ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אחרי הזמנתי מארה"ב מחשב לנובו שעדיין לא קיבלתי אותו לצערי עדיין (הוא עושה את דרכו ברגעים אלו למאסטופ) נוכחתי לדעת שיש באתר של לנובו מדור עודפים של מחשבים שנמכרים בזול ממחשב שהמשתמש מרכיב בעצמו והזמנה משם מוזילה משמעותית את הקניה, הכוונה לעודפים זה עודפי רכיבים שנשארו במפעל ומהם הורכבו מחשבים או מחשבים שהורכבו עבור משתמשים אחרים וההזמנה בוטלה בסופו של דבר והמחשב נשאר במפעל, זאת ההגדרה של לנובו לעודפים, כמובן שלא תמיד יש שם את הקנפיגורציה הרצויה אבל לדעתי משתלם לחפור שם כמה דקות ולחפש משהו תואם לצרכים. הנה הלינק למדור: http://stores.channeladvisor.com/LenovoOutlet/Notebook/New/ יש גם מדור עודפים מחודשים אבל אני לא מאמין שמישהו ירצה להתעסק בזה כמו כן אפשר להוסיף את זה לס…
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נוסף לבית, כאשר השימוש העיקרי בו יהיה אינטרנט. כמובן תוכנות אופיס ותוכנות בסיסיות. אין צורך בכרטיס מסך מטורף. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 2500 שקל, יש אפשרות לחריגות קטנות. אין צורך בכונן דיסקטים. ציוד היקפי נדרש מקלדת ועכבר (לא חובה). לא מתוכנן אובר קלוקינג או משהו בסגנון. השקט חשוב אבל לא עד כדי כך, 6-7. אין צורך במערכת הפעלה. ההרכבה בחנות חיונית ואף הכרחית. תודה
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
המחשב כבר לא פרגית אבל הוא מתאים לצרכי לחלוטין (אחרי שאני פותר את בעיית התקיעה שלו כל כמה שעות..) למעט דבר אחד.... יצא EMPIRE:TOTAL WAR ובא לי עליו... אין כסף להשקיע.... מה לעשות? כרטיס מסך משומש? האם זה כל הענין? ראיתי 8600 ו 8800 משומשים למכירה 300-400 ש"ח. האם המערכת תחזיק? האם ממליצים על משהו? האם צריך שדרוג אחר? P.S מנהל פורום נכבד, אם אני לא במקום הנכון אנא ראה לנכון להעביר ל...? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב.. הנה המפרט שבניתי: מה דעתכם עליו? המחשב למשחקים כבדים. לא מתוכנן OC בכלל..
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הנ"ל למחשב הייתי רוצה לשמוע תגובות המחשב לא מיועד ל oc ובעיקר הוא ישמש אותי בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים מעבד Intel® Core2 Duo Processor 2.13Ghz 1066FSB 4MB לוח אם Intel DG965RYCK Rogers Cily זיכרון gskil 1024MB DDRII 667Mhz (סה"כ 2GB) WD 3200KS 320GB 16MB Cache כרטיס מסך Gigabyte 8600GT DDR3 מארז HEC דגם 6A19B שחור צורב DVD+-RW NEC DL ערכת מקלדת ועכבר אלחוטי Microsoft Opti סה"כ 4100 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי , יתכן שבהמשך אוסיף כרטיס מסך ואעבוד קצת עם תמונות ווידאו (לא משהו כבד). זה המפרט שהצלחתי לגרד כאן בלימוד תוך כדי שיטוט באתר, מה דעתכם על המפרט?יש לי עוד 400 שח פנויים. האם כדאי לשדרג את לוח האם? להוסיף כרטיס מסך?: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤595 לוח אם: GIGABYTE GA-M55plus-S3G ¤477 (האם יש טעם לשדרג?) דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤328 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤209 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤554 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - A…
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אממ ככה אני די מוקצב בתקציב יש לי רק איזה 2500 בערך למחשב.. אני רוצה מחשב כזה לעבודה אני מוכן לקחת גם יד שנייה אם יש... אבל לא משו זבל... כמובן... יש הצעות למישהו?