עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה השימושים של המחשב העתידי משחקי רשת,, עבודה משרדית,C,אינטרנט וקצת משחקים קטנים הורדות ללא אוברקלוק כרגע ללא ציוד הקפי המלצה למסך תתקבל בברכה של עד 20 אינץ כרגע מסך עבה אני מעוניין לרכוש בהמשך מסך דק מערכת הפעלה : מעוניין ב win 7 חנות : אני גר בפ"ת כרגע מה שחשבתי עליו זה Intel® Pentium® Dual Core E6300 או Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50GHz מארז:? ספק :? לוח אם:? כרטיס מסך :Gigabyte NVIDIA GeForce 210 512MB ו דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Caviar Blue זכרון פנימי: 2048MB (2GB) DDR II 800MHz השאלה על מה שהשארתי פתוח עוד שאלה האם כדאי להוסיף לזכרון הפנימי ל 3mb tu 4 על מנת שהמשחב ישמש להרבה זמן ומנסיון העבר זכרון פנימי מהווה צוואר בקבוק

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by shimon166,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית בעיקר אופיס מוזיקה וסרטים * גודל המסך? 14 15.6 חשיבות למסך איכותי ומט!!! * משקל רצוי? כמה שפחות... אבל אני לא אמות מעוד חצי קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן... סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לUSB 3 HDMI ותמיכה בSSD לשדרוג עתידי למרות שאני מאמין שכולם יש SATA * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? חובה. ובדגמים של 14 15 יש בד"כ * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מעניין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by SaltedHuskey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ליאור_,

היי, אני רוצה לבנות מחשב לתכנות בעיקר, ומשחקים פה ושם (Scum לדוגמא) בהתחלה חשבתי על מערכת עם אפשרות שדרוג, אז הסוקט מן הסתם LGA1200, ומעבד i5-10400 טוב לי, ובעיקר זול לי (640 ש"ח). עם האוכל בא התאבון, ובמקום להיות מוגבל ל-2666mhz בלוח H או B כלשהו, אני כבר מעדיף להוסיף כסף ולהגיע ל-3600mhz. האם יש לוח אם שיתן לי (אם או בלי OC) תמיכה בזכרון 3600mhz עם המעבד הזה ? אם לא, אז יש את האופציה הפחות מועדפת עלי... Ryzen 5 3600 + A520M-H (845 ש"ח + 305 ש"ח) אבל אני ממש משתדל לשמור את האופציה הזאת כמוצא אחרון. הבילד לבינתיים : מעבד - ? לוח - ? זכרון - 2x8GB 3600 Mhz כרטיס מסך - GTX 1650 Super (כבר יש) דיסק - …

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. Started by p1tbull,

לאחר שחרשתי כאן את הפורום וקיבלתי מכם הרבה עצות, החלטתי שאני מוכן ומחר אני הולך לקנות את המחשב. רציתי לשאול אתכם אם יש דברים שאני צריך לדעת? בגדול אני הולך לשבת מול סוכן מכירות, לראות מה יש לו להציע (וכמובן שיש לי בראש מה אני באמת רוצה...ויש הבנה בסיסית ברוב הנושאים). ואיך בכלל לוודא שכל החלקים שמביאים לי מקוריים וחדשים מהקופסא? אני קונה בת"א, קודם אלך לשמוע הצעות מ KSP אח"כ מאייבורי, ואז אחליט איפה יותר משתלם - ממליצים על עוד חנות באזור?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. אהלן עוד מעט אני טס לחו"ל ואני צריך נטבוק קטן וחסכוני שישרת אותי להיות בקשר עם המשפחה וחברים וכמובן גלישה באינטרנט וראיית סרטים מדי פעם. וגם חשוב הזמן סוללה שיהיה כמה שיותר ארוך אם זה אפשרי. אז אני חשבתי על HP Mini 311 ASUS Eee PC 1005HA-P (Seashell) Toshiba mini NB205-N330BL שכל אחד עולה פחות מ400 דולר באיביי חוץ מהטושיבה שעוד קצת יותר. מה אתם מציעים? תודה רבה מראש לעוזרים, אלכס.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. כן, אני יודע שזה תקציב מאוד נמוך אבל זה מה שיש, ובכול זאת עיקרו של המחשב הוא אינטרנט ואופיס. רק הדגשים הם על ג'יגה זיכרון והארדיסק גדול. אה, ולוח אם עם כרטיס קול אונבורד נורמלי, בסגנון הAC97, או כול דבר אחר שנכנס בתקציב. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by Argo013,

