ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,119.00 ¤ לוח אם Dfi Infinity 975X /G מחיר לפריט - 1,010.00 ¤ ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות מחיר לפריט - 495.00 ¤ זכרון DDR2 512Mb 667MHz CL5 Kingston X2 מחיר לפריט - 260.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD1200JS מחיר לפריט - 344.00 ¤ כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 מחיר לפריט - 999.00 ¤ אשמח לקבל עוד מפרטים בתקציב הנ''ל
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על מפרט זה? Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AMD Athlon 64 X2 7750 BE Box G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB Sony 7240S X24 SATA Black DVD ZALMAN CNPS7500-ALCU LED Antec FUSION Silver 430W Compro VideoMate K100 Edimax EW-7128g PCI אני יודע שהמעבד הוא 95W השאלה האם הקירור שהוספתי יעשה את העבודה? כמו-כן אני יודע שהמארז יקר אבל מה דעתם עליו? האם המפרט הזה יכול להריץ את כל הפורמטים בלי לגמגם או להתקע?? איזה שלט ומקלדת ועכבר אתם ממליצים לי לרכוש בכדי להשלים את החוויה ואיך הכי מומלץ לחבר את המחשב למגבר ולפלאזמה. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מי מכיר חנות כמו וואלה ואלה שמוכרים מחשבים בנורא זול אני צריך מחשב הכולל מעבד לוח אם (שיהיה כרטיס רשת) זכרון הארד דיסק סידירום כרטיס מסך (עדיף שיהיה עם הלוח אם) ומארז אם יש משהו מוואלה או מחנות אחרת כמה שיותר זול יש את המציאון בKSP של חלקים ישנים וזולים אם אפשרי להרכיב משם משהו אז תודה וחשוב מאוד זול התקציב הוא עד 1000 הכי מקסימום זה 1500 אבל חשוב להזכיר שהמחשב צריך את החלקים הכי זולים שאפשר להשיג לא חשובים שיהיו טובים שיהיה פשוט מחשב אם אתם שואלים למה? אז ככה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים (חזקים+) -אני גימר! 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 21-22 אינץ 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? רמה 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -. משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר טוב בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב למטרת משחקים התקציב עומד על 3000-3500 שח. במשחקים הכוונה היא שיוכל להריץ כל משחק לא חייב במקסימום. אין צורך בציוד היקפי. מעדיף כונן 250GB לא צריך יותר מדי. ללא OC(אבל יש מצב שאני ירצה לעשות אבל לא משהו מוגזם). מעוניין במיוחד בהמלצה לספק כוח טוב לא משנה כמות הרעש רק שיהיה טוב ויחזיק מעמד. אני צריך מחשב שיחזיק מעמד לתקופה של כשנתיים ללא שידרוגים. גודל המסך הוא 19 אינץ. תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני בונה את המערכת הבאה שלי בשעה טובה וכעת מוכר את הנוכחית. כמה לדעתכם היא שווה? המחשב נבנה באהבה גדולה ע"י DJ Electric האגדי! המחיר שנקבע הוא 3000 האם המחיר הוא אכן ריאלי? אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני חלש מאוד בטכנולוגיה ואשמח לעצתכם. רוצה נייד לשימוש כללי (אינטרנט , סרטים) אבל גם שיריץ תכנות לעריכת תמונות וקצת וידאו (אין לי תוכנות ספציפיות בראש). רוצה נייד חזק יחסית שיריץ הכל בלי לגמגם וכשאני אומר הכל אני לא מתכוון לתכנות סופר כבדות שצריכות כוח עיבוד מטורף אבל בכל זאת שייתן לי מרווח נשימה אם אריץ משהו יותר תובעני, הנטייה שלי היא להשאר עם נייד מספר שנים ולא לשדרג מהר. מסך שיהיה לפחות 15 אינץ ואיכותי יחסית בגלל שמצלם (יודע שאין מה לצפות יותר מידי ממסך של נייד בקטע ) אשמח לרמקולים יחסית איכותיים מבחינת ווליום וצלילות. משקל לא משנה לי כי לא מתנייד איתו, זה תחליף למחשב