עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ludacris,

היי, יש לי Dell studio XPS 1647 כרגע יש לו 2 סטיקים של 1066-2gb. אם אני אוציא אחד מהם ואוסיף 1333-4gb. מה יקרה? האם יפעלו בקצבים שונים? האם ה1333 יוריד את עצמו ל1066? האם זה מומלץ בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  2. שלום אני לקראת קניה ומה שעוצר אותי כרגע זאת הבעיה שהבנתי שקיימת בגלל הרזולוציה הגבוהה יש תוכנות שבהן הכפתורים נראים ממש קטנים. אני עומד להשתמש במחשב לצרכי תכנות, סטודנט למדמ"ח, ורציתי לדעת עד כמה זה בעייתי. מישהו כאן יכול לומר מנסיון אישי? אשמח לדעת גם לגבי התוכנה intellij אם קיימת שם בעיה. תודה רבה מראש! שי.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, עבר יותר מדי זמן מאז שהתעדכנתי במה שקורה עכשיו בשוק. אני מחפש המלצות למפרט שיהיה זול כיוון שהוא דרוש כרגע לעבודה משרדית ולהרצץ XP ואין לי כסף, ועדיין יאפשר לי להוסיף עליו בעתיד(כשיהיה לי כסף) את הטכנולוגיות העדכניות כדי להפוך אותו למחשב שיכול להריץ וויסטה עם כל התוספות בצורה חלקה ומהירה וגם יעמוד בעומסי עבודה של ריבוי משימות. אין לי כוונה להחליף את הרכיבים שאני מתכוון לקנות עכשיו לכן חשוב שיהיו אמינים. אני בעצם מחפש: 1. לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שנותן את התמורה הטובה ביותר מבחינת תמיכה בטכנולוגיות לכסף 2. מעבד שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף, רצוי מהדור החדש 3. זיכרון, שוב מקסימום תמורה לכסף 4. אני לא יודע עם יש עדיין הבדל ביניהם אבל גם חברה לכוננים קשיחים כאשר ה…

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by bob24,

אוקיי סבא שלי רוצה מפרט... זה יהיה המחשב היחיד שיהיה לו והיה לו לכן אני רוצה שהמחשב יהיה יציב וחזק ולא ייתקע כל שנייה ויחזיק גם לעוד 10 שנים(השימושים:אינטרנט,וורד,טיפה סרטים אולי) בבקשה שבמחשב יהיה ויסטה home basic וגם office.. כרטיס מסך לא צריך אפשר מובנה אבל בבקשה שהמעבד יהיה חזק ! התקציב שיש הוא לא מוגבל אבל די ברור שלא צריך לעבוד את ה3000 ש"ח חוץ מזה, אני גם צריך מסך 22 אינץ' רחב שיהיה המסך הכי טוב ומשתלם שיש היום, גם לזה התקציב לא מוגבל. אם יהיה בו רמקולים מובנים עוד יותר טוב. ואם אפשר לבנות את המפרט בtms זה יהיה מצוין! תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by yakirsh4,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי בזמן האחרון להגיע הזמן לשדרג אותו המפרט שלו כיום: ספק כוח: Corsair VS Series 350W זיכרון: Corsair DDR3-1600 2X4GB מעבד: Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כרטיס מסך יש כרגע ולא מעוניין בשידרוג שלו אז זה לא ממש מעניין המחשב משמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ו משחקים קלים (שוב הכרטיס מסך שיש כרגע מספיק לזה ולא נדרש שידרוג) בהתחשב בעובדה שהזיכרון ram יש מספיק אז חשבתי לשדרג את המעבד הבעיה היא שהלוח ם שלי לא תומך בדור הכי חדש של המעבדים אלא בדור יותר ישן ופה עולות לי שתי שאלות 1.אם יש טעם לקנות מהסידרה של ה3000 למרות שהיא לא הכי חדישה או שמע עדיף כבר להחליף לוח אם למעבד (שכמובן ידרוש יותר כסף ואני בונה פה על לח…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איפה החנות הכי זולה וגם טובה ואמינה שאתם מכירים? מחפש גם יבואני מחשבים וחלקים

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…

8. Started by lidors777,

מפרט: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?dnr=1 המחשב במצב טוב, הוא קצת משופשף פה ושם, ואני הולך לתקן אותו לפני שאני ימכור אותו. אז כמה אתם מערכים שהוא שווה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by token_toker,

שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC המחובר לטלויזיה FHD 51" כאשר הוא משמש כמחשב לצפיה בסרטים, הורדות, משחקים חברתיים כמו פיפא, NBA ומשחקי רשת. המפרט שלו הוא: מעבד: 3.10Ghz Intel Core i3-2100 לוח: DH67BL זיכרון: 6GB כרטיס מסך: HD6770 ספק: 380 antec earthwatts SSD של 250 קשיח של 4TB נכון להיום כבר קשה לו להתמודד עם משחקים כמו ה-NBA2K15 והפיפא 15 ולכן רציתי את דעתכם/הצעתכם לשדרוג המחשב. התקציב העומד לרשותי נע בסביבות ה-1300 ש"ח. בנוסף יש לי ספק Corsair 650TX 52A @ 12V במיקרה ואצטרך להחליף ספק לשדרוג. תודה מראש חברים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MetalHead,

היי. אני אשמח לברר מה שווי העסק הזה בימינו. Q6600 2.4ghz Gigabyte EP43-DS3L G Skill1024x2 DDR2 800mhz CL4-4-4-12 GeForce 8800 GTS 640mb Seagate baracooda 7200 320gb Blue Storm II 500w psu NZXT lexa עם 4 מאווררים. מצטער, לא הצלחתי להפטר מתגיות הסייז הארורות האלה. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. Started by ceyal99,

שלום, יש למישהו מושג איזה רמת משחקים אפשר להריץ על נייד אם כרטיס X3100 ומעבד DUE 2 CORE 7250 2GHZ? אני שואל בעיקר בקשר למשחקי FIFA או Pro evulotion (הגירסאות החדשות) תודה רבה! אייל

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by saar3,

כולל מסך ומארז Thermaltake Armor Plus MX Black + Window המחשב מיועד למשחקים ועם זיכרון קשיח גבוהה

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by zahi101,

יש ברשותי מחשב נייד dell inspiron mini v10 משהו כזה. בקיצור הרזולוציה הכי גבוהה של המסך לא מספיק גבוהה ויש חלונות שלא ניתן לראות את כל הגודל של החלון. למשל אני מתקין משהו אז יש מצבים שאני לא מצליח לראות את הnext למטה ואני צריך לנחש עם המקשי בחירה ואנטר. יש למישהו פתרון לזה? בעיה נפוצה? תודה מראש. צחי.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  14. ניתן לראות את המפרט בצד. רזולוציה 1920x1080 אני מעוניין לרכוש מעבד חדש, לוח אם וכרטיס מסך. כמו כן הייתי רוצה לוודא שהזיכרונות שלי והמארז מתאימים ללוח אם החדש ושהספק הנוכחי יספיק לי. תודה

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. 1. התקציב המקסימלי הוא 2800 ניתן לחרוג במידת הצורך עד 3,000 ואם אפשר כמובן לחסוך 2. השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטי HD 1080P , עבודה משרדית, וגלישה באינטרנט א)אין שימוש בתוכנות כבדות. ב) המחשב אינו מיועד גם למשחקים ואינו כולל מסכים בתקציב. 3. אין צורך כלל בציוד היקפי 4.אין צורך ברמקולים. 5. החלקים עליהם ארצה לבסס את המערכת הם הרד דיסק 1-TERA,זיכרון של 4GB רצוי DDR 3 אם לא אז 2 כמובן,מעבד של אינטל,מארז של טרמנטק. 6. השקט של המפרט חשוב ברמת 8-9 7. אוברקלוק לא יתבצע במחשב. 8. אין צורך במערכת הפעלה. 9. יש העדפה לחנות KSP בראשון, באתר http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion 10. המארז מתבקש להיות בגודל סטנדרטי ובעל עיצוב פשוט של טרמנטק 11. שדרוג של המערכת לא צ…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  16. אני צריך מפרט, בסביבות ה3.5K. מפרט למשחקים בינוניים, המפרט לחבר שאינו פריק משחקים. אין צורך ביכולות אוברקלוק, רק שיהיה מחשב סביר ושירוץ כמו שצריך. אין צורך במסך. לגבי רמקולים - בינוניים בהחלט. אני אישית חשבתי על משהו בסגנון amd 64 3000+ geforce 6600 ומארז hec. לא ממש השקעתי מחשבה לגבי שאר הרכיבים, אני פשוט לא מתמצא מספיק בעניין. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!! נדב.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  17. Started by yardenp4,

