עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by royban,

שלום, קרוב משפחה,אזרח אמריקאי,מגיע לארץ עוד חודש וחצי. הוא יכול להביא לי חומרה לבניית מפרט. מעוניין לבנות לילד מחשב לגיימינג.יש לו מסך 144 hz qhd 27 חשבתי להביא מארה"ב את החומרה היקרה:מעבד,זכרונות,וכרטיס מסך ואת השאר להשלים מפה. מאחר והוא תושב ארהב,למחירים שהוא ירכוש יתווסף מס מקומי. תקציב למעבד+זכרון+כרטיס מסך,סביבות 3500 שח. אשמח להמלצותכם למעבד+כרטיס מסך.לוח ארכוש בארץ. תודה

2. Started by landmn,

* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  3. בניתי מפרט ב RSM ואשמח לשמוע את דעתכם עליו תרגישו חופשי לרדת על הבחירות שלי, להחליף יצרנים ולתקן איפה שצריך או אפשר עם חריגות תקציב קלות ישנם מספר סעיפים שהתפשרתי עליהם בגלל תקציב ואני לא בטוח שעשיתי טוב: מעבד תלת ליבתי במקום 4 ליבות זיכרונות - כרגע שמתי 2G בגלל שהמחירים של 4G פשוט בשמיים מקלדת ועכבר גנרים אני לא מבין בכלל במארזים וספקים אבל אני רוצה משהוא יחסיט שקט האם יש צורך בקירור נפרד או שגרסת BOX כוללת קירור? כרטיס מסך לקחתי 4850 - האם כרטיס מסך משולב יוזיל את התקציב משמעותית כך שכרטיס מסך טוב יושלם בהמשך? AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX , יחידות 1 ₪693 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=811 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יח…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by adir12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

5. על מה אני צריך לשים דגש בבניית המפרט ל 28 מצלמות ב 4k (משתמש בפרוקסי כשצריך) בהרצה בו זמנית ב Multi camera?

6. Started by Andromeda,

שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by bengo,

רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by BloodFist,

* מטרות המחשב? לימודים ושימוש משרדי * גודל המסך? 13 אינץ׳ * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.5 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256gb * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הדגם היחידי שמצאתי בחיפוש הקצר שביצעתי ונראה לי מתאים מעבר לכונן שדורש שדרוג http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/lt-rd33-7697.htm אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. * מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by midnight8,

יש לי מחשב מעפן לגמרי אני רוצה לשדרג אותו שיהיה לו יכולות בסיסיות למשחקים חדשים הדברים שאני רוצה לשדרג זה : ספק כח, כרטיס מסך זכרונות לוח אם מעבד זאת אומרת הכל חוץ מהארד דיסק ומארז אפשרות לחריגה של 100 שקל על המחשב לא יהיה אובר קלוק והוא ירוץ על מסך 19 אינצ' יש אפשרות שתתנו את החלקים מזאפ ואני אקנה הכל מופרד וארכיב לבד זה לא בעיה בשבילי

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  11. שלום, מחפש המלצה למחשב נייח, ישמש למשחקים בעיקר. המחשב יהיה באיזור חם יחסית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח עד 6000שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך, אבל צריך ספק כוח שמתאים ל 1080TI ול4080. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט, פועל בלי הפסקה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רוחב מארז עד 20.5סמ, ללא אורות, צריך איוורור (יחליף…

12. אוקיי מילאתי את הטופס: 1. התקציב המקסימלי - 4500 ש"ח ולא שקל יותר לנסות לחסוך רק במידה והשינוי בתועלת של המפרט לא יורדת באופן משמעותית. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. משחקים וגם צפייה בסרטים בHD (אבל אני כרגע עם מחשב לא משהו עם 9500GT שמריץ HD בלי בעיה ככה שאני מאמין שלמחשב גיימינג טוב לא תהיה בעיה להריץ HD, וגם לא חובה חיבור HD בכרטיס מסך, DVI מספיק). א) דוגמאות לאפליקציות: משחקים קלים יחסית: Heroes of Newerth ושאר משחקי אסטרטגיה "קלים" למיניהם כולל Starcraft 2 שיצא. משחקים כבדים יחסית: BFC2, Just Cuse 2 סרטי HD 1080p ~720p ב) לא אשתמש לרינדורים או דברים דומים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * הרזולוציה של המסך (22") היא 1680X1050 * מעדיף …

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  13. כנסו למפרט ותנו תגובות!! אני רק צריך לקנות זיכרון וזהו!! (בבקשה לא לסגור את הנושא הזה ועם אתם חייבים תגידו למה?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GefilteFish,

יש לי תקציב של 2000 ש"ח אינני יודע מה לקנות עם הכסף הזה אנא עיזרו לי המערכת שלי (למקרה אם זה עוזר למישהו): מעבד: פנטיום 4 כרטיס מסך: Geforce 2 MX 100\200 מערכת הפעלה: ווינדוס 98 זיכרון: 256 RAM

