ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL M4500 עם מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, אני משתמש בו לעבודה ולתכנון בעזרת מחשב, משתמש בתוכנת Solidworks. המחשב חזק מאוד!!! אבל יש לי בעיה איתו, כול יום ולפעמים יותר מפעם אחת ביום המחשב קופא ולא מגיב, הדבר היחיד שמוציא אותו מזה זה לחיצה ארוכה על מתג הכיבוי של המחשב. לא הצלחתי לזהות מתי זה קורה מכיוון שלפעמים זה קורה כשאני לא עובד לפעמים תוך כדי צפיה במיילים ולפעמים גלישה באינטרנט כלומר באופן אקראי. קראתי באינטרנט שהתופעה הזו יחסית נפוצה אבל לא מצאתי פיתרון. אשמח אם משהו יעזור לי לפתור את הבעיה (אם משהו יודע איך) מכיוון שזה מאוד מטריד שזה קורה בתדירות כזו. תודה, אילן.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב לשימושים כמו אופיס,אינטרנט ,צפייה בסרטים איכות HD ,שיבוא עם צורב, עם מסך כמה שיותר גדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיהיה קל יחסית.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1 . קיבלתי מחשב : FUJISIEMENS , סדרת - AMILO D , דגם- CY23 (זהה ל-6500 ). נתונים : - INTEL PENTIUM 3 , מהירות - 994M . - HD פנוי - 23.4G . RAM - 440M . - מערכת : WIN XP 2002 . השאלה : עד איזה מהירות מקס. ניתן לגלוש איתו ?. 2. מהי הקונפיגורציה המינימלית הנדרשת (שקולי תקציב), לגלישה בקצב 1.5M?. תודה - בני.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - SKYRIM, FIFIA 2012, COD החדש ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. גודל מסך 23'. דל 2312HM אם זה משנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אופיס סרטים משחקי רשת קלים מוסיקה גלישה רצוי עם HDMI אבל לא חובה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט בשביל חבר(שמשום מה לא הצליח להרשם) התקציב סביבות ה6000-7000 ש"ח רק המחשב בלי ציוד היקפי ומסך,עדיף מזיגזאג. המחשב בעיקר למשחקים כבדים. חשבתי על משהו בסגנון הקונרו הזול ביותר עם X1900 או משהו כזה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם , הייעוד של המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה מול אופיס, תוכנות לשרטוט וגם מדי פעם לצפייה בסרטים. התקציב שלי עומד על 3000 שקלים שזה המקסימום שאני יכול להשקיע, בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7104&CatCode=315 של lenovo 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7591&CatCode=315 של dell אלו הדגמים שאני חשבתי עליהם.. אבל אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירה הנכונה בעבורי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי intel pentium 4 2.4 Mhz Field Value Motherboard Name Gigabyte GA-8ST800(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Field Value System Memory 256 MB (DDR SDRAM) Field Value Video Adapter Inno3D GeForce4 MX 440/440SE (64 MB) אז ככה אני רוצה לשדרג תמחשב חוץ ממעבד והרד דיסק בהתייחסות לכרטיס מסך שיהיה עד 600 שקל הנה המפרט שלי מה אתם מציעים ? והתקציב שלי הוא עד 1500 שקל
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! זה יהיה קצת ארוך אבל כדי לעזור לכם לעזור לי אני אנסה לפרט במידת האפשר את הדרישות... אז ככה, המחשבים סה"כ לא מאוד שונים והרעיון העיקרי מאחוריהם הוא יכולת השדרוג בעתיד לכן ממה שידוע לי (אחרי שיטוט באינסוף אתרים ולפי המלצתו החוזרת ונשנית של NIKE כאן בפורום) אז אני חושב על הכיוון הכללי של AM3 ו-DDR3. שני המחשבים מתחילים את חייהם עם המסך האדיר הנ"ל: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=846 שקט וקירור חשובים (נניח בדירוג 8 ) מאוד אבל לא ברמת טירוף מוחלטת כאשר במחשב הזול יותר לא יתבצע OC ובמחשב היקר יותר כנראה יתבצע אבל בשלב מאוחר יותר. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה והמחשבים הם לסטודנט וישמשו גם למשחקים (כל המשחקים ועל הגדרות גבוהות, לא מחפש להריץ על…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד לקנות לאבא שלי - המחשב הקודם ישן צריך חדש השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט, פייסבוק יוטוב דברים כאלה... ושהרבה 15-20 טאבים פתוחים אי אפשר להתפשר על המחיר, וחושב המחשב יחזיק לכמה שנים(3 לפחות) מחיפוש בזאפ מצאתי את האופציות הבאות: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db138933=1484535&db147733=842505 מה מהם הכי משתלם לפי דעתכם. האם האסוסים מהרשימה שווים משהו? יש אופציות אחרות שזאפ לא מראה לי אבל אתר אחר כן?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