שלום לכולם אני מודע לזה, שהמשימה קשה עד בלתי אפשרית, אבל בכל זאת.. דרושה המלצה למפרט מחשב מחנות באיזור חיפה, שמיועד גם למשחקים (עד כמה שניתן עם כרטיס גרפי בתקציב כזה) וכולל גם מסך 19". אם יימצא מי שיוכל לדחוס כל זאת למסגרת של 2000 ש"ח, אודה לו מאד.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by RefUser,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12426 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11651 צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem)…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by ard,

שלום אני מתלבטת בין 2 המחשבים האלו המחירים של שניהם כמעט אותו דבר 3,800-4000 ש"ח אשמח לדעת מה טוב יותר Lenovo ThinkPad L520 7859-52G asus k53sc i7 תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by DoroZ,

AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 Motherboard Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory XFX GF7300GS PV-T72G-WANG PCI-e up to 512MB DDR2 Retail Video Card הזכרונות הוחלפו זה המפרט בעיקרון הצעות לשיפורים?.. מחשב לאחי משחקים לא כבדים יש לו כבר צורב DVD, אחלה מארז ואחלה ספק יש מצב שהמחשב יקדד ויכווץ קצת זיפים אז הלכתי על מעבד חזק מה אומרים?.. ללכת על זה?..

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by bombraider,

התקציב בסביבות ה 4000 ש"ח ללא היקפי, למשחקים וגרפיקה (פוטושופ, אפטר, 3ds Max), לא מתוכנן OC. חשבתי על המפרט הבא: ‏‏Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray‎ GiGABYTE ‎Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI ‎GiGABYTE ‎GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎‎ ‎1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9‎‎ 1x4GB Corsair Vengeance Edition CL9-9-9-24 CMZ4GX3M1A1600C9 ‎Western Digital‎ Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX ‎‎Thermaltake Element T Midi Tower Series Black Case (No PSU)‎ ‎ SeaSonic ‎620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) ‎Scythe Katana 3 CPU Cooler האם כרטיס המסך ית…

13. Started by RoyLevi,

היי, אני מחפש המלצה למחשב, בעדיפות של DELL/ASUS להלן הדרישות: גודל מסך: 13,3 או 14 מעבד I7 מסדרה 4, עדיפות על QM אבל גם U מתקבל RAM: 8GB כ. מסך, עדיפות NVIDIA 2GB , גם AMD מתקבל זכרון: 500GB + SSD לפחות 8GB אם לא 24GB והדבר הכי חשוב, משקל! אני מניח ש1.5 קילו אני לא יוכל למצוא אבל בעדיפות פחות מ2 קילו. זהו לבינתיים, המון תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  14. שלום לכל המומחים פה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) לעבודה משרדית ופה ושם כמה משחקים קלים (סימס וכדומה). חשוב לי כמה דברים: שהלוח אם יתמוך ב WiFi 6 מעבד פשוט אבל עם כרטיס גרפי מובנה כמה שיותר חזק לוח אם/ספק מתאים כך שאם בעתיד יהיה צורך, ארכוש כרטיס מסך יד2 טוב ללא חשש לתאימות מארז נוח, מאוורר היטב ועמיד בסביבת אבק המפרט שבניתי דרך TMS: מעבד: Intel Core i5 11500 870 ₪ קירור למעבד: Arctic Freezer 7 X CO 110 ₪ לוח: Gigabyte B560M AORUS PRO AX 660 ₪ זיכרון: Corsair Vengeance 16GB 3200Mhz 230 ₪ (אמאזון) ספק: Corsair PSU 750W TX750M 80+ Gold Modular …

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  15. צריך את חוות דעתכם על המפרט שבניתי מארזים Compucase HEC 6K31 300ART Silver/Black ¤239 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro ¤117 1 מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM AM248DCT ¤514 1 זיכרונות Corsair 512MB Value Select DDR2-667 C512667 ¤80 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤284 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤357 1 רמקולים LOGITECH R-10 ¤125 1 מקלדות LOGITECH Classic Keyboard ¤77 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤159 1 עכברים מיקרוסופט אופטי שחור - BASIC ¤40 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤42 Total Price : ¤2114 המחשב ישמש לאופיס ,גלישה באינטרנט, ושמיעת מוזיקה. חשבתי על לשים 2 ג'…

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  16. הי, אני מבקש מפרט למחשב רב תכליתי, שמשחקים ירוצו עליו ועם רזולוציה סבירה ושאוכל לצפות במדיה בצורה כיפית. נורא אשמח גם אם תסבירו מדוע נניח כדאי לי דווקא את הלוח אם הזה ולא אחר ( יש לי רקע כלשהוא במחשבים ואני אשמח קצת להבין מה אני עושה, בנוסף גם עשיתי קצת סיור במדריכים השונים וכמה תובנות בסיסיות יש לי ...) 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: רב תכליתי א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים - לצערי כבר אין לי מושג בזה, רוצה לחזור לתחום סרטים וסדרות - חוויה קולנועית תכנות קליל - visual studio ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוג…

