עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא כולל מסך!!! מבוסס מעבד AMD... תודה... ;D ;D

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by niva401,

אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד e8400 ולוח אם ASUS P5K מה המשמעות אם אשאר עם WINDOWS XP 32bit ו OFFICE 2003?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by spectra,

אני מחפש מחשב נייד לפי הפרמטרים הבאים : * מטרות המחשב? אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים, מוזיקה (שמיעה + עריכה ) * גודל המסך? 12"-14" * משקל רצוי? עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כמות זיכרון פנימי - מינימום 2GB תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by yomi_a,

אני מחפש מחשב נייד זול יחסית בין 2500-3000 שקל גג מחשב לנסיעות ובעיקר בשביל גלישה באינטרט ושירים עכשיו המליצו לי על המחשב הזה והנה המפרט שלו כאן: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2057&catcode=&AdCat=&parentid= לי הוא נראה בסדר גמור אבל אני לא ממש מבין בחברות של מחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החברה הזאת בסדר ואמינה זה דחוף מאוד, תודה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RazAz13,

I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  8. מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3K למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD חיבור שני מסכי 27 אינץ' ברזולוציה 1920 על 1200, הרבה יישומים במקביל כולל פוטושופ, מעט משחקים - לא אקוטי אבל צריך להריץ משחקים מלפני שנתיים שלוש במקסימום רזולוציה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא - אין צורך בציוד היקפי כלשהו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא חייב צורב 5. האם יש ל…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אני מחפש מחשב בלי ציוד היקפי שיהיה מתאים להורדות סרטים וצפייה בהם מהמחשב ישר לטלויזיה(HD) שיעמוד בצפייה ישירה של סרטים וסדרות ובמהירות שוב גם בטלויזיה. מבחינת משחקים בטח זה יהיה רק פרו וNBA שוב בשילוב עם הטלויזיה. קיצור רצוי מעבד, זיכרון פנימי וכרטיס מסך חזקים כל היתר פחות חשוב.. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שימושים: אינטרנט, הורדות, אופיס משחקים קלים מאוד - בקיצור מחשב למשפחה... תקציב: בכותרת. מבוסס INTEL, אין צורך במסך ונלווים. עדיף מחלקים שיש ב-PANDAS (רכשתי דרכם מחשב יקר משמעותית ואני מרוצה מאוד). תודה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by itay93,

אני מעוניין לשדרג את המחשב המטרה העיקרית היא עריכת סרטים בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס זה המפרט של המחשב אני מעוניין להחליף כמה שפחות חלקים התקציב הוא אלף עד אלף חמש מאות זכרון שיש לי כרגע 1 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by Anisus,

שלום חבר'ה, פתחתי פה דיון בעבר ועדיין לא קניתי מחשב אך שבוע הבא אני הולך סוף סוף לקפוץ ולרכוש מחשב חדש. אחרי המון דיבורים עם חברים אני רוצה לראות מה דעתכם לגבי המסקנות שקיבלתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3/4, ARMA 3, Planetside 2, Watch Dogs, Rome: Total War 2 etc -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by kw,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב ויש לי כמה חלקים שהייתי רוצה להעביר הלאה - geforce 7600 gt agp ספק enermax 380 צורב dvd מארז ציוד היקפי HD 80 GB, כדיסק שני הדיסק והצורב אינם SATA המחשב ישמש למשימות שונות כולל משחקים וחשוב שיהיה מולטי טסקינג טוב וצפייה ב- HD בלי בעייה . זכרון פנימי מעל 1 GB , אוברקלוק אפשרי , חשוב גם חלקים שקטים וקירור טוב . על מה הייתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  15. המחשב אמור לשמש בעיקר לתלת מימד (מאיה) ואפטר אפקטס. הרכבתי מפרט אבל הוא בכלל לא סופי. הדברים היחידים שאני פחות או יותר סגור לגביהם במפרט הזה זה המעבד והכמות זיכרון. -לגבי הלוח, אני רוצה שהוא יהיה של גיגהבייט. הבנתי שלסוקט הזה אין לוחות שתומכים ביותר מ 4 דים סלוטס, אם קיימים מעבד ולוח מקבילים מבחינת מחיר וביצועים שמאפשרים יותר מ 4 כרטיסי זיכרון אשמח לשמוע. כרגע בחרתי בלוח רק לפי מחיר. -לגבי הארד דיסק. אני מסתפק ב SSD יחיד כי אני הולך להוסיף הארדיסקים רגילים שקיימים לי כבר. -כרטיס מסך הוא בעדיפות נמוכה יותר אצלי מהמעבד. אני מעדיף רנדור מהיר מאשר תצוגת פריוויו מהירה. לכן הייתי שמח למצוא משהו של NVIDIA עד 700-800 שקל. ולא יותר מזה. -הקירור, טוב פה בחרתי משהו שאני בטוח שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז אחרי שהמחשב הנייד של הלנובו הגיע ללא דיסק של מערכת ההפעלה ( ויסטה ) ובלי דיסק של דרייברים, נאמר לי לאחר שיחה עם החנות ממנה קניתי את המחב שהכל נמצא במחיצת השיחזור. אבל מה זה בעצם מחיצת שיחזור? משהו פיזי? כונן או תיקייה כלשהי במחשב? אני רוצה לפרמט ולחזור ל- XP, ופוחד גם לפרמט בטעות את המחיצת שיחזור. יש דרך לגבות אותה על גיסק עוד לפני הפירמוט רק ליתר ביטחון?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by eldarheat,

