ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי אני מכיר מישהו שחוזר מתאילנד בקרוב ורציתי לדעת אם מישהו מכיר פרטים אם אפשרי וכדאי לקנות שם את האסוס 1201N מבחינת מחיר (יש הבדל מהארץ?) אחריות (האם יש בינלאומית?) זיופים (איפה יש מקום אמין עם מחיר טוב?) סתם חשבתי לבדוק את האופציה לא יודע אם זה בכלל כדאי אשמח לכל פרט שתוכלו לתת
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום! עקב הודעה קודמת שננעלה...LOL פתחתי אשכול חדש, שהפעם אני מקווה שלא עברתי על שום חוק... : אז....אמרתם שמהערכת הוקדמת שאני נתתי, אינה ממולצת לקנייה....אז אני צריך שאתם תמליצו לי על מחשב טוב למשחקים בלי ציוד הקפי שיעלה גג 3500 (+-100 ש"ח), בקשה מיוחדת- שיהיה של AMD (או AM2 אם תמצאו בכזה מחיר...) אה, ושיהיה 1GB זיכרון ודיסק קשיח של לפחות 120GB SATAII THX
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב חדש, בסכום של 4000 ש"ח [לא לחרוג מעל]. באופן עקרוני הוא לא רוצה מחשב מתקדם עד כדי כך, אבל משהו שכן יפעל. הסתכלתי במפרטים באתר, ומה שהוא צריך זה פחות או יותר זה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ הוא לא צריך: רמקולים, מסך, מקלדת ועכבר. הוא כן רוצה: כרטיס קול, כמה שיותר איכותי במסגרת התקציב, כרטיס מסך - לא משהו הכי חדיש, אבל שכן יריץ משחקים עכשווים כמו שצריך [לא צריך את הדבר הכי חדיש בשוק - אבל שכן יעבוד]. שטח אחסון - כמה שיותר, יותר טוב [עדיף 200 מינימום]. זיכרון - מינימום 1024. כל המארז, ספק כוח, לוח אם, הרעיון הוא לא להזניח אותם אלא שיעבדו... שוב, לא צריך את הדברים הכי חדשים או הכי נוצצים בשוק - אבל שכן יחזיקו מעמד. המפרטים שראי…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן.. התבקשתי מידידה טובה שלי לבנות לה מחשב ללימודים היא תומדקת תקשורת אינטראקטיבית ומולטימדיה אני יודע שהיא תשתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימיאר, אפטר אפקט ותלת מידי.... רצוי שהמחשב יהיה באמת חזק וטוב.... מהיר ושקטטטט שאפשר יהיה לעבודה על כמה תוכנות במקביל ולבצע רינדורים עדיף של INTEL ולא AMD אני מעדיף שהמחשב לא יהיה עם OC בכלל או לפחות משהו קטן אבל עדיף שלא... רצוי מאוד לפחות 4 ליבות כי זה בטוח יכנס בתקציב ללא מסך וציוד הקפי... בניתי ת'מפרט הזה ככה בזריז.. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ₪1078 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪465 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seaga…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta v The witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך 24 של דל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב נייד ACER ASIPIRE 5740G עם דרייברים רק ל- WIN7: http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=1878 האם אני יכול להתקין WIN8 ולהשתמש בדרייברים של WIN7?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי רציתי לברר האם מארז ה Compucase 6a19 עם הספק 300W יוכל להחזיק את המפרט הבא או שכדאי לקחת מארז/ספק אחר. רצוי בכל מקרה שהמארז כבר יכלול ספק (שיקולים כספיים). intel pentium 2.8E (Prescott) 800Mgz 1Mb cache Asus p4p800 e deluxe HD Western digital 120GB SATA Cdrom DVD RW Nvidia FX5200 2 מאווררים (120 מ"מ) של המארז תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן חברים וחברות, עבר הרבה זמן וסחבק מתעתד לקנות מחשב נייד חדש ונוצץ בארה"ב. כיוון שגם ככה אני עובד כיום רק באובונטו, חשבתי ללכת בכיוון Dell 1420n מה שיחסוך בכאב ראש של צמצום המחיצה של ויסטה למינימום ויבטיח תמיכת לינוקס מלאה בחומרה המותקנת על המחשב. המחשב הנ"ל הולך להחליף את המחשב השולחני הענתיקה שלי (AMD 1700+) והשימוש הוא להכל פרט למשחקים כשאני מתכנן להשתמש בנייד כמה שנים טובות. אחרי ההקדמה קורעת הלב, אתם נכנסים לתמונה- א) מבחינת מחיר/חומרה חשבתי על להשאיר את המחשב כמו שהוא פרט לשדרוג ל2GB זכרון, צורב DVD ו120GB HD, הסתייגויות יתקבלו בברכה - קחו בחשבון שהתקציב הוא סביבות ה700-800 דולר (כשהעדיפות היא לעלות נמוכה, כמובן)- באתר של דל יש אפשרות להכניס קוד קופון שנותן הנחה …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10309 מבקש את עזרתכם לגבי מחשב זה שיהיה לטובת סביבות פיתוח : בנוסף .. 1. האם אתם מכירים את החנות הזו ? האם הם אמינים ? 2. האם מכירים מקומות לשדרוג הזכרון חנות זו דורשת 600 ש"ח להוסיף 4 GB זיכרון זה נראה לי יקר. תודה מראש אני ממש לקראת קנייה אז אודה אם תענו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצבא השימושים יהיו אינטרנט, סרטים וקצת משחקים אני יודע שנייד זה לא ממש למשחקים אבל אני בכל זאת רוצה קצת לשחק משחקים לא כבדים מאד (MW2) התקציב שלי הוא 3000-4000 יש את הנטבוק 1201N של אסוס שאומרים שהוא לא רע אבל זה בכל זאת רק נטבוק ואני מעדיף נייד אמיתי אני לא מבין בניידים בכלל ואין לי מושג מה לקנות אם מישהו מבין ויכול לעזור אני אשמח זה די דחוף כי אני חוזר עוד כמה ימים לבסיס ואני רוצה להספיק לקנות
