עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב הוא 5 אלף ש"ח. אני לא צריך את כל הציוד ההיקפי, ובקיצור, אני צריך: 1) לוח אם. 2) מעבד. 3) זיכרונות. 4) כרטיס מסך. 5) מארז. עכשיו סליחה על הבורות, אבל האם ספק כוח ומאווררים באים עם המארז? בכל אופן, אם לא, אז לכלול את זה בהצעה. אני גיימר, והבנתי מטיוליי הרבים פה בפורומים שכדאי להשקיע בכרטיס מסך, אז חשבתי על 6800GT (הבנתי שיש לו גם זיכרון של 256MB וגם באס של 256BIT), אבל אני לא בטוח שהוא קיים בגירסת PCI-E. האם הוא קיים בפלטפורמת PCI-E? אם כן, אפשר לקבל קישורים לחנויות בארץ אשר מוכרות את המוצר? בקשר למעבד, מהמפרטים הרבים שאנשים הרכיבו לי, המעבד הכי "מיפלצתי" שראיתי הוא Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO? . מה אתם אומרים? אשמח לשמוע תגובות ולקבל מפרטים. תודה ענקית מראש, א…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  2. היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!

3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, משהו שיכול להחזיק מעמד שנתיים-שלוש עד שהוא יתחיל לפגר מאחור. אבל מה, פעם אחרונה שקניתי מחשב הייתה ב-2007, ואני כבר לא ממש מעודכן במה שהולך בשוק, מבחינת חברות, טכנולוגיה, רכיבים וכו'. מה שאני מבקש זה שתעזרו לי לתכנן מפרט למחשב, בשווי של בין 3,000-4,000 ש"ח (אם תהיה חריגה קלה, זה גם תופס). בלי מסך, רמקולים זו בהחלט אופציה, ועדיפות לכרטיס מסך של nVidia. אם אתם גם מכירים מקום שכדאי לקנות בו, מה טוב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, תוכנות משרדיות וסרטים). התקציב שלי הוא 1000 ש"ח למחשב בלבד (ללא ציוד היקפי). ניתן לחרוג עד 1500 אם יש סיבה טובה. הארד-דיסק באיזור ה160GB צריך להספיק. אני מעוניין להרכיב את המחשב בעצמי ולעשות OC אם צריך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיפות לחנויות באיזור ירושלים. אפשר גם תל אביב. מידת השקט של המחשב לא חשובה. אופק העדכון לא רלוונטי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות הבאות: גודל מסך: 13.3 אינץ' תצוגת מסך: מאט (לא שקוף) זיכרון פנימי: 8GB RAM זיכרון חיצוני: 120GB SSD (לא משנה 2.5 אינץ' או M.2) מעבד אינטל בעל 4 Cores ו-8 Threads מצאתי את המחשב הזה: (רק שהוא 14 אינץ' שזה קצת ביאס אותי) https://system76.com/cart/configure/galp3 מבחינת המחיר הוא נראה לי בסדר גמור העיניין שאני רוצה לראות עוד אפציות קיימות... תודה!

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by zone51,

זהו מיפרט מ-KSP: מעבדי ?AMD Athlon XP 2500+512k 333 לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120 GB 7200 ATA-100 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE RADEON 9600XT TV,DVI 128MB כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 צורבים CD Recorders Lite-on 52 x 32 x 52 מארזים ATX MIDI 400W PFC, usb מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370 sub + 2sp מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat Assembly Computer (new compon.) Price of Pakage 4590 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, אממ אני צריך בבקשה מפרט מחשב בעיקר למשחקים כמו gta sims וכו... חשוב שיהיה כרטיס מסך עם יציאת tv ! תודה רבה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל לקנות מסך, כרגע מחובר לטלויזיה 720P, בעתיד ישודרג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל שלא ישפיע על התקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? רצוי, אבל מבין שזה מייקר אז כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by yalkobi,

אני מבין שהם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה דוגמת ה A8 האם למחשב לשימוש כללי מעבד כזה לא עדיף

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by puppygozes,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500, חריגה של 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לגלישה באינטרנט, קריאת מיילים, משחקים ישנים (קלפים, באבלס וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב במידה וחינם 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Eliya,

משחקים כבדים הולך לשחק רזולוצית 1680X1050 ללא OC רק טורבו בוסט.. ציוד היקפי לא צריך.. שקט? האנטק 200-300 יספק אותי.. צורב לא צריך.. היערות בקשות מיוחדות לא? לא צריך לוח מפוצ'ר ומודע ליציאת אודיו בלוח הבסיסי של אינטל.. לא לחרוג יותר מ4050! קונה מסקאיי בניתי מפרט לדוגמא לשמוע את תגובתכם. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪273 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪483 כמות:1 http://www.skyp…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by Globalization,

מעבד: Intel Core 2 Q8300 2.50 GHZ כרטיס מסך: AMD Gigabyte HD6870 1GB OC זיכרונות: 4GB DDR2 800MHZ CL6 קירור למעבד: Cooler Master V6 ספק כוח: SeaSonic 620W S12 Bronze קשיח: Hitachi SATA 2 7200RPM 1TB לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H מארז: Aerocool Syclony מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shon1234,