הרעיון הוא כזה, אני לא פריק של משחקים וגם יש לי אקס בוקס ככה שזה לא היעוד של המחשב. היעוד שלו זה 1.סרטים, ואני מחבר אותו לטלוויזיה היי דיפינשן ככה שחשוב לי שהוא יריץ סרטים חלק ושתהיה לו יציאה של hdmi בנוסף ליציאת צג רגיל. 2.גלישה באינטרנט + אימייל ( משרדי) 3. עוד 3 - 4 שנים יכול להיות שאני אלך ללמוד עיצוב גרפי וישנה סבירות שאני אצטרך להריץ עליו תוכנות כבדות (יחסית) שעוסקות בתחום. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח וזה אך ורק למחשב (לא צריך צג) מה שהציעו לי בחנות מחשבים מובילה זה את המפרט הבא: מעבד: intel core i3-530 processor 2.93ghz 4m LGA1156 מאוורר שקט למעבד : DEEP COOL LGA1156 לוח אם: GigaBYTE GA-H55-LGA1156-DDR3/LAN+AUDIO ז.פנימי: DDR3-2G-1333Mhz-King…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. הרכבתי את המפרט המצורף, ואני צריך חוות דעת. המחשב ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) אני לא צריך כונן קשיח, כרטיס מסך (יש לי TNT2 - הוא יתאים?) וכרטיס קול ראיתי במפרטים המומלצים את הלוח Gigabyte GA-7VM400M. מה ההבדל בינו ללוח שאני בחרתי? ובקשר למארז, יש המלצות למארז זול יותר? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  19. היי. אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הישן.... הציעו לי את המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤359 לוח אם: [..] INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY ¤418 זיכרון: 2 זכרונות כאלה! [..] KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL6 ¤144 מחיר סופי: ¤921 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il השאלה שלי, ראיתי שיש אתרים שמוכרים מחשב חדש עם דיסקים קשיחים ועם הכל ב-1300 ש"ח.. השאלה אם שווה לשלם על הרכבה והכל שיצא לי 1200 ש"ח ועוד לצאת עם כל הדברים הישנים שיש לי במחשב. (מאווררים והכל...) השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וגרפיקה. נראה לכם שהוא יריץ פרימייר?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. Started by LockOn,

היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. רקע: עד היום השתמשתי בעיקר ב-Dell D400 (שקניתי משומש לפני כ-4.5 שנים). הוא שירת אותי די נאמנה, אפילו שהינו איטי מעט לטעמי. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שזמן הסוללה קצר מאוד, ולמרות שהחלפתי אחת - זה לא עזר הרבה. בפועל אני עובד תמיד על כבל כוח... אז הגיע הזמן להחליף. תקציב: חשבתי על 2,000 ש"ח; אוכל להתגמש לכיוון 3,000 עבור משהו כדאי, בלי להזיע הרבה; מעל 3,000 אני כבר מזיע הרבה. היכן יירכש: עדיפות ליד שניה בארץ; אח"כ יד שניה eBay או אם אין מנוס אז יד ראשונה בארץ. מטרות המחשב: עבודה משרדית (MS/LibreOffice, קבצי PDF וכו'),. סיכוי נמוך שארצה לבצע עליו עבודת פיתוח תוכנה (Eclipse וכו') - נראה שאוותר על זה כי אינני קונה מכונה חזקה. ייתכן שארצה להריץ עליו לינוקס ולא רק/לא בעיקר חלונו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין במחשב מולטימדיה לסלון, ישמש להקרנת הסרטים לטלויזיה ולשמיעת המוסיקה דרכו למערכת הסטריאו הארד דיסק ATA100 וכונן צורב DVD יש ברשותי. מעוניין בהמלצות ל: מארז קטן לוח אם מעבד זכרון כרטיס מסך עם חיבור לטלויזיה התקציב, כמו שאמרתי מוגבל, בסדר גודל של לא יותר מ 1500-2000 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרת משחקי רשת ולימודים (תיכנות) בכללי אני עכשיו בצבא אבל אני רוצה להמשיך להשתמש במחשב בלימודי תואר למחשבים אז ככה שכן חשוב לי שהוא יהיה ברמה גבוה גם בשנתיים~3 הקרובות.. מה שחשוב לי שיהיה: hp/toshiba וגודל מסך 17 מתלבט למעבד בין i5 לi7 אשמח להמלצות וחוות דעת, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. כתוב שם על מיכרה מיוחדת ומוזלת עב ביטול הזמנה, זה מריח מוזר, מישהו אולי בדק את זה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by asafmanor,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.