ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של Hp מדגם dv6 1060j. המחשב לא נדלק, במעבדה של Hp בדקו אותו והגורם לטענתם הוא הלוח אם. אין להם אחד חלופי מכיוון שהמחשב ישן ( בן 6), והיצרן הפסיק ליצר את הלוחות האלה. אני בכל זאת מעוניין לתקן אותו. יש מעבדות פרטיות מומלצות באזור המרכז? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך המפרט של המחשב הנ"ל: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19300 האם הוא מתאים לסטודנט למדעי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי בצבא מחפש מחשב נייד לצורך אינטרנט וסרטים ומשחקים קלים (ישנים כגון Diablo 2, COD וכו'), שיוכל לשמש אותו גם עוד כמה שנים כשהוא סטונדנט. המסך שהוא דרש זה 15.6 אינץ, זמן בטריה סביר אבל זה לא נתון קריטי ובמידת הניתן רמקולים סבירים+ על נייד. מתוכנן להתקין ווינדוס 7. חיפשתי קצת ומצאתי לו את הנייד הזה ב KSP ב 3450 : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329742-89318-89318-3944782-3984868.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_Compaq\\%20Presario\\%20CQ61-280EJ\\%20Notebook\\%20PC〈=he&cc=il מישהו מכיר את הדגם\סדרה הזו ויכול להגיד לי אם הוא אמין ולא יתקלקל במהירות? והאם יש משהו בעייתי במפרט שלו אני לא הכי בקיא בתחום אז פשוט חיפשתי משהו עם כרטי…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הלפטופ הזה 4 GB RAM מעבד 9500 500 הרד דיסק אני דיי מרוצה תאמת מהמחשב חומרה טובה, נראה טוב, נוח אין תלונות מהבחינה הזאת סוללה די חלשה. התקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט כדי לעבוד עם כל הזיכרון אבל אני חווה הרבה קריסות רציתי לשאול את החברה פה שיש להם את הלפטופ אם גם להם זה קורה עם המערכת הזאת אני עובד על עוד מחשב DELL ישן יותר שגם עליו מותקן 7 32 ביט ושם אין קריסות שאני מדבר על קריסות הכוונה היא לפריז. אני לא יודע עם זה בגלל אי תאימות של דרייברים מסוימים או בעיה בחומרה אבל זה קורה כאשר מפעיל תוכנות בדרך כלל למשל התוכנת מצלמה תוקעת את המחשב. עכשיו התקנתי XP MODE אחרי ההתקנה הפעלתי את זה וקפא לי. אחרי ריסטארט הכל עובד קרה למישהוא פה ? אגב כמה זמן מחזיקה לכ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב - עד 3500 ש"ח * מטרות המחשב - אינטרנט, סרטים, משחקים קלים-בינוניים. * גודל המסך? 15, לא פחות. * משקל רצוי? 2-2.5, אני יודע שפחות זה לא ריאלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? המחשב יהיה תמיד ליד נקודת חשמל, אז לא צריך זמן סוללה ארוך במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI* בלוטות? לא צריך* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת - HP, DELL, LENOVO
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב במקור הגיע עם ויסטה, שבהפעלה ראשונית של המחשב הווינדוס מותקן. לאחר מכן רכשתי ווינדוס 7, פירמטתי והתקנתי אותו. עכשיו, עם הויסטה הגיע WIRELESS MANAGER שדרכו התחברתי עם הכרטיס SIM מה עכשיו אני עושה כשאני על ווינדוס 7 ? דגם המחשב LG R380 תודה לעוזרים.. סליחה אם זה לא קשור לפה.. לא ידעתי לאן לשייך.
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי אינטרנט ומשחקים קטנים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך להוסיף מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD (יש לי crucial mx500 512GB ( 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד. נמצא בחדר שינה של ילד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיך מארז קטן מהרגיל אבל לא קריט 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיקר למשחקים כבדים ועבודה רגילה במחשב מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪929 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪517 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ₪807 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪301 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS - זמין במלאי ₪412 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות - מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪3834 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il וכמה שאלות.. 1. עדיף לי כבר להריץ ווינדוס 7 עליו? 2. אני חייב קירור מיוחד למפרט …
-
- 9 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להתייעץ לפני קניית רכיבים למחשב יש ברשותי לוח אם: Gigabyte Ax370 gaming k7 וכרטיס מסך: Radeon nitro 5700 וכעט אני צריך להשלים את שאר הדברים. השאלה שלי היא איזה מעבד כדי לשים(רוצה לציין שזה לילד בן 10) ואיזה ספק כוח ובכלל מה עוד צריך לדעת? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט חזק למחשב עריכה לצורך עריכת וידאו בסטילס ברמה גבוהה. התקציב שלי הוא 6000-7000 ואני זקוק לציוד היקפי כולל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה שלא... חחח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכה וידאו בHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל הADOBE CS5 שכולל פוטושופ, פרימייר, אפטר אפקטס וכל שאר התוכנות הכבדות. אופן השימוש הוא בתדירות גבוהה מאוד לצורכי פרנסה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחפשת המלצה ללפטופ. תודה מראש!!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, וורד, אימייל, אינטרנט. הילדים ישחקו פורטנייט ומיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שאתם רואים אני די חדש פה האמת באתי כי אמרו לי שזה פורום טוב לנית מפרטים ואני עומד לקנות מחשב חדש אז ככה: אני מעדיף שהמעבד יהיה amd 64 3000+ כל השאר זה כבר אתם עושים נ.ב: שחכתי אני צריך גם מסך(לא מקלת עכבר צורב ורמקולים)
