ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מגדיר למחשב נגיד שכאשר אני סוגר את המכסה או לוחץ על לחצן השינהה המחשב הולך לישון, עד כאן הכל בסדר והמחש ישן. עכשיו אם אני פותח את המכסה, המחשב אמור להתעורר וכאן מתחילה הבעייה. כנראה שהנועל של המכסה לא מספיק חזק או משהוא ומספיק תנועה קלה כמו הזזה של המחשב והוא מתעורר ממצב השינה כלומר אי אפשר להשאיר אותו במצב שינה בתוך תיק כי הוא עלול להתעורר ואני לא אדע ואז חימום סוללה תגמר בקיצור לא רצוי. מה האפשרות להגיד לו שלא ייתעורר משינה כאשר אני פותח את המכסה, נגיד רק כאשר אני יילחץ על לחצן ההפעלה, כי לא מצאתי איך לעשות זאת? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המפרט הוא למשחקים. ואני צריך את הויסטה את העותק של הXP שלי הוא נשרט לגמרי וגם לDX10. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤654 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2142 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤286 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL אחריות: שנתיים יבואן רשמי. מחיר: ¤189 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2…
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מעוניין במחשב חדש יש בידי 2 הצעות מחיר אני אשמח אם תמליצו לי מה לשפר\לשנות.. שניהם עם מעבד דואל קור 3 ג"ה עם 2*2 קאש ועכבד ומקלדת מולטימדיה של לוגיטק וצורב LG H10 X16 שניהם עולים 6200 מפרט 1: ספק כח 500W REAL אלומ' PFC +2FAN + מאורר למעבד שקט 775HEAT-PIPE (אלה קצת משופרים מהסטנדנט בגלל זה הרגשתי צורך לרשום) לוח MSI 945P PLATINIUM דיסק קשיח 160 ווסטרן..סאטא 2 8מגה באפר כרטיס מסך MSI GEF NX7300GSTS256E מסך AOC 19 אינטצ' DVI LCD 8MS דגם LM928 זיכרון 1GB של OCZ GOLD (שני מודולים)667 DDR2 מפרט 2: לוח GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרון PQI DDR2-667 1GB CL4-4-4-12 Turbo Series דיסק קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB SATA II כרטיס מסך PALIT 7300GT 256MB 128Bit מסך 19 אינ…
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוש,עם כרטיס מסך מובנה,השימושים בגדול "משרדיים" שזה אומר סרטים ומידי פעם תוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד מהלימודים. מעדיף לרכוש מ: http://rsm.co.il/ אודות הקירבה לבית והבעלים המשעשע תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בעיקרון גם אני ציפיתי לרכוש לוח בלבד או משהו כזה אבל הבנתי שזה לא המצב אז ככה החלפתי הכל חוץ מהדיסקים וכרטיס מסך (גם שם אני מתחבט ואולי ארכוש דיסק נוסף) ככה מעבד i5-8400 לוח אסוס z370 plus gaming Artic cooler 7 Corsair 16gb (8*2) מארז ג'נרי 4 usb קדמי Corsair 750w כל אלו מצטרפים לכרטיס מסך gigabyte nvidia windforce 780 x3 דיסק ssd 120 דיסק 1t מעפן אז אשמח להמלצה על דיסק שמחזיק שנים
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,מוזיקה,גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-BF,CIV,NBA,ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי כבר רמקולים 2.1 יש מקלדת ועכבר יש מסך 24 אינץ' ויש הארד דיסק נייד של 640 GB וצריך רק מחשב. התקציב הוא גמיש. המטרות העיקריות היא גלישה, צפייה בסרטי HD פה ושם אולי לשחק GTA. צריך שהיה כ.מסך HD והארד דיסק קטן. אין צורך בOC תודה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ממה שהבנתי חנויות כבר לאט לאט מפסיקות להפיץ את דגם 1537 (לפי בדיקה באינטרנט בגלל שיש הרבה פונקציות של עבדו טוב כמו: סאונד, לחצני המדיה, סורק wifi, כפתור הדלקת וכיבוי הבלוטות', סורק האצבע, האינפרה-רד מקדימה) רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם החדש שהם מתחילים להפיץ ה-1555? (הבנתי שהוא שיפור קטן של 1537 והם ביטלו כל מיני דברים שם) מה ההבדלים בגדול ואם באמת יש שיפורים, מה היתרונות ומה החסרונות שלו תודה מראש, עדי
