ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ C…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב של HP ברמת מחיר 4500 - 5000 ש"ח. יש דגמים מסוימים מוצלחים יותר מאחרים ? הדרישות יהיו בעיקר מסמכים, אינטרנט וסרטים (יתכנו משחקים קלים מידי פעם). שמעתי רבות על השירות של HP בארץ, האם להתרחק או לתת צ'אנס ? (פשוט יש לי אפשר להשיג מחיר דילר שלהם). החלופה מבית ג'יגהבייט מאוד קורצת. באותו מחיר אני מקבל מחשב חזק יותר. האם ללכת על חברה ללא נסיון בלפטופים לעומת חברה עם הרבה נסיון (HP) ? רוב תודות על העזרה. אובד עיצות.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי בצד ימין <- זהו שדרוג שימו לב לא מחשב שלם.. 1. מה התקציב? 3K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים , צפיה בסרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר - אופציונלי - אם חורג מ3K אז לוותר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שיהיה בשביל האוברקלוקינג 7. האם מתוכנן OC? בינוני/משמעותי באמצע, צריך קירורים לכרטיס מסך ומעבד.. פעם קודמת הציעו לי פה: E7200 DS3L 4850 חשבתי להשאיר את המעבד ,לשנות את הלוח ולהוסיף זכרונות.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1317 והייתי רוצה המלצה לציוד היקפיי במחיר טוב כי זה החלק השולי במחשב! תגובות נשמות..
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת את חוות דעתכם לגבי המפרט הבא: (ללא ציוד היקפי) תקציב 3000שח בניתי את המחשב כך שיחזיק הרבה שנים מעמד בעבודה משרדית והצגת וסרטים (5-7 שנים): אשמח לקבל תגובות בונות שיעזרו לי לבנות מפרט הכי טוב לתקציב
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב בסיסי עבור הוריי ועוד אחד לדוד שלי. חשבתי שלאור מבצע השילוח החינמי באמזון שיהיה נחמד אם מומחי הפורום יוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב הכי טוב שניתן כשכל רכיב בו לא עובר את ה-75 דולר וניתן למצוא אותו במצב חדש *בלבד* באמזון (בלי מעבדי XEON משומשים/מחודשים וכולי) כולל שילוח חינמי לישראל. למרות שמעניין לנסות גם עם מוצרים משומשים, חשבי שלאור המבצע הזה ניתן להעלות באופן זמני המלצה על מפרט לרשימת המפרטים המומלצים (אין לי שום קשר לאמזון, למען הסר ספק). אני מתאר לעצמי שסדר התכנון הנכון הוא לבחור במעבד ומשם ללוח האם, זכרונות וכולי? בינתיים ממה שיצא לי לראות המחירים באמזון הם 50-75 אחוז ממה שאפשר למצוא בארץ. אשמח…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
[table][tr][td]מארז ARMOR VA8000SWA THERMALTAKE כסוף + חלון [table][tr][td]ספק כח A.PFC NAXN 82+ 750W ENERMAX [table][tr][td]מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K [table][tr][td]מאוורר למעבד KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE [table][tr][td]זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ [table][tr][td]כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX SOC 1536MB-5 EVGA [table][tr][td]דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD [table][tr][td]לוח EXTREME 4 Z68 ASROCK [table][tr][td]כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם [table][tr][td]כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 7000 שקלים. מה אתם אומרים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שישמש אך ורק לתוכנות אופיס ואינטרנט. ראיתי את המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= האם הוא יתאים? האם המעבד הוא דגם מקביל למה שהיה בזמנו סלרון? אם כדאי לעשות שינויים בעלות מינורית אשמח גם לדעת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD,גיימינג אקראי אך על משחקים חדשים ברזולוציה מתקדמת ,כמו כן הנני חולה מוזיקה והמחשב משמש אותי לשמיעת מוזיקה על מערכת שמע ביתית מתקדמת ,הייתי רוצה לדעת אם עדיף לשים כרטיס קול ייעודי,או שמה שיש על הלוח אם\כרטיס מסך מספיק. - 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?מתוכנן OC בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
או קיי אני מעוניין לקנות מחשב שכל המטרות שלו מסתכמות בגלישה באנטרנט הכנת מסמכים בוורד ומשחקים קלים כמו הסימס הראשון לא יותר מזה. מצידי שהמארז יהיה מכוער העיקר שיהיה טוב ויהיה בו זרימת אוויר בסדר ושהספק לא יהיה ג'נרי חשוב מאוד ולפחות 512 זכרון פנימי כי שוב המחשב הוא בעיקר לעבודות ואני לא מעוניין שהוא יתקע כל שניה. אז ככה מה אני צריך במפרט?: מעבד לוח אם (כל מה שיש בו בנוסף כרטיס קול כרטיס רשת ועוד) זכרון פנימי כרטיס מסך מארז ספק כוח זאת אומרת שיש לי ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר, צורב ורמקולים שלא צריכים להיות כלולים. אני אודה מאוד למי שיוכל להרכיב לי מפרט כמו זה מחנות KSP ולנסות לא לעבור את ה1000 ש"ח רק חריגות קלות ביותר של 100 200 ש"ח לא יותר ורק אם זה הכרחי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
למשחקים כגון call of duty 5+ שיריץ פשוט טוב עדיפות לחנות foxpc אבל לא חובה אין צורך בציוד היקפי 320 גי'גה מספיק לא יבוצע OC
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q8300 Box ₪757 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80580Q8300 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3LR ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39433 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ₪330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪525 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe ₪527 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ₪141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22NP מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪29…
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הכל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 9000 ש"ח אך ניתן להרכיב מפרט שעולה פחות, למשל, ב6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב ומשתלם שניתן להרכיב בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל כותרי הAAA שיצאו בשנה האחרונה וייצאו בשנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ניסיתי להתעסק עם ההגדרות בביוס והכל.. גם במאמץ המעבד ממשיך לעבוד על מכפלה של 6X מה שנותן לנו 800MHZ במקום 1860... מדובר על מעבד Intel Pentium M 750 1.86Ghz ניסיתי לעשות ENABLE לSPEEDSTEP וגם ניסיתי DISABLE.. זו האופציה היחידה בביוס שאיכשהוא כשורה למהירות מעבד... אני פשוט לא מבין למה המעבד לא עובד על 1.86... לא משנה מאמץ מנוחה הוא פשוט לא מעלה את המהירות... יש סיבה לכך?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
Athlon 64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA וכרטיס מסך אתם תבחרו, אין לי מושג מה כדאי :s05:
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
נקנה לפני חצי שנה ב 5700 בדיוטיפרי נתב"ג, מחיר בזאפ כרכע 6500 ש"ח, עדיין יש אחריות לעוד שנתיים וחצי, כמה הוא שווה היום ? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]יצרן:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]SAMSUNG[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]Intel Core i5-4200U 1.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]4096MB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]128SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות הוציאו כבר מחשבים ניידים עם מעבד דור 13 של אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
- 2 followers
-
-
כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-