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום לכולם שוב, אני שמח להשתתף בפורום הנפלא הזה..!! אשמח בבקשה אם תציצו במפרט שלי ותציעו לי מה כדאי לי לשדרג. הרכיבים אותם ארצה לשדרג: כרטיס מסך עם חיבור DVI וזכרון נוסף אם יש רכיבים נוספים עליהם אתם ממליצים - אשמח לשמוע.. (גובה השדרוג: 1200 ש"ח) המפרט מצורף כקובץ אם לטעמכם עדיף להשקיע במחשב חדש.. אז תגידו.. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שאני אוכל לשחק בו, לראות בו סרטים (המחשב ברובו יהיה מחובר לטלויזה ולמערכת קולנוע ביתית), לשמוע מוזיקה, אינטנרט וכו' עדיפות לכמה שיותר זול וכמה שיותר תשלומים (עד 36) רצוי מחשב שאין לו מקלדת מלאה כמו במחשב נייח, אני חשבתי על משהו בסביבות ה14 אינץ.. תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את תחביב הפנאי הבא שלי: 1.מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- SKYRIM,NBA2K12,RAGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח גם להצעות על מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראשית, אני מוכרח לציין שהידע שלי בחומרה עומד על נכשל חמור, כך שתמיד אשמח למעט הסברים נוספים אם מישהו מוכן לעזור. בעקרון, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש לעבודה, משחקים וצפייה בסרטים ובשאיפה יחזיק לכמה שנות שימוש, או יהיה במצב כזה שאוכל לשדרג אותו בעתיד. התקציב שלי מעט מוגבל, כ 5500 ש"ח כאמור כאשר התקרה שלי מסוגלת להגיע עד 6000 גג גג גג (תרתי משמע). מעולם לא עשיתי OC, כך שזהו אינו שיקול עיקרי או משני אצלי, ועל פי רוב העדפתי בחיי את חברת אינטל, אלא אם כן הדעה הרווחת היא שדווקא AMD עדיפה לצרכיי (אני באמת לא יודע). אני מעוניין במחשב שכולל מסך 17 אינץ' LCD, וכולל הרכבה במעבדה\חברה מסוימת. אני יודע שבאופן הזה אני מתפשר באופן רציני על כרטיס מסך, אבל אני לא גיימר כבד ולא…
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני לא מגדיר את עצמי כגיימר או משהו אחר, פשוט רוצה שהמחשב יוכל לעמוד בכבוד שנתיים שלוש בכל מה שקשור למדיה ומלמשחקים. אני לא צריך ציוד היקפי. זה המפרט שהרכבתי בסקייפיסי, מה אתם אומרים?! Intel Core 2 Quad Q6600 Box 1,461 1 ASUS P5N32-E SLI 1,084 1 Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 293 1 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 387 2 ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 1,444 1 ASUS DRW-1814BLT X18 DVD 175 1 Antec Nine Hundred 697 1 Enermax Liberty 500W 551 1 LG 22" 226WTQ WIDE 1,864 1 79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 8494 ¤ תודה מראש, ליאור.
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם לגבי המפרט הזה: יש לי ספק רק לגבי שני דברים : 1 ההתאמה כל המסך לכרטיס המסך. 2 האם אפשר להוריד למעבד E7500 כדי להוזיל ועדיין להשאר באותה רמת ביצועים. המחשב למטרת משחקים ואין לי אפשרות להוסיף לתקציב אפילו מעדיף להוזיל אם היה אפשרי תודה מראש המפרט נבנה באתר www.iqpc.co.il מסך: BENQ LCD 22" G2220HD 5ms DVI FULL HD אחריות: שלוש שנים בבית הלקוח. מחיר: ₪841 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪615 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-UD3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪456 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪418 כרטיס מסך: POWER COLOR HD…
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?--3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--100-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה להוציא ממחשב קיים את הכונן האופטי שלו (DVDRW) ובמקום לשים יציאות USB-3 או ExpressCard?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי! אני מבקש את עזרתכם במפרט מחשב למטרה הבאה: המחשב מיועד לשמש כתחנה רדיו באינטרנט (לא שרת). המארז, הקירור והספק צרכים להיות שקטים במיוחד! כמוכן, עריכת וודיאו וקול. אבקש גם שם חנות. בתודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן חברים יקרים אני מנסה לבנות מחשב משובח לגיימינג ולגרפיקה(סולידוורקס) בדקתי באתר של outervision על כמות הוואט שאני צריך בספק כוח.. המליץ לי 500 אבל אני שוקל לקחת 650 W כי הם יותר חדשים וביאכות יותר טובה מהוואטים הנמוכים יותר בנוסף אשמח לעזרה וביקורת על המפרט ומה כדי לשנות כדי שיתאים יותר לצרכים וללוח אם : CORSAIR Vengeance LPX 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 3200 (PC4 25600) Intel XMP 2.0 Desktop Memory Model CMK16GX4M2B3200C16 Capacity: 16GB (2 x 8GB) Type: 288-Pin DDR4 SDRAM Speed: DDR4 3200 (PC4 25600) CAS Latenc…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-