דבר ראשון האם מומלץ להוסיף מהמחשב הישן את הזיכרון שנמצא בו למחשב החדש לתוספת ביצועים? יש לי לוח אם [h=1]Intel® Desktop Board DG41WV[/h]אין לי מושג איפה בודקים כרטיס זיכרון, אבל אני כמעט בטוח שהוא מסוג DDR3 והוא 2GB [h=1]. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (fifa, 2k, assisan creed, call of duty..) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  18. אני מחפש מחשב נייד לשימושים שהוזכרו בכותרת ואולי טיפה משחקים. בגדול אין לי העדפות מיוחדות, רק כדאי שהוא לא ישקול מעל 3 ק"ג ועדיף עם צורב DVD. בנוסף, אני רוצה שהמחשב יבוא עם windows vista. הציעו לי את המחשב ‎Acer Aspire 5520-5a2g16 ב-4,400 ש"ח בעוד שראיתי שהוא בד"כ עולה 5,000 ש"ח ויותר? מה אתם אומרים על ההצעה הזאת? ואיך היא ביחס למעבדי אינטל?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. אז ככה, אני בארה"ב קצת לפני פסח ואני מתכנן לשדרג את המחשב, הצרכים שלי הם כאלה, מחשב שיחזיק את המשחקים שיוצאים בימינו (תפקידים בעיקר) ומחשב שדרכו אני אוכל להקליט כלי נגינה ברמה סבירה (עוסק במוזיקה) כרגע יש לי ATHLON XP 2800 עם 2.1 גיגה הרץ, 512 זיכרון 160 דיסק קשיח, וכרטיס מסך NVIDIA GFORCE 5700LE אני רוצה לקנות ב500 דולר פלוס מינוס, מעבד חדש, עוד זיכרון RAM כרטיס מסך שיספק וכרטיס קול שאני אוכל להקליט דרכו... מה כדאי לקנות? והאם לדעתכם יש דברים אחרים שאני אצטרך בשביל מחשב לצרכים הנ"ל? תודה מראש, דניאל.

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by ghsu7766,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודי הנדסת מכונות ואולי קצת משחקים תוכנות: מכיר רק סוליד, אבל אני מאמין שאלמד לעבוד עם תכונות נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, אשמח לשמוע אם יש המלצות כלשהן עבור סטודנטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

21. Started by kshahar,

תקציב - עד 2000 ש"ח, לשילוש + מארז ואולי גם כרטיס מסך. המפרט לקוח מלמיר. מעבד: INTEL CELERON D 330 2.667Ghz 256Kb CACHE PRESCOTT ?538 ש"ח לוח אם: ABIT IS7-E2 ?522 ש"ח זיכרונות: 2 סטיקים DDR KINGSTON 400Mhz 256Mb CL3A 3-3-3 ?606 ש"ח מארז: Compucase 6CN1 ?209 ש"ח סה"כ: 1875 ש"ח בקשר לכרטיס מסך - יש לי בבית Voodoo3 3000. אני לא צריך את המחשב הזה למשחקים. האם הכרטיס הזה יעבוד או שצריך לקנות חדש? ושאלה נוספת - יש לי בבית את המחשב הבא למשחקים: CPU: Pentium 4 2.4C MB: ASUS P4P800 Deluxe Memory: Kingston 256MB PC3200 X2 Video: ATI Radeon 9500 Pro האם כדאי להחליף לו את לוח האם ללוח חדש יותר (עם אופציות שדרוג טובות יותר) ולקחת את ה-P4P800 למחשב שאני מתכנן לקנות? אם כן, איזה לו…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  22. מה דעתכם על המפרט הבא, למחשב לשימושים שונים כמו: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, לימודים, משחקים (לא כבדים) איך אני יכול לחסוך קצת ולהוריד במחיר? Intel Core i5-2320 3.0GHz 6MB Cache 95W LGA1155, יחידות 1 ₪900 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9785 Scythe KATANA 3 3Heat-Pipes CPU Cooler, יחידות 1 ₪130 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1810 Gigabyte GA-P67-DS3-B3 Intel P67 LGA1155 ATX, יחידות 1 ₪520 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=9811 Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8922 WD 1TB 7200RPM 64MB GREEN SATA2, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=6716 LG GSA-G…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. יש לי שאלה לגבי בהירות הצג במחשב נייד דל. בהירות הצג המקסימלי כאשר המחשב מחובר לחשמל גבוהה מהבהירות המקסימלית של המחשב במצב BATTERY. כלומר במצב HIGH PERFOMENCE כאשר מנתקים את המחשב מהחשמל הבהירות יורדת מעט(לא כמו במצב DELL RECOMEND) האם זה אמור להייות ככה?תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by Idanbd,

שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.