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקציב הוא 4000-5000 ש"ח ואני לא צריך מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לקהילה מכובדת :-) הציעו לי מפרט הבא ואני מתעניין מה כדאי לשנות לשפר שימושים שלי במחשב בעיקר גלישה, תכנות בMATLAB (עיבוד תמונה) , תוכנות אופיס פחות סרטים ומשחקי אסטרטגיה ישנים אני רוצה מחשב שקט, יציב שעובד חלק גם עם אני עובד במקביל בכמה משימות שהזכרתי. במחשב החדש אני רוצה להתקין WINDOWS 7 , MATLAB 2010, OFFICE 2010 המפרט הבא הוצע לי במחיר של 2500 (חדש) מארז EZCOOL ספק כוח Ci-Power CWT FAN12 500 W לוח אם AMD GIGABYTE GA MA785GM US2H AM2 מעבד ATHLON II 445 T.C. AM3 AMD זיכרון CEON 2GB DDR2 800 MHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 430GT 1G-3 P.O.VIEW דיסק קשיח GB500 SATA2 ועכשיו סעיפים לפי תקנון הפורום . מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כ-4 שנים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה, הלך לו ספק-הכח. כבר בערך חצי שנה אני חושב לקנות מחשב חדש, כדי שהנוכחי ישמש את אמי לצרכי הפייסבוק והמתכונים שלה, והחדש ישמש אותי בשלי, אז כנראה שבני המאיה החליטו לשלוח לי סימן וכיבו לי את המחשב לצמיתות - עד שנחזיר לו את ספק-הכח. בכל מקרה, לענייננו - אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לצורכי גיימינג, סרטי HD, מוזיקה, אחסון וכו'. בואו נתעמק.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6K. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, המון סרטי HD 1080, אחסונם, מוזיקה, אינטרנט וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חוות דעת על מפרט שבניתי למשחקים, סרטים , תכנות והדגש הוא בעיקר על המשחקים. אשמח אם תציעו מה אפשר לשפר ואם אפשר תביאו ראיות לעיניין(כלומר באנצ'מארק). אני צריך עזרה בעיקר בנושא הזכרונות, הצורב וכרטיס המסך ואולי הלוח. אהההה ושכחתי, כמובן שמחשב אמור לעבור אוברקלוק ל 3 GHZ כשלב ראשון, ואולי בעוד כמה שנים המהרה נוספת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1610 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם ASUS P5Q Deluxe ¤866 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31206 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤487 כמ…
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?העיקר שיהיה לשימושים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית בעיקר, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא לזה הכוונה אבל גודל מסך 15.6! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריכים להביא לי מחשב נייד מארה"ב ואני צריכה לבחור הבעיה שאני לא מבינה יותר מידי... תתוכלו לומר לי אם המחשב הזה טוב? זה מחשב ללימודים ולא לתוכנות כבדות מידי... http://www.bhphotovideo.com/c/product/629465-REG/HP_Hewlett_Packard_NW156UA_ABA_Compaq_Presario_CQ60_420US_Notebook.html ועוד שאלה,איך מבררים אם יש למחשב אחריות בינלאומית שתקפה בארץ? תודה,עמית
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזר לחבר שלהרכיב מחשב. תכלס הוא צריך מחשב הכי פשוט שיש, רק לאינטרנט ואופיס ואולי לראות סרט פה ושם. תקציב מצומצם אבל נראה לי שיספיק כי הדרישות לא גבוהות במיוחד. צריך מסך 22 אינץ כי אין לו טלויזיה והוא אולי יראה סרטים לפעמים דרך המחשב. 1. מה התקציב? עד 2200 ש"ח, ניתן לחרוג במעט. 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בלי משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, מסך 22 אינץ', מקלדת ועכבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? …