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
CPU: Intel - Core 2 Duo E6600 2.4Mhz 4MB Cache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit BOX Main Board: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz GPU: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTS 640MB 320 bit PciEx Memory: Corsair - DDR2 2GB 800MHZ CL4 HD: Western Digital - WD3200AAKS 320GB 7200RPM SATA2 Buffer16MB PSU: Enermax - Liberty 620W ELT620AWT Case: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 570 Extended (205X522X570 W+H+D) CPU Cooling Fan: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan מה דעתכם? יש נקודות חולשה משמעותיות? מחיר של סביבות ה8000-8500 סביר למערכת כזאת? ועוד שאלה, עדיף סטיק אחד של זיכרון 2GB או שניים של 1GB כל אחד? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6500-8500 + - תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים + סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כן מסך 22' מקלדת עכבר חוטי לגיימר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כרטיס קול איכותי מספיק מובנה בלוח אם5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעי…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מסך סביבות ה15', ושיוכל להריץ באופן סביר משחקים לא הכי חדשים ולא עם האפשרויות הגראפיות הכי גבוהות. עד 3500₪, כפי שכתוב בכותרת. יקנה בארץ. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3,COD... בעיקרי FPS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בתקציב. 3. האם יש …
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
5500 שקל, עדיפות לנצל את התקציב ואם אני מפספס מבצע עצבני אז 200 שקל חריגה מקס'. המחשב יהיה למשחקים וHD אז עדיף קשיח עם קיבולת (: לגבי המשחקים זה נע מפיפא עד משחקי מלחמה חדשים שיש\שיצאו. מסך לפחות 23 אינץ' שגם אותו אני רוצה לקנות עם המחשב הזה. עדיפות כמובן להגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך בצורב DVD. שוב, יש צורך במסך. מ1 עד 10 נאמר שהשקט עומד על 6. מתוכנן אוברקלוק קל. הרכבה בחנות חובה. אני מאיזור חיפה כך שעדיפות לחנות קרובה אבל אין לי בעיה לאסוף מחשב מהמרכז אם יש חנות ממש טובה שם. המחשב מתוכנן להחזיק כ-3 שנים ללא שדרוג. אני יודע שעד אז לא הכל יעבוד על ההגדרות הכי גבוהות, אבל מה שאפשר להוציא ממנו נוציא. אגב הבנתי שהמחירים של הקשיחים אמורים לרדת בחודשים הקרובים…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. (אפשר גם הצעות בקצת פחות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, סרטים, וירטואליזציה (לא משהו רציני, אבל שיוכל להחזיק VM או שניים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cods, BF4, Flight simulator... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" רחב, 1920 X 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט חלקי שיהווה שדרוג למחשב קיים.. כלומר - לוח אם, מעבד, זכרון, כרטיס מסך. בנוסף יש צורך גם במארז חדש וקירור שקט יחסית למעבד... כרגע הספק שלי הוא 420W, כך שאני לא בטוח שיש צורך במארז שמגיע עם ספק. האם 3500 ש"ח יספיקו? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להגיד כל הכבוד ותודה רבה לכל אנשי הפורום, לא האמנתי שבישראל ישנו מקום מקצועי כל כך, ברור כל כך ומכבד כל כך. 1.תקציב מקסימלי של 3.8k ללא אפשרות לחרוג. 2. מטרה עיקרית היא גיימינג בינוני וצפייה בסרטים באיכות HD. דוגמא למשחקים: wow, sc2, דיאבלו 3 ודומיהם. רזולציה טבעית של המסך קשה לי להגיד כי אני לא מבין מה זה אומר.. 3. התקציב צריך לכלול גם ציוד הקפי כגון מסך, מקלדת ועכבר. 4. כל הרכיבים נזקקים (אני רוצה מחשב חדש). 5. שקט הוא משני עבורי 7 בסולם. 6. לא מתוכנן oc. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אשמח ואפילו אני ממש רוצה לקבל המלצות על חנות ומאיפה לקנות. מנסיון עבר רוב החנויות מהן קניתי חומרה אינן ראויות להקרא נותנות שירות. גר בחולון ואין לי שום בעיה ל…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, הרבה זמן לא התעניינתי במחשבים אז פשוט תמליצו לי, אני לא מעודכן בחלקים החדשים של השנה האחרונה. המחשב בשביל שכן שלי, הוא רוצה שהמחשב יריץ משחקים רציניים ולמשך הרבה זמן. מדובר במחשב נטו, בלי ציוד הקפי. תקציב-6 אלף. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 740 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אין לי נסיון עם ניידים לכן אני שואל, אם אני ארצה להחליף מחשב שנקנה עם ויסטה, לWIN 7 נאמר, אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-