ללא ציוד הקיפי, ללא אוברקלוק, ישמש לעריכת וידאו בשאיפה להכנס לתחום. כרגע משתמש בתוכנות - פרימייר וסוני וגאס. הכרטיס מסך יספק אותי? 971 971 1 מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray 601 601 1 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 950206 252 252 1 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD502HJ 116 116 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD SH-S223 245 245 1 מארז ללא ספק NZXT Zero 2 ZERO2 315 315 1 ספק כח Chieftec A-135 550W APS-550S 138 138 1 קרור למעבד Scythe Reeven RCCT0901SP 463 463 1 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL 272 272 1 כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce 9500GT Silent 1024MB DDR2 PCIe 471846200979…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות במחשב נייד שאוכל לקחת איתי לבסיס. עיקר השימוש במחשב יהיה לשם תכנות ועריכת גרפיקה קלה (פוטושופ פלאש ואימג' רדי בעיקר). התקציב שלי הינו עד 3500 ש"ח בערך עם עדיפות שלא לחרוג מכיוון שבבסיס יש הרבה גנבים וחוליגנים שעלולים לגנוב או להרוס את המחשב אז עדיף כבר שיהרסו משהו פחות יקר (בעתיד לאחר השחרור כנראה שאקנה מחשב ברמה גבוהה יותר). אורך חיי הסוללה הינו בעדיפות הנמוכה ביותר משום שהשימוש במחשב יעשה בעיקר במקומות בהם הוא יכול להישאר מחובר לחשמל. כולי תקווה שתעזרו לי לבחור בגודל מסך אידיאלי עבור מחשב המיועד לעבודה הנ"ל, וכן למצוא מחשב שלא יקרטע ויאכזב ברמת הביצועים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, יש לי חבר שמחפש מחשב נייד ללימודים. הולך ללמוד עריכת סאונד. אני יודע שהסטנדרט בתעשייה הוא לקנות מאק, אך מכיוון ואין לי מושג מה להמליץ לו בתחום, החלטתי שיהיה מוטב להתייעץ איתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. רצוי כמובן מעבד מספיק חזק, כונן קשיח גדול דיו וכרטיס קול איכותי. כל השאר שיהיה סטנדרטי. אין עדיפות מיוחדת לגודל מסך, משקל ספציפי או לפיצ'רים כאלו ואחרים. קודם מעדיף לדעת איזה אופציות קיימות בטווח המחיר הנתון עבור השימוש הספציפי הנ"ל. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא: http://toppc.co.il/index.php?sid=4894〈=he&act=ecommerce&cat=5184&id=46151 יש לו נתנוים טובים אבל עדיין אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית. תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב ב 5000 שקל. הנה המפרט שהציאו לי: זכרון: 512MB DDR-2 667MHZ X 2 מעבד ATH'64 3800X2 D.C AM2 AMD צורב LG H10 DVDRWX16 DUAL LAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 WD לוח אם MSI K9NNEO 950 AM2 AMD כ.מסך 7900GS מסך 730BF SAMSUNG 1:2000 2 MS כל זה + מארז עם מאוור וספק מתאים ב 5000 שקל עכשיו השאלה שלי אם לא שווה לי לנסות להחליף את המעבד ב E6300 וזה ייצא לי בערך באותו מכיר ? האם יש הבדל גדול בביצועים בן המעבד שהציאו לי ובין המעבד של אינטל ? ומה אתם אומרים על המפרט בכלליות האם הוא שווה את המכיר ? האם יש לכם משהו יותר טוב לתת ? המפרט נועד למשחקים בעיקר. *בלי OC זה 1024 זיכרון,סליחה. השאלה אם שווה לנסות ללכת על המאבד של אינטל במקום AMD וזה ייצא בטווח המחיר
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה אני מגדיר למחשב נגיד שכאשר אני סוגר את המכסה או לוחץ על לחצן השינהה המחשב הולך לישון, עד כאן הכל בסדר והמחש ישן. עכשיו אם אני פותח את המכסה, המחשב אמור להתעורר וכאן מתחילה הבעייה. כנראה שהנועל של המכסה לא מספיק חזק או משהוא ומספיק תנועה קלה כמו הזזה של המחשב והוא מתעורר ממצב השינה כלומר אי אפשר להשאיר אותו במצב שינה בתוך תיק כי הוא עלול להתעורר ואני לא אדע ואז חימום סוללה תגמר בקיצור לא רצוי. מה האפשרות להגיד לו שלא ייתעורר משינה כאשר אני פותח את המכסה, נגיד רק כאשר אני יילחץ על לחצן ההפעלה, כי לא מצאתי איך לעשות זאת? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לתותחי הפורום שלום! אני נוהג להתייעץ איתכם בכל זמן שאני קונה מחשב חדש והנה הגיע הזמן... אז ככה ... אני צריך מחשב למשחקים- לא מדהים במיוחד, אבל שיישמר לטווח של 3 שנים ברמות משחק סבירות מינוס. התקציב הוא עד 3000 (אם זה לא קריטי אפשר פחות+ המלצות לשידרוג במידה ואתעניין) כאשר אני לא מתכוון לבצע OC ואין לי עניין בציוד הקפי כלשהוא. תודה רבה מראש! נ.ב כמובן שישמש לעבודות משרדיות מזדמנות(אופיס וכו'...) וצפייה בסרטים באיכות HD(לא קריטי במיוחד)
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני מעוניין במחשב חדש יש בידי 2 הצעות מחיר אני אשמח אם תמליצו לי מה לשפר\לשנות.. שניהם עם מעבד דואל קור 3 ג"ה עם 2*2 קאש ועכבד ומקלדת מולטימדיה של לוגיטק וצורב LG H10 X16 שניהם עולים 6200 מפרט 1: ספק כח 500W REAL אלומ' PFC +2FAN + מאורר למעבד שקט 775HEAT-PIPE (אלה קצת משופרים מהסטנדנט בגלל זה הרגשתי צורך לרשום) לוח MSI 945P PLATINIUM דיסק קשיח 160 ווסטרן..סאטא 2 8מגה באפר כרטיס מסך MSI GEF NX7300GSTS256E מסך AOC 19 אינטצ' DVI LCD 8MS דגם LM928 זיכרון 1GB של OCZ GOLD (שני מודולים)667 DDR2 מפרט 2: לוח GIGABYTE GA-8I945PG-RH זכרון PQI DDR2-667 1GB CL4-4-4-12 Turbo Series דיסק קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB SATA II כרטיס מסך PALIT 7300GT 256MB 128Bit מסך 19 אינ…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-