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התוכנה hp on screen display היא טובה למחשב הנייד שלי?יש לי מחשב נייד של hp עכשיו היה לי אותה במחשב מותקנת ומחקתי אותה להוריד אותה מחדש ? אני התקנתי את התוכנה לפני חודש ומחקתי אותה אתמול כאילו המחשב הנייד שלי צריך את התוכנה הזו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי: אני רוצה מיפרט אחד ב 2.5K ואחד בסביבות 2.7K - 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3 K גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בערך 70% גיימינג 30% תוכנות כבדות כמו פוטושופ וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PhotoShop,C# ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג: CS:GO,CSS,MW3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, אני מעוניין לדעת לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הבא יחזיק מעמד טוב: INTEL Core 2 Extreme X6800 2x 2,93GHz 4MB 266MHz boxed CPU-Cooler Zalman CNPS9700 LED - בשביל טמפרטורות נמוכות Motherboard GIGABYTE GA-965P-DS3 S775 I965P ATX DDR2 4096MB (4GB) PC2-800 CORSAIR CL5 KIT LEADTEK PX8800GTS DDR3 HDMI HDCP PCI-E 640MB WD SATAII 320 GB WD2500KS Caviar 7200 ASUS DRW-1814BLT Floppy NEC 3,5" black PS ATX 400W ENERMAX Liberty ELT400AWT 2.2 THERMALTAKE Soprano Midi Tower Black ?? לפי דעתי אני יכול להחזיק אותו 4 שנים עד שהוא יחשב למחשב ממש ברמה נמכה. מה אתם אומרים? [בבקשה לא להגיב על חלקי המפרט - זו לא השאלה]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  18. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by swisaman,

היי, המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ). בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA. חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך. או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר. כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  21. ראיתי את המחשב הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm והוא נראה לי דיי נחמד רציתי לדעת אם למישהו יש/היה אותו? יתרונות וחסרונות שלו? איזה ביצועים יש לו? האם ניתן יהיה להריץ משחקים עם רמה גרפית נמוכה כמו NFS וGTA ישנים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  22. היוש, מנסה לנצל חלון הזדמנויות של "חבר שנמצא בארה"ב", אשמח לדעת איזה מבין שני הניידים האלו מומלץ יותר. http://www.bestbuy.com/site/dell-inspiron-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5709800.p?skuId=5709800 http://www.bestbuy.com/site/hp-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i3-6gb-memory-1tb-hard-drive-black/5606100.p?skuId=5606100 יש הבדל קל במחיר, הדל יותר יקר אבל אם הוא משמעותית עדיף אז אבחר בו. אם יש דגם שמומלץ באזור המחירים הזה (עד 400 דולר) אשמח לקבל המלצה. בנוסף, סתם ננעלתי על Bestbuy, אם יש חנות אחרת זולה/עדיפה ששווה להזמין דרכה, מה טוב תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  23. מפרט לעבודה משרדים, כל שאר הרכיבים יש לי כבר. יש לי זכרון SDRAM, ככה שהלוח צריך לתמוך בו. כמו כן, אני מעוניין במעבד AXP מהנמוכים (1700+-1800+) ולוח אם שיש בו כ. מסך מובנה. ההארדדיסק צריך להיות 20-40 גיגה, לא חייב 8 מ"C קאש, למרות שבמחירים של היום, אני לא רואה סיבה למה לא. תקציב: הכי נמוך שתוכלו לרדת. ספק ג'נארי יספיק כאן ללא ספק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. נראה לי פצצה אבל לך תדע. זהו ה- HP PAVILION 5010EA נייד: מתנה - תיק נשיאה מפרט המחשב : מעבד: Intel® Pentium® 4 - 2.66GHz מסך: "15 XGA זיכרון 512MB DDR PC2700 333MHz (2x256MB ( הרחבה עד 2GB ) דיסק קשיח: 40GB , כונן אופטי: Combo DVD & CD-writer drive Digital Media Reader (5 in 1) (SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) Integrated Digital Bay (docking bay) for its HP USB Digital Drive תקשורת: מודם V.92, כרטיס משולב 10/100, One type I or II PC card slot [b]כרטיס מסך: 64MB dedicated video memory ATI MOBILITY RADEON 9200 graphics (לא משולב) רמקולים: Harman/Kardon® speakers יציאות:1 VGA Port, 3 USB 2.0 Ports, 1 IEEE-1394, 1 …

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על המחשב הנ"ל Toshiba Satellite A500-1GH i5 6GB DDR3' 500GB HDD blue ray 16'' מסך: HD display, 16:9 aspect ratio, resolution 1,366 x 768 - למי שמבין.. עד כמה איכותי? כרטיס מסך של 1GB של Nvidia בכל מקרה: לפי חוות דעת ביוטיוב ועוד כמה אתרי ביקורת הוא מקבל ציונים של 7-8 מתוך 10. תציצו ותגידו את דעתכם. כמו כן הצורך שלי הוא למחשב נייד שולחני, ולכן הגודל והמשקל לא מפריעים לי. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.