רגיל. אחריות טובה של שלוש שנים ושאדע שיש מי שיטפל במקרה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט (הרבה טאסים וכאלה..), אופיס, הורדות, משחקים קלים עד בינוניים מינוס. תקציב: 1500 שקל מזומן, חריגה של 100-300 רק אם צריך.. אבל לא יותר המחשב יהיה אצלי לשנה-שנה וחצי.. ואז נחליף אני הולך לקנות את המחשב מאייבורי **צלצלתי לאייבורי והם אמרו שבאתר שלהם זה רק מבחר מצומצם, הם אמרו שבעיקרון ש להם הכל, ככה שלא חייבים לתת שדרוגים מהאתר שלההם.. חשבתי (הכי משתלם) זה לקחת את אחת ההצעות שלהם ולשדרג ממש רק את מה שצריך Intel: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=1 AMD: http://ivory.co.il/category.asp?catcode=3 מי משתלם ועדיף יותר בשוק הזול מבחינת מעבדים.. ? דבר נוסף, מישהו יודע איזה מארז וספק מקבלים בחבילות הזולות שלהם..? חשוב לי שהמארז לא יאיר (כל הלדים של המאווררים, ש…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תקציב: 2500 ש"ח. צריך מסך 17 אינץ' (לא חייב LCD בכלל), צורב DVD פשוט וסט פשוט ובסיסי של מקלדת ועכבר בנוסף לכל החומרה הבסיסית כמובן. לעבודה רגילה במחשב (אינטרנט, מסנג'ר, סרטים, צריבות, וורד....) ומעט משחקים. ניתן לחרוג בכ-100 ש"ח אך רצוי שלא. התקציב דיי חונק אבל לא צריך מחשב על, תודה. עריכה: עדיפות לקנייה בחנות Com4U.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מטרת המחשב: להחליף מחשב מזדקן בן 5 שנים הנמצא כעת ברשותי. גודל המסך: אין צורך במסך העולה על 15" ומסך הקטן מ13" יהיה קטן מדי להערכתי. העדפה למסך ללא ציפוי משקף משקל רצוי: המשקל אינו מהווה גורם משפיע. האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. שעה-שעתיים תספיקנה. יציאות מיוחדות: אין לי כוונה לחבר את הנייד לדבר לבד ממסך CRT הנמצא ברשותי שירוץ ברזולוציה 1280x960. אין תכנון לרכוש מסך LCD טרם רכישת מחשב נייח. בלוטות: אינו מהווה גורם משפיע. גודל מינימלי של כונן קשיח: גודל הכונן הקשיח אינו מהווה גורם משפיע. הייתי רגיל בשנים האחרונות לעבוד עם כונן בן 120GB, כך שכל שיפור יהיה מבורך. צורב DVD: צורב, או כונן CD/DVD בכלל, אינו נחוץ. אך גם לא יזיק. אחריות בין-לאומית: אינה נדרשת. העדפה לחברה: אין העד…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט היי אחרי שהתחלתי לעבוד על כמות גדולה של תמונות , התייאשתי באופן סופי מהמחשב הנייד שלי שכל פעולה לוקחת לו זמן , בטח כשלפעמים אני צריך להספיק לערוך 400 תמונות ביום אחד . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. 5000₪ עם חריגה של 500₪ מקסימום, מעדיף לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. אני צלם חובב אז פוטושופ,לייטרום וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. מסך בעיקר,השאר שטויות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד,לא כל כך משנה לי האם זה מהארץ או לא(רק מבחינת אחריות כמובן) תקציבי הינו עד 3500$ דולר או 12000 ש"ח. * מטרות המחשב? משחקים (כבדים וקלים), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי יותר מ"15. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, לפחות 5 שעות של צפיית סרטים ו3-5 שעות של משחקים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא,יציאות USD2/3 לא צריך יותר מזה (כניסה לכרטיסי זיכרון יכולה להועיל אך לא משנה כל כך). * גודל מינימלי של כונן קשיח - רצוי 1TB אבל יכול להתפשר על פחות. * צורב DVD - מעדיף שיהיה לו כונן blu-ray . * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם המחשב מחו"ל אז כן.