עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DanyL,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בסיסי, לשימושי אופיס וכד'. בבית, המחשב יחובר ככל הנראה למסך 22", לכן צריך שהוא ייתמוך ברזולוצייה כזו. כמו כן, הוא צריך להכיל WIFI, כונן דיסקים ומינימום 2 יציאות USB 2. כמובן, שהמעבד והזיכרונות צריכים להיות הכי טובים בגדר התקציב. בתודה מראש, דני ליסיאנסקי.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. Started by AdamS,

שלום לכם, אני צריך מפרט עד 3500 שקל שישמש למשחקים בעיקרר. אבל לא חייבים כרטיס מסך מטורףף כזה. אין לי העדפות מיוחדות לחלקים מסויימים. שכחתי לציין שיש כבר מסך LCD סביר. לא מתוכנן על המחשב oc בכלל. לגבי השקט, עדיף שקט - לא חייבים לשים על זה דגש או משהו, אבל ברור שזה יתרון. תודה מראש, אדם

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש אותו עכשיו במבצע של 012 ןלפי המפרט שראיתי הוא מצויין. אני לא מכיר את LG כמותג של ניידים - זה נחשב טוב? אגב המחשב עולה במבצע 5300 במקום 7200.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלי לסייע ולהמליץ לי על מחשב נייד חדש בתקציב המופיע בכותרת. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6" מבריק (כם מט יכול לבוא בחשבון) * רזולוציית המסך: לפחות FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג מקסימום, למרות שאוכל להתגמש על טיפה מעבר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI, VGA * Bluetooth: לא בטוח. למיטב ידיעתי, הרכיב יכול לגרום לפעיות תפקוד בזמן הפעלתו. נכון? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 0.5-1T. מעדיף HDD. * כונן אופטי: כן. DVDRW. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by eldad82,

היי בניתי את המפרט הזה http://www.tms.co.il/preview/spec/7f4ysh86 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע ממש . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר מסך 22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. * מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות). * גודל המסך? 17' * משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...? * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר... * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת…

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  8. המחשב מיועד להרצת סרטים וקצת 3D MAX כמובן שארצה שיריץ משחקים חדשים באיכות טובה אך זה פחות חשוב כי יש לי פלייסטיישן 3 בשביל זה המחשב מחובר למסך 22 אינץ כרגע ולטלויזיה 42 אינץ 1920X1080 אין לי בעיה עם I5 או Quad כלשהו ... לא מעוניין ב OC לא חושב על שידרוגים יותר מדי המחשב צריך בע"ה להספיק ל 3 4 שנים ... לא מאמין במושג FUTURE PROOF יותר מדי. יש לי את הכרטיס מסך הזה BFG 8800GT OC 512 MB http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=12084 ככה שאני לא חושב שאני צריך כרטיס מסך חדש, זה נראה לי מצויין לצרכים שלי. (או שלא ..?) (אולי אפשר להוסיף כרטיס בהמשך ולעשות SLI או למכור ולהחליף אשמח לשמוע דעות) חשוב שהמחשב יהיה שקט, אין צורך באביזרים היקפים )יכול מאוד להיות שהמסך ישתנה למס…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  9. אמרתי למוכר אני רוצה ליבחור תוספות חלקים מחשב נייד שיהיה חזק מאוד. והוא אמר לי שלא בוחרים מה שאני רוצה.מחשב נייד בא ככה מוכן בלי תוספות ושידרוג. לדוגמא אם אני רוצה חלונות 7 אולטימייט והמוכר אמר לי שצריך לירכוש תוכנה בניפרד.כי במחשב נייד יש חלונות 7 הום פרימיום מוכן. וזה לא בסדר דברים כאלה. למה לא מוכרים מה שאני רוצה במחשב נייד? מיכאל חג שמח...

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by orel13orel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימולטורים וכל שאר המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1600 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיריץ כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. אני מעוניין במחשב גיימניג התקציב הוא 7500 כולל מסך ואני מוכן לחרוג קצת באלף שקל שיחזיק 3 שנים בלי לגעת בחלקים וכדומה מבחינת רעש לא כל כך משנה אבל שהכרטיס מסך שיהיה לפחות nvidia gtx 1080(אפשרי גם ti עם נחוץ) תודה לעוזרים

12. היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. זה המפרט שני חושב ללכת עליו: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪926 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler Socket 1156, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1973 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 TwinTech GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪862 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2135 Coo…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by MDK,

