ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, אני צריך מפרט ב1500 ש"ח כמובן בלי מסך שישרת אותי בעיקר לסתם עבודה משרדית, הורדות ומשחקים עם גרפיקה בינונית לא מטורפת. (אגב, על הדרך אם יש איזה רמקולים מומלצים בסביבות ה200). גם אם יש חנויות מומלצות וזולות בכאיזור המרכז אשמח לשמוע עליהם. בינתיים ראיתי מפרט מומלץ בלוג'יק ב1700 : Compucase-HEC CI-6T10 300W Micro ATX Black Case Intel Pearl Creek DG31PR G31 DDR2 VGA3100 MATX Mo Intel Core2 Duo 2.80GHz 3MB E7400 Box CPU 2G DDR2 800MHz Memory 320GB 16MB S-ATAII HDD DVD±R/RW x 22 Black S-ATA Bulk Computer Integration + Win For Testing Only הכל נראה לי סבבה אבל אני לא בטוח לגבי הלוח אם, והאם הכרטיס מסך נמצא בלוח האם. ביקורות , הערות ומפרטים חדשים יתקבלו בשמחה =]
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Legue of Legends ומשחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז שנת הלימודים בפתח והגיע הזמן לקנות מחשב. אני מחפש מחשב קל, אמין וחזק שיחזיק מינימום 4 שנים. מסך 13-14, זמן סוללה גבוה ככל שניתן. הדרישות הם לא מיוחדות. . ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט מוסיקה וסרטים. משחקים לא מעניינים אותי בכלל. לגבי יציאות את HDMI כמובן חובה. מעבר לזה אין משהו קריטי שאני צריך. כונן DVD מומלץ מאוד אבל חובה. דיסק קשיח 500 גיגה ולא פחות. אין צורך באחריות בינלאומית וגם לא במערכת הפעלה. הדרישות מהמחשב לא גדולות במיוחד אבל כן הייתי מעדיף להכניס בתקציב מערכת כמה שיותר חזקה (שאיפה ל I5) שמחשב יסחוב גם בעוד כמה שנים. תודה מראש. (ד"א המלצה ככה לקראת פתיחת שנת הלימודים אני מכיר הרבה אנשים שקונים מחשב בתקופה הקרובה ונעזרים בפורום הנ"ל. לדעתי יעזור מאוד אם יפתח …
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ב e6400 latitude מערכת הפעלה win7 אני לא מצליח להשמיש את המקשים המובנים של הקול וכו איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב לצורך שימוש משרדי אישי אינטנסיבי. כ15-20 טאבים פתוחים בו זמנית , אפשר גם לראות 2 קבצי וידאו ברקע לא בו זמנית אבל חשוב שיתמוך בניגון 4k בצורה מעולה - כיום אם אני מריץ קדימה זה חושב כמה שניות. יש לי היום i5 2500k. אין לי העדפה איזה מעבד. חובה 32 ג'יגה זכרון פנימי במינימום. עדיף מארז כמה שיותר קטן - אם היה ניתן לשם על השולחן אבל אם חובה לוח אם רגיל שבוע מעולה ממש אלך על זה. אני סבבה לגמרי עם רכישת רכיבים באמצעות אמזון. יש אופציה לחריגה כספית . אין תכנון כרגע למשחקים , אם יהיה אני אקנה כרטיס מסך בפעם אחרת.
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט למשחקים כבדים עד 7.5K ללא ציוד הקפי וללא מסך לא מתוכנן OC אני רוצה 4GB ו500GB שקט חשוב מאוד אם אני לוקח 4GB אני מחוייב למערכת הפעלה של 64?
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המפרט ככה שיריץ משחקים חדשים (GTA החדש בעיקר) המערכת הקיימת: amd X2 3800 asus m2a-vm hdmi 1 g memory hec 6a19+300W מסך 17 CRT אני רוצה לקנות מסך 22/4 וכ.מסך - שניהם ב-2K בערך (אבל אין סכום מוגדר) בנוסף, האם אני צריך להוסיף זיכרון? ובכלל שווה לשדרג? האם המערכת תחזיק? תודה!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט הבא- Intel® Core™ i3 530 2.93GHz Gigabyte H55M-S2H Scythe Mugen-2 Rev.B SCMG-2100 Retail Antec דגם Two Hundred ספק כח Hec הספק 500W מסדרת Win+ Power Radeon HD 5750 1024MB GV-R575D5-1GD Western Digital 500GB SATA2 7200RPM 32MB Buffer Kingston/Ceon 2048MB DDR3 1333MHz X22 LG SATA DVD TOTAL – 3100 ש"ח האם שווה להשקיע עוד קצת והחליף את לוח האם לדגם UD2H ??
