עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז אחרי שהמחשב הנייד של הלנובו הגיע ללא דיסק של מערכת ההפעלה ( ויסטה ) ובלי דיסק של דרייברים, נאמר לי לאחר שיחה עם החנות ממנה קניתי את המחב שהכל נמצא במחיצת השיחזור. אבל מה זה בעצם מחיצת שיחזור? משהו פיזי? כונן או תיקייה כלשהי במחשב? אני רוצה לפרמט ולחזור ל- XP, ופוחד גם לפרמט בטעות את המחיצת שיחזור. יש דרך לגבות אותה על גיסק עוד לפני הפירמוט רק ליתר ביטחון?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by eldarheat,

דבר ראשון האם מומלץ להוסיף מהמחשב הישן את הזיכרון שנמצא בו למחשב החדש לתוספת ביצועים? יש לי לוח אם [h=1]Intel® Desktop Board DG41WV[/h]אין לי מושג איפה בודקים כרטיס זיכרון, אבל אני כמעט בטוח שהוא מסוג DDR3 והוא 2GB [h=1]. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (fifa, 2k, assisan creed, call of duty..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד לשימושים שהוזכרו בכותרת ואולי טיפה משחקים. בגדול אין לי העדפות מיוחדות, רק כדאי שהוא לא ישקול מעל 3 ק"ג ועדיף עם צורב DVD. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יבוא עם windows vista. הציעו לי את המחשב ‎Acer Aspire 5520-5a2g16 ב-4,400 ש"ח בעוד שראיתי שהוא בד"כ עולה 5,000 ש"ח ויותר? מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? ואיך היא ביחס למעבדי אינטל?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אז ככה, אני בארה"ב קצת לפני פסח ואני מתכנן לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם כאלה, מחשב שיחזיק את המשחקים שיוצאים בימינו (תפקידים בעיקר) ומחשב שדרכו אני אוכל להקליט כלי נגינה ברמה סבירה (עוסק במוזיקה) כרגע יש לי ATHLON XP 2800 עם 2.1 גיגה הרץ, 512 זיכרון 160 דיסק קשיח, וכרטיס מסך NVIDIA GFORCE 5700LE אני רוצה לקנות ב500 דולר פלוס מינוס, מעבד חדש, עוד זיכרון RAM כרטיס מסך שיספק וכרטיס קול שאני אוכל להקליט דרכו... מה כדאי לקנות? והאם לדעתכם יש דברים אחרים שאני אצטרך בשביל מחשב לצרכים הנ"ל? תודה מראש, דניאל.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודי הנדסת מכונות ואולי קצת משחקים תוכנות: מכיר רק סוליד, אבל אני מאמין שאלמד לעבוד עם תכונות נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, אשמח לשמוע אם יש המלצות כלשהן עבור סטודנטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

7. Started by kshahar,

תקציב - עד 2000 ש"ח, לשילוש + מארז ואולי גם כרטיס מסך. המפרט לקוח מלמיר. מעבד: INTEL CELERON D 330 2.667Ghz 256Kb CACHE PRESCOTT ?538 ש"ח לוח אם: ABIT IS7-E2 ?522 ש"ח זיכרונות: 2 סטיקים DDR KINGSTON 400Mhz 256Mb CL3A 3-3-3 ?606 ש"ח מארז: Compucase 6CN1 ?209 ש"ח סה"כ: 1875 ש"ח בקשר לכרטיס מסך - יש לי בבית Voodoo3 3000. אני לא צריך את המחשב הזה למשחקים. האם הכרטיס הזה יעבוד או שצריך לקנות חדש? ושאלה נוספת - יש לי בבית את המחשב הבא למשחקים: CPU: Pentium 4 2.4C MB: ASUS P4P800 Deluxe Memory: Kingston 256MB PC3200 X2 Video: ATI Radeon 9500 Pro האם כדאי להחליף לו את לוח האם ללוח חדש יותר (עם אופציות שדרוג טובות יותר) ולקחת את ה-P4P800 למחשב שאני מתכנן לקנות? אם כן, איזה לו…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט הבא, למחשב לשימושים שונים כמו: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, לימודים, משחקים (לא כבדים) איך אני יכול לחסוך קצת ולהוריד במחיר? Intel Core i5-2320 3.0GHz 6MB Cache 95W LGA1155, יחידות 1 ₪900 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9785 Scythe KATANA 3 3Heat-Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ₪130 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1810 Gigabyte GA-P67-DS3-B3 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪520 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9811 Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8922 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 LG GSA-G…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. יש לי שאלה לגבי בהירות הצג במחשב נייד דל. בהירות הצג המקסימלי כאשר המחשב מחובר לחשמל גבוהה מהבהירות המקסימלית של המחשב במצב BATTERY. כלומר במצב HIGH PERFOMENCE כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל הבהירות יורדת מעט(לא כמו במצב DELL RECOMEND) האם זה אמור להייות ככה?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by Idanbd,

שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן לכל מביני העניין, החלטנו לשדרג את המחשב בבית ולקנות עמדה נוספת להוריד את העומס. אחד המחשבים צריך להיות מחשב שולחני רגיל לעבודה באינטרנט, אופיס, כולל תכנות ב-Matlab. תקציב של עד 2000 ש"ח . המחשב השני הולך להיות הבובה שלי והשאיפה היא שהוא ייתן תמיכה לפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות (במידת האפשרות, אופציה לעריכת סרטי וידיאו ב-premiere ). המחשב צריך להתאים לעריכת תמונות בנפח גדול, לאינטרנט ולעבודה באופיס. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. הייתי שמח לעזרה בבניית מפרטים (בלי מסכים או כל דבר נלווה נוסף). השאיפה היא למצוא חנות מחשבים באזור השרון (רעננה, כפר סבא..משהו בסגנון) שתרכיב מחשב לפי המפרט. אז אשמח לשמוע המלצות על חנויות. אני מחפש חנות באזור כדי שיהיה לי משהו לפנות אליו ב…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד איזור 5000 ש"ח, מעדיף פחות. יש אפשרות לחריגה של 500 ש"ח. נקודות שחשובות לי: א. בהירות גבוה (הבנתי שמדובר בNITS לפחות 300). ב. מסך מגע - לא חובה, אבל יכול להיות נחמד עבורי. ג. כל השנים קניתי רק דל, אבל לא מצאתי מחשב שלהם שמתאים לדרישות שלי ונמצא בתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה טאבים בגוגל כרום, תוכנות אופיס השונות, הכנת מצגות, פתיחה מספר PDF במקביל, הכנת מצגות, מעט סרטים. ללא משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …

14. שלום לכולם: אני מחפש עזרה מאחר וקראתי פה לינקים ופורומים על מפרטים טכניים של חומרה, והאמת זה לא מדבר אליי כי אין לי מושג בחומרה של מחשבים מהאספקט של שמות יצרנים בתלות בביצועים, ויחס של עלות תועלת,כך שלא התקדמתי ממש. לכן אני מבקש עזרה. יש לי את כל הציוד ההיקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים 5.1 HARDISK צורב DVD וכו'), מה שדרוש לי זה: לוח אם + מעבד,כרטיס מסך טוב למשחקים,כרטיסי זיכרון ומארז. מצידי הפריטים הבאים: כרטיס רשת,כרטיס קול יכולים להיות גם חלק אינטגרלי מלוח האם. ספק כח יש לי של 350W אם דרוש משהו חזק יותר וזה מוצדק אשמח לקבל המלצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by moran_l,

שלום למומחי הפורום. אני זקוק למפרט עבור מחשב לשימוש ביתי. אופי השימוש: אופיס, אינטרנט, סביבות פיתוח (Visual Studio). תקציב: עד 3000 ש"ח למארז בלבד - ללא מסך, עכבר ומקלדת. אבל כן עם כונן קורא DVD. כמו כן - אני רוצה מחשב מורכב (לא לקנות רכיבים ולהרכיב בעצמי). במילים אחרות - התקציב כולל תשלום עבור ההרכבה. דרישות נוספות: מעבד AMD זכרון 512 דיסק 80GB אין שום צורך להתפרע עם כרטיס קול וכרטיס מסך לגיימרים. להערכתי הכי יתאים לי לוח עם כרטיס מסך וכרטיס קול עליו. גם כרטיס LAN על הלוח בא בחשבון. אין צורך במערכת הפעלה. כמו כן אשמח לקבל המלצות לחנויות באיזור תל אביב תודה.