היי חבר'ה! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב משרדי בשביל אח שלי. התקציב הוא מקס' 3500. השימושים הם לעבודות סטודנט בהנדסת תעשייה וניהול בטכניון עם תוכנות כגון ACCESS ואולי PHOTOSHOP, קצת אינטרנט ומוזיקה. ישנה אפשרות לקנות בחיפה. הוא רוצה גם מסך 17 LCD, רמקולים סבירים ועכבר מקלדת. יש מצב גם למצלמת WEB אם נכנס בתקציב. כמו כן, צורב DVD וUSB בקדמת המארז יתקבלו בברכה המחשב הביתי הנוכחי דווקא מתאים לו אבל אני פוחד שלא יחזיק לו הרבה זמן - יש לי אותו 4 וחצי שנים והוא מורכב מAMD PALOMINO 1800 שמתחמם יותר מדי...(71 מעלות במנוחה)

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב של DELL עם VISTA HOME ואני רוצה לפרמט ולהתקין XP PRO. 1. האם כדאי? 2. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד לפני? 3. האם תהליך הפירמוט וההתקנה זהים למחשב רגיל? 4. האם זה יפגע לי באחריות במידה והמחשב יתקלקל בעתיד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. במחיר של כ- 2800 ש"ח . מיועד לילד בן 16 תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  18. טוב אז די פירטתי מה שאני צריכה אין צורך בציוד היקפי בכלל, והמשחקים שאני צריכה שיעבדו בצורה טובה הם סטייל סימס... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. Started by JediMaster,

שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, בסכום של 4000 ש"ח [לא לחרוג מעל]. באופן עקרוני הוא לא רוצה מחשב מתקדם עד כדי כך, אבל משהו שכן יפעל. הסתכלתי במפרטים באתר, ומה שהוא צריך זה פחות או יותר זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ הוא לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הוא כן רוצה: כרטיס קול, כמה שיותר איכותי במסגרת התקציב, כרטיס מסך - לא משהו הכי חדיש, אבל שכן יריץ משחקים עכשווים כמו שצריך [לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק - אבל שכן יעבוד]. שטח אחסון - כמה שיותר, יותר טוב [עדיף 200 מינימום]. זיכרון - מינימום 1024. כל המארז, ספק כוח, לוח אם, הרעיון הוא לא להזניח אותם אלא שיעבדו... שוב, לא צריך את הדברים הכי חדשים או הכי נוצצים בשוק - אבל שכן יחזיקו מעמד. המפרטים שראי…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  20. אני צריך עכשיו לקנות מחשב חדש לעבודה גרפית בסכום של עד 4000 שח אני לא מבין כל כך בחלקים שצריכים להיות אז אם אפשר לבנות לי מפרט שיתאים תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by Gil28,

משקל עד 2-2.2 המחשב לא הולך להתנייד הרבה. לעבודה משרדית, סרטים וקצת גיימינג. מעבד חזק. כרטיס מסך לא מובנה שייאפשר לשחק במשחקים מודרניים אפילו על LOW HDMI כמובן USB3 - יתרון תאורה אחורית למקלדת - יתרון חשוב (אבל לא הכרחי). זמן סוללה - לפחות 3 שעות. חשבתי על שני אלה, עם יתרון לדל: http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1233&cPath=97 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3350-a2410m.htm דעות והצעות אחרות יתקבלו בברכה.

22. שלום, אחי כרגע בצבא אך למרות שהוא נמצא שם יש לו זמן לשחק משחקים לכן הוא היה רוצה לקנות נייד שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה+ היחיד שמצאתי הוא הACER הנ"ל בKSP שעונה לשימושים ולתקציב : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7616 אני לא רוצה פחות מ9600GT וגם זה היחיד שבאמת נכנס במחשבים התקציביים יחסית... אז, האם מישהו יכול להעיר את עיני או שבאמת הדיל הזה משתלם וכדאי ?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by Alduin,

חבר'ה אני רוצה לדעת מה דעתכם. יש לי כרגע: פנטיום 4 3.0G Asus P4C800 Deluxe וכרטיס מסך Hercules 9800 Pro הייתי רוצה לדעת אם לדעתכם שווה לי להחליף את שלושת אלה, באלה (והאם זה שווה את הכסף): 1 AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box Venice 1,267 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 901 ש"ח (או הNEO4 של MSI) 1 Gainward PowerPack! Ultra 7800GT 256Mb 3400PCX XP PCI-Ex 2,770 ש"ח סה"כ 4,938 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו ככה...אני קונה בחופש הגדול מחשב...אז אני רוצה לעשות OC.... עכשיו הנה המפרט: מעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) oem לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 PC3200 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB דיסק קשיח WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM מארז Compucase super Midi Tower CI 6A19 ספק כח HEC 475VD-T 2 fan סה"כ ¤ 5,450.00 עכשיו יש לי כמה דברים שאני לא סגור עליהם... המעבד: אני בעיקרון רוצה 3200...אבל 3000 עם OC יגיע בשניה (אפילו עם סטוק) ל3200 זיכרון: אני לא יודע איזה חברה לקחת...אמרו לי שTWINMOS היא חברה טובה...יש איזה משהו אחר..?..טוב לOC (עדיין אני צריך CAS של מיני…

• 4 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.