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב בעיקר לאופיס ואינטרנט, מוסיקה, שום דבר מיוחד. האם יש מספיק כסף ללכת על כפול ליבה של אינטל, 6300? או לוותר וללכת על AMD? תודה! עדכון: איך אפשר להוריד כמה מאות שקלים מכאן? מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB CACHE SOCKET AM2 45W - ADH3500DEBOX - BOX ¤389 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤503 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤314 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤237 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤344 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤279 מקלדת: BTC 5107 KEYBOARD - HEBREW ¤36 עכבר: MICROSOFT WIRELESS INTELLIMOUSE EXPLORER WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLCLTHR - M03-0003…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב בתקציב הזה והוא מנסה להתעקש לקנות כל מיני מחשבים עם מפרט שנראה מטורף ומארז שנראה טוב אבל בתכלס זה סתם בלאי ואמרתי לו שיחכה ואני יעזור לו עם זה מישהו יכול להמליץ על משהו?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים לא כולל מסך מקלדת או עכבר. חשוב שיהיה שקט ואמין. אשמח לקבל מפרטים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ניייד, כבר אני יודע איזה מעבד וכמה זיכרון פנימי אבל אין לי שמץ של מושג על איזה כרטיס מסך ללכת? אני צריך שמישהו יתן לי גבול מינימלי- מה לא לקחת התקציב של כל המחשב עד 4K והייתי רוצה מאיץ גרפי לא בשמים ולא משהו מפלצתי לגיימרים אלא אחד שעושה את העבודה וסה"כ סבבה ומסוגל להריץ משחקים עם דרישות בינוניות-גבוהות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל את חוות דעתיכם לגבי המפרט הנ"ל תודה מחשב נייד לנובו N500 דגם 4233 מחיר 3450 מק"ט דגם 4233-77G מעבד Intel® dual-core T4200 2GHz מערכת הפעלה Windows vista home premium זכרון נפח 4GB מהירות: 667MHz דיסק קשיח נפח 320GB מסך כרטיס nVidia 256MB GeForce 9300 גודל צג 15.4" WSXGA TFT Vibrant View 1280X800 רזולוציה 1280x800 כונן אופטי "DVD\RW MULTI BURNER DL 24X" רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת Intel 5100 AGN (1x2) תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless+Bluetooth® יציאות Express Card קורא כרטיסים 4-1 Media Card HDMI RJ-45 RJ-11 IEEE 1394 אוזניות מיקרופון חיצוני תצוגה חיצונית (VGA) קורא טביעות אצבע סוללה 6 CELL מצלמה משקל מוערך 2.8kg אחריות שנה בנלאומית ע"י לנו…
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ב"ה מפרט גיימינג קל עד 3K (ללא ציוד הקפי) | דרוש חוות דעת מפרט שהרכבתי למחשב גיימינג קל (ללא ציוד הקפי) רציתי חוות דעת שלכם, (המפרט למטה) תרגישו חופשי לשנות או אפילו להרכיב מפרט חדש בסכום הזה, כמובן אם תאימות מקסימלית. חשוב לי שיהיה אוורור טוב במארז מינימום 2 מאווררים תקציב 2800 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שלא יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 -200 רק אם יביא לביצועים ניכרים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט בסיוע שלכם ועל פי הרכיבים אותם מצאתי בחנות המועדפת עלי (אין צורף במעבד I7 תושבת 1156). לפני קניה - האם ניתן לחסוך (בלוח, כרטיס מסך) או בפריט אחר ? SEAGATE ST31000528AS 1TB 7200RPM SATA2 32MB 320.00 ₪ 1 G.Skill DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ CL9 380.00 ₪ 1 LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK 110.00 ₪ 1 Gigabyte GeForce GTX460 OverClocked 1GB GDDR5 PCI-E 1,260.00 ₪ 1 Gigabyte GA-P55-USB3 640.00 ₪ 1 Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX No-PSU 260.00 ₪ 1 Samsung Cream 2333T 23" Wide FullHD LCD 8ms Panel-PVA 875.00 ₪ 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1366/1156/775/AM3/AM2 135.00 ₪ 1 Seasonic …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני לא מבין בזה כלום בכלל אז קשה לי להסתכל על משהו ספציפי אני רק יכול להגיד שהוא צריך ליהיות 15 אינץ' לא כבד במיוחד ועמיד ושיבוא עם מצלמת אינטרנט ( נראה לי שזה בא בצורה מובנת כבר ברובם אבל בכל זאת שיהיה שם בטוח) במטרה לעבודה משרדית תקציב עד -4000 ש"ח עריכה : יש צור שיהיה בו זמן סוללה ארוך גודל של HD 60 GB ומעלה לא צריך יותר מידיי תודה רבה לעוזרים! יום טוב.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! הבקשה בכותרת! אם אפשר מחנות בחיפה, מרדנית, נעה, גיבור וכו' תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, גרסא לא חשובה לי 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט ל-1500 ש"ח... לא צריך להתחשב ב: מסך מקלדת עכבר מודם כונן דיסקים CDROM אם אפשר, אז כמה שאפשר ONBOARD עם לוח יציב (פחות או יותר)... מיועד ל-OFFICE 2003 וגלישה מינימלית בלבד. תודה
-
חיר 2000 שקל.. משהו בסגנון הזה : http://zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 כרטיס מסך אני יקנה לבד אחרי זה ... מעבד Q 4 G זכרון רם 500GB דיסק קשיח .. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-