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by gurzeev,

לפני כ-3 שנים קניתי מחשב במפרט הבא: http://oi51.tinypic.com/2hfopdx.jpg עיקרים: E43 8800GTS W/ OC 4GB ראם (קניתי שני סטיקים חדשים מאז הקנייה ההיא וביחד איתם יש לי 4 בTC) P5NE את המעבד הבאתי כבר ל3.6GHZ, אבל זה דרש יחסית הרבה מתח אז הוא כרגע על 3.1GHZ. סיימתי לאחרונה קק"צ ואני חוזר לבסיס שלי, יהיה לי זמן רק בסופ"שים למחשב, ואני קונה היום מסך 23" U2312HM בשביל סרטים וסדרות בעיקר. אבל אני חושש שה88GTS שלי שהוא גרסאת 320MB לא יעמוד במשחקים ברזולוציה כ"כ גבוהה (כרגע עם מסך 19" אין לי בעייה). איזה צעד יעיל אני יכול לעשות כדי לאפשר לעצמי להמשיך לשחק במשחקים כמו BF3 עם המסך החדש (לא קריטי לי לשחק על הגדרות גבוהות) ?אם אני קונה כ"מ כמו 6770 לא יהיה לי צוואר בקבוק מטורף בג…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. שלום לכולם, אני רוצה להרכיב HTPC בערך ב3.5 אלף שיחובר לטלויזיה, אני לא בטוח שאני רוצה להקליט אבל שתיהיה אופציה, בנוסף לכך חשוב שיהיו חיבורים דיגיטליים לסאונד. אין לי שום העדפות באשר לחברות ועדיף שיהיה STORAGE גדול. מחכה לתגובות תודה D :

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. אהלן חבר'ס, Long time... הרבה זמן לא הייתי בזירת החומרה, ואני לא בקיא בחומר ... אני מצטער שלא עשיתי מחקר קטן על העניין, אבל אני קצר בזמן, ואני סומך עליכם :) אז כמו שאתם רואים, אני צריך מחשב למשחקים, עם מסך LCD וציוד היקפי (בלי מדפסת). אין צורך בכרטיס טלויזיה או כרטיס קול (איכותי...). צורב DVD הוא בעדיפות שנייה, אבל גם בכלל לא יזיק שיהיה. הרכבה במקום (נכלל בתקציב). מחיר- 4500 ש"ח, משלם במזומן. תודה רבה!! עריכה: מסך רגיל, רמקולים 2.1 ממוצעים.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברים אני קונה מחשב חדש ולא צריך ציוד היקפי המחשב הוא במיוחד למשחקים ולאוברקלוק עתידי!! המפרטדרך אגב התקציב הוא בין 5000 ל 6000) הרכישה תתבצע מ Foxpc Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=676 Thermalright Ultra -120 CPU Cooler ¤278 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=221 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤688 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=726 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=62 EVGA nVidia GeForce 8800GT 512MB KO PCIe ¤1745 url]http://…

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by V00d00,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2400 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה וסרטי HD. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. PhotoShop וכל שאר תוכנות הגרפיקה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? GTA 4, Crysis, Far Cry וכל שאר המשחקים החדשים. * בא…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  22. צריך מפרט לצורך משחקים....עד 2300 גג כולל הרכבה וללא מסך מקלדת עכבר וכו.... תודה!

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by ASDAS,

שלום לכולם, הגיע הזמן למחשב חדש, ויש צורך במשהו רציני יחסית, אם יוצאים רכיבים חדשים או משהו ששווה לחכות לו אני אשמח לדעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם ההפרש שווה את זה למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן אך זה גם ככה סכום מספק לכל דבר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים (כל הסוגים גם לא של המחשב), תוכנות שמנצלות את המעבד כגון תוכנות שמריצות דברים ופקודות על בסיס יומי (לא יכול לפרט אבל בכיוון הצפנה ופענוח או קומפילצייה ודברים שאני כותב ומש…

• 46 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by AlonXp,

בס''ד שלום אני רוצה ליקנות ספק איכותי! + מארז + צורב DVD פשוט! מחיר : 700 לא יותר שמתאים ללוח : GA-H67MA-UD2H-B3

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. היי, אשמח להמלצות לגבי מחשב נייד חדש (קניה בישראל). תקציב עד 3,000 כמובן שעדיף פחות אם אפשר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר תכנות ועבודות משרדיות. לא נדרש כח חישוב גבוה במיוחד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? זה החלק הכי חשוב. 14 אינצ' שהוא מאט טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD מספיק ואפילו רצוי. לא יותר ולא פחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר …

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.