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי 3.0P4 775 3.0G 2M 630 ** 64-bit, הדור החדש של מעבדים. לוח אם מטכנולוגייה חדישה CHIPSET 945 מבית GIGABYTE מדגם GA-8I945PG . דיסק קשיח SATAII 160GIGA +8MB מהיר במיוחד . כרטיס מסך Geforce FX6200 256 mb TURBO CACHE **128-BITטכנולוגיית PCI EXPRESS לא AGP מארז מידי ATX + מקדימה USB .ספק 400 W זכרון 1024MB DDR2 533MHZ גיל דואל. המחשב לצורך : עבודות משרד (אופיס ,אקסל) ,קצת עריכת סרטים ,וקצת משחקים ברמה בינונית.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני קונה מחשב נייד בקרוב למטרת גלישה באינטרנט,אייסי,מסנ, word וכל אלה, שמיעת שירים, תמונות, סרטים וזהו. מה אתם חושבים על המחשב הזהMSI PR600R2.. מישהו מכיר אותו, השתמש בו, איך הסוללה ואיך המחשב בכללי?? ואיך לדעתם הוא יריץ את ויסטה ואם כדאי בכלל.. מחכה לתשובות. תודה רבה!! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רכשתי לפני חודשיים לנובו T400,והוא עובד יופי,אך לאחרונה הסוללה לא נטענת לי. אני צריך לציין שקיבלתי עם המטען כבל תקע ,אך הוא עווה מידי לשקע סטנדרטי,אז החלפתי לכבל עם תקעים טיפה יותר דקים...זה החזיק חודש ולפני יומיים זה הפסיק להטעין לי את המחשב,אבל המחשב מציג את החיווי שזה מחובר לחשמל אח אחוזי הסוללה נשארים קבועים (רק יורדים)..מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה מישרדית(אופיס, אינטרנט, קצת מוזיקה) מה דעתכם על המפרט הבא? 1 AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 317.84 ש"ח 1 GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - mATX 483.01 ש"ח 1 512MB TWINMOS DDR II - 667 - TWINMOS Original 329.03 ש"ח 1 NEC CD-RW 52X32X52 - WHITE - BULK 118.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE (כולל ספק כח HEC-300AR-T) 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 1,824.68 ש"ח אשמח לקבל תגובות.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שבוע מחשב n550jv של אסוס ואני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח שבו לSSD. עד כמה מסובך להחליף במחשב הזה את הכונן הקשיח באופו עצמאי? האם כשאני מחליף את הכונן קשיח מתבטלת האחריות על המחשב? הדיסק קשיח שאני שוקל לקנות הוא Samsung Evo 256 GB הבנתי שהסדרה הזו מומלצת, האם יש המלצה על משהו אחר באותו טווח מחיר? שאלה נוספת, האם כשאני שם הssd במחשב ומתקין עליו windows 8 יש דרייברים מסוימים שאני צריך לשים לו על מנת שהמסך מגע וכל הקיצורים של המחשב יעבדו ? תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מפרט טכני: מעבד 2 גיגה ראם דיסק קשיח 32 גיגה מערכת הפעלה XP מקורי כונן DVD מובנה 4 כניסות USB מגיע עם שלט מקורי של המחשב כניסה למיקרופון כניסה לאוזניה ADSL מגיע עם תיק למחשב. כמה המחשב שווה בערך? תודה מתן
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חבר'ה.... זה פחות או יותר המפרט... התקציב רשום למעלה. מעבד core i-5 750 לוח אם Gigabyte p55-ud3L זכרון 2X2GB kingstone כונן קשיח WESTern digital black 1t 32 Mb buffer צורב LG מארז HUNTKEY ספק כח HUNTKEY 550W TRUEPOWER כ.מסך saphire 4870hd 512 mb ddr5 מסך lg 22" 2243t 1:30000 מה אתם חושבים ??? יצא 4,800 בלי עכבר מקלדת ורמקולים....
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב שיריץ משחקים ישנים יחסית כגון: טומב ריידר (הראשון בטרילוגיה החדשה), Arkham origins, Mafia 2, AC: black flag בסגנון הזה. למשחקים חדשים יש לי פלייסטיישן, פשוט המשחקים האלה (ועוד כמה בסגנון) שמורים לי בסטים ואני רוצה לסיים אותם. לא משנה לי AMD או אינטל (אני פחות מבין בכרטיסי מסך של AMD אבל אינטל לדעתי יספיק 1650). לא צריך ציוד היקפי ווינדוס. חשוב לי שיהיה חיבור DVI כי למסך שלי אין HDMI. אלה מפרטים ששמתי עליהם עין: https://www.tms.co.il/175127 (http://startpc.co.il/new-pc/pba (PBA 1 אשמח לעזרה, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. כמובן שעדיף לחסוך 100-200 ש"ח, אך לא על חשבון הביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ועבודה משרדית (לימודים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed, HAWX, COD, BF. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך - אני מניח שאקנה בסביבות 2…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-