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? "פלסטיקה באיכות ירודה כולל קושי בנעילת המסך. אותיות המקלדת לא סטנדטיות ומבלבלות עכבר מגע גרוע מתחמם גורם להזעה וחוסר החלקה על המשטח. לא ניתן להגדיר לחצן אמצעי בלחצני העכבר. איכות שמע גרועה ביותר תחנת עגינה עם כבל מסך מבריק מדי רגליות בתחתית המחשב דוקרות את הרגליים. ספק כח מגושם ומתחמם." *החוות דעת הועתקה מאחד המגיבים האדיבים בזאפ. + אולי זאת התשובה האמיתית למה המחשבים שלהם זולים? ולא בגלל שהם "חדשים בשוק הניידים" כביכול.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מתלבט בין Lenovo IdeaPad Z380 לבין Lenovo ThinkPad E330. מבחינת מפרט שניהם זהים, בעיניי הZ יותר יפה אולם יש לו רק שנה אחריות לא שלוש כמו לE. כמן כן, הבנתי שסידרת הThinkPad היא עיסקית ועל כן איכות המחשבים מבחינת בנייה, חומרים ואמינות גבוהה יותר, אך בעיניי היא כאמור פחות יפה.אני לא יודע במה לבחור...עצתכם בבקשה..תודה רבה, ניצן.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני מזמין אלד משני המחשבים האלו. יש הבדל של 100 דולר אבל זה לא העניין. אני מנסה להבין מה ההבדל. יש דברים קטנים אבל השאלה האם משהו משמעותי? הנה השניים http://www.bhphotovideo.com/c/product/972885-REG/sony_vaio_fit_15e_svf15215cxw.html http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666556791# תודה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקווה שSHOGUN 2 יוכל לרוץ על הגדרות הכי גבוהות עם התקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , Max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עם כל התוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים שיהיה מרובע ליבות וכרטיס מסך ATI ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גרפיקאית ועובדת הרבה על המחשב והגיע הזמן לאחד חדש. קיבלתי מחבר למקצוע מפרט של המחשב שלו שהוא קנה לפני כשנה, והייתי רוצה לשמוע חו"ד של מומחים+הצעת מחיר למחשב דומה. מעבד Intel Core i7920 D0 Trayלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R - ? GIGABYTE GA-P55-US3L Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000BG SATA2 32MB G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 1024MB DDR3 PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA מארז CoolerMaster CM 690 ספק כח Seasonic S12II 620W מאוורר למארז Scythe S-FLEX SFF21E 1200rpm 120mm מע' הפעלה Windows 7 Home Premium 64Bit English OEM בנ…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מראים שיפור ב11% לפחות בצריכת הסוללה לעומת VISTA. האם יש השוואה של צריכת סוללה בין WINDOWS 7 ל WINDOWS XP? תודה.
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט שמיועד למשחקים התקציב זה 4000 עם אפשרות לחריגה קטנה זה טוב או שאפשר לשפר? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1084 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 452 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 387 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 425 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667N ¤ 210 2 קשיחים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 387 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB Calibre Overclocked Retail ¤ 927 1 הרכבת מערכת הרכבת מחשב חדש מחלקים ¤ 130 1 מחיר : ¤ 4212 תודה
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לשימושים פשוטים יחסית (יהיה Desktop Replacement) כגון: גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים, לא יהיה שימוש במשחקים או עריכה גרפית. המחשב ירכש בישראל. גודל המסך - 15.4" - 17" משקל רצוי - לא קריטי כי לא ינוייד יותר מידי האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כדאי שתהיה יציאת HDMI (אם אפשר S-VIDEO אפילו עדיף, אני יודע שזה לא נפוץ בגלל זה אני לא אתעקש) בלוטות - nice to have, ואם יש גם תמיכה ב-802.11n אז בכלל טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB צורב DVD - כן האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אך דרושה אחריות טובה וארוכה ככל האפשר האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - עקרונית יש כמה מבצעים נחמדים של טושיבה, אבל אשמח לשמוע גם הצעות…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מחשבים הראשון Lenovo R61i מעבד Intel Core 2 Duo T5250 1.5Ghz זיכרון 2024 GB RAM 667Mhz כ. מסך מובנה x3100 הארדיסק 160Gb ויסטה הום פרימיום מסך 15.4" מחיר 4000 ש"ח והכי חשוב שלוש שנים אחריות או הווסטרו הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm איזה מביניהם מומלץ יותר ??
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי WINDOES XP ואני רוצה לעבור למצב SATA יש לי מחשב DELL 1525 והHDD הוא SEAGATE st9320421as 320GB .איך אפשר לעשות זאת , בלי התקנה מחדש?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-