxe זיכרון Kingston 2GB 667MHz DDR2 CL5 כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E בקשר למעבד אני התכוונתי לקנות - מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box 2mb ושמעתי ש…
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני מספר ימים המחשב שלי הפסיק להידלק הוא רק משמיע ציפצופים לפי מה שאני רואה הלך הלוח אם המחשב נקנה לפני 5 שנים פנטיום 4 רציתי לדעת אם אפשר להחליף את הלוח אם,הזכרונות,הכרטיס מסך,המעבד כי יש לי את המארז ספק כוח דיסק קשיח וצורב DVD אפשר עד 1800 רק אם זה באמת משפר המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד מעט מתחיל תואר ראשון במדעי המחשב ורציתי לקנות לתואר מחשב טוב ועמיד שיחזיק לי לפחות 3 שנים ואולי יותר ובגלל זה התקציב הגדול * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, ד?) לימודים * גודל המסך? 14-15 אינץ' עדיפות למאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכי נוחה, מוארת, אם מתאפשר עדיף אפילו שיהיה את הפטמה שיש בלנובו THINKPAD * משקל רצוי? גג 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוךחשוב לי מאוד זמן עבודה ארוך ז"א בין 6-9 שעות בעבודה רגילה.. של גלישה קצת תכנות ואולי סרט או שניים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות USB3 לפחות 2 יציאות * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח 128/256 SSD * כונן אופטי? אין צורך *…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלתי מחשב נייד של msi מחבר .אין לי שום נתונים טכניים. כאשר אני מדליק את המחשב הוא עובר את כל הבדיקות ואז החלון של windows מופיע ונשאר תקוע. למישהו יש השערה ממה זה יכול להיגרם ???? אנא עיזרו לי זה מחשב של חבר וממש לא נעים לי תודה יובל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני למשל רוצה האקינטוש....יש קשר לבחירת מפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה לקנות לאחותי מחשב נייד (במקום לקנות לי IS-7 ) המהירות של המחשב לא ממש חשובה ... הוא לא נועד למשחקים ולא מתוכנןOC (כן בטח OC לנייד ... :) חשבתי על המחשב הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-1156077835.htm מה אתם אומרים? ד"א שלושת הקריטריונים היחידים שלי הם 1.מחיר 2.חברה אמינה 3.מקום שיספק תמיכה טכנית כמו שצריך באזור המרכז\יותר דרומה מהמרכז אה וגם חשוב שיהיה מסך לפחות 14 אינצ' ומודם 56K
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
--> אז ככה , אני חוזר עם הבקשה אליכם לקבלת מפרט בשבילי 1 התקציב המקסימלי שלי הוא 5000 ש''ח , לא ניתן לחרוג ממנו אבל ניתן לניצול עד הסוף , ז''א לא לחסוך. 2 המחשב מיועד בעיקר למשחק און-ליין כבד גרפיקה , השימוש יעשה כל יום (המשחק הוא WoW - The Lich King) מסך שיש ברשותי הוא מסך טוב 22" Samsung SyncMaster T220P הרזולוציה במשחק היא 1920x1200 , הרזולוציה המקסימלית של המסך היא גם כן 1920x1200 3 אין צורך בשום ציוד היקפי , רק המארז עם כל הפריטים בתוכו 4 מבחינת השקט של המחשב בשבילי זה לא חשוב , ז''א עפילו בסולם מ10-1 מצידי שזה יהיה 1 העיקר שכל המאווררים ומערכות הקירור יעשו את עבודתם כמו שצריך. 5 מבחינת אוברקלוק - כן מתוכנן אוברקלוק רק איני יודע עדיין באיזו רמ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. למנהלים - לצערי לא שמתי לב לפורום הזה והצבתי שאלה דומה בפורום לוחות אם מעבדים וזיכרון - ניתן למחוק את ההודעה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=535963.0 . מה התקציב המקסימאלי? אני גר בחו"ל אז בעייתי לתקצב בשקלים אבל ניתן לומר עד 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים+תכני HD+עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ+לייטרום - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הקדמה : בחצי השנה האחרונה המחשב הרבה לקרוס והיה צורך להתקין הכל מחדש 6 פעמים. אחרי שהוחלפו ( לסירוגין ובשביל לבודד את הבעייה) ....הזכרון, הארד דיסק, הספק והוצא כרטיס המסך הגעתי למסקנה כי ככל הנראה הבעייה היא במעבד/לוח אם והחלטתי לשדרג. אשמח לעזרתכם בבחירת הרכיבים שאוכל לנצל מהמחשב הישן שלי לצורך הרכבת המחשב החדש. אני מניח שאצטרך : לוח אם / מעבד / מארז/ פתרון קירור איכותי זהו המפרט הקיים: INTEL I3-540 GIGABYTE GA-H55M-D2H SAMSUNG F3 HD502HJ 500 GB SATA 2 G/SKILL DDR3 4MB 1333MHZ GAINWARD GTX 460 768 MN DDR5 HEC 66RC מארז SEASONIC S12II 430W צורב LG 1. מה התקציב המקסימאלי?כ 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, ואם צריך להוסיף עוד 100-50 שח 2. מה שימושי …