16. שלום מחפש נייד לאחותי חשבתי על Dell Vostro 1310 T5870 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310-t5870.htm אבל לא ברור לי כמה המישקל עם סוללה 6 תאים כיוון שהמשקל המפורט הוא לסוללה 4 תאים אם הבנתי נכון . מה דעתכם ? האם יש אופצייה טובה יותר באיזור המחיר הזה והאם יש הבדל משמעותי בעבודה עם מסך 12 לעומת 13.3 בשימושי טקסט תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMAUER ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוצה שGTA V שצריך לצאת יעבוד חלק ובטרפייל 3 GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3.…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Tommy,

אני צריך מפרט למשחקים שיחזיק לי כמו שצריך... חריגה קטנה של 100-150 שקל אפשרית... תודה. ללא ציוד היקפי עריכה : מתוכנן גם OC חמוד

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  19. היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד ‏Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ שווה את העוד כמה מאות שקלים ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by rozen10,

טוב אז ככה אני רוצה מחשב חדש יש לי תקציב בערך עד 3000 שקל כי אני צריך גם מסך אז תלוי כמה יעלה המסך ואני רוצה מסך 22' בכל מקרה יש לי מפרט כזה והוא עולה לי 3000 אם יש לכם הצעות יותר טובות שזה מיפרט יותר טוב או בפחות כסף אני אשמח לשמוע AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Samsung 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W סט מקלדת ועכבר חוטי Microsoft Wired Desktop 400 Edimax EW-7711UMN nlite 150Mbps USB WireLess Card 802.11n

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  22. אני לקראת שדרוג המערכת והשאלה שבכותרת: האם עדיף למכור את החלקים שלי בנפרד או לדחוף אותם לאיזה מארז כדי ליצור מערכת שלמה למכירה.. מה עדיף למיקסום הרווח? המפרט בצד, רק שהמארז לא ייכלל במכירה וגם לא HDD. מדובר במעבד, זיכרונות, לוח, כ. מסך, ספק כוח. אם עדיף כמערכת שלמה אמצא איזה מארז חלופי להרכבה.

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  23. שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש (חוץ מספק כח, כ.מסך, הארד דיסק לאיחסון וציוד היקפי שיש לי כבר) בתקציב של עד 6500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עוד 500 ש"ח. המחשב משמש אותי למשחקים ברזולוציה של 1920x1080, יצירת מוזיקה בתוכנת קיובייס שצורכת הרבה כח עיבוד וזיכרון. בנוסף אני עתיד ללמוד בניית אתרים ב- adobe dreamweaver עם אופציה לעריכות גרפיות בסיסיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה חזק מהיר ושקט ככל האפשר! אין לי שימוש באוברקלוק. את המחשב אני מתכוון לקנות ב ksp עפולה, ואלו הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, כונן SSD ראשי למערכת ההפעלה ומארז. עשיתי קצת בדיקות באינטרנט וזה המצב שלי כרגע: 1. המעבד שבחרתי: intel core i7 3820 3.6ghz s2011 10mb L3 http://ark.intel.…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפש מחשב לסטודנט ב1100$ בערך חשוב שיהיה קל - 2.5-1.5 קילו. שיהיה מחברה טובה. כונן קשיח לפחות 80 GB צורב DVD עם כל החיבורים bluetooth פחות קריטי אבל נחמד אם יהיה 802.11 /g חריץ לSD בעדיפות 1G זיכרון Intel Core 2 Duo 1.66GHz לפחות סוללה - שתחזיק כמה שיותר - לא תמיד יש שקע פנוי באוניברסיטה... משמש אותי בעיקר ללימודים לכן חשוב מאוד שיהיה קל בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט אך גם לתוכנות לעיבוד תמונה וסאונד (לא ברמה מקצועית) ולסרטים כמובן. ועכשיו האתגר: אני חייב את המפרט עוד היום או מקסימום מחר והכי חשוב אני רוצה לקנות את המחשב בארצות הברית. לא אכפת לי חנות פיזית או אינטרנטית גם איביי טוב - רק שתהיה אמינות מוכר גבוהה ואם אתם לא יודעים להגיד לי איפה לפחות תגידו…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.