העדפה ל אינטל וכרטיס מסך של nvidia מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, תכנות ולימודים.) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): מאוד לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? מה שצריך כדי להרגיש שיפור בביצועים (העדפה 512 ssd ) האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: יש כבר מס…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב הנ"ל, לשימוש עם מסך 24" ברזולציה 1920:1200 . 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים וצפייה בסרטי HD, יכול להיות גם על טלוויזית 42". 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? אוברקלוק קל-בינוני בעתיד כשיהיה צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. חנות באיזור המרכז בלבד. עכשיו, רפרפתי קצת בפורום וחשבתי על משהו כזה: מעבד Intel …

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by LittleNicky,

אהלן, אז התחדשתי בn550jk לפי ההמלצה המצוינת פה בפורום וגם קניתי איתו את הssd הזה של סמסונג http://ksp.co.il/?select=.1033..152..137.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20109&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו הזמנתי גם מחו"ל את המתאם מכאן: http://hddcaddy.com/en/asus-hdd-caddy/845-asus-n550jk-hdd-caddy.html ועד שהוא מגיע אני רוצה להחליף את הHDD בSSD ולהתקין עליו כבר את הוינדוס ולהתחיל להשתמש במחשב, כמו כן גם הבנתי שכדאי שהSSD ישב במקום של הHDD והHDD ישב במתאם במקום הכונן כי ככה הSSD יעבוד טוב יותר או משהו בסגנון.. אז ראיתי כבר כמה סרטונים על איך פיזית להחליף את הSSD ואני מאמין שבזה אני אסתדר, רציתי רק לדעת איך אתם ממליצים להתקין את הווינדו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Hitman_47,

אני רוצה ליקנות מחשב לחברה שלי הישן שלה היום נישרף לגמריי למישהו יש איזה מיפרט טוב לתת לי לא משהו מפוץץ בכל זאת היא לא עושה הרבה פה ושם מישחקים ורוב היום איסיקיו .... אני חשבתי על המחשב הזה כי הוא זול נגיד אפילו בלי מסך שווה 700 שקל מה אתה אומרים על המיפרט הזה היתי הרבה זמן בכלא צבאי ככה שאני לא מעודקן תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Casp3r,

אהלן לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב למשחקים. התקציב הוא בין 3500 ל4000 (חריגות קטנות אפשריות אבל עדיף שלא)...

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  19. אפשר לנעול היסתדרתי

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by armin4ever,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למחשב DELL (אפשרי גם חברות אחרות,אך אני מעדיף DELL) בתקציב של 500$ לערך,מחשב שייקנה בניו יורק בימים הקרובים. המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט,שמיעת שירים ומדיי פעם צפייה בסרטים/סדרות באיכות DIVX ומסך בין 14 ל15 אינץ'. ריפרפתי קצת בפורום ומצאתי כמה מחשבי DELL שנמכרים בארץ אך לא מצאתי את המקבילים שלהם בארה"ב.(רציתי לראות כמה הם עולים שם ). הניידים בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-160.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm הניידים בחול: מצאתי את זה,דגם 1525 (השמאלי ביותר) http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1…

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  21. למעשה דרוש רק: מעבד לוח אם זכרונות מארז וספק חשוב שהמערכת תהיה שקטה ובעיקר קרירה ויעילה. (רצוי קירור מעבד איכותי). תודה!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by cool_man,

* תקציב אם אפשרי אז באיזור ה2500. במידה וזה משתלם מאוד (מאוד!) וצריך אז אפשר גם לקפוץ עד 3500. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט אופיס דברים יחסית פשוטים וסטנדרטיים * גודל המסך? עקב הדרישה במשקל זה מגביל ל 13-14 אני מניח * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות למשהו גבוה מהסטנדרט של 1366x768 אז מגניב אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? , לא * משקל רצוי? עד 2 קילו. כמה שיותר קל יותר טוב =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ,יש כאלה שיחזיקו יום שלם? חח כמה שיותר קיצר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מפרט עבור מחשב לסטודנט. בעיקר אינטרנט ואופיס. אני צריך מחשב מלא כולל הכל וכולל מסך דק. (+מקלדת +עכבר +רמקולים) התקציב הוא 3000 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  24. שלום לכולם בעוד שבוע במסגרת עבודתי אני טס להונג קונג אני רוצה לקנות שם חלקי מחשב בתקציב של עד 2500 דולר בערך החלקים הם מעבד כרטיס מסך ולוח אם ? יש למישהו המלצה? האם כדאי לקנות כרטיס מסך ultra 8800 או את סידרה 9 החדשה? מעבד האם כדאי לקנות אחד ממעבדי האקסטרים ? לוח אם לפי המלצה שלכם? אשמח לקבל מפרט תודה רבה לכם נ.ב גם מבוגרים אוהבים לשחק [בן 35]

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.