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות החלטתי שעדיף לרכוש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג מאשר נייח. מאחר ואני לא מבין גדול בעסק, רציתי לשמוע את דעתכם: - כיצד נעים המחירים בניידים? האם למשל מחשב נייח למטרות דומות עם תקציב של 6,000 ש"ח שווה למחשב נייד בשווי 4,000 ש"ח (בגלל זה למשל אני לא בטוח לגבי התקציב שלי. אני לא רוצה להוציא מעבר לנדרש אם יש לי אפשרות לחסוך ולהבין קצת יותר לעומק את הדברים). - הבנתי שחופש הבחירה של חומרת הנייד היא מוגבלת יותר מאשר נייח. במידה ובכל זאת זה אפשרי, אשמח להצעות של מפרטים או חברות ניידים איכותיות. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם , עזרתם לי לבחור מפרט לגיימינג השבוע, עכשיו אני צריך עזרה לאבא שלי. מפרט פשוט לשימוש ביתי (הוא צריך רק את השילוש הקדוש לוח אם,מעבד,זיכרון). 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ , סרטים, גלישה באינטרנט , סטרימינג לטלוויזיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
1)זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 1 ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? 1040 - כרטיס מסך בהתקן PCI-E. דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 - > ד"א, זה לא SATA..למרות שאין כ"כ הבדלים. Teac/SONY 1.44 40 1 40 HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ?NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4? -305 ->צורב DVD!! 2)או זה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS-939 (s939) nForce3 470 1 470 זכרונות? DDR 400…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב (ללא מסך) בתקציב של כ3500 שח (ניתן לחרוג ב200-300 שח). המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,צפיה בסרטים און ליין (HD) ומשחקים שיצאו לפני שנתיים-שלוש.מהירות תגובה של המחשב חשובה במיוחד. אשמח אם אפשר יהיה להרכיב מחנות אמינה כלשהי בירושלים. חשוב שיהיה דיסק קשיח של 1000 ג'יגה וזיכרון של 4 ג'יגה (שני כרטיסים-כל אחד של שניים). אשמח להמלצות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אחרי שעות של בחירת חלק חלק הגעתי למה שתראו פה, האם יש אפשרות לצמצם הוצאות ? לשדרג רכיבים ? אני אוסיף את השאלות מהמפרט על כל מקרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום, 5000 נראה לי מספיק כסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, SWTOR ועוד כל מיני משחקים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה שלפי המחיר הכיוון יהיה נטבוק, אבל בעקרון הדרישות הן גלישה, סרטים, אופיס בעיקר..אני רוצה גם בהמשך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה חיצוני כדי לראות סרטים במסך גדול..להקליט אני מבין שיהיה כבד מידי כנראה.. אני אודה לכם אם תוכלו להמליץ.
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מצאתי את המחשב הבא : http://ksp.co.il/?uin=15580 שעונה על כל הדרישות שלי אבל לא הצלחתי למצוא ביקורות ברשת עליו , מישהו מכיר? ניסה? מחשב סטודנט שמריץ גיימינג בינוני-קל * גודל המסך? 17 פלוס * משקל רצוי? 3 קילו פלוס מינוס * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש לפטופ עם מקלדת איכותית ונוחה (לא האלה עם הכתפורים הקטנים והשטוחים עם מרחק של …
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנטית. צריך להיות עם כוח סביר ובעיקר מספיק קל ושיחזיק מספיק שעות. מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים HD וקצת משחקים. אני מניח שמספיק i3 עם 8GB זיכרון, לא צריך כרטיס מסך ייעודי * גודל המסך? 13.3 או דומה * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? נמוך ככל האפשר (שבחורה קטנה תוכל להסתובב איתו במשך היום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, למשל 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD בגודל 256GB, אפשר גם SSD יותר קטן 128GB עם HDD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע: Abit IP35 PRO E6320 @ 2.52 BIOSTAR 8600 GTS 256mb 250 HD WD 400WAT ספק כח ג'נרי 2GB 800Mhz אני על ויסטה 64BIT וגם המאוור של המעבד הוא לא הBOX אבל הוא לא משהו גם
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שעונה למיפרט הבא: תקציב: עד 5K, עדיף פחות, אפשר לחרוג טיפה אם זה שווה את ההבדל. שימוש: אינטרנט, אופיס, תיכנות (NET. למשל) , לא משחקים וכו'. מסך: 13.3 ומעלה. חייב להיות מאט. וגם המיסביב לא מבריק. עכבר: רצוי track ball (סטיק כמו של IBM), אבל כנראה שאוכל להתרגל גם לפד מוצלח. מיקלדת: רכה ונוחה תאורה למיקלדת: רצוי מאוד משקל: 1.8-2.5 אבל עדיף כמה שפחות סוללה: 6 תאים דיסק: מספיק 160G , עדיף 7200RPM מעבד: עדיף C2D עם 2Ghz לפחות (הבנתי שה dual core מתחממים מאוד) זיכרון: לפחות 2G עם אפשרות הרחבה ללפחות 4G אחריות: טובה, ארוכה ואמינה מ"ה: לא חייב, שיתאים עתידית ל windows 7 יציאות: רשת רגילה ואלחוטית, BT, רצוי גם מודם פקס לא חייב, אבל יהיה…
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, המחשב: AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec המחשב לא עולה(רוב הסיכויים שלוח האם דפוק וכל שאר החלקים תקינים) האם יש טעם לנסות למכור חלק מהרכיבים? אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-