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ברצוני לחסוך ככל שניתן חריגה בתקציב היא רק לטובת ציוד היקפי (עכבר גיימינג ו מקלדת גיימינג) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים - קיום אני משחק במשחקים לא כבדים במיוחד (כגון leage of leagends , hearthstone ) אני לא משחק משחקי FPS המשחקים שלי הם בעיקר MMO RGP MOBA ולא משחקים של FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר ככל הנראה אני אזדקק (ראיתי לדוגמא את http://www.tms.co.il/product/12545 שנראה לי נחמד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי מעודכן בעולם החומרה אבל אני זוכר לטובה את הרמה של הפורום אז אני בטוח שתוכלו לעזור לי. אני מעוניין לקנות מחשב לאח שלי למשחקים חדשים (דוגמת StarCraft2, RedAlert3 וכו'). ישנו מסך 22" ברזולוציה 1680x1050 לכן הכרטיס מסך צריך להחזיק את הרזולוציה הזו חלק. האם מעבד ליבה כפולה יעשה את העבודה או שכדאי לקנות Quad? (המחשב ישמש להרבה שנים) האם 2GB זיכרון זה מספיק או שכדאי 4GB? איזה חברות של לוחות אם מומלצות היום?(בזמנו asus ו abit שלטו) דרוש הרד דיסק מהיר של 500GB... איזה חברות אמינות היום? ודרוש מארז נוח ושקט + ספק. (אין צורך בציוד היקפי) אפשר למתוח את התקציב למעלה אם זה כדאי. אגב יש איזו פריצת דרך בקרוב שכדאי לחכות לה? (מעבדים חדשים, מאיצים …
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 8000 (שלא יחרוג) המחשב צריך להיות מיועד למשחקים כלומר שיהיה לו כרטיס מסך מגרסא 9 או 8 של גיפורס, 2-4 גיגה בייט זיכרון רם, מעבד 2 ליבות או 4 ליבות עם מהירות גבוהה. דיסק קשיח מ-200 גיגה ומעלה... חשבתי אולי על המחשב הזה: http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=446&catId=40 עם תוכלו למצוא לי מחשב עם מהירות מעבד טיפה יותר מהירה וכרטיס מסך טיפה יותר חזק תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כל גרסאת ה 9 M בבקשה עדכון חם לוהט WIN 7 32BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winvista_win7_195.62_whql.html WIN XP 32 BIT http://www.nvidia.com/object/notebook_winxp_195.62_whql.html
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
Vista 32 (עומד לשדרג ל7 למען האמת, כנראה בכמה ימים הקרובים). 2G RAM, לא יודע תוצרת. DDR3. E6750 (2.60GHZ) Core 2 Duo . Geforce 8800GTS (מהישנים, לא ה512 "החדשים"!). לוח-אם ASUS P5K ספק אני לא יודע ואין לי איך לבדוק ממש מצטער, אבל הוא בסביבות ה440 לדעתי בכוח ולא עושה בעיות. שימוש עיקרי: משחקים. רוצה לשדרג: כ.מ (ואולי גם מעבד לפי מה שתגידו). OC: כן אני כנראה יעשה OC בינוני-כבד לכרטיס מסך. הגדרות הכי גבוההות - גבוההות בינוניות, רזולוציה 1680 על 1050 בדרך כלל בלי AA , כול סוגי המשחקים (מOBLIVION או WOW לCRYSIS). תקציב: 1500 ש"ח מעדיף שלא לחרוג ולחסוך, אבל אפשרי לחרוג. אין לי שום חשיבות לשקט או לא שקט. אני חושב על להחליף כרטיס מסך, על מה אפשר להמליץ? אולי גם מעבד אם אתם חושבי…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בבחירת מחשב חדש ללימודים * מטרות המחשב? עבודה גרפית עם תוכנות יעודיות גם בתלת מימד התוכנות הן PHOTO SHOP, RHAINO, 3D MAX, SOLID WORKS * גודל המסך? כמה שיותר גדול לא פחות מ14 אינצ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד ארצה לעבוד ללא חיבור לחשמל כשעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יעזור אם יהיו כניסות של FIREWIRE למצלמה אך לא הכרחי * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? עדיפות שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא נאמר לי אני צריכה שבמחשב יהיה כרטיס מסך לא און בורד וכדאי שיהיה הרבה זיכרון ומ…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-